Διαφημίσεις


Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

1 21 22 23

526 σχόλια στο Επισκεπτήριο

 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 στο 09:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Πρόβλημα υγείας με το αριστερό χέρι μου, το οποίο έχω ακινητοποιημένο και γράφω μόνο με το δεξί δεν μ’ αφήνει να είμαι συνεπής στις ερμηνείες. Μπαίνω συχνά και σας παρακολουθώ, χωρίς να συμμετέχω. Μόνο με το δεξί είναι κουραστικό να απαντώ. Ψάχνω τα γράμματα. Αρχές Ιουνίου θα μπορέσω, πρώτα ο θεός, να απαντήσω στα όνειρά σας. Μετά από 2 εβδομάδες, με εντολή ιατρού, θα μπορέσω να ξαναγράψω. Ελπίζω να έρθει ο αετός μέχρι τότε. Αλλιώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

  Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Παρασκευή, 12 Μάιος 2017 στο 10:31
  Σύνδεσμος

  Μπείτε στην παιδική γωνία. Έχω γράψει μια ιστορία δική μου με τον τίτλο ο Μονογαμικός Πιγκουίνος και μια του ανιψιού μου με τίτλο το δέντρο. Ελπίζω να αρέσουν και σε σας και πάνω απ’ όλα στα παιδάκια σας που σ’ αυτά απευθύνεται περισσότερο.

  Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 στο 20:29
  Σύνδεσμος

  Θα δείτε ότι ενέκρινα περίπου 60 όνειρα. Μένουν σε εκκρεμότητα 30. Αυτά τα 60 θα απαντηθούν την Δευτέρα ή την τρίτη. Αύριο και το Σάββατο θα ασχοληθώ με τα είδη ονείρων.

  Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 στο 12:28
  Σύνδεσμος

  Athina88 επειδή το όνειρό σου είναι ακατάλληλο προτίμησα να μην εγκριθεί. Δηλώνει την έλλειψη ερωτικού συντρόφου.

  Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Παρασκευή, 5 Μάιος 2017 στο 20:19
  Σύνδεσμος

  Τελείωσα τη λίστα των ονείρων που έπρεπε να πάρουν ερμηνεία μέχρι σήμερα. Κάποια άλλα (60), που έχω εγκρίνει και δεν έχουν πάρει απάντηση θα πάρουν μέχρι την Τετάρτη το πολύ, αν είμαι καλά ως τότε. Απομένουν 54 όνειρα που δεν έχουν ακόμη εγκριθεί.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Μάιος 2017 στο 10:48
  Σύνδεσμος

  Καλημερα εαν έχω καταλάβει σωστα η Ναταλία θέλει τα λινό για τις παλιές ονειροπαγίδες οι οποίες είναι 200 και σελίδες πως θα ποσταριστουν?

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 5 Μάιος 2017 στο 10:57
   Σύνδεσμος

   Οι ονειροπαγίδες κάπου υπάρχουν, αλλά δεν μπορούμε πια να ποστάρουμε νέα μηνύματα ούτε να μας απαντήσουν. Τις έχουν απενεργοποιήσει τα μέλη της ομάδας του Ονειροκρίτη γιατί δεν άνοιγαν εύκολα. Είχαν υπερφορτωθεί. Η Ναταλία μπορεί όμως να βρει κάποιο όνειρό της που έγραψε εκεί και να το διαβάσει ή να διαβάσει κάποιες απαντήσεις που της δώσαμε τότε. Μόνο εγκυκλοπαιδικά μπορεί να τις χρησιμοποιήσει. Να τις ανοίξει απλά μπορεί, αλλά όταν θέλει να γράψει το πρόβλημα δημιουργείται εκείνη τη στιγμή. Γι’ αυτό το λόγο δεν ανοίξαμε τρίτη. Είδαμε ότι ήταν ένα πρόβλημα. Δεν το είχαμε αντιληφθεί την πρώτη φορά ή το παραβλέψαμε.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Μάιος 2017 στο 20:44
  Σύνδεσμος

  Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στην ομάδα του ονειροκρίτη: είναι εύκολο να μου ποστάρετε τα λινκ για τις παλιές ονειροπαγίδες παρακαλώ;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Μάιος 2017 στο 13:39
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μαζεύτηκαν πολλά….Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο…..

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Μάιος 2017 στο 13:33
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία σε ευχαριστώ για την απάντηση σου στο λήμμα φεγγάρι θα ηθελα να ξέρω εάν το όνειρο μου στο λήμμα νεκροταφείο που μου ενέκρινεις μαζί με το φεγγάρι την Τρίτη το έχεις προγραμάτισει να απαντηθεί σήμερα?

  Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Τρίτη, 2 Μάιος 2017 στο 18:08
  Σύνδεσμος

  Έχω εγκρίνει κάποια μηνύματα από νέα και παλιά. Αυτά θα πάρουν απάντηση αύριο ή μεθαύριο.

  Απάντηση
1 21 22 23

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *