Δόντια – Δόντι 262

Δόντια – Δόντι
Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν δείτε γιατρό να σας βγάζει δόντι, σημαίνει ασθένεια ίσως και θανατηφόρα. Το να δείτε ότι τα σφραγίζετε είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρείτε χαμένα αντικείμενα.
Αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας. Αν δείτε ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τ” αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία. Αν χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.
Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας.
Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακό-φτιαγμένα. Γι” αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, κακή υγεία, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές ακόμα και γι” αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα.
Αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζατε τα δόντια σας για τη συμμετρία και τη λευκότητα τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 2.7/5 (6 ψήφοι)
Δόντια - Δόντι, 2.7 out of 5 based on 6 ratings
Καταχωρήθηκε από:

262 thoughts on “Δόντια – Δόντι

 1. Vera Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 ,8:16 πμ

  13 Αυγούστου 2014
  Χθες βράδυ είδα όνειρο ότι είχα στην κάτω γνάθο αριστερά πολύ πρησμένο ούλο, γιατί κάτω από τον τραπεζίτη μου προσπαθούσε να ανατείλει ένα δόντι. Μου είπαν ότι ο τραπεζίτης που ήδη είχα ήταν ακόμα ο παιδικός που για κάποιο λόγο δεν είχε αλλαχτεί. Τώρα όμως το νέο μόνιμο δόντι από κάτω πίεζε και φαινόταν πολύ δυνατό. Κάποια στιγμή το παλιό δόντι διαλύθηκε από την πίεση και το στόμα μου γέμισε με μικρά-μικρά κομματάκια, αλλά δεν πόνεσα, ούτε είχα αίμα. Σκέφτηκα πως πρέπει να πάω σε οδοντίατρο να μου καθαρίσει το παλιό δόντι, ώστε να έχει χώρο το καινούριο να αναπτυχθεί. Όταν όμως άκουσα το όνομα του οδοντίατρου φοβήθηκα γιατί είναι ένας μαστολόγος που στο παρελθόν με είχε τρομάξει πολύ.
  Εδώ και πέντε χρόνια έχω μια μικρή καλοήθη βλάβη στον αριστερό μαστό η οποία τώρα πρόσφατα απεικονίστηκε πιο καθαρά και ίσως οι γιατροί με πιέσουν να την αφαιρέσω προληπτικά. Φοβάμαι να το κάνω. Είναι ένα θέμα που με αγχώνει.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

  Leave a Reply