Αυτοκίνητα
Αν δείτε στ’ όνειρο σας αυτοκίνητα, σημαίνει γρήγορες διαδοχικές αλλαγές. Αν δείτε πως είστε πάνω σε αυτοκίνητο, είναι σημάδι πως το ταξίδι που σχεδιάζετε θα γίνει κάτω από οιωνούς διαφορετικούς απ’ αυτούς που υπολογίζατε.
Αν δείτε πως δεν προλάβατε αυτοκίνητο, είναι προμήνυμα ότι θα παρεμποδιστείτε σε μιαν απόπειρα να προωθήσετε τις προοπτικές σας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε από αυτοκίνητο, σημαίνει ότι θα επιτύχουν κάποια ενδιαφέροντα σχέδια σας, που θα σας γεμίσουν με ικανοποίηση και ενθουσιασμό.
Αν δείτε αυτοκίνητα-βαγόνια ύπνου, είναι ένδειξη ότι ο αγώνας σας για τη συγκέντρωση πλούτου εμψυχώνεται από την επιθυμία της ικανοποίησης του εγωισμού και λάγνων αρχών, οι οποίες θα πρέπει να δαμαστούν και να ελεγχθούν.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας τραμ ή τρόλεϊ, είναι σημάδι ότι κάποιο πρόσωπο ενδιαφέρεται ζωηρά να σας δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις και ανησυχία.
Αν ονειρευτείτε πως οδηγείτε αυτοκίνητο, είναι προμήνυμα ότι ο ανταγωνισμός και η ζήλια θα δηλητηριάσουν την ευτυχία σας.
Αν δείτε πως στέκεστε πάνω σε πλατφόρμα αυτοκινήτου, ενώ τρέχει, σημαίνει ότι θα αποπειραθείτε να διεξαγάγετε μιαν επιχείρηση που θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αλλά αν η πορεία σας είναι χωρίς ατύχημα, θα επιτύχετε.
Αν η πλατφόρμα είναι πολύ ψηλή, ο κίνδυνος που θα διατρέξετε θα είναι περισσότερο φανερός’ αν είναι χαμηλή, θα φτάσετε ομαλά στο σκοπό σας.
Αν δείτε πως τρέχετε με αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα είστε ανήσυχος κάτω από ευχάριστες συνθήκες, και θα κάμετε μια αλλαγή στις υποθέσεις σας. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος άπρεπης συμπεριφοράς, αν δείτε τέτοιο όνειρο.
Αν είδατε πως σας τράκαρε κάποιος, η ευχαρίστηση που περιμένατε δε θα φτάσει στο αναμενόμενο ύψος.
Αν δείτε πως γλιτώσατε από το αυτοκίνητο άλλου, σημαίνει ότι θα κάνετε καλά να αποφύγετε κάποιον αντίπαλο όσο πιο έντιμα μπορείτε.

Αυτοκίνητα

814 σχόλια στο Αυτοκίνητα
 • Τρίτη, 2 Οκτώβριος 2018 στο 10:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Χθες βραδυ είδα ότι ήμουν σε ένα αυτοκίνητο οδηγός και πίσω κάθονταν τα παιδιά μου και βρισκόμουν σε μια μεγάλη ανηφόρα προς τη κορυφή της , αλλα το αυτοκίνητο το είδα σαν σταματημένο σε ένα πλάτωμα που έκανε η ανηφόρα στο αριστερό της μέρος. Υποτίθεται ότι απο κάποια άστοχη κίνηση βρέθηκα εκεί κι έψαχνα το χειρόφρενο να το δέσω για να μπορέσω να κάνω ελιγμό και να βρεθω πάλι στο δρόμο μου, να συνεχίσω δηλαδή τον ανηφορικό δρόμο. Το χειρόφρενο δεν το έβρισκα και είχα αγχωθεί κάπως , είδα να ψάχνω κοντά στο δεξί μου μηρό. Είδα τότε να κατεβαίνει την ανηφόρα η κ. Κατερίνα , μια γνωστή μου , μεγάλη σε ηλικία κυρία, η οποία υποτίθεται ήταν η πεθερά μου (!) κι εγώ αισθανόμουν άσχημα να με δει αυτή τη στιγμή που υποτίθεται έβαζα σε κίνδυνο τα παιδια του γιού της, καθώς ο Αλέξανδρος , που είναι πραγματικά γιός της ήταν ο σύζυγός μου!!! Βρήκα το χειρόφρενο, έκανα κάποιο ελιγμό, αλλά βρέθηκα με τη μούρη του αυτοκινήτου προς τη κατηφόρα, έπρεπε τώρα να γυρίσω το αυτοκίνητο απο την άλλη πλευρά για να συνεχίσω το δρόμο μου προς τα πάνω, το οποίο πλέον ήξερα ότι θα το κατάφερνα…..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Οκτώβριος 2018 στο 10:59
   Σύνδεσμος

   Όσο είναι ο Αλέξανδρος, ο γιος της Κατερίνας, άνδρας σου τόσο θα γίνουν πραγματικότητα όσα φοβάσαι. ΄Όλα καλά θα πάνε. Είναι αντίθετο όνειρο. Έχεις πάλι κακές σκέψεις και εμμονές γιατί δεν σου έρχονται τα πράγματα όπως θέλεις, όμως υπάρχει ένα αύριο που όλα τα ανατρέπει. Ό,τι σκεφτόμαστε δεν σημαίνει ότι αληθεύει κιόλας.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 1 Οκτώβριος 2018 στο 09:48
  Σύνδεσμος

  ειδα ακομη οτι ηταν μεσα στο αυτοκίνητο τησ αδελφησ μου ο φιλοσ τησ και συνοδηγοσ η αδελφη μου και εκανε οπισθεν αλλα δεν είδε το αυτοκινητο μου οπου ηταν πίσω και το τρακαρε και εγινε ζιμιεσ στον προφυλακτηρα μου. μετα θυμαμαι που ρωτησα την αδερφή μου αν το κανονησε ο φιλοσ τησ και μου ειπε οτι την πεμπτη μαλλον θα κανονιστει

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Σεπτέμβριος 2018 στο 10:31
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Μόλις ξύπνησα από το εξής όνειρο:

  Βρισκόμουν σε ένα αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού και στο πίσω κάθισμα βρισκόταν η μητέρα μου. Ήταν μέρα, ο ήλιος έλαμπε, ο ουρανός καθαρός. Οδηγός ήταν ένας πρώην γείτονας, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τη γειτονιά και τον βλέπουμε στο δρόμο σπάνια πλέον. Τον είδαμε με τη μητέρα μου στο σούπερ μάρκετ το περασμένο Σάββατο, οπότε θεωρώ πως γι’αυτο το λόγο βρέθηκε οδηγός στο όνειρο. Ενώ ταξιδεύαμε με το αυτοκίνητο, βρεθήκαμε σε έναν δρόμο με απότομες στροφές που έμοιαζε με την Κακιά Σκάλα. Σε μια στροφή δεν τα κατάφερε ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο και πέσαμε στον γκρεμό. Παρόλο που πέσαμε και φοβήθηκα όμως, η πτώση ήταν σχετικά ομαλή και το αυτοκίνητο προσγειώθηκε με ασφάλεια σε έναν άλλο δρόμο. Συνεχίσαμε κανονικά την πορεία μας, ωστόσο δεν παρέλειψα την επίπληξη προς τον οδηγό. Ανηφορίσαμε και βρεθήκαμε πάλι στον δρόμο με τις απότομες στροφές. Ο οδηγός μου είπε να μην φοβάμαι, γιατί θα προσέξει πάρα πολύ και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ατύχημα. Όντως πήγαινε υπερβολικά αργά για να βεβαιωθεί ότι θα περάσει τις στροφές με ασφάλεια. Κάπου εκεί ξύπνησα

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 στο 10:48
   Σύνδεσμος

   Αντί να δεις άγνωστο, είδες τον γείτονα Δανείστηκε το υποσυνείδητο την μορφή του για να σου δείξει κάποιον οδηγό. Το όνειρο θέλει να σου πει ότι ακόμη κι αν κάποιος σε οδηγήσει στον γκρεμό, θα βρει τον τρόπο με τον καιρό να αλλάξει στάση απέναντί σου. Μην κρίνεις κάποιον από την πρώτη φορά.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 στο 12:27
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως με προβληματίζει η συμπεριφορά κάποιου προσώπου απέναντί μου και οι προθέσεις του.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Σεπτέμβριος 2018 στο 08:13
  Σύνδεσμος

  Κυρία Νεκταρία καλημέρα! Παρασκευή προς Σάββατο ονειρεύτηκα πως ήμουν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας μου ο οποίος έχει πεθάνει εδω και έναν χρόνο. Νυχτερινό τοπίο κάπως ασπρόμαυρο, στην αρχή ένιωθα στριμωγμένη δίπλα του σαν να είχα τα χέρια μου ψηλά για να χωρέσω ενώ μετα ξαφνικά χαλάρωσα και υπήρχε χώρος.
  Άδειος δρόμος. Δεν θυμάμαι να υπήρχε διάλογος με τον μπαμπά μου.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   Δεν είχε κάποιον άλλο ζωντανό μέσα; Δεν σας σταμάτησε κάποιος; Είναι κακό όνειρο. Θα σε πάρει μαζί του. Εκτός, αν εστίασες κάπου τη ματιά σου και σε πήρε εκεί. Αν συμβεί αυτό, τότε θα πάθεις ατύχημα, αλλά θα ζήσεις. Είναι κακό αν σε πήρε στην κατοικία του. Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το χειρότερο όνειρο που μπορεί να δει κάποιος. Πολύ φοβάμαι ότι είναι αυτό, διότι στην αρχή ένιωθες άβολα αλλά το δέχτηκες, κι αυτή η μαυρίλα έξω! Αβάσταχτο όνειρο και ερμηνεία. Μακάρι να είδες κάποιο σημείο που σε σώζει, αλλά δεν το συγκράτησε ο εγκέφαλος. Αν αυτή είναι η μοίρα σου, εγώ δεν μπορώ κάτι να πω.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2018 στο 12:30
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι ήμουν μεσα σε ενα αμαξι μαζι με συγγενεις μου και εγω καθομουνα στο πισω καθισμα, δεν θυμαμαι τα ατομα αλλα θυμαμαι οτι ηταν και η ξαδελφη μου και ο ξαδελφοσ μου. μπροστα καθησε μαζι με τον ξαδελφο μου(νομιζω) αυτοσ που μου αρεσει στην θεση του συνοδηγου (καθησαν μαζι) αλλα αυτοσ που μου αρεσει καθησε απεναντι, δηλαδη τον εβλεπα και με εβλεπε, εγω χαρηκα πολυ που τον ειδα και του ειπα ελα πισω, να καθησει διπλα μου, ειδα οτι ηθελε να ερθει αλλα αυτοι που καθοταν πισω μαζι μου δεν ηθελαν( δεν ειναι οτι δεν τον συμπαθουσαν ομωσ) μετα θυμαμαι οτι ελεγα να τον παρω τηλ και να του πω εφυγεσ και δεν μασ χαιρετησεσ (αφορμη για να του στειλω) αλλα οταν πηγα στισ επαφεσ μου για να τον βρω δεν βρηκα το ονομα του αλλα ειπα οτι μαλλον επειδη το εψαξα βιαστηκα και ειπα οτι θα προσπαθουσα ξανα… περιεργο ονειρο δεν ξερω αν μπορεις να εβρεισ μια ακρη νεκταρια μου

  Απάντηση
  • Σάββατο, 18 Αύγουστος 2018 στο 11:46
   Σύνδεσμος

   Δεν βρίσκω άκρη, διότι είσαι μπερδεμένη μέσα σου. Ξέρεις τι θέλεις, αλλά οι συνθήκες γίνονται δύσκολες και δυσχεραίνουν την αναζήτησή σου.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 18 Αύγουστος 2018 στο 11:52
    Σύνδεσμος

    αρα δεν δειχνει το ονειρο μου αν εχω μελλον?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 18 Αύγουστος 2018 στο 11:55
     Σύνδεσμος

     Είναι μπλοκαρισμένος ο νους σου και δεν μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα. Όπως είδες, ήταν στο αυτοκίνητο κι αυτός η μία περίπτωση και δεν οδηγούσε η άλλη. Έπρεπε να είναι μέσα και να οδηγεί. Η ψυχή εξετάζει και τις δύο περιπτώσεις. Επίσης, μπαίνουν κι άλλα άτομα. Άρα, πρέπει να ηρεμήσεις! Σου χρειάζεται ένα ταξίδι για να ηρεμήσεις. Τα σχόλια έχουν αφαιρεθεί.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 18 Αύγουστος 2018 στο 12:03
      Σύνδεσμος

      ηθελα να προσθεσω( το γραφω τορα γιατι μετα το θυμηθηκα αλλα περιμενα να το εγκρινεισ πρωτα για να μπορω να προσθεσω οτι σαν να ηρθε αυτοσ που θελω για να μασ βοηθησει σε ενα προβλημα που ειχαμε και οταν προσπαθησα να τον παρω τηλ πηρα καταλαθοσ την. ξαδελφη μου πριν και μετα με πηρε ο πατερασ μου και νομισα οτι καταλαβε οτι τον πηρα τηλ( αυτον που θελω) αλλα ηταν για να μου πει οτι πηρα την ξαδελφη μου καταλαθοσ και του ειπα ναι ξεροτω. εγραψα και ενα ονειρο στο κινητο ή μηνυμα δεν θυμαμαι πιο πριν που ισωσ εκεινο να ξεκαθαριζει κατι.?

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Αύγουστος 2018 στο 11:22
  Σύνδεσμος

  Θα δειξει Νεκταρια μου δε πιεζω τπτ δεν αποκλειω τπτ. Ευχομαι ο θεος να μου φερει το καλυτερο οπως το ευχομαι και για ολους τους ανθρωπους….

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Αύγουστος 2018 στο 11:23
   Σύνδεσμος

   Πριν το αποκλείσεις η ίδια, τον έχει αποκλείσει η ψυχή σου και δεν το έχεις καταλάβει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Αύγουστος 2018 στο 11:17
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου ισως λιγο το παρακανα λεγοντας του ποτε ακριβως θα ερθουμε είναι λογικο δε μπορει να μου δωσει συμβολαιο ο ανθρωπος απλα και εγω οκ νιωθω ανχος λεω αν αξιζει το κοπο να κανω τ θυσια για λιγα χρονια αλλα πρεπει πρωτα να τον γνωρισω καλα να πιστο για τις προθεσεις και τις αληθειες του….. Ετσι το σκέφτομαι….

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Αύγουστος 2018 στο 11:20
   Σύνδεσμος

   Δεν το θέλεις. Σκέψου ότι η καρδιά σου είναι ένα παζλ και εσύ ψάχνεις να βρεις το σωστό κομμάτι. Αυτές οι σκέψεις ότι αξίζει η θυσία μου, θέλω να τον γνωρίσω είναι δικαιολογίες Είναι τα κενά της ψυχής που δείχνουν καθαρά ότι αυτό το κομμάτι δεν ταιριάζει. Αν σου άρεσε, η Κάλυμνος θα ήταν το τελευταίο για σένα. Σημασία θα έχει να είσαι μαζί του κι ας είναι στην Αλάσκα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Αύγουστος 2018 στο 11:05
  Σύνδεσμος

  Kαλησπέρα, πριν σας πω το ονειρο μου να σας πω λιγο πως εχουν τα πραγματα εχω γνωρισει ενα παιδι που μενει εξωτερικο και μου ειπε να το ακολουθησω εξωτερικο για λιγα χρονια 3-4 και μετα θα ερθουμε μονιμα στο τοπο μου και θα μεινουμε εγω ζοριζομαι λιγο σε αυτο το κομματι και των ρωτουσα συνεχεια ποσος καιρο θα μεινουμε εξω και σιγουρα θα γυρισουμε και σιγουρα θα μπορεις ςσυ να μεινεις στο τοπο μου τελος παντων το επρηξα λιγο και μου λεει αποχωρω για να σκεφτω με κουρασες εχουμε μερες να μιλησουμε. Χθες λειπον ειδα ονειρο οτι ειμουν σταματημενη με το αυτοκινητο μου εξω απο το σπιτι μιας συνονοματης μου η οποια παντρευτηκε και εφυγε μονιμα εξωτερικο, και εκεινη τη στιγμη περναει ενα φορτηγο ασπρο απο διπλα μου και συνοδηγος(στο φορτηγο)καθοταν ενας γνωστος μου συνωνοματος με το παιδι που σας ειπα οτι μιλαω ο οποιος με χαιρετησε χαμογελαστως καθως το ασπρο φορτηγο περασε διπλα απο το αμαξι μου το ασπρο φορτηγο πηγαινε στο πατρικο μου και μετα θα πηγαινα και εγω δε ξερω για πιο λογο ειχα σταματησει εξω απο το σπιτι της συνωνοματης μου…

  Απντησε μου Νεκταρια μου
  εχω αγωνιααααα

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Αύγουστος 2018 στο 11:12
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι δεν θέλεις κατά βάθος να πας στο εξωτερικό. Είσαι δεμένη με τον τόπο σου Η κατάσταση αυτή σου δίνει ανασφάλεια. Να δεθείς με έναν άνθρωπο και μετά να σε γελάσει; Αν το ήθελες, δεν θα είχες τέτοιους ενδοιασμούς. Δείχνει το ενδιαφέρον του, αλλά η αγάπη σου για τον τόπο σου είναι μεγαλύτερη. Είναι καλύτερα να μείνεις εδώ. Κάτι άλλο θα βρεθεί. Όπως είπες, δεν νιώθεις ασφαλής. Όταν δεν τον θέλεις καινούρια προβλήματα θα γεννηθούν κι αν σε ήθελε δεν θα τον είχες κουράσει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2018 στο 09:42
  Σύνδεσμος

  Άννα αυτή η απάντηση είναι δική σου:
  Δεν είναι αυτός, διότι δεν ήταν το πραγματικό του αυτοκίνητο και δεν βολεύτηκες άνετα μαζί του.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 στο 10:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Περαστικά στο πατέρα σου! Εισαι τυχερή που είδες αυτό το προειδοποιητικό όνειρο και μάλιστα σαφέστατο. Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι!
  Πριν λίγες μέρες, όχι Κυριακή, είδα σε ένα δρόμο παρκαρισμένα μαύρα αυτοκίνητα καινούργια και πανακριβα . Πρεπει να ήταν 3 νομίζω, μπορει και 4. Δεν είμαι σίγουρη. Εκεινη τη στιγμή έμαθα, δεν ξέρω πως, ότι είναι δικά μας. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα, ήταν αυτοκίνητα υπερπολυτελή. Ξύπνησα χαρούμενη. Μετά απο λίγες μέρες όμως που σκέφτηκα το όνειρο αγχώθηκα επειδή τα αυτοκίνητα ηταν μαύρα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 στο 10:48
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ. Ναι, χθες σηκώθηκε από το κρεβάτι, σήμερα θα κάνει εξετάσεις και σε άλλα ζωτικά όργανα. Αυτό το θεραπευτικό όνειρο δείχνει ότι κανείς δεν φεύγει πριν από την ώρα του. Κανένας δεν θα με ειδοποιούσε αν αυτή ήταν τώρα.
   Είναι η δεύτερη φορά που βλέπω όνειρο που τον αφορά. Μια φορά που ήθελα να πάω στην Κωνσταντινούπολη ήρθε στον ύπνο μου η πεθαμένη μου γιαγιά, η μητέρα του, και μου είπε ότι ο πατέρας μου αν κάνει αυτό το ταξίδι θα τον πάρει μαζί του. Φρόντισε να πας άλλη φορά. Το είπα στους δικούς μου και συμπτωματικά, χρειάστηκε τότε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Έγινε καλά πρώτα και μετά πήγα. Από τότε, κατάλαβα τι συμβαίνει με το πεπρωμένο και την ζωή που εμείς τραβάμε με την ελεύθερη βούληση. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε την επόμενη φορά.

   Όταν σου δίνει χαρά είναι όνειρο χλιδής. Αλληγορικά δηλώνει ότι πεθαίνει η θλίψη και η ατυχία και έρχονται καλύτερες μέρες.

   Απάντηση
    • Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 στο 11:31
     Σύνδεσμος

     Με τον ίδιο τρόπο διαισθάνθηκα τον θάνατο του Βέγγου και της Ζωής Λάσκαρης ότι ο ένας με αποχαιρετούσε με την ατάκα καλοί μου άνθρωποι γεια σας και ανυψωνόταν με ένα αερόστατο προς τον ουρανό, ντυμένος στα άσπρα, ενώ την Λάσκαρη είχα δει να την κηδεύουν και είχα παρεβρεθεί στην κηδεία της. Αυτά τα λίγα θυμάμαι. Προέβλεψα μικρά και μεγάλα γεγονότα, αλλά και έπεσα έξω πολλές φορές. Αντίθετα είδα κάποιους θανάτους. Συγκεκριμένα, το θάνατο του Μπουλά, τον είδα ονειρικά ότι είχε πεθάνει ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζης, και τον θάνατο του Φώσκολου, είδα στο όνειρο ότι πέθανε ο Κούνδουρος.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 στο 11:39
      Σύνδεσμος

      Ειναι καταπληκτικό το χάρισμα που έχεις! Ναι, εχω διαβάσει κάποια απο αυτά που έχεις αναφέρει στο παρελθον. Χαρές βλέπεις?

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 στο 11:42
       Σύνδεσμος

       Συμβολικά, όχι καθαρά. Π.χ. μέσα από ένα όνειρο. Χαρά μπορεί να μου ΄φέρει η θέα ότι ήρθε το Πάσχα, είμαι στην ανάσταση. Όταν κάποιος νεκρός με ενημερώνει αόριστα ότι κάτι θα συμβεί. Ποτέ η χαρά δεν αναλύεται, ούτε είναι ξεκάθαρη. Αν ήμουν από τα άτομα που αγαπούσα τη θλίψη, τη μοναξιά θα υπήρχε ενημέρωση σίγουρα.

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 στο 22:57
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα σας, ειδα ενα όνειρο εγω οδηγουσα το αυτοκινητό μου με μια αλλη μελαχροινη κοπελα συνοδηγο, μπροστά μου ήταν το αυτοκινητο του πρώην μου , έχουμε να ειδωθουμε 1 χρόνο, (κοκκινο επαγγελματικό κλουβακι)και είχε εναν άντρα συνοδηγό. κοιταχτήκαμε απο τους καθρέφτες, χαρήκαμε πάρα πολύ που ειδωθήκαμε και καναμε νοημα να σταματήσουμε. Βρεθήκαμε σε ενα μαγαζι και εγω παραγγελνα καφε και αυτος με περιμενε. πληρωσε αλλα καφε δεν πήραμε και βγήκα έξω στο παρκινγκ και ηταν μοο το αυτοκινητο μου εκει. Μετα βρεθήκαμε σε ενα βουνό με τσουλήθρα και απο κατω θάλασσα, λιμνη δεν ηταν ξεκαθαρο. Αυτός πήδηξε και βούτηξε και εγω τον κοιτούσα απο ψηλά. Μετα βρεθήκαμε σε ενα ξενοδοχειο.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο