Διαφημίσεις


Μια επικύνδυνη κατάσταση και παγίδα που μπορούν να πέσουν ζευγάρια που παντρεύονται από έρωτα, χωρίς συνοικέσιο,  τυχαία, χωρίς κάποια εγγύηση για το άτομο που έχουν δίπλα τους, είναι η ακόλουθη:

Η ζωή μας είναι περίεργη και απρόβλεπτη, διότι κανείς δεν ξέρει  που θα καταλήξει. Παντρεύεσαι ένα άτομο, που πιστεύεις ότι σ’ αγαπάει και θα γεράσετε μαζί, ή τέλος πάντων αυτός ο δεσμός θα έχει μεγάλη διάρκεια. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος και το δείχνει. Πόσο το μυαλό μπορεί να φτάσει μακριά;

 

 

Ο ήρωας της ιστορίας μας είναι αστυνομικός. Έχει ελεύθερο ωράριο, ανάλογα πότε έχει υπηρεσία. Πότε δουλεύει πρωί, και πότε απόγευμα. Τις ώρες που δεν δουλεύει, όταν δουλεύει η σύζυγος γραμματέας σε μια επιχείρηση με σταθερό ωράριο, τις περνάει στο σπίτι με τον άνεργο κολλητό του. Η κοπέλα έφευγε ήσυχη για τη δουλειά της, πιστεύοντας ότι τον αφήνει σε καλά χέρια. Πόσο βαθιά νυχτωμένη ήταν!!!!

Δυστυχώς, θα ήταν καλύτερα  να ήταν ελεύθερος,  να τον δει να μιλάει και να γελάει μ’ άλλες γυναίκες,  παρά αυτό που είδε. Τουλάχιστον, θα ήταν για τα μάτια της φυσιολογικός. Ήταν έγκλημα να αποκρύψει την αληθινή του λίμπιντο, την αληθινή του προτίμηση. Ήξερε καλά πως αν την γνώριζε, δεν θα τον παντρευόταν ποτέ. Ονειρευόταν έναν ετεροφυλόφιλο, κι αυτός δεν ήταν δυστυχώς! Ίσως το έκρυψε για την υπηρεσία του, να μην τον διώξουν από το σώμα. Και αυτό ισχύει, αλλά και κάτι άλλο.

Το εν λόγω άτομο δεν είχε μια αθώα σχέση με τον φίλο του. Ήθελε να παντρευτεί μια καλή κοπέλα για να αποκτήσει οικογένεια, αλλά κατά βάθος ήταν από τη φύση του  ομοφυλόφιλος (μπισέξουαλ), κάτι που αγνοούσε παντελώς η καημένη η άτυχη που βρέθηκε στο πλευρό του.

Η ειρωνεία της τύχης  ήταν ότι τον λάτρεψε,  ακριβώς επειδή οπτικά ήταν αρρενωπός. Έτσι της φάνηκε εμφανισιακά. Ευτυχώς, το ανακάλυψε. Άλλες δεν το μαθαίνουν ποτέ, όταν εκείνοι ξέρουν να φυλάγονται καλά.  Πώς το ανακάλυψε;

Μια μέρα ένιωσε αδιαθεσία και επέστρεψε στο σπίτι πολύ πιο νωρίς από τη δουλειά της. Μόνο μια ώρα μπόρεσε αυτή τη συγκεκριμένη μέρα να δουλέψει εκεί. Άνοιξε με τα κλειδιά της. Ο σύζυγός της σήμερα θα ήταν απογευματινός. Όταν μπήκε σπίτι και δεν τον είδε,  σκέφτηκε να τον φωνάξει, αλλά πίστευε ότι θα κοιμόταν και δεν ήθελε  να τον ξυπνήσει. Δεν τον φώναξε ποτέ.

Μετά από λίγα λεπτά, πήγε στην τουαλέτα για την ανάγκη της.  Όταν έφτασε έξω από το μπάνιο άκουσε βογκητά και βαριά ανάσα,  που προέρχονταν από την κρεβατοκάμαρα.  Το ερωτικό πάθος ήταν δυνατό και από το πάθος και το καυτό νερό ο καθρέφτης είχε θολώσει. Φάνηκε ότι κάποιος είχε προηγουμένως  χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Πίστεψε ότι το έκανε αυτός. Όταν όμως είδε δύο ποτήρια σαμπάνιας μισοτελειωμένα,  τρόμαξε. Αρχικά, πριν το δει αυτό,  πίστευε ότι  άφησε ανοιχτή την τηλεόραση. Όμως, αυτή η θέαση των δύο ποτηριών την προετοίμασαν γι’ αυτό που επρόκειτο να αντικρίσει. Τότε, αντίκρισε για πρώτη φορά το πιο φριχτό θέαμα. Πάνω στο συζυγικό της κρεβάτι ο άνδρας της εντελώς γυμνός να συνουσιάζεται με τον κολλητό του.  Δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη. Έμεινε αποσβολωμένη στη θέση της. Τα δάκρυα  θόλωσαν την ματιά της. Εκείνος προσπάθησε να κρύψει την γυμνία του, τι να της έλεγε; Δεν είναι αυτό που νομίζεις; Θα γινόταν πιστευτός; Έμεινε σιωπηλος και αμήχανος την κοίταζε.  Σε λίγο της είπε : «Δεν έχεις δουλειά εσύ;» «Θα σε βόλευε» του απάντησε, αλλά έλα που ο θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη. Εκείνος είπε διάφορες δικαιολογίες, αλλά εκείνη δεν άκουσε τίποτα. Έκλεισε τ’ αυτιά και  έφυγε τρεχάτη.  Δεν έβλεπε μπροστά της. Είχε οργή, μανία.  Έφυγε για να ηρεμήσει,  για να μην κάνει κάτι, που αύριο θα το μετάνιωνε, αλλά ό,τι έκανε πίστευε ότι θα είχε δίκιο. Ακόμη και να τον σκοτώσει σκέφτηκε, αλλά δεν ήθελε να λερώσει τα χέρια της. Δεν το άξιζε!

Περπατούσε σε έναν δρόμο γεμάτο κόσμο, αλλά δεν έβλεπε μπροστά της.  Τα δάκρυα κυλούσαν ασταμάτητα. Της έκλειναν την ορατότητα. Ένιωθε ντροπή.  Ξέχασε την αδιαθεσία της.  Ήθελε να πεθάνει! Τέτοια ντροπή πως να την αντέξει; Τι θα έλεγε στους συγγενείς, σε φίλους, σε όλους;  Ευχήθηκε να  άνοιγε εκείνη την ώρα η γη να την καταπιεί να πέθαινε. Καλύτερα να τον έπιανε με άλλη. Τουλάχιστον,  θα είχε παντρευτεί έναν φυσιολογικό,  για τα μάτια της,  άνδρα. Άστατο μεν,  αλλά φυσιολογικό. Πάλι θα την πείραζε, αλλά θα το ξεπερνούσε. Αυτό όμως ήταν πολύ βαρύ για να το αντέξει.

Θα μου πει κανείς αυτό είναι σενάριο από μια ταινία ή ότι η φαντασία μου πάλι καλπάζει. Πριν χρόνια ναι, στην σημερινή εποχή όχι. Δεν την πείραξε τόσο η απιστία του, όσο αυτό που είδε. Η πίκρα ήταν μεγάλη και αβάσταχτη,  διότι ο αντίζηλος ήταν γένος αρσενικού και μαγάρισαν με τις βρωμιές τους το συζυγικό της κρεβάτι. Αν της λέγανε ότι είναι ομοφυλόφιλος δεν θα το πίστευε, θα έλεγε συκοφαντίες. Όμως, τα μάτια της δεν μπορεί κανείς να τα γελάσει. Αυτό που είδε, ήταν ξεκάθαρα αυτό που πάντα της έκρυβε και βγήκε μόνο του στη φόρα, κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει.  Ούτε ο ίδιος ο εαυτός της. Έσπασε η καρδιά της  σε 1000 κομμάτια. Πως να εμπιστευτεί άλλον άνδρα από εδώ και πέρα; Αηδίασε!!!! Πιο καλά να της το έλεγε ή να παντρευόταν μια γυναίκα που δεν έχει τέτοια ταμπού.  Μια που δεν την νοιάζει αν έχει παράλληλα ερωτική σχέση με άνδρα. Αυτή, δεν ανήκει σ’ αυτές. Καλύτερα να ήμουν μόνη! Είπε.     (αυτό με παρηγορεί. Το πλεονέκτημα να είσαι μόνη).

Άρχισε κάποια στιγμή να δικαιολογείται. Αλλά όλες οι δικαιολογίες του τρυπούσαν με καρφιά τ’ αυτιά της. Έπεφταν στο κενό, δεν έβρισκαν αποδέκτη. Τι δικαιολογία να βρεις στα αδικαιολόγητα; Άραγε, τι βρίσκει ο ένας στον άλλο; Εμένα όλο το θέαμα  μου φαίνεται αηδιαστικό σκέφτηκε εκείνη.

Αυτή η ιστορία ευτυχώς για μένα δεν υπήρξε βίωμα, αλλά θα μπορούσε να γίνει αν παντρευόμουν έναν άνδρα που θα ερωτευόμουν στα τυφλά, χωρίς εγγύση, χωρίς να ξέρω τι είναι και ποιος είναι. Χωρίς να μου τον συστήσει κάποιος και να εγγυηθεί γι’ αυτόν. Αυτό είναι μια φοβία μου. Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι της δύσκολης εποχής που ζούμε. Θα μπορούσε να είναι νευρικός, σεριαλ κίλερ, βαρυποινίτης, ναρκομανής, τσιγγάνος, αλβανός, μουσουλμάνος, παντρεμένος, να είναι βαλτός από άλλους, σατανιστής, αιρετικός   κ.ά.   Δεν γράφει το μέτωπό του τι είναι, αλλά όταν ερωτευτείς στα τυφλά,  όλα διαλύονται. Φαντάζει τέλειος στα μάτια σου. Μετά, πολύ αργά πια, μαθαίνεις την αλήθεια και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Παλιά έπαιρναν έναν πλούσιο άνδρα και δεν έδιναν σημασία σε κάτι άλλο. Σήμερα ζητάμε καλό άνδρα. Ο πλούσιος πια είναι αν σου τύχει. Δεν είναι αυτό το πρώτο που βλέπουμε σε κάποιον. Αυτό όμως γίνεται ακόμα στην κάστα των διασήμων. Είναι σύμπτωση άραγε που όλες παίρνουν βιομήχανους, μεγαλοεπιχειρηματίες ή εφοπλιστες;

Κάποιος όμως πρέπει να βρεθεί που τον ξέρει, να σου πει τι άνθρωπος  είναι ή δεν θα σου τον συστήσει αν δεν είναι σωστός. Τυχερή είναι όποια πέσει σε καλό άνδρα στα τυφλά  και τον παντρευτεί και αποδειχθεί ότι αυτός πραγματικά είναι που φαίνεται.  Αυτός που της παρουσιάστηκε. Δεν άλλαξε χαρακτήρα. Ποιος μας εγγυάται ότι ανήκουμε σ’ αυτές;  Ακόμα κι αν ενδιαφέρεται,  δεν ξέρουμε για ποιο λόγο το κάνει.  Αν απλά μας συμπαθεί,  μας θέλει πραγματικά ή προσποιείται για να τον εξυπηρετήσουμε ή να πάρει αυτό που θέλει και να φύγει, τίποτα  δεν γνωρίζουμε. Θα πρέπει να έχουμε τα μάτια ανοικτά και τις κεραίες αναμμένες στην επιλογή συντρόφου σήμερα. Είναι όλα επικίνδυνα. Πόσα εγκλήματα πάθους πρέπει να ακούσετε στις ειδήσεις για να πειστείτε; Πόσες γυναίκες κακοποιημένες υπάρχουν γνωρίζετε; Ποια παντρεύτηκε από συνοικέσιο και κακοπέρασε;

Η ομοφυλοφιλία δυστυχώς είναι ένα μέρος του προβλήματος. Όχι το ίδιο το πρόβλημα.  Για μένα η ψήφιση του νόμου για τον γάμο μεταξύ τους είναι λύτρωση,  γιατί αρχίζουν να φανερώνονται σιγά- σιγά. Δεν ντρέπονται πια για την προτίμησή τους. Δεν είναι πια ανωμαλία, έχει αναγνωριστεί σαν προτίμηση από το κράτος. Όχι από την κοινωνία, αλλά θα γίνει κι αυτό.   Έτσι,  δεν υπάρχει φόβος να πληγώσουν ένα ετεροφυλόφιλο άτομο που λαχταρά να γνωρίσει ένα αντίστοιχο σύντροφο και να κάνει μια αληθινή οικογένεια μαζί του.  Δυστυχώς όμως,  μας τα χαλάνε οι μπισέξουαλ που θέλουν σχέση και με τα δύο φύλα. Για να κάνουν μια σχέση με μια γυναίκα πρέπει να της λένε τίμια τι άτομα είναι.  Είπαμε, ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν τέτοια ταμπού.  Μόνο μ’ αυτές πρέπει να κάνουν σχέση. Όχι με τις άλλες,  στις οποίες ανήκω κι εγώ.

Θα ξαναρωτήσω λοιπόν κι εγώ Τι βρίσκουν ο ένας στον άλλο; Μόνο οι ίδιοι μπορούν να μας απαντήσουν που το βιώνουν. Ας κάνουν ό,τι θέλουν μεταξύ τους. Δεν με πειράζει, ούτε τους κρίνω, ούτε επεμβαίνω.  Μπορώ να κάνω άνετα παρέα μαζί τους. Δεν έχω κάτι μαζί τους. Όμως, σαν σύντροφοι ερωτικοί μ’ αηδιάζουν. Μόνο σ’ αυτό τον τομέα αντιδρώ. Όταν λοιπόν έρχονται με ύπουλο τρόπο και πληγώνουν ετεροφυλόφιλους και τους παντρεύονται για να κρύψουν την προτίμησή τους, να αποκτήσουν παιδί,  γίνομαι μαινόμενος ταύρος και ρατσίστρια, αν χρειαστεί.

Γιατι αποκρύπτουν την προτίμησή τους και την μαθαίνουμε μετέπειτα; Αφού λένε ότι είναι φυσιολογικοί; Γιατί δεν το βροντοφωνάζουν να μπορούν να γλιτώσουν οι άνθρωποι από τα νύχια τους και να τους δεχτεί η κοινωνία σαν ίσα μέλη; Αυτή είναι μια φοβία, μήπως πάρω μπισέξουαλ. Όχι καθαρά ομοφυλόφιλο, διότι αυτοί ποτέ δεν παντρεύονται, αλλά κατά βάθος κι αυτή είναι ομορφυλοφιλία, διότι αν είναι να επιλέξουν,  διαλέγουν την αρσενική φύση.  Παλιά δεν ήταν τόσο γνωστοί. Δεν ξέρω αν υπήρχαν καν. Άρχισαν να εμφανίζονται στις βιντεοταινίες του 80 οι λεγόμενες φτερούδες και από τότε εμφανίζονται σιγά- σιγά και φυτρώνουν  σαν τα μανιτάρια και εκδηλώνονται.

Υιοθετούν παιδιά χωρίς να τα ρωτήσουν αν θέλουν κάτι τέτοιο. Πώς όμως θα  ζουν με δύο πατέρες, ποιο θα φωνάζουν μαμά και στο σχολείο ποιο θα είναι το μητρώνυμο; Στην γιορτή της μητέρας, ποιος θα παίρνει το ρόλο της; Θα γίνει μπούλιγκ σ’ αυτό το παιδί από τα άλλα παιδιά που έχουν ετεροφυλόφιλους γονείς. Αυτό  θα διαλύσει τον ψυχικό του κόσμο. Θα του λείπει η μητέρα.  Θα ντρέπεται για τον εαυτό του. Όσο είναι μωράκι,  δεν το καταλαβαίνει αυτό. Τι γίνεται όμως στην κοινωνία του σχολείου και της μετέπειτα ζωής; Τον ψυχισμό του ποιος τον σκέφτεται; Συμφωνώ όμως να γίνουν ανάδοχοι, δηλαδή να είναι με τους γονείς τους και να τα βλέπουν κι αυτοί, κάτι σαν θείοι που θα βοηθάνε στην ανατροφή του, αυτό μάλιστα. Όχι κανονικοί γονείς όμως.  Στην περίπτωση που μεγαλώνουν σαν παιδιά τους αλήθεια τι ερωτική προτίμηση έχουν;  Μπορούν τα παιδιά των ομοφυλόφιλων να έχουν ετεροφυλοφιλικές προτιμήσεις;

Τέτοιες ιστορίες διαβάζουμε συχνά στο ίντερνετ και βλέπουμε στις ειδήσεις ή τις ειδησιογραφικές εκπομπές.

Μια μάνα που έχει μια κόρη, ονειρεύεται να την δει ντυμένη νυφούλα και χαίρεται που βίωσε αυτό το όνειρο. Η κόρη της πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μεγάλο κελεπούρι ο γαμπρός. Ναι, μεγάλο «κελεπούρι» συμφωνώ, αλλά με εισαγωγικά.  Πόσο βαθιά νυχτωμένη είναι η μανούλα μου, πόσο θα προσποιούμαι την ευτυχισμένη; Σκέφτεται η νύφη που επιλέγει να μείνει μαζί του και να κουκουλώσει την υπόθεση, αλλά απάντηση δεν μπορεί να πάρει. Όμως, η συγκεκριμένη κοπέλα της ιστορίας μας επέλεξε να τον χωρίσει. Τον αηδιάζει. Δεν πρέπει να πει τους πραγματικούς λόγους. Πρέπει να βρει μια δικαιολογία. Δοκιμάστηκε η σχέση μας και απέτυχε, λέει. Ασυμφωνία χαρακτήρων, λέει. Λέει τόσα πολλά, αλλά η αλήθεια δεν μαθαίνεται. Αποκρύπτεται. Συμφωνούν στο συναινετικό,  για να μην φτάσει η ιστορία στα μάτια των δικαστών, στα έδρανα του δικαστηρίου.  Να μην βγει στο φως η αλήθεια. Να μην μάθουν τις πραγματικές του προτιμήσεις. Πώς θα πει στην μητέρα της την αλήθεια; Δεν θέλει να κρύβεται απ’ αυτήν. Είναι το άτομο που της έλεγε τα πάντα. Πώς θα πει αυτό που της κρύβει; Δεν λέγεται εύκολα. Κι αν το μάθει από άλλους; Πω- πω οι συγγενείς θα το πληροφορηθούν, η υφήλιος θα το μάθει. Θα γίνει ρεζίλι. Ευτυχώς, τώρα τελευταία οι εφημερίδες και τα περιοδικά δεν λένε ονόματα σε τέτοια ζητήματα. Αυτό κάπως την παρηγορεί. Οι οικείοι άνθρωποι που τους βλέπει καθημερινά όμως,  θα το γνωρίζουν και θα αναβιώνει καθημερινά η λύπηση τους και τα λόγια που θα λένε για διάφορους λόγους. Για πολύ καιρό θα είναι το θέμα συζήτησης. Οι πέρισσότεροι θα την βλέπουν και θα γελούν. Πάτησε την μπανανόφλουδα θα λένε! Το βρήκε το «κελεπούρι» θα λένε! Πολλά θα λένε και εκείνη θα τα καταπίνει.

Ο ύπνος κάθε μέρα θα είναι βασανιστικός. Θα βγουν όλα στη φόρα. Άντε να ηρεμήσεις. Αν μείνει μαζί του,   καταστρέφει τη ζωή της τώρα που ξέρει, θα τον μοιράζεται με τον άλλο. Αν τον χωρίσω,  πάλι κάνω κακό γιατί θα πρέπει να πω τους λόγους και το ψέμα μια μέρα θα φανεί λέει εκείνη. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.  Τότε θα νιώσει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Σε μια μικρή κοινωνία όλα αυτά είναι συνηθισμένα. Να ζεις με κάποιον που αηδιάζεις για να μην σε κράξει η κοινωνία και πάνω απ’ όλα οι συγγενείς. Τι όμορφη που φαντάζει η μοναξιά στην περίπτωση αυτή! Εμείς που την έχουμε δεν την εκτιμάμε. Κάποιοι άλλοι την ζητάνε σαν λύτρωση. Γι΄αυτό αντέχω και λέω πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Όμως υπάρχουν και καλύτερα κι αυτά προσδοκούμε πάντα, φτάνει να είναι κελεπούρι χωρίς εισαγωγικά. Αλλιώς, πιο καλά η μοναξιά που λέει και Πάριος με το γιο του. Είπαμε να φύγουμε από την μοναξιά για κάτι καλό, όχι να φύγουμε από αυτή και να βάλουμε μπελά στο κεφάλι μας.  Να είναι ετεροφυλόφιλος.  Στην περίπτωση της αδιέξοδης αυτής κατάστασης το άτομο πέφτει στα ηρεμηστικά ή στα ναρκωτικά. Καταστρέφει τη ζωή του με πολλούς τρόπους. Μπορεί να πέσει στο ποτό. Κάποιες άλλες θα συνέχιζαν μαζί του και δεν θα είχαν πρόβλημα να έχει και σύντροφο. Δεν μέτρουν έτσι τις σχέσεις. Απορώ πως τα καταφέρνουν. Πως δεν τις νοιάζει. Οι μπερδεμένες καταστάσεις τρελαίνουν τον άνθρωπο. Μπορεί ο καθένας να το πάθει. Αν παντρευτεί από έρωτα ναι, είναι παρακινδυνευμένο λοιπόν. Αν είσαι άγαμη είναι ένας ο καημός. Αν πάρεις ομοφυλόφιλο χίλιοι. Θα σε διαλύει η πίκρα ότι: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΖΗΛΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ 

Δυστυχώς, ήταν αρσενικός αντίζηλος (φάκελος ομοφυλοφιλία)

2 σχόλια στο Δυστυχώς, ήταν αρσενικός αντίζηλος (φάκελος ομοφυλοφιλία)
 • Σάββατο, 9 Ιούνιος 2018 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Έχω κάποιες ερωτήσεις στις οποίες θα ήθελα να μου απαντήσετε πάνω σε αυτό το κείμενο.
  1) γιατί ορισμένα παιδιά που προήλθαν από ετεροφυλόφιλους γονείς είναι γκέι και γιατί δεν μπορούν παιδιά με ομοφυλόφιλους γονείς να είναι straight?
  2) γιατί να λέμε ότι το υιοθετημένο παιδί ομοφυλόφιλων ανθρώπων θα υποστεί bullying όταν εμεις οι ίδιοι δεν μαθαίνουμε στα παιδιά μας να αποδέχονται αυτό που δεν έχουν συνηθίσει;
  3) έχουν όλοι οι ομοφυλόφιλοι τη δύναμη να δηλώσουν αυτό που είναι όταν υπάρχουν άτομα που διοργανώνουν straight pride που σκοτώνουν ομοφυλόφιλους κ που γενικά είναι ρατσιστές;
  4) οι γκέι κ οι μπάι μας απειλούν «με τα νύχια τους» η εμείς αυτούς; Λογικά η κοπέλα είχε δείξει από την αρχή ότι είχε αυτό το ταμπού κ ο άλλος δεν βρήκε τη δύναμη να της το πει. Βέβαια δεν λέω ότι φταίει μόνο η κοπέλα, το φταίξιμο πάει μισό μισό.
  5) ειναι δυνατόν να βάζουμε στο ίδιο σακί Αλβανούς κ τσιγγάνους με serial killers κ ναρκομανείς;
  6) τα παιδιά στο σχολείο έτσι κ αλλιώς δεν τρώνε bullying; Γιατί λοιπόν να αντιδρούμε για την υιοθεσία από γονείς ομοφυλόφιλους αλλά να μην αντιδρούμε σε παιδιά που είναι δασκαλεμένα από γονείς ρατσιστές;
  Θα ήθελα πολύ να μου απαντήσετε σε αυτές μου τις ερωτήσεις.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 στο 13:15
   Σύνδεσμος

   Το μήνυμά σου το έβγαλα από τα ανεπιθύμητα. Εκεί το κατέταξε το μηχάνημα που εντοπίζει τα ανεπιθύμητα αυτόματα. Εγώ όμως είχα άλλη γνώμη. Ήθελα να σου απαντήσω ειρηνικά, διότι δεν βρίζεις, όπως δεν βρίζω κι εγώ στο κείμενο. Αξίζει να απαντηθούν για να δεις την κάθε περίπτωση πως την σκέφτομαι και πως την δείχνω στο κείμενο. Τι ακριβώς θέλω να πω και τι μήνυμα να δώσω, για να μην παρεξηγηθώ. Όπως είπα, δεν είναι οι απόψεις μου γενικά για τα άτομα αυτά, δεν είμαι ρατσίστρια, μπορώ να τους κάνω παρέα, να τους μιλήσω, αλλά όπως και η κοπέλα έχω τις ίδιες απόψεις μόνο στον ερωτικό τομέα. Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα, είναι ψυχολογικό. Δεν θα ήταν σύντροφοί μου ποτέ, διότι δεν είναι αποδεκτό κοινωνικά κάτι τέτοιο και προσωπικά για μένα. Είναι μια φοβία μην έρθουν στην ερωτική ζωή μου ύπουλα τέτοια άτομα. Τόσα διαβάζουμε!!!!Στην φιλία δεν έχω πρόβλημα και στην αποδοχή.
   Σκοπός που έγραψα το κείμενο δεν είναι να θίξω τα άτομα αυτά, αλλά να πονηρέψω κάποια άτομα να έχουν τις κεραίες τους ανοικτές, ώστε να είναι έτοιμες για όλα. Είναι όλες υποστηρίκτριες του γάμου από έρωτα. Τους καλώ να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις γιατί αν πάρεις άνδρα χωρίς εγγύηση κάτι πάντα θα μάθεις. Γι΄αυτό ψηφίζω γάμο από συνοικέσιο που τα ψάχνεις όλα αυτά. Μπορείς και μέσα απ’ αυτό να ερωτευτείς, αλλά γνωρίζεις ποιον έχεις δίπλα σου και είσαι ασφαλής. Ο γάμος από τυφλό έρωτα είναι φωτιά που σε καίει και όταν βγεις είσαι πια καμένος. Σωτηρία δεν έχεις.
   Απαντήσεις: 1) Τα παιδιά των στρέιτ γονιών έχουν όλα τα βιώματα και επιλέγουν ποιο θα ακολουθήσουν βάσει της φύσης τους. Γνωρίζουν την θηλυκή πλευρά από την μητέρα και την αρσενική από τον πατέρα. Άρα, είναι θέμα επιλογής ποια θα ακολουθήσουν. Έχουν αυτά τα βιώματα. Τα άλλα παιδιά έχουν σαν βίωμα και σαν πρότυπο μόνο την αρσενική πλευρά ή την θηλυκή αν είναι γυναίκες που το μεγαλώνουν. Από ποιον θα πάρει το πρότυπο του άνδρα ή της γυναίκας αντίστοιχα;
   2) Δεν το σκέφτονται αυτό, ούτε τους ενδιαφέρει. Η διαφορετικότητα είναι κατακριτέα. Μπορεί να είναι και οι ίδιοι οι γονείς που τα ωθούν να σκέφτονται έτσι. Εδώ είναι ρατσιστική η συμπεριφορά. Όχι το κείμενο, που προσπαθεί να προφυλάξει το άτομο από ανθρώπους που τα κρύβουν. Δεν μπορούν να πείσουν τα παιδιά τους να φερθούν αλλιώς, αφού και οι ίδιοι έτσι σκέφτονται. Από την αρχή έχω πει στα ανίψια μου ότι αλβανάκια και μουσουλμανάκια είναι ίσα με μας, κι αν τα βρίζουν τα άλλα παιδάκια εσείς να τα αγαπάτε και να τα κάνετε παρέα, τώρα το θέμα του γάμου είναι άλλη περίπτωση. Όπως είδες δεν τα κατακρίνω, ούτε τα βρίζω τα άτομα αυτά, απλά κατακρίνω τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Την πονηριά!!!! Την απόκρυψη στοιχείων για την επίτευξη του σκοπού τους.
   3) Ναι, αλλά δεν τους φταίνε οι άλλοι να τους παντρεύονται και να τους χαλάνε τις υπέροχες στιγμές τους και να γκρεμίζουν τα όνειρά τους.
   4) Μπορεί να μην το γνώριζε, δεν αναφέρω κάπου ότι γνώριζε το ταμπού της. Έπρεπε να την ρωτήσει. Θέλω να σου πω κάτι για μένα, έχω διπλή προτίμηση- λίμπιντο, πάω και με άνδρες, είσαι διατεθειμένη να συνεχίσεις μαζί μου τη ζωή σου; Έτσι, δεν θα έφταναν ποτέ σ’ αυτό το σημείο. Θα του έλεγε όχι και θα έπαιρνε δρόμο… Το ίδιο ισχύει όταν αποκρύπτουν ένα πάθος, αλκοολισμό, χαρτοπαιξία κ.λ.π. ή ένα νόσημα aids, σύφιλη κ.λ.π.
   5) Θέλω να δείξω ότι το πρόβλημα σε μια σχέση δεν είναι μόνο η ομοφυλοφιλία, είναι ένα μέρος του προβλήματος, ότι τα ταμπού προχωράνε και σε άλλες ομάδες ανθρώπων. Αν παντρευτείς π.χ. Αλβανό και αύριο ξεσπάσει πόλεμος στις δύο χώρες, ποια θα υποστηρίξεις; Το ίδιο ισχύει και με τους Μουσουλμάνους αν γίνει κάποιος θρησκευτικός πόλεμος. Επίσης, θα στερηθείς και τον θρησκευτικό γάμο. Τι γίνεται; Το μισό σπίτι θα έχει Πάσχα και το άλλο μισό Μπαϊράμι; Μερικές καταστάσεις είναι αφύσικες. Δεν είναι θέμα ρατσισμού. Είναι μια άλλη κατηγορία. Το θέμα συνδέει αυτές τις καταστάσεις, αλλά δεν συνδέονται μεταξύ τους. Τώρα κατάλαβες το νόημα και το μήνυμα που θέλω να δώσω. Ελπίζω να σε κάλυψα και να μην σε έχω βγάλει από τα ρούχα σου. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι!!!! Το κείμενο θα μείνει λίγο ακόμη. Κάποια στιγμή, θα το σβήσω.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο