Διαφημίσεις


Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

756 σχόλια στο Επισκεπτήριο
 • Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 στο 14:52
  Σύνδεσμος

  Φίλοι μου την προσοχή σας εδώ.

  Απ’ αυτή τη στιγμή η Ντόρα ανήκει στη διαχειριστική μας ομάδα. Έχει πάρει προαγωγή. Θα εγκρίνει ή θα απορρίπτει τα μηνύματα όπως ακριβώς εγώ κι ο αετός. Ας ευχηθούμε λοιπόν στην Ντόρα καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 στο 14:59
   Σύνδεσμος

   Καλη δυναμη σε ολους σας και ευχαριστουμε για ολα ! Καλη επιτυχια και στην Ντορα !

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 στο 15:04
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ πολύ!!Νεκταρία και Αετε για την βοήθεια σας!!
    Νίκη σε ευχαριστώ πάρα πολύ..να σαι καλά!!

    Απάντηση
 • Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 στο 10:24
  Σύνδεσμος

  κ. Νεκταρία είχα ένα όνειρο την Πέμπτη 17/3 και το έβαλα στο λήμμα γιαγιά. Δεν ζω στην Ελλάδα και φαντάζομαι το όνειρο έχει να κάνει με φοβίες μου. Υπάρχει πρόβλημα για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες εδώ που ζω. Από την άλλη έχω συχνά άσχημα όνειρα τελευταία και δεν ξέρω αν είναι μόνο φοβίες. Στο παρελθόν που έβλεπα έτσι παράξενα όνειρα για μερικούς μήνες, έγινε σεισμός στην Αθήνα (του 1999) και έχασα ένα πολλή αγαπητό πρόσωπο. Σε ένα από αυτά τα όνειρα είδα ότι η Αχαρνών ήταν σκοτεινή και δεν φαινόταν η Πάρνηθα. Ο σεισμός ξεκίνησε από την Πάρνηθα. Εννοώ ότι δεν ξέρω αν τα όνειρά μου είναι προμηνύματα για κάτι ή είναι φόβος λόγω ότι τα μέσα ενημερότητας εδώ που ζω μας λένε κάθε μέρα να περιμένουμε τρομοκρατική επίθεση από τους ισλαμιστές. Ευχαριστώ για τις ερμηνείες σας.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 στο 16:31
   Σύνδεσμος

   ΥΓ. Σήμερα, Τρίτη 22, βάλαν οι ισλαμιστές βόμβες στο Βέλγιο και σκοτώθηκαν άνθρωποι αθώοι. Δεν ζω στο Βέλγιο αλλά ζω στην Αγγλία … Ελπίζω να μην είμαστε οι επόμενοι. Φυσικά δεν μπορώ να εξηγώ όνειρα, αλλά πραγματικά ανησυχώ με την συχνότητα που βλέπω ασχημα όνειρα. Ο Θεός να μας φυλάει και ιδιαίτερα να φυλάει τα παιδιά μας.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 στο 18:07
    Σύνδεσμος

    Οι οπαδοί του ιερού πολέμου σαν όνειρο έχουν να διαλύσουν όλη την Ευρώπη. Γι’ αυτούς είμαστε άπιστοι και θεωρούν ότι μόνο οι ισλαμιστές πρέπει να υπάρχουν και κανείς άλλος. Έχουν κάνει μια λίστα με κράτη που θέλουν να χτυπήσουν. Ανάμεσα σ΄ αυτά είναι και η Ελλάδα. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο επόμενος. Σημασία έχει να σταματήσει αυτό το κακό, που είμαι σίγουρη ότι ο Θεός δεν το εγκρίνει. Πρέπει να παταχθεί αυτό το παγκόσμιο έγκλημα και να πάνε οι αίτιοι στην φυλακή. Τον ίδιο φόβο που έχεις εσύ στο Λονδίνο, τον ίδιο φόβο έχω κι εγώ στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία πού θα γίνει. Σημασία έχει να μην γίνει ποτέ. Να σταματήσει εδώ το κακό. Είμαι σίγουρη ότι θα χτυπήσουν την κάθε περιοχή όταν την δουν να επαναπαύεται ότι δεν θα γίνει άλλο χτύπημα. Τώρα το Λονδίνο έχει πάρει δρακόντεια μέτρα φύλαξης. Αυτό αύριο θα είναι πιο ελαστικό. Φοβάμαι ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή που θα σας πιάσουν στον ύπνο τότε θα γίνει το κακό. Είναι μελετημένη η κάθε τους κίνηση. Εμείς φοβόμαστε δικαιολογημένα, αλλά το θέμα είναι να φροντίσουν όλοι οι Ευρωπαίοι να μας εξασφαλίσουν την ασφάλειά μας και να μην ασχολούνται με τα brexit και τα grexit. Να είμαστε ενωμένοι χρειάζεται αυτή τη στιγμή, σαν να είμαστε μια χώρα. Μπορεί να μιλάμε άλλη γλώσσα, μπορεί να έχουμε διαφορετική ζωή, δόγμα, αλλά είμαστε αδέρφια και πρέπει να σηκώσουμε τη γροθιά σ’ αυτό που ετοιμάζουν για μας. Ναι, είναι πραγματικά άσχημο αυτό που συμβαίνει. Θέλουν να μας εξοντώσουν. Να πάψουμε να υπάρχουμε. Ποιος θεός θέλει κάτι τέτοιο; Είναι φυσικό να βλέπουμε άσχημα όνειρα. Το μεσημέρι μια κοπέλα μου είπε ότι ζει αρμονική ζωή και δεν βγαίνει το όνειρο που της είπα. Της είπα ότι μπορεί κάτι να γίνει μελλοντικά. Δεν πρόλαβα να το πω και έμαθα το μοιραία χτυπήματα στο μετρό και στο αεροδρόμιο αντίστοιχα. Να λοιπόν γιατί βλέπουμε τέτοια όνειρα. Αυτά κανένας ονειρομάντης δεν μπορεί να τα προβλέψει. Μόνο η ζωή τα φέρνει. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ!!!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 στο 19:05
     Σύνδεσμος

     Κυρία Νεκταρία, ίσως ότι βλέπουμε αρκετά άτομα τώρα τελευταία έτσι όνειρα να έχει σχέση με ότι ο ψυχίατρος Γιουνγκ περιγράφει σαν συλλογικό υποσυνείδητο. Όσο για τα δρακόντεια μέτρα στο Λονδίνο, δεν υπάρχουν. Απλώς κάνουν πρόβες τα μέσα ασφαλείας (αστυνομία, πυροσβεστική κλπ) για το πόσο γρήγορα θα ξεχωρίσουν τους πεθαμένους από τους ζωντανούς, σε περίπτωση που θα γίνει τρομοκρατική ενέργεια. Για το όνειρο που είδα στο λήμμα γιαγιά νομίζεται ότι είναι σχετικό με όλη αυτή την κατάσταση. Με προβλιματίζουν οι αριθμοί (6 όροφοι (6 μέρες από την Πέμπτη) σταμάτησα στον τρίτο όροφο (3 μπόμπες)

     Απάντηση
     • Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 στο 19:38
      Σύνδεσμος

      Μην τα συνδέεις έτσι. Δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτό. Από εδώ και πέρα να δεις τι θα γίνει. Εδώ ήταν η δική σου προσπάθεια. Δεν έχει σχέση με το γεγονός.

      Απάντηση
     • Τετάρτη, 6 Απρίλιος 2016 στο 14:02
      Σύνδεσμος

      Το όνειρο με τη γιαγιά σου το είδα σήμερα και του έδωσα απάντηση. Αργώ, αλλά δεν λησμονώ.

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 στο 18:37
  Σύνδεσμος

  Είμαι απίστευτα χαρούμενη γιατί πριν ένα χρόνο, όταν αρχισα να δημοσιεύω όνειρα, με βοήθοισε τόσο πολυ η κ. Νεκταρια, να βρω ενα μερος του εαυτου μου, να βγάλω απο μεσα μου ολα αυτα που νιωθω και να μαθω κατι για εμενα που δεν ηξερα. Ακομη βλεπω οτι αυτη σελιδα έχει εξελιχθει και βελτιωθει τοσο πολυ και νιωθω πολυ περηφανη για αυτο. Είναι πανεμορφο, ένα τεραστιο μπραβο και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 7 Μάρτιος 2016 στο 23:33
  Σύνδεσμος

  Αγαπητά κορίτσια του ονειροκρίτη ,

  Ψαχουλευοντας να βρω απάντηση στα όνειρα μου διάβασα όνειρα απο αλλά άτομα. Μερικά όνειρα ηθελα να τα ερμηνευσώ ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση που άρχισε να μου βγαίνει .
  Και ερωτώ μου επιτρέπεται να τα σχολιάζω , δεν ειμαι ειδική, αλλά ισως σε μερικά να ειχα πολυ καλη κι εύστοχη ερμηνεία.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 στο 09:33
   Σύνδεσμος

   Να το κάνεις εφόσον ξέρεις και μπορείς. Δεν χρειαζόταν να το ρωτήσεις αυτό. Είδα ερμηνείες σου και είναι εύστοχες, αλλά τόσο λίγες. Προσπάθησε περισσότερο. Διάβασε και τα είδη ονείρων για βοήθεια για επιπλέον γνώσεις. Επίσης, αν θέλεις μπορείς να γραφτείς μέλος όπως οι δύο ονειρομάντεις μου.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Φεβρουάριος 2016 στο 11:35
  Σύνδεσμος

  Σήμερα γιορτάζει η ονειρομάντης μου η Ισιδώρα. Της εύχομαι να είναι καλά, χρόνια πολλά για την γιορτή της και γρήγορα να ξανάρθει κοντά μας.
  Χρόνια πολλά Ντόρα μου, κι ό,τι επιθυμείς!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Φεβρουάριος 2016 στο 16:55
   Σύνδεσμος

   Χρόνια πολλά καλη μου Ντόρα!!!!
   Οτι επιθυμείς με υγεια και χαμόγελο!περιμένουμε την επιστροφη σου!!!!
   Να είσαι παντα καλά!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 στο 12:50
  Σύνδεσμος

  Φίλοι μου, δώστε την προσοχή σας παρακαλώ όλοι, σ’ αυτή την ανακοίνωση:
  Σας ενημερώνω ότι από τις 21 Ιανουαρίου ο αετός μας, η γνωστή σε όλους σας Eagle, η ονειρομάντης μου, έχει πάρει προαγωγή.
  Ο αετός μας πια πετάει σε νέες βουνοκορφές και ένας ήλιος του χαμογελά, αφού έγινε διαχειρίστρια στον ονειροκρίτη μας. Τις ημέρες που απέχω και όχι μόνο, όταν μπορεί θα απαντά εκείνη στα όνειρά σας και θα επιλέγει όπως εγώ ή θα απορρίπτει, τα μηνύματά σας. Έτσι δεν θα μαζεύονται πια πολλά ή θα τα βλέπετε άμεσα δημοσιευμένα. Θα διαπιστώσατε χθες, ενώ ήταν Τετάρτη απόγευμα που λείπω, λάβατε απαντήσεις στα όνειρά σας και τα είδατε δημοσιευμένα. Ηταν εκείνη. Θέλω να της ευχηθείτε λοιπόν κι εσείς, για τον νέο ρόλο που ανέλαβε.
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΤΕ!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 στο 15:01
   Σύνδεσμος

   Να σαι καλα Νεκταρια μου!
   Σ ευχαριστώ απο βάθος ψυχής για τα όμορφα σου λόγια και κυρίως για την εμπιστοσυνη και το θάρρος που μου δίνεις!
   Δεν εχει περάσει ουτε ένας ολόκληρος χρονος απο τότε που ασχολούμαι σε βάθος με την όνειρομαντική.δεν έχει περάσει ουτε ένας χρονος απο τοτε που εσύ και η Ντόρα με πεισατε να συμμετεχω στην ομάδα. Έχω κανει και κάνω λάθη όμως αντλω δυναμη απο την στήριξη σας και προσπαθώ για το καλυτερο.εύχομαι σε ολους να εξελισσονται και να προωθούν προς την ψυχή τους όσα αγαπούν και πρεσβεύουν.
   Αυτό εκανα εγώ,αυτό κάνω και θα συνεχίσω!
   Να είστε καλά σας ευχαριστώ ολους όσους με εμπιστευτηκατε!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 στο 19:06
    Σύνδεσμος

    Λάθη κάνουμε όλοι μας φίλη μου. Το καλό είναι να μας κάνουν περισσότερο σοφούς, να λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα, και να μη μας πτοούν. Όταν ένα λάθος σε πάρει κάτω και δεν σηκωθείς, τελείωσε. Όταν όμως σηκωθείς και συνεχίσεις, φτάνεις σε ένα επίπεδο που λες, δες που έφτασα! Η επιμονή σου να μην τα παρατάς σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, και να έχεις πίστη και δύναμη, παραβλέποντας τα λάθη σου + το πείσμα σου να τα πας καλά την επόμενη φορά, σε φέρανε σ’ αυτό το σημείο σήμερα. Μπράβο αετέ, συνέχισε έτσι!!!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 στο 19:12
     Σύνδεσμος

     ευχαριστω για ολα!

     Δεν θα τα παρατησω!ένας σκορπιός ξαναγεννιέται απο την στάχτη του.ειτε ζωδιακα το δεις,ειτε βαση της ονοματολογιας,θα αναπτερωνομαι λιγο μετα απο καθε λάθος!χιχι

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 στο 15:06
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου χρόνια πολλά και καλά!
  Αν και δεν σε ξέρω θέλω να σου ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία!
  Αλλά και σε όλους να είμαστε γεροί με δυναμη ψυχής και σώματος!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιανουάριος 2016 στο 14:20
   Σύνδεσμος

   Σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ολόθερμες ευχές σου και σου τις ανταποδίδω, προσθέτοντας μια. Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα που τόσο πολύ το επιθυμείς.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Δεκέμβριος 2015 στο 23:32
  Σύνδεσμος

  Μου επιτρέπεται να πω Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία! και τέλος ότι συμφωνώ με αυτα που έγραψε η Νεκταρία….

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Ιανουάριος 2016 στο 14:16
   Σύνδεσμος

   Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω τις ευχές σου.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Δεκέμβριος 2015 στο 15:47
  Σύνδεσμος

  Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι! Και εύχομαι να μπορούμε να δώσουμε περισσότερη αγάπη στον εαυτό μας και στους γύρω μας χωρίς να κοιτάμε διάφορες αλλά ομοιότητες!!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιανουάριος 2016 στο 12:59
   Σύνδεσμος

   Σε ευχαριστούμε πολύ Παρασκευή!!!Σου ευχόμαστε υγεία,χαρά και ευτυχία!!!Ο νέος χρόνος να σου φέρει όσα δεν σου έφερε ο προηγούμενος!!!!

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιανουάριος 2016 στο 13:02
   Σύνδεσμος

   Σ’ ευχαριστώ για τις ευχες σου και ανταποδίδω. Ας είμαστε όμως λογικοί. Κανείς δεν προσέχει τις ομοιότητες. Προσέχει τις διαφορές όταν είναι υπέρ του άλλου. Θέλω να πιστεύω ότι με την κρίση και τις δυσκολίες της ζωής αυτό θα αλλάξει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Φεβρουάριος 2015 στο 08:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία μου

  ξέρεις πολυ καλά πόσο με βοήθησες και αν μπορούσα να σου στείλω ενα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια θα το έφτιαχνα.σου στέλνω τα αμέτρητα ευχαριστώ μου και τις ευχές μου να βρεις αυτό που σου αξίζει έναν καλόν άντρα και να σου μοιάζει και να σε συμπληρώνει.φιλάκια

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 2 Φεβρουάριος 2015 στο 10:52
   Σύνδεσμος

   @Πασχαλιά,

   Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είναι σαν να το έλαβα το μπουκέτο σου. Να είσαι πάντα καλά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 στο 18:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρια μου τι κανεις?Στις 19 Ιανουαριου σου εστειλα στην κατηγορια Αγιος ενα ονειρο που ειχα δει εδω και παρα πολυ καιρο περιπου 1,5 χρονο πριν. Ε,δεν θα το πιστεψεις το ιδιο βραδυ ειδα στο υπνο μου για ποιον αγιο επρεπε να αναψω κερι…. Ηταν ο αγιος Ευθυμιος που γιορταζει στις 20 Ιανουαριου οπου ενα χρονο πριν εκεινη την ημερα ο πατερας μου υποβληθηκε σε μια σοβαρη επεμβαση…Πραγματικα ομως δεν τον γνωριζα αυτον τον αγιο και ουτε οτι γιορταζει 20Ιανουαριου…Αμα θελεις διαβασε το ονειρο που σου εστειλα για να καταλαβεις….

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 στο 20:23
   Σύνδεσμος

   @Κατια,

   Το υποσυνείδητό σου ενεργοποιήθηκε επειδή μου το ανέφερες και σου έδειξε την ερμηνεία εκείνου του ονείρου. Εγώ τον ξέρω αυτόν τον άγιο. Πράγματι υπάρχει. Είναι προστάτης των παιδιών, και της ευθυμίας κ.λ.π. Εχεις άρρωστο παιδί φίλη μου και ζητά να τον γνωρίσεις και να τον παρακαλέσεις γι’ αυτή.

   Ευθύμιος ο Μέγας, για τεκνοποίηση και ευθυμία Ο Αγιος καταγόταν από πλούσια οικογένεια. Οι γονείς του ήταν διαρκώς θλιμμένοι και παρακαλούσαν διαρκώς τον Θεό να τους αξιώσει να αποκτήσουν παιδί. Ο Θεός του μίλησε και τους προμήνησε ότι θα τους δώσει παιδί, αρκεί να το ονομάσουν Ευθύμιο. Έτσι έγινε, και οι γονείς του βρήκαν πάλι την ευθυμία τους. Ο Αγιος βοηθά και στην τεκνοποίηση. Εξ αιτίας της δυσκολίας των γονιών του να τον αποκτήσουν, θεωρείται θεραπευτής της στειρότητας στα ζευγάρια. Οι στείρες γυναίκες των βλαχόφωνων της Πίνδου ζύμωναν πίτες του Αγίου Ευθυμίου και τις μοίραζαν σε αγόρια για να αποκτήσουν και αυτές παιδιά (εορτάζει 20 Ιανουαρίου). (source ©: http://www.eortologio.gr)

   Επίσης προστάτης των άρρωστων παιδιών είναι ο άγιος Θεόδωρος ο στρατηλάτης.

   Δες εδώ περισσότερους προστάτες αγίων για τα παιδιά και όχι μόνο:

   http://www.eortologio.gr/arthra/prostates/egimosini-toketos-paidia.php

   Φαίνεται ότι η ασθένεια της κόρης σου σε έχει κάνει πολύ θλιμμένη και αυτός ο άγιος σου παρουσιάστηκε για να προσευχηθείς σ’ αυτόν και να σε ανακουφίσει και να σου δώσει ευθυμία και χαρά στη ζωή σου. Πάρε το βιβλίο του, το εικόνισμά του. Δες πού έχει εκκλησία του.
   Εφόσον εκείνος σε πλησίασε, είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει. Μάλιστα, τον είδες την παραμονή της γιορτής του. Έγραψες με πίστη στο ονειροδρόμιο για το παιδί σου, όλα θα πάνε καλά λοιπόν. Από εδώ και πέρα να τον έχεις προστάτη άγιο και να τον τιμάς κάθε χρόνο. Μόνο αυτός θα σου δώσει πίσω τη χαρά σου. Να ξέρεις ότι όσοι μας ευεργετούν, πρέπει πάντα να τους τιμάμε.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο