Επισκεπτήριο 353

Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

353 thoughts on “Επισκεπτήριο

 1. Απάντηση
  Prigkipissa
  Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 ,6:37 μμ

  Είμαι απίστευτα χαρούμενη γιατί πριν ένα χρόνο, όταν αρχισα να δημοσιεύω όνειρα, με βοήθοισε τόσο πολυ η κ. Νεκταρια, να βρω ενα μερος του εαυτου μου, να βγάλω απο μεσα μου ολα αυτα που νιωθω και να μαθω κατι για εμενα που δεν ηξερα. Ακομη βλεπω οτι αυτη σελιδα έχει εξελιχθει και βελτιωθει τοσο πολυ και νιωθω πολυ περηφανη για αυτο. Είναι πανεμορφο, ένα τεραστιο μπραβο και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 ,2:11 μμ

   Βλέπω ότι βρήκες τον εαυτό σου. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Μην αφήσεις στο μέλλον να σε παρασέρνει η κακή διάθεση που έχεις. Να σκέφτεσαι ότι αύριο θα αλλάξει η κατάσταση. Αυτό θα σε κάνει πιο δυνατή. Μπράβο Κατερίνα.

 2. Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
  Νεκταρία
  Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 ,10:41 πμ

  Καλημέρα σας,

  Μη φοβάστε, δεν έχω χαθεί. Όταν δείτε τα είδη ονείρων θα με δικαιολογήσετε για την απουσία μου. Είδα ότι χωρίς εικόνα σίγουρα θα σας φανούν βαρετά να τα διαβάσετε, ενώ μια εικονα μπορεί να σας φανερώσει πολλά και να σας τονίσει το ενδιαφέρον. Θα μου πείτε γιατί δεν το έκανες πιο νωρίς. Δεν το έκανα γιατί χθες έμαθα τυχαία πώς μπαίνουν οι εικόνες στα άρθρα. Παλαιότερα τις περνούσαν οι διαχειριστές στα κείμενά μου. Τώρα μπορώ να το κάνω μόνη μου. Μόλις τελειώσω με τις εικόνες λοιπόν, για λίγο καιρό θα ασχοληθώ με τα παλιά όνειρα. Ο αετός, η Ντόρα, η Μαρια και όποιος άλλος θέλει θα ερμηνεύουν τα καινούρια άμεσα. Εγώ θα μπω να δω τα παλαιότερα που χρίζουν μια ερμηνεία και θα τα ερμηνεύσω. Αν υπάρχουν αναπάντητα φυσικά. Όποιος στο διάστημα αυτό απαιτεί δική μου ερμηνεία θα με ενημερώνει σχετικά ο αετός με προσωπικό μήνυμα, πού βρίσκεται αυτό το λήμμα κι έτσι θα υπάρχει περισσότερη οργάνωση. Όμως, οι συγκεκριμένοι θα αργήσουν να πάρουν απάντηση μου.

  Τώρα θα σας ενημερώσω για τις αλλαγές.
  Η ονειροπαγίδα απεγκλωβίζεται από άσκοπες συζητήσεις. Θα είναι καθεαυτού για ανακοινώσεις και όνειρα τα οποία δεν ξέρετε σε ποιο λήμμα πάνε. Επίσης θα γίνεται συζήτηση διεξοδική για τα όνειρα. Όλες οι άσκοπες συζητήσεις θα μπουν σε μια σελίδα όπου εκεί θα λέτε ό,τι θέλετε να ρωτήσετε, παράπονα κ.λ.π. Λέγεται κοινωνικά σχόλια. Εκεί θα με ρωτάτε οτιδήποτε θέλετε εκτός από όνειρα και κοινωνικούς προβληματισμούς. Θα είναι κάτι σαν καφενείο που θα γίνονται συζητήσεις που δεν αφορούν τους άλλους τομείς. Π.χ. τι καιρό κάνει στην περιοχή σας, και τι θέλετε να πούμε για την επικαιρότητα, τη σόου μπιζ, τις εμπειρίες σας, τα ταξίδια σας και οτιδήποτε άλλο διαλέξετε εσείς. Καταλάβατε τη χρήση της νομίζω.
  Επίσης, φτιάχτηκε η σελίδα επισκεπτήριο για να πείτε τη γνώμη σας για τη σελίδα, το όνειρο που ερμήνευσα κ.λ.π. που αφορά τη λειτουργία της σελίδας, εμάς. Κάθε κακόβουλη και υβριστική ερμηνεία θα σβήνεται. Όταν είναι αρνητική με θετικό τρόπο θα την κρατάμε. Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας για να γίνουμε καλύτεροι.
  Το φροντιστήριο είναι μια σελίδα που αφορά εμένα και τους ονειρομάντεις μου. Κανείς άλλος δεν μπορεί να γράψει εκεί.
  Τα βραβεία θα είναι για βραβεία και βατόμουρα. Εκεί μπορώ πια να γράφω εγώ και οι ονειρομάντεις μου. Στο ονειροδρόμιο δεν θα γίνεται συζήτηση όπως παλιά θα γράφετε ευχές και εγώ θα σας προτείνω να δείτε κάποιες ταινίες για διασκέδαση.
  Υπάρχει όμως και η σελίδα της διασκέδασης για διηγήματα, παραμύθια για μεγάλους, τραγούδια και ό,τι μπορεί να διασκεδάσει κάποιον. Εκεί θα απαντάτε μόνο στα σχόλια. Εκεί μπορείτε να μας προτείνετε να γράψουμε ό,τι σας διασκεδάζει.
  Η κουβεντούλα θα είναι μόνο για κοινωνικούς προβληματισμούς και για βουβή κουβεντούλα. Το όνειρο θα το συζητάμε μόνο στην ονειροπαγίδα. Εκεί θα γίνεται μια εκ βαθέων ανάλυση αυτού. Τις άλλες σελίδες παιδική γωνία, διασκέδαση και σώμα πνεύμα και ψυχή θα τις αναλάβουμε μόνο εγώ και ο αετός, εσείς μπορείτε να γράφετε σχόλια αυτών. Όποιος άλλος θέλει να μας δείξει το ταλέντο του ή θέλει να γράψει διήγημα ή άρθρο μπορεί να το κάνει στο ονειροδρόμιο ανεμπόδιστα.
  Αυτές είναι οι αλλαγές. Αν έχουμε κάποιο παράπονο εμείς από κάποιον από σας, θέλετε να το συζητάμε ή να το καταπίνουμε; Έχετε απορίες ή ήμουν κατανοητή;

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 ,11:31 πμ

   Μην απορήσετε που θα δείτε αλλαγή συμβόλου. Είμαι εγώ. Κάποιο πρόβλημα έπαθε ο λογαριασμός μου και μου άνοιξαν διαφορετικό. Μπόρεσαν να μου μεταφέρουν όσα έχω γράψει, να φτιάξει το πρόβλημα, αλλά όχι το τριανταφυλλάκι. Μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να το βάλουν αύριο, αλλιώς θα βάλουν άλλο παρόμοιο. Προς το παρόν θα εικονίζομαι με τον πράσινο ή τον κόκκινο σταυρό σε άπρο πλαίσιο. Ζήτησα να βάλουν την παλιά μου εικόνα μόνο και μόνο για να μην μπερδευτείτε, επειδή με συνηθίσατε με το τριαντάφυλλο. Τώρα θα απαντώ γρήγορα στα όνειρα, θα καθαρίσω το ονειροδρόμιο, την ονειροπαγίδα και την κουβεντούλα και θα μεταφερθούν στα κοινωνικά σχόλια, στο φροντιστήριο, στην παιδική γωνιά κι αλλού.
   Στην ονειρογνώση θα βρείτε πολλά είδη άρθρων και μια γωνιά για τα παιδάκια σας όπου όποτε μπορώ θα τους λέω παραμυθάκια και ιστορίες. Καμιά φορά θα βάζω παιδικές ταινίες. Φυσικά όσα δεν ξέρουν ανάγνωση θα τους τα διαβάζετε εσείς. Έτσι θα νιώθουν ότι οι γονείς τους είναι δίπλα τους. Εκεί θα υπαρχει και η διασκέδαση. Όπου διασκέδαση θα υπάρχει και στο ονειροδρόμιο. Σιγά σιγά θα ανακαλύψουμε όλες τις νέες αλλαγές που έγιναν για το καλό της σελίδας. Φυσικά σ’ αυτή θα συμμετέχω πάντα όταν δεν έχω πολλή δουλειά. Τα ξαναλέμε!!! Τώρα υπάρχουν αυτά τα δύο σύμβολα. Μετά θα υπάρχει το μόνιμο. Σας μπέρδεψα, αλλά έπρεπε να αλλάξω λογαριασμό, διότι η διαχειριστική σελίδα είχε πρόβλημα. Χάθηκαν δύο στήλες και αυτό δεν με βοηθούσε να ερμηνεύω στη συχνότητα που έχω συνηθίσει τα όνειρα. Αύριο θα ερμηνεύσω όνειρα και παράλληλα θα καθαρίσω τις σελίδες που προανέφερα. Ως τότε, κάντε υπομονή!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

 3. Απάντηση
  Μαρια
  Δευτέρα, 7 Μάρτιος 2016 ,11:33 μμ

  Αγαπητά κορίτσια του ονειροκρίτη ,

  Ψαχουλευοντας να βρω απάντηση στα όνειρα μου διάβασα όνειρα απο αλλά άτομα. Μερικά όνειρα ηθελα να τα ερμηνευσώ ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση που άρχισε να μου βγαίνει .
  Και ερωτώ μου επιτρέπεται να τα σχολιάζω , δεν ειμαι ειδική, αλλά ισως σε μερικά να ειχα πολυ καλη κι εύστοχη ερμηνεία.

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 ,9:33 πμ

   Να το κάνεις εφόσον ξέρεις και μπορείς. Δεν χρειαζόταν να το ρωτήσεις αυτό. Είδα ερμηνείες σου και είναι εύστοχες, αλλά τόσο λίγες. Προσπάθησε περισσότερο. Διάβασε και τα είδη ονείρων για βοήθεια για επιπλέον γνώσεις. Επίσης, αν θέλεις μπορείς να γραφτείς μέλος όπως οι δύο ονειρομάντεις μου.

 4. Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
  Νεκταρία
  Πέμπτη, 4 Φεβρουάριος 2016 ,11:35 πμ

  Σήμερα γιορτάζει η ονειρομάντης μου η Ισιδώρα. Της εύχομαι να είναι καλά, χρόνια πολλά για την γιορτή της και γρήγορα να ξανάρθει κοντά μας.
  Χρόνια πολλά Ντόρα μου, κι ό,τι επιθυμείς!!!

 5. Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
  Νεκταρία
  Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 ,12:50 μμ

  Φίλοι μου, δώστε την προσοχή σας παρακαλώ όλοι, σ’ αυτή την ανακοίνωση:
  Σας ενημερώνω ότι από τις 21 Ιανουαρίου ο αετός μας, η γνωστή σε όλους σας Eagle, η ονειρομάντης μου, έχει πάρει προαγωγή.
  Ο αετός μας πια πετάει σε νέες βουνοκορφές και ένας ήλιος του χαμογελά, αφού έγινε διαχειρίστρια στον ονειροκρίτη μας. Τις ημέρες που απέχω και όχι μόνο, όταν μπορεί θα απαντά εκείνη στα όνειρά σας και θα επιλέγει όπως εγώ ή θα απορρίπτει, τα μηνύματά σας. Έτσι δεν θα μαζεύονται πια πολλά ή θα τα βλέπετε άμεσα δημοσιευμένα. Θα διαπιστώσατε χθες, ενώ ήταν Τετάρτη απόγευμα που λείπω, λάβατε απαντήσεις στα όνειρά σας και τα είδατε δημοσιευμένα. Ηταν εκείνη. Θέλω να της ευχηθείτε λοιπόν κι εσείς, για τον νέο ρόλο που ανέλαβε.
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΤΕ!!!

  • Φωτογραφία του/της Eagle Απάντηση
   Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 ,3:01 μμ

   Να σαι καλα Νεκταρια μου!
   Σ ευχαριστώ απο βάθος ψυχής για τα όμορφα σου λόγια και κυρίως για την εμπιστοσυνη και το θάρρος που μου δίνεις!
   Δεν εχει περάσει ουτε ένας ολόκληρος χρονος απο τότε που ασχολούμαι σε βάθος με την όνειρομαντική.δεν έχει περάσει ουτε ένας χρονος απο τοτε που εσύ και η Ντόρα με πεισατε να συμμετεχω στην ομάδα. Έχω κανει και κάνω λάθη όμως αντλω δυναμη απο την στήριξη σας και προσπαθώ για το καλυτερο.εύχομαι σε ολους να εξελισσονται και να προωθούν προς την ψυχή τους όσα αγαπούν και πρεσβεύουν.
   Αυτό εκανα εγώ,αυτό κάνω και θα συνεχίσω!
   Να είστε καλά σας ευχαριστώ ολους όσους με εμπιστευτηκατε!

   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 ,7:06 μμ

    Λάθη κάνουμε όλοι μας φίλη μου. Το καλό είναι να μας κάνουν περισσότερο σοφούς, να λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα, και να μη μας πτοούν. Όταν ένα λάθος σε πάρει κάτω και δεν σηκωθείς, τελείωσε. Όταν όμως σηκωθείς και συνεχίσεις, φτάνεις σε ένα επίπεδο που λες, δες που έφτασα! Η επιμονή σου να μην τα παρατάς σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, και να έχεις πίστη και δύναμη, παραβλέποντας τα λάθη σου + το πείσμα σου να τα πας καλά την επόμενη φορά, σε φέρανε σ’ αυτό το σημείο σήμερα. Μπράβο αετέ, συνέχισε έτσι!!!

 6. Απάντηση
  vasaki
  Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 ,3:06 μμ

  Νεκταρία μου χρόνια πολλά και καλά!
  Αν και δεν σε ξέρω θέλω να σου ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία!
  Αλλά και σε όλους να είμαστε γεροί με δυναμη ψυχής και σώματος!

 7. Απάντηση
  Νεκτάριος
  Παρασκευή, 25 Δεκέμβριος 2015 ,11:32 μμ

  Μου επιτρέπεται να πω Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία! και τέλος ότι συμφωνώ με αυτα που έγραψε η Νεκταρία….

 8. Απάντηση
  Παρασκευή
  Πέμπτη, 24 Δεκέμβριος 2015 ,3:47 μμ

  Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι! Και εύχομαι να μπορούμε να δώσουμε περισσότερη αγάπη στον εαυτό μας και στους γύρω μας χωρίς να κοιτάμε διάφορες αλλά ομοιότητες!!!

  • Απάντηση
   Ντόρα
   Δευτέρα, 4 Ιανουάριος 2016 ,12:59 μμ

   Σε ευχαριστούμε πολύ Παρασκευή!!!Σου ευχόμαστε υγεία,χαρά και ευτυχία!!!Ο νέος χρόνος να σου φέρει όσα δεν σου έφερε ο προηγούμενος!!!!

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Δευτέρα, 4 Ιανουάριος 2016 ,1:02 μμ

   Σ’ ευχαριστώ για τις ευχες σου και ανταποδίδω. Ας είμαστε όμως λογικοί. Κανείς δεν προσέχει τις ομοιότητες. Προσέχει τις διαφορές όταν είναι υπέρ του άλλου. Θέλω να πιστεύω ότι με την κρίση και τις δυσκολίες της ζωής αυτό θα αλλάξει.

 9. Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
  Νεκταρία
  Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2015 ,11:21 πμ

  Έκανα μια σκέψη. Το ένστικτό μου μου υπέδειξε πολύ καλούς ονειρομάντεις. Αν π.χ. δεν έβρισκα την Ντόρα, τον Αετό, την Έλενα κ.λ.π. πολλά όνειρα δεν θα είχαν απαντηθεί από τα άτομα αυτά. Τυχαία ανακάλυψα ότι ξέρουν από όνειρα. Δεν μπορώ όμως να γνωρίζω ποια άτομα γνωρίζουν από ονειρομαντική ή θέλουν να ασχοληθούν με το είδος. Γι’ αυτό καλώ όλους όσους θέλουν και μπορούν να δείξουν το ταλέντο τους σε όποιο αναπάντητο όνειρο τους κάνει κλικ, εκτός από τα δαιμονικά και όσα έχουν ημερομηνία Κυριακής. Όποιος θέλει λοιπόν μπορεί να μπει στην ομάδα ή να λειτουργεί σαν ανεξάρτητος ονειρομάντης. Έτσι θα ασχοληθείτε στον ελεύθερό σας χρόνο λίγο ή πολυ με το είδος. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να σου λένε ότι έπεσες μέσα. Δοκιμάστε, θα είναι κάτι καινούριο. Κι αν πέσατε έξω, δεν πειράζει. Φτάνει η προσπάθεια. Τόσο καιρό που μας παρακολουθείτε, κάτι θα έχετε μάθει. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;

 10. Απάντηση
  Πασχαλιά
  Δευτέρα, 2 Φεβρουάριος 2015 ,8:08 πμ

  Καλημέρα Νεκταρία μου

  ξέρεις πολυ καλά πόσο με βοήθησες και αν μπορούσα να σου στείλω ενα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια θα το έφτιαχνα.σου στέλνω τα αμέτρητα ευχαριστώ μου και τις ευχές μου να βρεις αυτό που σου αξίζει έναν καλόν άντρα και να σου μοιάζει και να σε συμπληρώνει.φιλάκια

 11. Απάντηση
  Κατια
  Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 ,6:16 μμ

  Καλησπερα Νεκταρια μου τι κανεις?Στις 19 Ιανουαριου σου εστειλα στην κατηγορια Αγιος ενα ονειρο που ειχα δει εδω και παρα πολυ καιρο περιπου 1,5 χρονο πριν. Ε,δεν θα το πιστεψεις το ιδιο βραδυ ειδα στο υπνο μου για ποιον αγιο επρεπε να αναψω κερι…. Ηταν ο αγιος Ευθυμιος που γιορταζει στις 20 Ιανουαριου οπου ενα χρονο πριν εκεινη την ημερα ο πατερας μου υποβληθηκε σε μια σοβαρη επεμβαση…Πραγματικα ομως δεν τον γνωριζα αυτον τον αγιο και ουτε οτι γιορταζει 20Ιανουαριου…Αμα θελεις διαβασε το ονειρο που σου εστειλα για να καταλαβεις….

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 ,8:23 μμ

   @Κατια,

   Το υποσυνείδητό σου ενεργοποιήθηκε επειδή μου το ανέφερες και σου έδειξε την ερμηνεία εκείνου του ονείρου. Εγώ τον ξέρω αυτόν τον άγιο. Πράγματι υπάρχει. Είναι προστάτης των παιδιών, και της ευθυμίας κ.λ.π. Εχεις άρρωστο παιδί φίλη μου και ζητά να τον γνωρίσεις και να τον παρακαλέσεις γι’ αυτή.

   Ευθύμιος ο Μέγας, για τεκνοποίηση και ευθυμία Ο Αγιος καταγόταν από πλούσια οικογένεια. Οι γονείς του ήταν διαρκώς θλιμμένοι και παρακαλούσαν διαρκώς τον Θεό να τους αξιώσει να αποκτήσουν παιδί. Ο Θεός του μίλησε και τους προμήνησε ότι θα τους δώσει παιδί, αρκεί να το ονομάσουν Ευθύμιο. Έτσι έγινε, και οι γονείς του βρήκαν πάλι την ευθυμία τους. Ο Αγιος βοηθά και στην τεκνοποίηση. Εξ αιτίας της δυσκολίας των γονιών του να τον αποκτήσουν, θεωρείται θεραπευτής της στειρότητας στα ζευγάρια. Οι στείρες γυναίκες των βλαχόφωνων της Πίνδου ζύμωναν πίτες του Αγίου Ευθυμίου και τις μοίραζαν σε αγόρια για να αποκτήσουν και αυτές παιδιά (εορτάζει 20 Ιανουαρίου). (source ©: http://www.eortologio.gr)

   Επίσης προστάτης των άρρωστων παιδιών είναι ο άγιος Θεόδωρος ο στρατηλάτης.

   Δες εδώ περισσότερους προστάτες αγίων για τα παιδιά και όχι μόνο:

   http://www.eortologio.gr/arthra/prostates/egimosini-toketos-paidia.php

   Φαίνεται ότι η ασθένεια της κόρης σου σε έχει κάνει πολύ θλιμμένη και αυτός ο άγιος σου παρουσιάστηκε για να προσευχηθείς σ’ αυτόν και να σε ανακουφίσει και να σου δώσει ευθυμία και χαρά στη ζωή σου. Πάρε το βιβλίο του, το εικόνισμά του. Δες πού έχει εκκλησία του.
   Εφόσον εκείνος σε πλησίασε, είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει. Μάλιστα, τον είδες την παραμονή της γιορτής του. Έγραψες με πίστη στο ονειροδρόμιο για το παιδί σου, όλα θα πάνε καλά λοιπόν. Από εδώ και πέρα να τον έχεις προστάτη άγιο και να τον τιμάς κάθε χρόνο. Μόνο αυτός θα σου δώσει πίσω τη χαρά σου. Να ξέρεις ότι όσοι μας ευεργετούν, πρέπει πάντα να τους τιμάμε.Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply