Διαφημίσεις


Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

462 σχόλια στο Επισκεπτήριο
 • Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 στο 13:09
  Σύνδεσμος

  Έχω ερμηνεύσει δύο περιπτώσεις κάθαρσης και απελευθέρωσης. Το ένα άτομο καθαρίζει το υποσυνείδητο, την ψυχή και μοιάζει σαν να αποκτά νέα ψυχή. Το άλλο κρατάει κάποια πράγματα. Αποβάλλει μόνο τις στεναχώριες. Αυτό γίνεται με την καθολική εκκλησία και την αποβολή κοπράνων αντίστοιχα. Θέλω όμως να κάνω κάποιες διευκρινήσεις. Αν ο οπαδός του καθολικού δόγματος δει ότι είναι καθολικός, δείχνει την πίστη του. Δεν έχει αυτή την ερμηνεία. Επίσης αν ένα άτομο θέλει να ενεργηθεί σαν όνειρο συγχρονικότητας μπορεί να το κάνει. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το ξέρω πάντα. Υπάρχει όμως κι αυτή η περίπτωση. Αν ένας καθολικός όμως δει ότι είναι ορθόδοξος, ψάχνει τρόπους να γίνει σωστός οπαδός της δικής του πίστης, κάνει λάθη. Άρα, πρέπει να βρει ορθούς τρόπους για να υποστηρίξει σωστά την δική του πίστη.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 στο 12:22
  Σύνδεσμος

  Σήμερα είδα την σελίδα του αετού (Eagle) στο Facebook. Δεν είδα τις εγγραφές της διότι δεν έχω facebook. Όμως διατηρεί τον λογαριασμό, άρα είναι καλά. Απλά, εδώ σταμάτησε να γράφει. Εφόσον διατηρεί τη σελίδα, είναι καλά, αλλιώς κάποιος θα την είχε ακυρώσει. Αυτό με ανακούφισε. Χαίρομαι που είναι καλά και δεν πειράζει που έφυγε από τον ονειροκρίτη. Αναφαίρετο δικαίωμά της ήταν. Αυτό δεν το καταδικάζω, με πειράζει η σιωπή. Έπρεπε να δώσει μια εξήγηση. Είχαμε δεθεί. Μπόρεσα να δω μόνο τις αγαπημένες της σελίδες και υπάρχει ακόμα ο ονειροκρίτης μας. Αν φταίγαμε εμείς, θα μας είχε σβήσει. Αυτό μου τονίζει περισσότερο την αγωνία. Γιατί; Δεν θα μάθω όμως ποτέ την απάντηση!!!!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 στο 17:45
  Σύνδεσμος

  Φωτεινή, με λίγη πίεση θα τελειώσω τις δουλειές που ανέλαβα. Αύριο κάποια στιγμή θα μπω στο κείμενο να σου δώσω ερμηνείες. Μόνο για σένα. Μου στάθηκες όταν σε χρειάστηκα και στο χρωστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   Σ ευχαριστω παρα πολυ! Δεν θελω να το βλεπεις ετσι. Δεν μου χρωστας τιποτε. Ηδη αισθανομαι ασχημα που το ζητησα . Ολοι εμεις σου χρωσταμε πολλα. Σε καθε περιπτωση τουλαχιστον να ξερεις απο πλευρα μου οτι το ζητησα σαν sos, οπως ελεγες παλαιοτερα. Αν τα καταφερεις κι αν κρινεις απαραιτητο να γνωριζω κατι απο την ερμηνεια.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  Χρειάστηκε να σβήσω κάποια μηνύματα γιατί τα θέματα λύθηκαν. Άρα, δεν χρειάζεται πια να υπάρχουν. Τελικά θα τα πούμε ξανά την Δευτέρα.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  Χρειάστηκε να σβήσω κάποια μηνύματα γιατί τα θέματα λύθηκαν. Άρα, δεν χρειάζεται πια να υπάρχουν. Τελικά θα τα πούμε ξανά την Δευτέρα.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 στο 18:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κ Νεκταρία κ πάλι συνχαρητηρια για την νεα σας σελίδα. Θά ήθελα να σας ρωτήσω κατι, δεν ξέρω άν ειμαι στο σωστο λήμμα, κ αν μπορειτε να μέ βοηθησετε πάνω σε αυτό.
  Το πρόβλημα μ είναι οτι θα ήθελα να βρω ένα πνευματικό,,αλλά εδώ στη Γερμανία Είναι λίγο δύσκολο αυτό,..θά ήταν καίλιτερα αυτό, να μιλούσα λίγο για αυτά π με βασανίζουν. Μήπως γνωρίζετε άν μπορώ να βρώ ένα μέσω ίντερνετ,,να επικοινωνήσω μαζί Του μέσω ίντερνετ,,
  Αυτό είναι .λίγο δύσκολο, το ξέρω σασ βάζω τώρα σε μπελάδες ,αλλ’απλως ρωτάω, μήπως ξέρετε Κάτι,,όπως σας έχω γράψει, έχω κ προβλήματα κ με τους ψυχολόγους μ,δε με καταλαβαίνουν, δε γίνετε να συνεχιστεί αλλο αυτό,,κάπου πρέπει να μιλήσω,…θα ήταν, καίλιτερα να έφευγα από αυτούς Κ να πήγενα σε ενα πνευματικό,?εσείς τί λέτε?τί γνώμη έχετε πάνω σε αυτό?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 στο 18:28
   Σύνδεσμος

   Δεν γνωρίζω από το ίντερνετ. Σε ποια πόλη της Γερμανίας κατοικείς; Δεν έχει εκεί ορθόδοξη εκκλησία;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 στο 18:58
    Σύνδεσμος

    Κατοικώ Στο βουπερταλ, δε ξέρω άν το εχετε ακουστά,,,Ορθόδοξη εκλησια εχει, όχι μια πολλες. Εγώ δε πάω κ συχνα στην εκκλησία, αλλά όταν πάω μόνο ένα παπα συναντώ εκεί καθε φορά, Τον παπά της Εκκλησίας. Πνευματικος πρέπει να ερχετε κάπου κάπου, από την ελλαδα η απο άλλη πόλη της Γερμανίας, αλλά δε τυχαινει να ειμαι εκεί εγώ στην εκκλησία. Πρεπει να ξέρω πότε θα ρθει για να πάω. Ο παπας τής Εκκλησίας δεν ειναι το ιδιο, δεν είναι
    Πνευματικος.?ουτε με το παπα έχω συζητήσει ποτέ, περί τών προβληματων μ.καλο θα ήταν να πάω να του μιλήσω πρωτα, π ύστερα να δω τι θα κάνω. Όσο για το μηνυμα, δε το γραψα
    στο σωστό λημα, καταλαβα,,,Δεν τεριαζε εκεί. Συγνωμη μπερδεύτηκα…

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 στο 19:09
     Σύνδεσμος

     Όχι, δεν το γνωρίζω. Ως φαίνεται υπάρχουν πολλοί Έλληνες εκεί. Έτσι εξηγούνται οι πολλές ορθόδοξες εκκλησίες. Στο εξωτερικό, ο παπάς είναι και πνευματικός. Προσπάθησε να πας στην εκκλησία. Μια στιγμή που θα είναι μόνος του πλησίασε τον, μίλησέ του. Εφόσον θέλεις να σε βοηθήσει ο θεός μπορείς να το κάνεις πιο συχνά. Δηλαδή να επισκέπτεσαι τον οίκο του, όπως όταν χρειάζεσαι την βοήθεια κάποιου τον επισκέπτεσαι συχνά στο σπίτι του. Θυμάσαι το όνειρο με τον παπά και το ευαγγέλιο; Εκείνο ήταν από τα ήρεμα όνειρα και σου είχα πει ότι την ίαση θα την βρεις μόνο από τον Θεό. Αν ξέρει αγγλικά ή γερμανικά και γνωρίζεις κι εσύ θα μπορούσες να του μιλήσεις για όσα περνάς. Να σου δώσει τη δύναμη να πορευτείς. Έτσι επαληθεύεται το όνειρο που είδες.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 στο 13:26
  Σύνδεσμος

  Όλα τα όνειρα του Φεβρουαρίου που έχουν γραφτεί μέχρι τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα πήραν απάντηση. Δεν υπάρχει κανένα στη διαχειριστική σελίδα. Ενημερώστε με αν υπάρχει κάποιο αναπάντητο σ’ αυτές τις ημερομηνίες. Γράψτε κάτω από το όνειρο αυτό θέλει απάντηση κι εγώ θα το δω και θα τη δώσω. Τώρα θα παίρνουν άμεση απάντηση όλα τα νέα μηνύματα. Δεν υπάρχουν παλιά.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 στο 10:39
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια στο όνειρο πνιγμος που μου ερμηνευσες έχω ένα σχόλιο στις 16/2 κι επίσης αντεγραψα στο λήμμα κομμωτήριο το δεύτερο όνειρο όπως μου είπες. Μπάινοντας σε αυτές τις σελίδες βλέπω τα όνειρα με τη σημείωση απο πάνω ότι το σχολιο σας αναμένει έγκριση. Συνήθως αυτο δεν το βλέπω καθόλου. Εγινε κάτι λάθος?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 στο 10:42
   Σύνδεσμος

   Ίσως υπάρχει κάποιο νέο σύστημα επειδή συνέχεια ρωτάτε για τα μηνύματα, η ομάδα του ονειροκρίτη να σας ενημερώνει για την τύχη των μηνυμάτων σας. 33 περιμένουν έγκριση. Θα απαντήσω μόλις είμαι σε θέση να το κάνω. Όταν είμαι προβληματισμένη δεν έχω καθόλου έμπνευση.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 στο 09:40
  Σύνδεσμος

  ΄Μην τρομάξετε που θα δείτε ότι το επισκεπτήριο από 50 σελίδες έγινε 18. Έσβησα 712 μηνύματα που τα αιτήματα έχουν γίνει και μηνύματα που δεν έχουν πια καμιά χρησιμότητα. Κράτησα τα πιο ουσιώδη. Κράτησα μερικά για να μην αδειάσει εντελώς.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 στο 14:06
  Σύνδεσμος

  Τα όνειρα από 1-13 Φεβρουαρίου έχουν απαντηθεί.

  Έμειναν όνειρα μιας εβδομάδας (14-21/2) . Θα τα δω αύριο. Σήμερα θα προσπαθήσω να καθαρίσω το επισκεπτήριο από μηνύματα που δεν χρειάζεται να υπάρχουν. Να μικρύνω τη σελίδα γιατί φορτώνει και στο τέλος θα ανοίγει δύσκολα.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *