Εκκλησία
Αν ονειρευτείτε πως είδατε εκκλησία σε απόσταση, σημαίνει απογοήτευση σε τέρψεις που τις σχεδιάζατε από καιρό.
Αν δείτε πως μπήκατε σε εκκλησία σκυθρωπός, θα παραβρεθείτε σε κηδεία. Επίσης, είναι σημάδι σκοτεινών προοπτικών για καλύτερες μέρες.

Εκκλησία

513 σχόλια στο Εκκλησία
 • Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 στο 12:39
  Σύνδεσμος

  Απόψε περιπλανιόμουν πάλι στον ύπνο μου. Ταξίδια έκανα με το αυτοκίνητό μου.Βρέθηκα σε ένα μέρος άγνωστο αναζητώντας μια εκκλησία. Τελικά σαν κάτι να βρήκα και άφησα το αυτοκίνητο.Είδα σε ένα σπίτι έναν ιερέα που ετοίμαζε τον κήπο του, μεταξύ άλλων είχε και κληματαριά, ρώτησα αν ενοχλεί το αυτοκίνητο και μου είπε πως δεν ενοχλεί. Μετά γυρνώντας το βλέμα μου είδα ένα γνωστό μου ιερομόναχο να έρχεται γρήγορα προς το μέρος μου και μου έλεγε πως τώρα γυρνάει από αποστολή που τον έστειλε ο ηγούμενός του. Συνέχισα να ψάχνω με τα πόδια και βρέθηκα σε ένα χωριό. Φτάνοντας σε ένα κτίσμα με φώναξαν και μου είπαν εδώ είναι η εκκλησία που ψάχνεις. Είχε λίγους που περίμεναν να αρχίσει η λειτουργία. Κοίταζα γύρω μου και δεν μου εμοιαζε με εκκλησιά αλλά για ένα παρα πολύ παλιό και τεράστιο κτίσμα. Όταν ρώτησα γιατί δεν αρχίζει η λειτουργία μου είπαν πως κάνουν ανακαίνιση.Είδα και εργάτες που σοβάτιζαν και έβαφαν τους παλιούς τοίχους που δεν ήταν αγιογραφημένοι και δεν είχαν εικονίσματα. Στο κέντρο του χώρου αυτού βρισκόταν ένας μακρινός συγγενής,ονόματι Θωμάς,που ήταν επιβλέπων στα έργα και ήταν πολύ αυστηρός. Έκανε παρατήρηση στο μικρό παιδί μου γιατί υποτίθεται πως έκανε φασαρία. Εγώ θύμωσα λίγο γιατί μου φάνηκε άδικος με το παιδί και τότε είδα τη γυναίκα του που μου ζήτησε ένα χαρτί με τα ονόματα των ζωντανών συγγενών μου.Όταν τα διάβασε με ρώτησε γιατί γράφω για μια εξαδέρφη μου ότι είναι ήρεμη,διότι την άκουσε να φωνάζει.Της είπα πως την τρελαίνουν και φωνάζει και καθώς τη δικαιολογούσα ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 στο 12:21
   Σύνδεσμος

   Ήταν όνειρο περιπλάνησης. Όλα είναι μια πλάνη στο όνειρο αυτό. Σε ξεγέλασαν. Δεν ήταν η εκκλησία που ζητούσες.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Μάιος 2018 στο 11:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Είδα ότι βρισκόμουν σε ένα άγνωστο μέρος κάπου έξω και βλέπω μπροστά μου έναν επιτάφιο, περιφορά. Γύρω μου υπήρχαν κόκκινα λουλούδια που μύριζαν πολύ όμορφα. Αυτό που αντίκριζα στο όνειρο ήταν τόσο όμορφο που έκλαιγα αστάματητα. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 στο 12:26
   Σύνδεσμος

   Μπορεί για σένα να ξημερώνει μεγάλη Παρασκευή, αλλά νιώθεις σαν να είναι Πάσχα. Έχεις συνηθίσει όλες τις καταστάσεις και μέσα στον πόνο μπορείς να βρίσκεις όμορφα τα πράγματα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 στο 10:11
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!Ξημερώματα είδα ότι ήμουν στην εκκλησία του χωριού μου (Αγιοι Ταξιάρχες) στην οποία ήμουν εντός αυτής και περίμενα μαζί με άλλους να ξεκινήσει η λειτουργία. Τότρ εμφανίστηκε μια γυναίκα που όντως υπάρχει και τη λένε Παναγιώτα με την οποία μια καλημέρα θα την πούμε,αλλά μέχρι εκεί διότι δε ζω μόνιμα στο χωριό. Επισημαίνω ότι δε εμοιαζε 100%(ήταν πιο αδύνατη και πιο ψηλή) στη Παναγιώτα αλλά είχα την αίσθηση ότι ήταν αυτή. Η γυναίκα αυτή είχε ένα αγοράκι στην αγκαλιά της το οποίο ήταν ζωηρό και το άφηνε να τρέχει στην εκκλησία,δεδομένου ότι δεν είχε λειτουργία ακόμη.Τότε της μίλησα και τη ρώτησα πότε απέκτησε κιαλλο παιδάκι διότι εγώ θυμόμουν ότι είχε δυο μεγάλα παιδιά. Μου απάντησε ότι ήταν όντως το παιδί της και του έδειχνε την αγάπη της έντονα. Ήταν τόσο πολύ αγαπητό παιδάκι που κι εγώ που γενικά δεν το «έχω» με τα παιδιά με παρέσρυρε να το χαιδέψω και της έλεγα λοτι είναι πολύ καλό παιδάκι.Μετά ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 στο 11:59
   Σύνδεσμος

   ΄Ήταν η Παναγιά με τον Χριστό. Δεν ήθελε να νιώσεις ότι ήταν εκείνη. Για δικούς της λόγους σου έδινε την πεποίθηση ότι ήταν η Παναγιώτα, η γνωστή σου με τα δύο παιδιά, όμως δεν ήταν. Γι’ αυτό την είδες διαφορετική.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Μάιος 2018 στο 02:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα ότι ήμουν στο προαύλιο χώρο μιας εκκλησίας και έχει υπέροχη ηλιόλουστη μέρα κ μπροστά μου ήταν ένα λευκό καθαρό όμορφο αρσενικό άλογο με μαύρες ρίγες στη ράχη του, αλλά κάτι είδε από πίσω μου και αγρίεψε κ πέρασε από δίπλα μου σχεδόν με ακούμπησε και μετά ήρθε ένα άλλο άλογο ίδιο με το προηγούμενο αλλά θηλυκο και κοιτούσε απορημένο να δει τι συνέβη κ έφυγε το άλλο έτσι και μετά το ακολούθησε ώστε να το προλάβει.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Μάιος 2018 στο 10:12
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα χρειαστεί κόπος να δαμάσεις ένα αγρίμι για να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα το όνειρό σου μαζί του. Το θηλυκό άλογο είσαι εσύ, το αρσενικό εκείνος που ενδιαφέρεσαι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Μάιος 2018 στο 20:43
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία γεια σου. Παρακολουθώ καιρό τον ονειροκρίτη και κάνεις τέλεια δουλειά. Είδα ένα όνειρο και επειδή πιστεύω πως εσύ μπορείς να δώσεις μια εξήγηση, σε παρακαλώ να με βοηθήσεις. Ήμουν λέει σε ένα προαύλιο που γύρω του ήταν ένα όμορφο κτήριο χτισμένο με πέτρα. Μία νόμιζα πως ήταν εκκλησία μία σχολείο. Στη μέση του προαυλίου υπήρχε ένα συντριβάνι και μια πέτρινη σκάλα οδηγούσε σε ένα δεύτερο προαύλιο που είχε πολλά πεύκα. Στο πάνω προαύλιο είχε στηθεί μια εξέδρα που ήταν «ντυμένη» με άσπρα υφάσματα και μπροστά υπήρχε μία κολυμπήθρα. Ξαφνικά το προαύλιο γέμισε με πολλά παιδιά ηλικίας 15-17 χρονών και τρεις παπάδες ντυμένοι με χρυσά άμφια βρέθηκαν πάνω στην εξέδρα και άρχισαν να λειτουργούν. Η λειτουργία όμως σταμάτησε γιατί ήρθε λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και είπε πως η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τους Τούρκους και τους Πολωνούς και πρέπει να γυρίσουμε στα σπίτια μας. Βγαίνοντας από τον χώρο είδα τον Πρόεδρο και μου είπε πως θα πάνε όλα καλά. Προχωρώντας ήρεμα μέσα στον κόσμο σκεφτόμουν πόσο άδικο θα ήταν να γίνει πόλεμος και πόσο άδικα τόσα νέα παιδιά θα χαθούν. Πριν το καταλάβω έφτασα στο πατρικό μου σπίτι το οποίο ήταν φωταγωγημένο και έβγαινε ένα πολύ γλυκό φως από αυτό. Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν να χτυπάω το κουδούνι του σπιτιού. Το ξέρω πως ήταν λίγο μεγάλο κι ελπίζω να μην σε κούρασα. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

  Απάντηση
   • Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 στο 14:28
    Σύνδεσμος

    Ναι. Έχω ζήσει αλλά ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 στο 18:04
     Σύνδεσμος

     Δεν έχει σημασία, το υποσυνείδητο ξέρει και συγκρίνει το τότε με το τώρα. Τότε η Ελλάδα ήταν πλούσιο κράτος, τότε υπήρχε ασφάλεια σε όλους τους τομείς. Εγώ ευτυχώς ήμουν έφηβη τότε και πέρασα όμορφα χρόνια. Άρα, δείχνει ότι αυτά τα χρόνια τα νοσταλγείς, κι ας ήσουν μικρή.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 στο 18:51
      Σύνδεσμος

      ​Δηλαδή ένα νοσταλγικό όνειρο μόνο. Είχα την κρυφή ελπίδα πως θα ήταν ένα αντίθετο που θα προέβλεπε κάτι καλό για τη χώρα μας, για τους Έλληνες. ​Πριν αρχίσει αυτή η τραγωδία που ζούμε είχα δει πως βρισκόμουν σ’ ένα λόφο, ο ουρανός ήταν καταγάλανος και η ελληνική σημαία ανέμιζε όταν ξαφνικά ο ουρανός έγινε κόκκινος σαν αίμα, τεράστια μαύρα σύννεφα άρχισαν να πλησιάζουν και ξέσπασε ένας αέρας που έκανε κομμάτια την ελληνική σημαία, τόσα χρόνια κι όμως το θυμάμαι αυτό το όνειρο, μετά από λίγο ξεκίνησε η καταστροφή που βιώνουμε. Eίχα την ελπίδα πως τώρα θα ήταν κάτι καλό. Σ’ ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι να συνεχίζεις πάντα καλά.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 στο 09:24
       Σύνδεσμος

       Το 1980 είδα ένα όνειρο και από τότε άρχισε η διαίσθηση μου να φαίνεται. Ένα άλλο όνειρο που είδα στα 16 μου χρόνια βγήκε τον περασμένο μήνα αντίθετο, ενώ τώρα τελευταία βλέπω κομμάτια από το μέλλον. Η Ελλάδα βάσει όλων των προφητών θα σωθεί. Θα περάσει πολλά, αλλά θα σωθεί. Όμως μην περιμένετε να γίνει σαν το 1980, είναι αδύνατον. Αυτό θα αργήσει λογικά να γίνει. Θέλει πολλή δουλειά και αγώνα. Μέσα σου ελπίζεις για κάτι καλύτερο. Είναι περίεργο, αλλά όλες οι διαισθήσεις σταματάνε σ΄αυτή τη χρονιά το 2020. Πέρα απ’ αυτό υπάρχει κενό. Ένα ανεξήγητο κενό. Αν σωθεί θα γίνει μέχρι τότε. Τι γίνεται μετά; Γιατί κανένας εγκέφαλος δεν μπορεί να αντιληφθεί παρακάτω; Μέχρι εκεί γίνεται αναφορά στα μελλούμενα.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 στο 15:19
        Σύνδεσμος

        Έχεις δίκιο, χρειάζεται δουλειά και υπομονή, μόνο να σταματήσει η τόση δυστυχία και τα υπόλοιπα σιγά σιγά πιστεύω πως θα έρθουν. Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ.

        Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 στο 19:08
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Ειδα οτι ανοιξα την.πόρτα της εκκλησίας της αγ. Αικατερίνης που ειναι στην περιοχή που μενω. Μου έλεγαν οτι ειναι κλειστη ενω εγω επεμεινα κ την άνοιξα,. Κοίταξα απο την πόρτα, ηταν οντως σκοτεινά κ ακουγόταν μονο ύμνοι κ ειχε φως το ιερο.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 στο 14:08
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρια!!! Σημερα ειδα στο ονειρο μου το αγορι που μ ενδιαφερει (τον εχω αναφερει και σε αλλα ονειρα). Ειδα οτι εγω αυτος και ο αδερφος του ειμασταν μεσα σε μια εκκλησια. Αυτος κ ο αδερφος του ηταν στεναχωριμενοι κ σαν να με αποφευγανε σαν να ηταν θυμωμενοι μαζι μου. Εκατσα διπλα του κ αυτος σηκωθηκε κ πηγε πιο περα. Στην εκκλησσια υπηρχαν κι αλλοι αγνωστοι κ μια μονο γνωστη μου οπου δουλευουμε τωρα μαζι. Νμζ ημασταν η σε βαπτισια η σε γαμο δεν ειμαι σιγουρη. (Να σου πω οτι την ιδια μερα που ειδα αυτο το ονειρο η μαμα μου ειδε στο ονειρο της την δικη του μαμα με κοντα κ γκριζα μαλλια). Ευχαριστω!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μάιος 2018 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Αν δεν θύμωνε το όνειρο θα έδειχνε ότι ενδιαφέρεται. Όμως, φανερά δείχνει μια απομάκρυνση. Ενώ είναι στο ίδιο πεδίο με σένα, θέλει να είναι με σένα, χωρίς εσένα. Σε δέχεται στο χώρο, αλλά όχι μαζί του.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 στο 03:44
  Σύνδεσμος

  Είδα εχθές ένα όνειρο, με έχει προβληματίσει. Είδα ότι ήμουν με μια φίλη μου που τυχαίνει να είναι συγγενείς με αυτόν που μου αρέσει και 2 άλλοι άγνωστοι μια κοπέλα και ένα αγόρι και με φώναζαν θεία και η φίλη μου τους έκανε νόημα να μην με φωνάζουν έτσι γιατί δεν το ξέρω ακόμα. Ξαφνικά ένας άγνωστος άρχιζε να με κυνηγάει και ανέβηκα τη σκάλες γρήγορα και μια δύναμη με ανέβασε ψηλά. Μπήκα σε μια πόρτα και τη κλείδωσα. Γύρισα και είδα ότι ήμουν σε μια εκκλησία και άκουγα λειτουργίες από το ραδιόφωνο. Κοίταξα πάνω και είδα έναν τρούλο και είχε την Παναγία και ερχόταν προς στα κάτω. Τρομοκρατήθηκα λίγο εκείνη τη στιγμή και ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι μια κίνηση που κάνεις μπορεί να σε ανεβάζει ψηλά ψυχικά, αλλά σε απομακρύνει από την Παναγιά. Σαν να μην είναι θεάρεστο αυτό που κάνεις ή σκέφτεσαι να κάνεις. Έχεις αδέρφια; Υπάρχει περίπτωση να γίνεις θεία.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 στο 13:28
    Σύνδεσμος

    Όχι δεν έχω αδέρφια, αυτός που μου αρέσει έχει ένα .

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 στο 13:37
     Σύνδεσμος

     Ήμουν κάτω από το Τρούλο όταν είσαι από κάτω λέει ότι είναι προστασία. Όταν το κοιτάς από μακριά είναι αυτό που λες. Το έψαξα γιαυτο απαντάω

     Απάντηση
     • Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 στο 11:23
      Σύνδεσμος

      Είναι μια πλάνη, διότι άκουγες τις ψαλμωδίες από το ραδιόφωνο. Αν τις άκουγες πραγματικά θα ήταν αληθινή εκκλησία. Αυτό το άτομο που σε ανέβασε ψηλά δεν ήταν ο θεός, στην αρχή ήταν απειλητικός, επίσης κλείδωσες την πόρτα για να προφυλαχτείς. Ο δρόμος που διάλεξες δεν είναι ό,τι καλύτερο. Θα σε ανεβάσει μεν ψηλά, αλλά δεν θα σε ηρεμήσει. Η θεία είναι ένα πρόσωπο αξιοσέβαστο. Σε φώναζαν λοιπόν για να σε σώσουν, για να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου. Ναι ισχύει αυτό με τον τρούλο που είπες, αλλά μόνο σε αληθινή εκκλησία κι αυτή δεν ήταν.

      Απάντηση
      • Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 στο 12:07
       Σύνδεσμος

       Δηλαδή μου λες ότι ήταν δαιμονικό όνειρο ;

       Απάντηση
       • Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 στο 12:09
        Σύνδεσμος

        Όχι, όνειρο πλάνης. Ο σατανάς ποτέ δεν μας ανεβάζει ψηλά. Αν το κάνει γίνεται με την δική σου θέληση. Μια διαπραγμάτευση μαζί του, όπως στην ταινία Αλίμονο στους νέους. Σε ρωτάει και δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Το κακό το φέρνει χωρίς να σε ρωτήσει. Το καλό για να το κάνει σε ρωτάει. Πάντα με ανταλλάγματα. Το ίδιο δεν έκανε με το Χριστό στο Σαραντάριο όρος; Δεν ήθελε να του δώσει τα πάντα, φτάνει να τον προσκυνήσει; Εκεί δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Δεν κρύβεται πίσω από τα θεϊκά σύμβολα. Δεν ήταν αυτός λοιπόν.

        Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 στο 11:24
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!Σήμερα είδα ότι βρέθηκα σε εκκλησία που αρχικά είχα την πεποιθηση ότι ήταν ορθόδοξη αλλά ήταν καθολική. Έψαχνα να βρω κερί για να ανάψω εντός αυτής αλλά ήταν ακριβό και μου έκανε εντύπωση.Ήταν μια κυρία εκεί που μου έδειχνε τα κεριά και την υποχρέωση να ανάψω για να μπορέσω να μπω σαν να πληρώνω εισιτήριοΉταν πολλά καο πολύ λαμπερά. Δεν θυμάμαι αν άναψα κερί αλλά σίγουρα θυμάμαι ότι βρέθηκα γονατιστή να προσεύχομαι με ιδιαιτερη θέρμη εντός της εκκλησίας. Όταν βγήκα από την εκκλησία αυτή ήμουν υποτίθεται σε μια πλατεία που υπήρχε και μια ορθόδοξη εκκλησία και υποτίθεται πως βιαζόμουν πολύ και σκέφτηκα πως τώρα πια προσευχήθηκα και την άλλη φορά δεν θα κάνω λάθος και πως θα πάω στη σωστή εκκλησιά τώρα που ξέρω που βρίσκεται η ορθόδοξη στην περιοχή.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018 στο 10:25
  Σύνδεσμος

  Ειδα το στον υπνο κου ενα απολυτα περιεργο ονειρο,πληρως δε το θυμαμαι αλλα μου εμειναν εντονα στο μυαλο ορισμενες σκηνες……Λοιπον,ηταν μερα ημουν με τις φιλες μου σε μια εκκλησια,μεγαλη,ανοιχτες πορτες,προετοιμαζαν νεοκορες το ναο για κατι χαρουμενο…..γελουσα παρα πολυ εγω κ μια φιλη μου……δε γιναμε θεαμα…..ουτε θυμαμαι τι λεγαμε παντως γελασαμε μεχρι δακρυων…….Οσο το εψαξα ειδα οτι η εκκλησια ειναι πολυ καλο….ενω το γελιο πολυ κακο….τι σημαινει ολο αυτο????Αν μπορουσες να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα…..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 στο 18:28
   Σύνδεσμος

   Δεν μας διευκρινίζεις όμως πότε το είδες για να λάβει απάντηση. Αν είναι καθημερινό είναι βαθύ λησμονημένο όνειρο.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 στο 11:10
    Σύνδεσμος

    Το ειδα Σαββατο προς ξημερωμα Κυριακης…..φοβηθηκα μηπως είναι κατι κακο

    Απάντηση
    • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 στο 11:46
     Σύνδεσμος

     Δεν έπρεπε να το γράψεις καν. Διάβασε τα μπλε γράμματα και τα όνειρα Σαββάτου προς Κυριακή στα είδη ονείρων.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Μάρτιος 2018 στο 17:57
  Σύνδεσμος

  Γεια σας….Σημερα ειδα ενα ονειρο , ημουν μεσα σε μια μεγαλη εκκλησια, νομιζω οτι ηταν ο αγιος Βλασιος στο Ξυλοκαστρο απ οπου και καταγομαι. Ημουν με καποιον δικο μου,δε θυμαμαι ποιον η ποια,και οι πορτες της ηταν ανοιχτες, ετσι φωτιζοταν απο παντου. Παρολα αυτα ηταν αδεια, εννοω απο καρεκλες και εικονες , τις ειχαν μαζεψει γιατι θα εμφανιζοταν καποια χοροδεια παιδιων. Τοτε φιλησαμε εγω και ο δικος μου ανθρωπος το μονο καδρο που υπηρχε, απο ποιητη η φιλοσοφο, νομιζω ηταν ο Γκετε. Υστερα κατσαμε στα καθισματα που ειναι στον τοιχο και ανοιγουν ,δε θυμαμαι πως λεγοντε, και περιμενα να ξεκινησει η παρασταση, εκανα προβα . Ειδα ενα κοριτσακι με λευκο φουστανι , μελαγχροινο να στεκεται μονο του και να αρχιζει να τραγουδαει οπερα που λατρευω…..αυτα. Δε ξερω αν εχει καποιο νοημα το ονειρο. Τον γερμανο ποιητη ισως τον ειδα γιατι στελνω τα χαρτια μου για να φυγω βερολινο, περιμενω απαντησεις για δουλεια. Σας ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Μάρτιος 2018 στο 19:46
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ιωάννα! Το όνειρό σου δείχνει ότι θα έρθει το φως στη ζωή σου. Όμως έχεις χάσει την πίστη σου τελευταία, νιώθεις μόνη, ίσως είναι και το άγχος σου για την αλλαγή χώρας. Ειδικά αν στο Βερολίνο δεν έχεις κάποιον δικό σου και πας μόνη, που πιστεύω μόνη πας. Έχεις μία δική σου φιλοσοφία ζωής, αυτή σε κρατάει. Έχεις υψηλά ιδανικά!! Το φως που έμπαινε στην εκκλησία που ήταν ανοιχτή δείχνει όμως ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για σένα. Η αλλαγή χώρας θα σου κάνει καλό!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 στο 13:18
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολυ! Η αλήθεια ειναι οτι εχω χάσει την πιστη μου κάπως, απο καποιες φιλίες και ερωτικά και έτσι όπως εξελίχθηκαν. Το καλο ειναι οτι δεν ειμαι μονη μου στι Βερολίνο, ειναι η κολλητη μου χρονια τωρα με την οικογενεια της, που δυο χρονια τωρα μου λεει να ερθω…. Χθες εστειλα το βιογραφικό μου! Μακαρι….

    Απάντηση
    • Σάββατο, 31 Μάρτιος 2018 στο 15:58
     Σύνδεσμος

     Ιωάννα μου τώρα είδα την απάντησή σου. Δεν ξέρω αν είχες κάποια εξέλιξη, πάντως σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο