Διαφημίσεις


Δαχτυλίδι
Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι επιτυχίας σε νέες επιχειρήσεις. Ένα σπασμένο δαχτυλίδι σημαίνει διαφωνίες και προστριβές για τους παντρεμένους και χωρισμό για τους ερωτευμένους.
Για μια νέα γυναίκα, το να δει πως δέχτηκε δαχτυλίδι σημαίνει ότι οι στενοχώριες της για τη συμπεριφορά του αγαπημένου της θα περάσουν, γιατί εκείνος θ’ αφοσιωθεί τελικά σ’ αυτήν και στα ενδιαφέροντα της.
Αν δείτε άλλους να φοράνε δαχτυλίδια, σημαίνει αύξηση πλούτου και πολλούς καινούργιους φίλους.

Δαχτυλίδι

228 σχόλια στο Δαχτυλίδι
 • Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 στο 16:07
  Σύνδεσμος

  Η αδερφή μου λίγες μέρες πριν το χωρισμό της είδε το εξής όνειρο: έκλαιγε πάρα πολύ γιατί είχε σπάσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της , τότε ήρθε ο σύντροφος την αγκάλιασε της είπε να μην στεναχωριέται και ότι θα πάρουν άλλο. Έπειτα είδε να είναι και οι δυο τουςστην κουζίνα και να καθαρίζει η αδερφή μου πολλές πατάτες

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 στο 18:54
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα της δοθεί ξανά η ευκαιρία να ευτυχήσει είτε με το ίδιο πρόσωπο είτε με κάποιο άλλο. Πρέπει να ελπίζει. Δεν πρέπει να απογοητευτεί. Αν δεν έβλεπε ότι καθάριζε τις πατάτες και έβλεπε μόνο το πρώτο σκέλος θα ήταν όνειρο επιθυμίας. Άρα, υπάρχει λύση.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Φεβρουάριος 2018 στο 09:51
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα
  Είδα πως ήμουν στο περίπτερο της γειτονιάς μου κ διψουσα. Από το ψυγείο πήρα μια πορτοκαλάδα κ πήγα να πληρώσω. Έβγαλα κέρματα κ περιμένα ρέστα κ ξαφνικά λέω στον περίπτερα «σας έδωσα λ το δαχτυλίδι μου;;; νομίζω έχασα το δαχτυλίδι μου!» κ μου το δίνει πίσω κ μου λέει «μην αγχώνεσαι κοπελιά. Πάρε τα ρέστα κ το δαχτυλίδι». Το πήρα κ το φόρεσα. Ήταν το κανονικό μου μονόπετρο (ενώ έχω χωρίσει κ το έχω δώσει κ πίσω στον πρώην άντρα μου). Το έβαλα κανονικά στον αριστερό παραμεσο.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *