Βρεφος Μωρο
Βρεφος Μωρο
Αν δείτε στο όνειρό σας πως αποκτήσατε μωρό αυτό σημαίνει πως ανοίγεται μια ευχάριστη περίοδος για σας και την οικογένειά σας. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το Όνειρο, τότε σημαίνει πως κάποιος δεσμός σας θα καταλήξει σύντομα σε γάμο. Αν όμως δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό και είστε άνδρας αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν στενοχώριες και βάσανα, καθώς και πολλά εμπόδια στην δουλειά σας. Αν δείτε πως σκοτώνετε ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και θα αναγκαστείτε να κάνετε πράξεις και έργα που θα νιώσετε άσχημα απέναντι στην κοινωνία. Το ίδιο ισχύει αν είστε γυναίκα και δείτε πως σκοτώνεται ένα βρέφος. Αν δείτε πως πετάτε να βρέφος από τα χέρια σας είτε γυναίκα είστε είτε άνδρας, σημαίνει πως όσες στενοχώριες και αν είχατε απαλλαχτήκατε τελείως.






ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ(ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 7 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΓΟΡΑΚΙ) ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΑ,ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΙΣΗ ΤΗΝ ΠΙΑΝΩ Κ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΜΕ ΕΙΠΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΛΕΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Κ ΕΙΠΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΕΟ!! :)
[Απάντηση]
Ο/η Νεκταρία Γ. απάντησε:
Φεβρουαρίου 28th, 2013 στις 11:33 πμ
@katerina,
Όχι, είναι υπέροχο σου εύχομαι πολύ γρήγορα να το αποκτήσεις. Καλή λευτεριά. Επειδή είσαι πραγματικά έγκυος έχει καλή εξήγηση. Σε άλλες περιπτώσεις η εξήγηση δεν είναι καλή. Στο βάθος έχεις φοβίες. Φοβάσαι ότι δεν θα πάνε καλά. Σε βεβαιώνω ότι θα γεννήσεις έναν παίδαρο.
[Απάντηση]
Τοτε ζητω συγνωμη!!Αλλα με αυτον τον τροπο,ο κοσμος μπερδευετε και ειδικα αυτοι που τα πιστευουν ακραδαντα!!
[Απάντηση]
Ο/η Ονειροκρίτης απάντησε:
Νοεμβρίου 20th, 2012 στις 7:45 μμ
@ANTI, Οι εξηγήσεις είναι στην ουσία «λαϊκή σοφία», δεν είναι απόλυτες και δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δοκίμασε να γράψεις κάποιο σχόλιο στην «ονειροπαγίδα» μας, μπορεί κάποιος από τους χρήστες μας να σε βοηθήσει σε αυτό που ψάχνεις. Σε ευχαριστούμε που μας προτιμάς.
[Απάντηση]
Geia sas! H mhtera mou eide sto oneiro tis oti hmoun 8 mhnwn,me kratouse aggalia kai m eide toso ka8ara wste n 3upnhsei taragmenh! Egw eimai 20! M eipe oti auto einai laxtara kai n prosexw alla apo oti diavazw apo tis ermhneies den isxuei.!
[Απάντηση]
Ο/η Νεκταρία Γ. απάντησε:
Φεβρουαρίου 28th, 2013 στις 11:36 πμ
@xenia,
Απλά η μητέρα σου σε βλέπει ακόμα σαν το μωρό της. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έγινες γυναίκα. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αν το έβλεπες αυτό το όνειρο εσύ, δηλώνει ότι είσαι άτομο που παλιμπαιδίζει και συμπεριφέρεται σαν μωρό, πράγμα που δεν ισχύει.
[Απάντηση]