Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι όταν συναντήσουμε για πρώτη φορά έναν άνθρωπο χωρίς να μας κάνει κάτι που θα μας  βλάψει,  ότι μας φαίνεται αγαπητός, μισητός, απόμακρος, αδιάφορος. Το ίδιο θα γίνει και από τη δική του πλευρά. Στην περίπτωση που θα μας φανεί μισητός δε φταίει ο χαρακτήρας μας, διότι σε άλλους θα μιλήσουμε πιο ζεστά και σε άλλους θα είμαστε  απόμακροι.  Και στη δική του περίπτωση απλά κάτι πάνω μας τον απομακρύνει από εμάς ή μας  φέρεται  σαν τον  χειρότερο εχθρό αναίτια. Μπορεί όμως να μην πούμε τίποτα, αλλά να κάνουμε κακές σκέψεις για το άτομο αυτό. Αυτό θα μας κάνει χειρότερους στα μάτια του, διότι οι κατάμαυρες σκέψεις καθρεπτίζουν μια σκοτεινιά στη ματιά μας που πριν δεν υπήρχε. Τι άλλαξε;

Υπάρχουν τέσσερις αιτίες  γιατί συμβαίνει αυτό.

Ένας λόγος είναι η μετεμψύχωση που, ας πούμε υποθετικά, υπάρχει. Βάσει αυτής της θεωρίας λένε ότι αυτά τα άτομα συναντήθηκαν σε μια άλλη ζωή κάτω από άσχημες συνθήκες. Λένε ότι η ψυχή, σε αντίθεση με το νου,  θυμάται και ξέρει τι ακριβώς είχε γίνει τότε που κατείχαν κάποιους άλλους ρόλους. Λένε ότι εδώ στη νέα ζωή δεν είναι τυχαία η συνάντηση δύο ατόμων. Προσδοκούν στη νέα ζωή να καταφέρουν να διορθώσουν μια αδικία που έγινε τότε ή ένα μοιραίο λάθος. Αυτό θα γίνεται συνέχεια, μέχρι κάποτε να το πετύχουν.  Τότε κατείχαν άλλους ρόλους και τώρα είναι διαφορετικοί. Δύο άγνωστοι. Αυτό αποδίδεται στο κάρμα. Δύο άτομα που δεν κατάφεραν τότε να συναντηθούν ή συναντήθηκαν κάτω από άσχημες συνθήκες, τώρα θα το πετύχουν κ.λ.π.

Μια δεύτερη αιτία είναι το DNA τους. Επειδή κάποια στοιχεία από τα βιώματα κάποιου προγόνου  κληρονομούμε κι εμείς και καταγράφεται στο δικό μας,  ένας απόγονός του καταφέρνει να  τα διαβάζει  ή να τα αντιλαμβάνεται. Η μια ψυχή τα μεταδίδει στην άλλη ή περιέχει κοινά στοιχεία στο δικό του DNA.  Αναίτια λοιπόν τον βλέπει μ’ αυτόν τον τρόπο, χωρίς να του έχει κάνει κάτι.  Η ψυχή έχει αναγνωρίσει αυτά τα βιώματα και αντιδρά με τον δικό της τρόπο.

ayra

 Πηγή φωτό

Υπάρχει μια τρίτη ερμηνεία που οφείλεται στην χημεία. Κάθε ψυχή έχει ιόντα. Η μια έχει αρνητικό (-) και η άλλη θετικό (+)  πρόσημο. Όπως γίνεται με τον ηλεκτρισμό ανάλογα με το πρόσημο γίνεται έλξη ή απώθηση, έτσι γίνεται και με τις ψυχές όταν έρθουν σε επαφή και κάνουν μια εκπομπή μεταξύ τους.   Το άλλο εγώ μας έχει πάντα το αντίθετο πρόσημο με μας. Εδώ κολλά η έκφραση «τα ετερώνυμα έλκονται», που εσφαλμένα τα ταυτίζουμε με τον αντίθετο  χαρακτήρα ή τα αντίθετα γούστα κάποιου με μας.  Όσοι λοιπόν μας ελκύουν εκνευριζουν το αγαπημένο μας πρόσωπο. Τους κοιτούν με μίσος. Η αφορμή είναι ότι μας κοίταξαν, αλλά η πραγματική αιτία είναι το κοινό πρόσημο που έχουν που τους κάνουν εχθρούς.  Τα πρόσημα όμως δεν λειτουργούν πάντα, αλλά κάποιες έντονες στιγμές.  Τα επισκιάζει η αύρα του ατόμου κάποιες στιγμές που βλέπουν το άτομο διαφορετικά.  Αυτός είναι ο λόγος που δεν συμπαθούμε όλους τους άνδρες και δεν τους ερωτευόμαστε.  Παίζουν ρόλο τα πρόσημα, οι ορμόνες, το δέσιμο, η αύρα και η αμοιβαιότητα. Όλα αυτά για να γίνουν πρέπει να συναντηθούμε.  Έρωτας στα τυφλά ή μέσα από το ίντερνετ δεν επιτυγχάνεται αν δεν γνωριστούμε πρώτα και δεν κοιταχτούμε.

Μια τέταρτη όμως ερμηνεία είναι η εξής: Έχω παρατηρήσει ότι αυτή η αξιολόγηση για κάποιον γίνεται μετά από μια διαπροσωπική σχέση. Άρα,  κάτι συντελεί και γίνεται αυτό.  Αυτό που  μας δίνει την εικόνα του άλλου είναι τα χρώματα που έχει η αύρα του. Η ματιά του αν έχει σκοτεινά χρώματα  είναι παγερή και σκοτεινή. Αυτό ο άλλος το διαβάζει. Όταν είναι  χρυσή είναι άγιος.  Στα εικονίσματα βλέπετε ότι φορούν φωτοστέφανα.  Αυτά ακριβώς τα φωτοστέφανα είναι η λαμπερή και αναμάρτητη αύρα τους.  Αυτή την αύρα την είδα μόνο στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη μας Βαρθολομαίο. Είδα μια γαλήνη και μια ηρεμία στο βλέμμα του και στον τρόπο που μιλάει. Τα λόγια του μπήκαν βαθιά στην ψυχή μου,  ένιωσα γαλήνη. Τον κοίταζα στα μάτια την ώρα που λειτουργούσε και φυσικά την ώρα που ανέβηκα σε ένα ύψωμα να τον φωτογραφίσω  αντιλήφθηκε ότι κινδύνευα να πέσω από το  γκρεμό  και μου φώναξε: «Πρόσεχε θα πέσεις!» πριν το πάθω. Τον άκουσα και έμεινα παγωμένη στη θέση μου. Γύρισα πίσω τη ματιά μου και είδα ότι βρισκόμουνα στο χείλος του γκρεμού. Με γλίτωσε από ένα σίγουρο ατυχημα το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε δυστύχημα, λίγο πριν γίνει. Είναι μια εμπειρία που δεν μπορώ να ξεχάσω. Ένα βήμα να έκανα, σίγουρα  θα έπεφτα!  Είμαι σίγουρη ότι του αξίζει η θέση που κατέχει.  Άλλοι πιστεύουν αυτή την θεωρία, άλλοι όχι. Όμως, όταν  δει κάποιος αυτά τα άτομα καταλαβαίνει εσώψυχα ότι  κάποτε θ’ αγιάσουν. Αυτή είναι η αποστολή τους πάνω στη γη.

Δεν ισχύει η πρώτη περίπτωση, η μετεμψύχωση, για μένα διότι αν μιλήσουμε ή δέσουμε φιλικά  με κάποιο άτομο, που αρχικά δεν θέλαμε, κάποια άλλη φορά   θα το δούμε με άλλα μάτια. Άλλωστε, η αύρα δεν μένει σταθερή. Συνέχεια αλλάζει, ανάλογα με τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Μπορεί όμως να αποδειχθεί ότι τελικά η πρώτη εικόνα που είχαμε για το άτομο ήταν η σωστή.  Όλα γίνονται!

Μπορεί λοιπόν  σήμερα να  έχουμε λευκή , αύριο γκρίζα ή σήμερα γκρίζα, αύριο λευκή αύρα.  Άρα, αύριο αυτό το άτομο θα το δούμε με συμπάθεια. Παίζουν και οι ορμόνες κάποιο ρόλο, αλλά τη δουλειά την κάνει αποκλειστικά με τη βοήθεια των ορμονών, η αύρα  του ατόμου. Σ’ αυτήν πέφτει περισσότερο το βάρος αυτής της κατάστασης.  Ανάλογα πώς νιώθει λοιπόν χρησιμοποιούνται και οι ανάλογες ορμόνες που εκχύονται από το παρασυμπαθητικό σύστημα του εγκεφάλου.

Όμως τι είναι η αύρα;  Η αύρα είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα. Κάποιοι ειδικοί μπορούν να την νιώσουν, να τη δουν, και να μας πουν το χρώμα της.  Κάποιοι κατάφεραν να τη φωτογραφίσουν με τη φωτογραφία Κιρλιαν. Είναι ο λεγόμενος χάρτης των συναισθημάτων. Αποτελείται από διάφορα χρώματα, ανάλογα με τα συναισθήματα που προκάλεσε στο άτομο ένα βίωμα της στιγμής ή ένα ερέθισμα. Αυτή η χρωματική κατάσταση διαρκώς μεταβάλλεται, ανάλογα με τη διάθεση του ατόμου. Αυτή όμως την κατάσταση τη μεταδίδει και στους άλλους. Γι’ αυτό πολλές φορές όταν πεις σε κάποιον ότι χάρηκες πολύ που τον  γνώρισες και  δεν δίδεις προς τα έξω αυτό το συναίσθημα, καθρεπτίζεται και  φαίνεται το ψέμα σαν μαχαιριά στον άλλο, διότι του έδωσες άλλο μήνυμα, ενώ  αυτό που λες μ’ αυτό που δείχνεις έρχεται σε αντίθεση. Αυτή είναι η γλώσσα του σώματος, που εκδηλώνεται με διάφορες ειδικές κινήσεις, που το άτομο  δεν πιστεύει αυτά που λέει.  Όσοι ξέρουν να τα διαβάζουν, τότε μπορούν να αποφύγουν τις κολακείες των άλλων και να μην πέσουν στην παγίδα τους.

Όμως υπάρχουν και άτομα που ξέρουν να δουλεύουν σωστά το ψέμα. Απ’ αυτά τα άτομα δεν μπορεί όσο και να το θέλει να ξεφύγει κανείς εύκολα.  Πώς καταφέρνουν να νεκρώσουν την αύρα τους;… Κανείς δυστυχώς δεν είναι σε θέση να ξέρει. Μόνο αυτοί που έχουν το χάρισμα της πολιτικής.  Αυτοί είναι οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι ηθοποιοί, οι δικηγόροι, οι άπιστοι άνδρες,  οι ψευδομάρτυρες και οι πολιτικοί μας.  Είναι γεννημένοι να κρύβουν τα συναισθήματά τους και να πείθουν.

Πολλές φορές όταν το άτομο προσέξει πως μιλάνε τα άτομα αυτά, θα διακρίνει μια ειρωνεία στον τρόπο που εκφράζονται. Περισσότερη και υπερβολική χαρά από αυτή που πρέπει.  Όλα φαίνονται ψεύτικα και υπερβολικά στα μάτια σου όταν είσαι προσεκτικός.  Όλα φαίνονται υπερβολικά στον  τρόπο που μιλάνε, χαμογελούν περισσότερο και δεν ξέρουν να συνδέσουν σωστά τα όσα αισθάνονται, επειδή προσποιούνται. Αν είσαι προσεκτικός θα μπορέσεις να διαβάσεις το ψέμα. Αν όμως με την μαεστρία τους σε παρασύρουν σαν μια οφθαλμαπάτη, αν είσαι δικαστικός μπορεί να αθωώσεις έναν ισοβίτη. Γι’ αυτό οι εισαγγελείς όταν παρίστανται σε μια δίκη πρέπει να είναι νηφάλιοι. Να μην παρασύρονται από την παράσταση του δικηγόρου.  Το έξυπνο πουλί λένε από την μύτη πιάνεται. Χρειάζεται εκείνη την ώρα να δει την αύρα τους, να δουλέψει και λίγο το ένστικτο. Αυτό που λέει είναι αληθινό; Ο μάρτυρας πόσο ειλικρινής είναι;  Υπάρχουν στοιχεία που επαληθεύουν τα όσα λέει ή τα λέει για να καταδικάσει έναν αθώο;  Πολλές δικαστικές πλάνες έχουν σημειωθεί και ακόμα βασίζονται στα λόγια ενός μάρτυρα που κανείς δεν ξέρει το ποιόν του. Καλό θα ήταν να καταργηθεί ο μάρτυρας και να υπάρχουν μόνο χειροπιαστά στοιχεία. Από εκεί να βγαίνει η απόφαση. Είτε υπάρχει ο μάρτυρας είτε όχι, κατά τη γνώμη μου μόνο ζημιά κάνει.  Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει σήμερα ο ορός της αλήθειας και τι αποτελεσματικότητα έχει. Ξέρω ότι έχουν γίνει κατά καιρούς λάθη σε αποφάσεις που έχουν βγει, με αποτέλεσμα να φυλακιστούν αθώοι και να αφεθούν ελεύθεροι οι ένοχοι.  Ευτυχώς υπάρχει το δικαστήριο του θεού που τους έχει διαλύσει τη συνείδηση ή τους έχει κάνει να ζουν με τις τύψεις και τους εφιάλτες τους. Ευτυχώς, υπάρχουν και τα Εφετεία για να διορθώνονται τα λάθη. Όμως πολλές φορές περνάει πολύς καιρός για να γίνει το δικαστήριο αυτό. Μπορεί και χρόνια.  Φαντασου, το άτομο αυτό φυλακίστηκε 3 άδικα χρόνια και έπειτα με τη νέα απόφαση αθωώθηκε. Τι χρώματα άραγε θα έχει αυτή η αύρα;  Μπορούν να γίνουν λαμπερά; Ας μου απαντήσει κάποιος!

Η αύρα γνωρίζουμε ότι έχει το σχήμα του ανθρώπινου σώματος. Σπάει ή αλλάζει το σχήμα της όταν το άτομο έχει φτάσει στο σημείο επικινδυνότητας. Τότε εκείνος  δεν έχει τη δύναμη να αντιληφθεί τι γίνεται γύρω του, διότι ο χάρτης των συναισθημάτων του είναι υπαρκτός μεν, αλλά διαλυμένος.  Χάνεται εντελώς την ώρα του θανάτου. Έχει πολυχρωμία και αυτό μπερδεύει το άτομο.  Με γυμνά μάτια μπορεί να τη δει κάποιος, όταν το άτομο μπει σε ένα δωμάτιο σκοτεινό με αμυδρό φως και σταθεί στον καθρέπτη. Κάποιοι έχουν όμως αυτή τη δυνατότητα χωρίς να κάνουν κάτι τέτοιο.

Κάποιοι έχουν συνδέσει τα 7  βασικά χρώματα της αύρας με τα 7  τσάκρα και κάποιοι άλλοι με τις 7 νότες της μουσικής.  Η αύρα αντικατοπτρίζει την υγεία μας, τον χαρακτήρα μας, την πνευματική δραστηριότητα μας και την συναισθηματική μας κατάσταση. Ακόμα, αποκαλύπτει τις αρρώστιες, πολύ προτού φανούν τα πρώτα συμπτώματα.  Αυτό φαίνεται αν το άτομο έχει κόπωση ή είναι ωχρό αναίτια.  Οι Ινδοί ονομάζουν αυτή την ενέργεια πράνα, στην Ινδονησία την λένε μάνα, ο Μέσμερ την ονόμαζε ζωικό μαγνητισμό, ενώ τα άτομα που ασχολούνται με τον εσωτερισμό την αποκαλούν αιθερική δύναμη.

 Όλοι έχουμε την εμπειρία της αύρας των ανθρώπων και δεν το έχουμε καταλάβει.  Μπορεί να μην την έχουμε δει, αλλά νιώθουμε την ύπαρξή της πάνω στους ανθρώπους. Εχθροί δεν γινόμαστε ποτέ εξαιτίας της αύρας, αλλά επειδή το άτομο αυτό μας έκανε κάτι επιζήμιο. Αυτό συμβαίνει, διότι κάθε φορά τα χρώματά της μεταβάλλονται και ένας αντιπαθής γίνεται συμπαθητικός ξαφνικά στα μάτια μας.

Από το ίντερνετ βρήκα ερωτήματα που αφορούν την αίσθηση αυτή και σας τα παρουσιάζω.

Αν απαντήσετε καταφατικά σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, τότε θα διαπιστώσετε ότι έχετε ήδη την εμπειρία της επίδρασης κάποιου εξωτερικού ενεργειακού πεδίου πάνω στην αύρα σας.

– Έχετε ποτέ αισθανθεί «στραγγισμένοι» όταν βρίσκεστε κοντά σε κάποιους ανθρώπους;

– Έχετε νοιώσει συμπάθεια ή αντιπάθεια για κάποιο με την πρώτη ματιά;

– Έχετε νοιώσει ποτέ την παρουσία ενός ανθρώπου πριν ακόμα τον δείτε ή τον ακούσετε;

– Έχετε ποτέ αισθανθεί κάποιον να σας κοιτάζει επίμονα;

– Έχετε νοιώσει ποτέ πως αισθάνεται κάποιος ανεξάρτητα από τον τρόπο που φέρεται;

– Έχετε νοιώσει ότι κάποιοι άνθρωποι σας κάνουν να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, ενώ κάποιοι άλλοι όχι;

– Έχετε ποτέ αγνοήσει την πρώτη εντύπωση που είχατε για κάποιον και στην συνέχεια αποδείχτηκε αληθινή;

– Έχετε νοιώσει ποτέ σφίξιμο ή εκνευρισμό μπαίνοντας σε ένα χώρο;

Νοιώθετε σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σας πιο ευχάριστα από ότι σε κάποιο άλλο; Νοιώθετε τη διαφορά από το ένα δωμάτιο στο άλλο;

– Έχετε νοιώσει ότι το δωμάτιο των γονιών, ή των παιδιών σας, σας δίνει μια διαφορετική αίσθηση από το δικό σας;

– Μήπως κάποια χρώματα, ήχοι, μυρωδιές σας κάνουν να νοιώθετε πιο όμορφα ή πιο άβολα;

– Μήπως οι καταιγίδες που συνοδεύονται από αστραπές σας κάνουν να νοιώθετε νευρικοί ή ευερέθιστοι;

Αν απαντήσατε καταφατικά σε μία τουλάχιστον ερώτηση, τότε έχετε ήδη την εμπειρία της ενέργειας της αύρας.

Πηγή:http://www.astrology.gr/ENALLAKTIKI-GONIA/item/30705-Ti-einai-i-Ayra#ixzz3HWIyOtBU

Παρακάτω υπάρχουν δύο τεστ που μας δείχνουν τι χρώμα είναι η αύρα μας αυτή τη στιγμή.

http://www.ntemek.com/quiz/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85/

http://quizsocial.com/what-color-is-your-aura/

Η φωτογραφία Κίρλιαν έχει καταφέρει να την αποτυπώσει και πολλοί υποστηρίζουν πως διαθέτουν  αυτήν την υπερευαίσθητη, ειδική όραση που απλώς έχει ατονήσει σαν μυς που δεν δουλεύεται και έχει καταντήσει άχρηστος. Γι’ αυτό πολλές ασκήσεις δίνονται, προκειμένου να μπορέσει κάποιος να ενδυναμώσει αυτήν την ικανότητα.

Όσοι υποστηρίζουν ότι βλέπουν την αύρα των ανθρώπων λένε με σιγουριά ότι είναι ένα μεταβλητό, διαρκώς εν κινήσει ουράνιο τόξο χρωμάτων γύρω από το φυσικό μας σώμα που επηρεάζεται άμεσα από τις σκέψεις, τις συγκινήσεις, τα συναισθήματά μας, από την παρουσία και την ανταλλαγή με την ενέργεια των άλλων ανθρώπων, των ζώων, της φύσης γύρω μας. Η σύνδεση με τις σκέψεις μας είναι άμεση και ό,τι περνάει από το νου χρωματίζει ανάλογα την αύρα, μεταβάλλοντας την ποιότητά της. Γι’ αυτό και η αναίτια αντιπάθεια για ένα άτομο δεν κρατάει  πολύ.  Όταν πεθαίνει κάποιος τον βλέπουμε πάντα με συμπάθεια, διότι δεν υπάρχει διαπροσωπική εκπομπή. Η αύρα του είναι πια ανύπαρκτη.

Η ερμηνεία κάθε χρώματος φαίνεται παρακάτω:

ΚΟΚΚΙΝΟ

Το κόκκινο δείχνει έντονο συναίσθημα πάθους και μια ισχυρή φιλοδοξία. Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο βρίσκεται κάτω από ένα έντονο στρες, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις βλέπουμε το κόκκινο όταν κάποιο άτομο βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Το πράσινο δείχνει μεγάλη ισορροπία άτομο με ιδιαίτερα χαρίσματα, με εσωτερική αρμονία αλλά και άτομο γενναιόδωρο. Οι περισσότεροι θεραπευτές αλλά και οι γιατροί συνήθως, βρίσκονται κάτω από την έντονη επιρροή αυτού του χρώματος.

ΚΙΤΡΙΝΟ

Το κίτρινο συνήθως δείχνει άτομο εξωστρεφή και αισιόδοξο. Ειδικά αν βρίσκεται στο κεφάλι δίνει στο άτομο αξιόλογες διανοητικές ικανότητες, αλλά και μεγάλη ευφυΐα.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το πορτοκαλί δείχνει ένα άτομο χαρούμενο, αισιόδοξο, με μεγάλη ζωντάνια. Γενικά είναι δείκτης ευτυχίας, κάνοντας το άτομο ιδιαίτερα ανοικτόμυαλο, με μεγάλες διανοητικές ικανότητες.

ΜΠΛΕ

Το μπλε είναι αντιπροσωπευτικό της Σοφίας και της Γαλήνης του ατόμου, ειδικά όταν η απόχρωση του είναι παλ δείχνει μία ιδιαίτερη ψυχική ισορροπία, δείχνοντας παράλληλα και όλα τα πνευματικά χαρίσματα του ατόμου.

ΑΣΠΡΟ

Το άσπρο στην ουσία είναι όλα τα χρώματα δείχνοντας ότι το άτομο χαίρει άκρας υγείας, είναι γεμάτο ζωντάνια, δημιουργώντας παράλληλα και πολλά άλλα ψυχικά χαρίσματα.

ΡΟΖ

Το ροζ δείχνει ένα άτομο ιδιαίτερα ευαίσθητο, με μεγάλη συμπόνια, έχει πολλή αγάπη μέσα του, για τους γύρω, ενώ παράλληλα είναι ευγενικό και γεμάτο καλοσύνη.

ΜΑΥΡΟ

Το μαύρο είναι το χρώμα της θλίψης, του πένθους, της κούρασης (πνευματικής ή σωματικής), δείχνει μεγάλη δυσαρέσκεια και αυξημένο στρες. Επίσης δείχνει προβληματική Αύρα η οποία έχει δεχθεί επίθεση από άτομα αρνητικά προσκείμενα απέναντι στο άτομο.

ΓΚΡΙ

Το γκρι συνήθως δείχνει κάποια κούραση, αμηχανία και σε γενικές γραμμές δημιουργεί μία ασάφεια ανεξήγητη. Μερικές φορές αντιπροσωπεύει την αρχή μιας αρνητικής περιόδου της Αύρας, μέσα από γλωσσοφαγιά και άσχημες διαθέσεις ατόμων που έχουν εχθρικές διαθέσεις εναντίον του ατόμου.

ΜΟΒ

Το μοβ έχει να κάνει με τον διαλογισμό, με τις πολύ ψηλές συχνότητες του ατόμου και με την μεγάλη διανοητική διαύγεια. Επίσης αντιπροσωπεύει την καλλιτεχνία και τα ανεβασμένα επίπεδα.

ΑΣΗΜΙ

Το ασημί δείχνει πολύ ισχυρό Αυρικό σύστημα, με υψηλές επικοινωνίες, συνήθως το άτομο έχει ιδιαίτερα ξεχωριστές ικανότητες (ένα άτομο χαρισματικό δηλαδή) το οποίο πολύ πιθανόν να έχει άμεση σχέση με τις Αγγελικές Οντότητες.

ΧΡΥΣΟ

Το χρυσό δείχνει μία πληρότητα που αγγίζει το τέλειο, την αγιότητα, την ψυχεδέλεια, αντιπροσωπεύει την απόλυτη ευτυχία, την απόλυτη ισορροπία, χαρίζοντας στο άτομο την τελειότητα.

πεντε χρώματα από τα παραπάνω είναι σπάνια. Τα 5 επιπλέον χρώματα τα έχουν λίγα και χαρισματικά άτομα.  Είναι τα άτομα που έχουν ανέβει σε κάποιο πνευματικό επίπεδο και βαίνουν προς την αγιότητα και τη θέωση.  Έχουν ξεπεράσει τα πάθη και τις ανθρώπινες αδυναμίες, τους εθισμούς τις εμμονές και τις φοβίες  με αγώνα, αρνούμενοι όλα τα εγκόσμια αγαθά. Έχουν τη δύναμη να βρίσκονται και εδώ και εκεί παράλληλα και  να κάνουν θαύματα, αυτό συμβαίνει μετά το θάνατό τους, όταν πια αγιάσουν. Ο μέσος άνθρωπος με τα πάθη, τα λάθη και τις φοβίες του έχει 7 χρώματα. Όσο το άτομο φτάνει σε ανώτερο επίπεδο μπορεί να φτάσει και τα 12. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει φτάσει στη θέωση.  Αυτά τα άτομα γνωρίζουν το μέλλον, μπορούν να προφητεύουν σωστά τα γεγονότα, γνωρίζουν κάποιο άτομο που θα δουν για πρώτη φορά, βλέπουν μόνο προφητικά όνειρα  κ.λ.π. Αυτοί είναι οι ασκητές και οι άγιοι φυσικά.  Είναι αυτοί που αντέχουν πείνα, δίψα και πόνο για πολύ καιρό.  Δοκιμάζονται για να φτάσουν σ’ αυτό το στάδιο δύναμης και θέλησης. Αυτό δεν παρατηρείται μόνο στο Χριστιανισμό.  Στο βουδισμό υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που αγωνίζονται για να φτάσουν στο επίπεδο αυτό, νικώντας τις φοβίες και τον πόνο.  Άλλοτε τα καταφέρνουν, άλλοτε όχι.

Υπάρχουν και σήμερα εν ζωή μελλοντικοί άγιοι που δεν τους έχουμε αντιληφθεί ακόμη. Η εκκλησία όμως αργά ή γρήγορα θα τους βρει, θα τους αναγνωρίσει και θα τους κατατάξει στο αγιολόγιο της, φθάνει να το αξίζουν. Στην εποχή μας μπορεί αυτά τα άτομα δυστυχώς να είναι μετρημένα στα δάχτυλα, αλλά ο θεός ξέρει ότι  είναι στολίδια του παραδείσου. Δεν είναι το ριζικό όλων να φτάσουν στη θέωση και να γίνουν άγιοι όμως, αλλά ζητά ο θεός να έχουμε τουλάχιστον λαμπερά χρώματα στην αύρα μας και να την διατηρούμε γερή και δυνατή, όποιο κι αν είναι το μέλλον μας και το ριζικό μας. Αυτό θέλει από μας, ώστε βάσει αυτής να γίνει η αξιολόγηση σωστά μεταθανάτια που ανήκουμε.

Κάθε άνθρωπος είναι αυτό που σκέφτεται. Μπορεί να μας συμβαίνουν πολλά κακά ή πολλά καλά, αλλά ο τρόπος που συμπεριφερόμεθα στην περίπτωση αυτή δείχνει την αύρα μας. Μπορεί να κρύψουμε στους άλλους τι περνάμε ή να φανερώσουμε πολλά περισσότερα  από τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή και τους άλλους, χωρίς να έχουμε πραγματικά βασανιστεί, μόνο με τη σκέψη μας.

Αύρα: Ο χάρτης των συναισθημάτων

2 σχόλια στο Αύρα: Ο χάρτης των συναισθημάτων
 • Πέμπτη, 5 Μάιος 2016 στο 09:09
  Σύνδεσμος

  καλημέρα , ενδιαφέρον το άρθρο σου.
  έκανα το τέστ και μου βγήκε χρώμα μοβ. Επιβεβαίωση της αρχής που δηλώθηκε ότι υπάρχει. Αλλά γιατί να υπάρχει η επιβεβαίωση όταν τα δεδομένα τα βλέπεις . Μπαίνεις στο τριπάκι της υπαιτιότητας να μάθεις , να εξακριβώσεις.Έχω διαπιστώσει και ένα άλλο φαινόμενο , και το είχα κατατάξει στο θέμα της αύρας. Ας το διατυπώσουμε.
  έχω παρατηρήσει όταν συνομιλώ με κάποιον και αυτά που μου λέει βλέπω ότι στην κορυφή της κεφαλής του υπάρχει ένα διάφανο φωτοστέφανο.
  δεν συμβαίνει πάντα , εξαρτάται μερικές φορές από αυτά που λέει.
  πολλά τα χρώματα , πολλές οι έννοιες , μα υπάρχει ένα ενδεχόμενο που ξεχνούμε να εκφράσουμε.
  ίσως σε ποιο σύγχρονους καιρούς να χρησιμοποιείς τα χρώματα στην ανάλογη κατηγορία που τα καταστούν απαραίτητα σύνεργα για να συνεισφέρεις αυτό που έχουν στην ιδιότητα τους της χρησιμότητά τους.
  είχα κάνει κάνει μια ερώτηση στον εαυτό μου ¨»Τι θεωρείς τέλειον?»
  και η απάντηση που μου ήρθε ήταν να μπορέσεις να δημιουργήσεις κάτι που δεν θα μπορεί να αλλοιωθεί ούτε με το χρόνο μα και ούτε από ανθρώπινη παρέμβαση.
  το να δημιουργείς είναι το δύσκολο , μα το να καταστρέφεις το ποιο εύκολο σε μια συνταγή.
  ένα φωτεινό σχέδιο πάντα θα υπάρχει που τα γεγονότα θα αλλάζουν σε μια όμορφη ιστορία να ξεκινάς να διηγείς σε αυτούς που αγαπάς.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Μάιος 2016 στο 10:31
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
   Ναι, αναφέρω στο κείμενο ότι ορισμένα άτομα έχουν το χάρισμα να διακρίνουν την αύρα του ατόμου χωρίς την φωτογραφία κιρλιάν.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο