Διαφημίσεις


Αεροπλάνο
Το να πετάτε σε αεροπλάνο σημαίνει αύξηση των οικονομικών σας. Αν ονειρευτείτε ότι είστε πιλότος, υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας σε μια νέα αρχή.
Σε περίπτωση που το αεροπλάνο κάνει βουτιά προς τα κάτω, θα υπάρξουν σύντομα ευχάριστες εμπειρίες με το αντίθετο φύλλο.

Αεροπλάνο

348 σχόλια στο Αεροπλάνο
 • Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 στο 19:01
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα χθες το βραδυ Κυριακής ξημερώματα Δευτέρας είδα όνειρο ότι κρατούσα ένα μωρό, το οποίο κοιμόταν και μου το είχε δώσει η μητέρα του να το φυλάω αφού αυτή είχε φύγει (την οποία δεν ξερω) και έβλεπα από το παράθυρο ένα μικρό αεροπλάνο το οποίο απογειωνόταν για κάποια ασκηση, δεν εφτανε ψηλά και έκανε βουτιά στη θάλασσα. Μετά ξαναπογειωνόταν και ξανάπεφτε. Αυτό επαναλήφθηκε μερικές φορές μέχρι που τελικά έπεσε μπροστά μας στη θάλασσα. Eίχε συνθλιβεί μάλλον με τον πιλότο αλλά εμείς γλιτώσαμε. Μπορείτε να με βοηθήσετε στην ερμηνεία του; ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι εσύ δεν έχεις σοβαρά βάσανα. Αντιμετωπίζονται. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή αυτή που θα πρέπει να σου δίνουν δύναμη να αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου και να βρίσκεις λύσεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 09:05
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα το όνειρο βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα. Είναι λίγο παράξενο.
  Είδα ότι ήμουν με τους γονείς μου νομίζω στην Αμερική (?) που δεν έχουμε πάει
  και ποτέ. Περιμέναμε να απογειωθεί το αεροπλάνο μας για να γυρίσουμε πίσω
  Αθήνα, το οποίο ήταν δίπλα σε μια λίμνη με ήρεμα νερά, αλλά η λίμνη ήταν
  κλεισμένη γύρω γύρω με βουνά όχι πολύ ψηλά. Ξαφνικά μας λένε ότι το
  αεροπλάνο μαςέχει πρόβλημα και θα πρέπει να περιμενουμε να φτιάχτεί.
  Επίσης δεν έβρισκαν δίοδο ανάμεσα στα βουνά για να φύγουμε. Επίσης εκεί
  είχαν έρθει τα ξαδέρφια μας γιατί ανησυχούσαν και ήθελαν να δουν ότι όλα είναι
  καλά. Εμείς τους λέγαμε να φύγουν για να μην περιμένουν. Τελικά μετά από κάποιες
  ώρες όντως πήγαν όλα καλά, και το έφτιαξαν και δίοδο βρήκαν και φύγαμε, η πτήση
  ήταν κάπου 5-6 ώρες και φτάσαμε στο σπίτι μας. Σημαίνει κάτι αυτό; Η αλήθεια είναι
  ότι εδώ και κανένα μήνα είμαι κουρασμένη, και χάλια για τα ερωτικά μου. Έχει
  κάποια σχέση με αυτό;
  Ευχαριστώ πολύ!!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 10:26
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να είναι 10 ώρες και πάνω αν ζεις Αθήνα. Το όνειρο σε στέλνει πιο γρήγορα στον προορισμό σου και με τις καθυστερήσεις γίνεται η σωστή ώρα. Είναι κάτι νέο που έζησες ή θα ζήσεις που θα κάνει τον κύκλο του και θα σε στρέψει πίσω, στην παλιά σου ζωή. Αυτό θα γίνει με εμπόδια, αλλά θα γίνει τελικά. Ωραίες είναι οι νέες εμπειρίες, αλλά το παλιό και το δοκιμασμένο έχει άλλη αξία.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 10:42
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!!!
    Όντως έτσι είναι, έχω βρει έναν συμμαθητή από το γυμνάσιο
    που τα είχαμε και έχουμε γυρίσει πίσω.Εγώ θέλω να προχωρήσουμε κι
    αυτός δείχνει ότι θέλει αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο. Μακάρι να ξεπεραστεί
    και να γίνει… αυτό δείχνει το όνειρο; καλή συνέχεια!!!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 10:45
     Σύνδεσμος

     Σου απάντησα νωρίς, διότι είχαν κι άλλοι όνειρα στο λήμμα αεροπλάνο. Θα ξεπεραστεί το εμπόδιο και θα γίνει μετά από μεγάλη δυσκολία και καθυστέρηση. Όμως, να ξέρεις είναι λίγος ο χρόνος. Στο διπλάσιο χρόνο πας Αμερική.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 στο 15:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους, αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αξιόλογη προσπάθειά σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα όνειρο κι αν υπάρχει η δυνατότητα για μια εξήγηση γιατί πιστεύω πως η ερμηνείες που δίνετε είναι σωστές.

  Είδα πως ήμουν μέσα σε ένα αεροπλάνο στο διάδρομο απογείωσης, το αεροπλάνο απογειώθηκε κανονικά άρχισε να πετάει κοντά στο έδαφος και αυτό μου έδινε τη δυνατότητα να βλέπω υπέροχα τοπία χαρακτηριστικά έβλεπα ατελείωτους κάμπους με πορτοκαλιές γεμάτες με πορτοκάλια, τότε αναρωτήθηκα πώς θα φτάσουμε στο Βερολίνο αν πετάει χαμηλά και αμέσως το αεροπλάνο έκανε κάθετη απογείωση και πήρε ύψος, τότε θαύμαζα μια υπέροχη θάλασσα αλλά και πάλι είχα την απορία πώς θα φτάσουμε αφού δεν έχει πάρει το κατάλληλο ύψος. Πριν τελειώσω την σκέψη μου το αεροπλάνο πάλι έκανε κάθετη απογείωση και πήρε το κατάλληλο ύψος για ταξίδι εκείνη τη στιγμή προσπάθησα να βάλω τη ζώνη αλλά η αεροσυνοδός μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος γιατί το ταξίδι είναι απόλυτα ασφαλές . Αφού ταξιδεύαμε ήρεμα ήρθε δίπλα μου ένας παχουλός μελαμψός άντρας που φορούσε στολή πληρώματος, τον ρώτησα αν ήταν ο πιλότος γιατί ήθελα να τον συγχαρώ για την υπέροχη πτήση, μου απάντησε πως όποιοι φορούν γαλάζια πουκάμισα είναι προσωπικό οι πιλότοι φορούν άσπρα πουκάμισα και πως ο συγκεκριμένος πιλότος είναι ο καλύτερος πιλότος όλων των αεροπορικών εταιρειών, τότε τον ρώτησα αν ήταν δυνατόν να μιλήσω με τον πιλότο γιατί τέτοια υπέροχη πτήση δεν έχω ξαναζήσει, μου απάντησε πως είναι λίγο δύσκολο γιατί ο πιλότος δεν συνομιλεί με τους επιβάτες. Ξαφνικά βλέπω να έρχεται και να κάθετε δίπλα μου ο πιλότος ένας ευγενικός άνθρωπος με άσπρα μαλλιά και στολή με άσπρο πουκάμισο. Του είπα νιώθω λίγο ένοχη γιατί άφησα στο σπίτι τον πατέρα μου και δεν ζει κι εκείνος αυτό όμορφο ταξίδι, μου απάντησε πως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέμαι. Μετά άφησα για λίγο τη θέση μου και πήγα σε ένα μικρό παιδικό γραφείο που υπήρχε στο αεροπλάνο για τα παιδάκια, ήθελα να γράψω ένα γράμμα στον πατέρα μου, πήρα ένα κόκκινο μολύβι κι άρχισα να το ξύνω με μια κόκκινη ξύστρα αλλά πριν προλάβω να γράψω κάτι εμφανίστηκε ο πατέρας μου και μου είπε πως θα πάμε μαζί στο Βερολίνο και θα έχουμε καλό ταξίδι, τότε γύρισα στη θέση μου και ήρθε και ο πατέρας μου και κάθισε δίπλα μου.

  Ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές όνειρο, ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι να είστε πάντα καλά.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 10:28
   Σύνδεσμος

   Είσαι παντρεμένη; Πρόκειται να παντρευτείς λέει το όνειρο, αλλά νιώθεις ανασφαλής. Το όνειρο σου δείχνει τη νέα σου ζωή που δεν θα ήθελες να ζήσεις μόνη. Θέλεις μαζί τον πατέρα σου για να σου δίνει ασφάλεια. Το παιδικό σημείο είναι το παιδί που θα αποκτήσεις. Ο παχουλός άνδρας ήταν ο άνδρας συμβολικά που θα πάρεις. Τον έδιωξες για να δεις τον πιλότο, αυτόν που ορίζει τη ζωή σου. Είναι πολύ ωραίο όνειρο, μόνο που δεν έπρεπε να πάρεις τον πατέρα σου. Έπρεπε να το ζήσεις μόνη και να μη διώξεις τον παχουλό κύριο. Ήταν αλληγορικά ο σύντροφός σου στο ταξίδι αυτό. Μ’ αυτόν έπρεπε να πας στο Βερολίνο, όχι με τον πατέρα σου. Μερικά λαθάκια έγιναν, αλλά η ζωή θα σου χαρίσει μια όμορφη πτήση. Πρέπει να βγάλεις από μέσα σου τις ανασφάλειες και να αφήσεις τον πατέρα σου να ζήσει τη δική του ζωή. Εσύ πρέπει να αφεθείς εκεί που χρειάζεται για να το πετύχεις χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση που δεν έχεις.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 16:07
    Σύνδεσμος

    Σ’ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όντως έχω μια μικρή ανασφάλεια με μια τόσο σοβαρή δέσμευση που είναι ο γάμος. Τον πατέρα μου τον φροντίζω αρκετά χρόνια από όταν χάσαμε την μητέρα μου και ίσως γι αυτό να έχω αυτή τη σκέψη. Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να συνεχίζεις να προσφέρεις στους ανθρώπους.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 1 Δεκέμβριος 2017 στο 18:05
     Σύνδεσμος

     Τότε είναι μια εξαίρεση. Όταν φροντίζεις έναν άνθρωπο λες που θα πάω, που θα τον αφήσω. Δεν ήξερα!!! Όμως, έχεις λαμπρή τύχη. Πρέπει να βρεις ένα σύντροφο που θα δεχτεί κι εσένα και τον πατέρα σου. Υπάρχουν, τέτοιοι άνδρες, αλλά δεν ξέρεις πού βρίσκονται. Καθένας με την τύχη του. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα ακολουθούσα την τύχη μου και δίπλα από το σπίτι μου θα του ενοικίαζα ένα σπίτι. Θα ήμουν παντρεμένη και θα τον έβλεπα καθημερινά. Αυτό είναι η μέση λύση που δεν σου στερεί τον γάμο, ούτε τον πατέρα σου. Δεν είναι όμορφο να θυσιάσεις την ζωή σου για τον πατέρα σου. Πίστεψέ με δεν θα ένιωθε κι εκείνος καλά. Άσε στο όνειρο τι έκανε. Η αλήθεια είναι διαφορετική.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 4 Δεκέμβριος 2017 στο 17:11
      Σύνδεσμος

      Είσαι χαρισματική!!! Έχεις δίκιο, τον πατέρα μου τον νοιάζομαι και τον φροντίζω χωρίς όμως να αφήνω τη ζωή μου και η διαμονή είναι όπως το λες, αυτό που ήθελε να μου πει το όνειρο είναι να πάψω να συγκρίνω το γάμο με όλα τα άσχημα που έχω δει στο συγγενικό και φιλικό μου περιβάλλον γιατί είναι όπως το λες, κάθε άνθρωπος έχει τη δική του τύχη, το δικό του ταξίδι μέσα στη ζωή. Δυστυχώς έχω δει πολλά άσχημα πράγματα να συμβαίνουν σε πολύ καλούς ανθρώπους και αυτό με έχει επηρεάσει πολύ, τόσο που να θεωρώ πως γάμοι όπως των γονιών μου, με πραγματική αγάπη, είναι η εξαίρεση του κανόνα. Σ΄ ευχαριστώ πολύ και πάλι για το ενδιαφέρον σου. Σου εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και χαρά.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 στο 18:04
       Σύνδεσμος

       Όχι, κάνεις λάθος. Γιατί να μην βιώσεις κι εσύ κάτι ανάλογο με τους γονείς σου; Έχεις σαν πρότυπο τους γονείς σου που έζησαν όμορφα, σίγουρα τα βιώματά σου είναι καλά. Γιατί να σκέφτεσαι την απόρριψη; Δεν αποκλείεται να ζήσεις κι εσύ κάτι ανάλογο. Άσε τους άλλους και μη σε απασχολεί τι κάνουν. Πάντα παντρεύονται οι άνθρωποι κι ας παίρνουν διαζύγια, όπως ανοίγουν νέες επιχειρήσεις ενώ πολλές κλείνουν. Ποτέ δεν θα πάψουν να κάνουν νέα ξεκινήματα με φόβο να μην χωρίσουν. Άρα, βγάλε αυτές τις ανοησίες από το μυαλό σου για να ευτυχήσεις. Δεν σου το είπαν οι δικοί σου αυτό; Ακριβώς, όπως τα λες είναι, έπιασες το μήνυμα που θέλει να σου δώσει το όνειρο. Μένει λοιπόν να το εφαρμόσεις.

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 στο 12:59
  Σύνδεσμος

  γεια σας

  ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν στο παρα8υρο και κοιταγα τον ουρανο και βλεπω ενα μεγαλο αεροπλανο που ξαφνικα αρχισε να πεφτει . ομως ειχε μια ήρεμη προσθαλλάσωση και ολοι οι επιβατες σωθηκαν .
  ειμαι σε πολυ περιεργη φαση της ζωης μου και εχω μεγαλη αγωνια για νέα που περιμενω…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 10:34
   Σύνδεσμος

   Θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Μια αποτυχία δεν θα φέρει την καταστροφή. Οι επιβάτες μετά την άσχημη πτώση σώθηκαν. Άρα, αυτό που θα γίνει θα γίνει για καλό. Να είσαι έτοιμη για όλα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Νοέμβριος 2017 στο 05:07
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.
  Έχω δει 2 συνεχόμενες εβδομάδες ότι βρίσκομαι στη δουλειά μου (υποτίθεται) Και βλέπω αεροπλάνο να πέφτει.
  Τη δεύτερη φορά που είδα αυτό το όνειρο ήμουν πολύ κοντά στο συμβάν και έβλεπα ότι κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε, αντιθέτως εγκατέλειπαν μόνοι τους το αεροπλάνο.
  Το τελευταίο διάστημα είμαι αρκετά αγχωμένη και μάλιστα ακυρώθηκε ένα χειρουργείο που είχα προγραμματίσει (Όχι κάτι σοβαρό)

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 10:37
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι έχεις πέσει πολύ ψυχολογικά και τα συναισθήματά σου εγκαταλείπουν το σκάφος αλληγορικά. Άρα, αυτό το πέσιμο δημιουργεί ένα κενό στη ψυχή σου. Φταίνε αυτές οι καταστάσεις που βιώνεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Όταν πέσει το αεροπλάνο και πεθάνουν οι επιβάτες, μόνο τότε τα πράγματα θα κυλήσουν άσχημα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Νοέμβριος 2017 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα γλυκιά μου. Ειδα οτι ημουν σε ενα μεγάλο αεροδρόμιο και θα πήγαινα Αθήνα για λίγες μέρες και εκει θα συναντούσα το αγόρι μου που μένει εξωτερικό και θα ερχοταν κι αυτος Αθήνα.πηγα Αθήνα,ηταν πολύ καλή η πτήση και περασαμε καλα. Οταν ηταν να επιστρέψω και αποχαιρετιστηκαμε πηγα να κανω check in και μου ειπαν οτι έκλεισαν οι πυλες και δεν προλαβαινω. Οπότε μειναμε κι αλλο στην Αθήνα αφού δεν πρόλαβα το αεροπλάνο και ήταν καλη ευκαιρια γιατι μειναμε περισσοτερο μαζί.ήρθε και με ξαναπήρε απο το αεροδρόμιο και πηραμε αστικό να παμε στον προορισμό μας κάπου στην Αθήνα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 10:38
   Σύνδεσμος

   Είναι ευχητικό όνειρο να μπορούσες να πας κοντά του ή να μείνει εκείνος παραπάνω. Να μην μπορεί να ταξιδέψει για να μείνει περισσότερο κοντά σου. Έχεις ανάγκη να τον δεις, σου λείπει. Άρα, προγραμμάτισε ένα ταξίδι. Θα χαρείτε κι οι δύο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 στο 15:03
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!
  Είδα χτες βράδυ ότι παρακολουθούσα ένα αεροπλάνο να πετάει και ίσως λόγω κακοκαιρίας άρχισε να πέφτει. Χτύπησε σε ένα βράχο που βρίσκεται πιο πάνω από το σπίτι των γονιών μου και μετά έπεσε ολόκληρο (δεν διαλύθηκε δηλαδή) πάνω σε έναν ξυλόφουρνο που είχαμε παλιά στην αυλή του σπιτιού (τον έχουμε γκρεμίσει εδω και 15 χρόνια τουλάχιστον). Πήρε φωτιά και πλησιάσαμε να δούμε για επιβάτες. Υποτίθεται πως πιλότος ήταν ένας γείτονας μας με την γυναίκα του (δεν ήταν η πραγματική στο όνειρο) και το μωρό τους. Βγήκαν άθικτοι και λέγαμε να φωνάξουμε την μητέρα του αλλά δεν ήθελε γιατί θα μάθαινε η εταιρία του πως έριξε το αεροπλάνο.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 στο 12:23
   Σύνδεσμος

   Επειδή το σημείο αυτό έχει γκρεμιστεί και το άτομο δεν ήταν αυτό που είδες, ακόμη και το πέσιμο του αεροπλάνου είναι μια ιδέα που έχει χαθεί ή κάτι που εσύ βλέπεις, αλλά δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λοιπόν.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 στο 18:25
  Σύνδεσμος

  Χθες βραδυ ειδα οτι ηταν νυχτα και ξαφνικα ειδα ενα αεροπλανο μεγαλο πανω στον ουρανο και ειχε πολλα φωτα πανω του αλλα ο ουρανος ηταν μαυρος χωρις αστερια, ουτε φεγγαρι ειδα αλλα μου εκανε εντυπωση το αεροπλανο ηταν πολυ φοτισμενο

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 στο 18:33
   Σύνδεσμος

   Εννοείται ότι θα είναι πολύ φωτισμένο, εφόσον η νύχτα ήταν άναστρη. Είναι ένα όνειρο που δείχνει ότι όσο πιο μεγάλο είναι το σκοτάδι, τόσο πιο μεγάλη πρέπει να είναι η ορατότητα. Δεν είναι παράξενη η κατάσταση. Το όνειρο θα ήταν καλό, αν το αεροπλάνο κατάφερνε να προσγειωθεί. Για σένα είναι όνειρο προβολής.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Σεπτέμβριος 2017 στο 14:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, ημουν με την μητερα μου εξω απο το σπιτι μας. Απλα μιλαγαμε. Εγω σηκωσα το κεφαλι μου κ ειδα ενα αεροπλανο να πλησιαζει προς την πόλη. Κ λεω ωχ πεφτει. Περναει απο πανω μας , ενιωσα μια ανακουφιση που δεν επεσε πανω μας. Το αεροπλανο συνεχισε κ στο βαθος της εικονας μου επεσε. Εκανε ζικ ζακ στον ουρανο πριν πεσει. μετα γυρναω κ ρωταω την μητερα μου, λες να επεσε εξω απο την πόλη να μην σκοτωθηκες κανενας κ μου λεει δεν ξερω. μετα μπηκα σε ενα αυτοκινητο με μια διασημη ελληνιδα μοντελο να παμε να δουμε το δυστύχημα. Ημασταν χαρουμενες. Εκει τελειωνει το ονειρο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 στο 12:04
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα γίνει μεγάλο κακό στην πόλη σου που ίσως παρασύρει κι εσένα. Ή σεισμός ή πλημμύρα ή κάτι τέτοιο που επηρεάζει όλη την περιοχή άσχημα. Η χαρά θα γίνει λύπη και στεναχώρια, διότι πήγες με διάσημη στον χώρο που εκείνη δηλώνει το ψέμα. Άρα, η χαρά θα γίνει λύπη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Σεπτέμβριος 2017 στο 06:50
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας. Ειδα ενα περιεργο όνειρο , οτι ηταν να κανω check in στο αεροπλάνο και μου λεει η κοπελα στον έλεγχο Α πρεπει να συμπληρώσεις το τεύχος σε ενα περιοδικό κατι κουφό ασχετο με ταυτοτητες και αυτα που έδιναν ολοι . εν τω μεταξύ ολοι ηταν για Επιβίβαση της λεω δεν βρισκω αυτο που μου λες λεει κοιτα εκει μεσα θα ειναι κοιταζω παντου τιποτα , λεω θα χασω την πτήση σαν να με κορόιδευε.. τελικα φευγει το αεροπλάνο έμεινα απέξω και παω να φυγω λυπημενος και κοιταζω το αεροπλάνο Παει να στρίψει και σκάει στο βουνό φοβερη έκρηξη ξυπνησα αμεσως , αυτη μου ειπε να μην ανεβω για να μην καταστραφω θα πηγαινα να την αναζητήσω ποια ηταν και γιατι με εσωσε , αλλα επειδη ξυπνησα, μπηκα να ζητησω ερμηνεία απο εσας!

  Ευχαριστω πολυ, Μιχαλης

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Σεπτέμβριος 2017 στο 11:33
   Σύνδεσμος

   Καλά έκανες. Το αεροπλάνο αυτό είναι ένα εμπόδιο που σε σώζει κυριολεκτικά ή αλληγορικά. Τι θα γινόταν αν έμπαινες στο αεροπλάνο; Θα ήσουν κι εσύ μέσα στην έκρηξη. Άρα, έχασες την πτήση και σώθηκες. Άρα, έχεις πεπρωμένο. Κάθε εμπόδιο για καλό. Μην στεναχωριέσαι αν αποτύχεις σε κάτι. Έτσι έπρεπε να γίνει για το καλό σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Σεπτέμβριος 2017 στο 07:38
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Είδα.στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ενα αεροπλάνο μικρό με.την οικογένειά μου και η ξαφνικά εξαφανίστηκαν οι πιλότοι και το πλήρωμα. Πήγα στο πιλοτήριο και έβαλα τα ακουστικά και μιλούσα με τον πύργο ελέγχου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι και ότι το αεροπλάνο θα συντριβεί και μου ζήτησαν να πω τα ονόματά μας λέγοντας θάνατος στο τέλος κάθε ονόματος. Αφού τα είπα ξέσπασα σε λυγμούς και τους ζήτησα να κάνω κάτι. Πάτησα κάτι στο πιλοτήριο και τότε το αεροπλάνο προσγειώθηκε από μόνο του με ασφάλεια. Όταν εκείνο ακινητοποιήθηκε και ήρθαν να μας βγάλουν έκλαιγα παρα πολυ. Η υπόλοιπη οικογένεια ήταν ήρεμη. Και κατέβηκα απο το αεροπλάνο κρατώντας τα χαρτιά του και το μαύρο κουτί ώστε να τα παω για έλεγχο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Σεπτέμβριος 2017 στο 11:29
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι όλη σου η πορεία στη ζωή σου φαίνεται δύσκολη και το τέλος είναι κοντά. Αυτό δεν αληθεύει.
   Εσύ βλέπεις την καταστροφή, αλλά η ζωή έχει άλλα σχέδια για σένα ασφαλή. Πάψε να βλέπεις την καταστροφή. Όλα καλά θα πάνε!!! Βγάλε αυτή την εμμονή. Η ζωή είναι καλύτερη για σένα, απ’ ό,τι εσύ την βλέπεις. Όταν ηρεμήσεις και σκεφτείς καλύτερα, τότε θα δεις ότι άδικα ανησυχείς. Με τις δικές σου δυνάμεις λοιπόν θα πορευτείς στη ζωή και θα μάθεις να περιμένεις πότε εκείνη θα ορίσει για σένα την προσγείωση, φτάνει να ξέρεις μόνη σου πως θα το κάνεις και να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως φαίνονται στα μάτια σου.

   Κορίτσια η σύμπτωση συνεχίζεται κι άλλο μεταφορικό μέσο είδε μια νέα Αννούλα. Τελικά, το αστείο σοβάρεψε!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Σεπτέμβριος 2017 στο 15:08
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου σε ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία. Όντως ανησυχώ πολύ, νιώθω ότι βρίσκομαι σε περίεργη φάση

    Ελπίζω να μην. Έχουμε και το ίδιο e-mail .με την Αννούλα την άλλη γιατί τότε δεν είναι σύμπτωση αλλά χακαρισμα.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Σεπτέμβριος 2017 στο 18:05
     Σύνδεσμος

     Όχι, κάθε ε-μαιλ έχει διαφορετικό σύμβολο. Αν δείτε να έχει κάποιος άλλος το σύμβολό σας γράφει με το δικό σας ε-μαιλ. Είστε 3 διαφορετικές.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο