Διαφημίσεις


Αίμα
Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας.
Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να φυλάγεται από παράξενες φιλίες.
Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένετε σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις.
Αίμα στα χέρια σας, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.

Αίμα

Ετικέτες:    
1 15 16 17

402 σχόλια στο Αίμα

 • Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 στο 14:23
  Σύνδεσμος

  Είδα χθες στον ύπνο μου ότι ήμουν με κάποιον είχα σχέση και περπάταγα με στο δρόμο φιλιομαστςν ήταν καστανός με ανοιχτά μάτια ειμασταν πολύ ερωτευμένοι και ξαφνικά μας σταματάνε δυο τύποι που μάλλον τους ήξερε αυτός λέγοντας του ότι θέλουν αίμα για να το δείξουν κάπου ότι είναι και καλά καθαροί έτσι νομίζω ότι μπήκα εγώ μπροστά μου βάλανε μια μικρή βελονα στο δείκτη του χεριού εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα στιγμιαία ενόχληση και λίγο πόνο και μου πήραν αίμα από το δακτυλο μετά νομίζω ήθελαν και από το άλλο αλλά κάτι μου πέταξαν ότι θέλουν το αίμα που θα δείξουν να είναι χαλαρό(σε αυτό το σημείο δεν το θυμάμαι καλά ήταν σαν να υπονοηθηκε ότι έχουμε κάποια ασθένεια) και εκεί ξύπνησα….τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:22
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σε απασχολεί έντονα η ερωτική σου ζωή και σου ρουφάει το αίμα, αφαιρώντας σου ενέργεια αλληγορικά αυτή η κατάσταση, σε ατονεί. Είναι ένας μεγάλος καημός αυτός που έχει μπει βαθιά μέσα σου.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 4 Σεπτέμβριος 2017 στο 15:36
    Σύνδεσμος

    Μπορεί να χεις δικιο Νεκταρία μου το τελευταίο διάστημα νιώθω πολύ άτυχη σε αυτό το τομέα και μάλλον επδ προβληματίζομαι εξού και το όνειρο!

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 στο 17:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,
  Χτες βράδυ (Τετάρτη ξημερώνοντας Πέμπτη) είδα ένα όνειρο που με τάραξε πάρα πολύ.
  Βγήκα βράδυ για ποτό σε ένα μέρος που έμοιαζε με σπήλαιο ή κάστρο. Εκεί ήταν και ένας συνάδελφος μου (στο παρελθόν του είχα εξομολογηθεί πως ήμουν ερωτευμένη, τελευταία δεν έχουμε καθόλου καλή σχέση ανεξάρτητα με αυτό όμως). Ξεκινήσαμε να χορεύουμε κάτι σε έντονο λάτιν, με είχε σηκώσει και είχα τυλίξει τα πόδια μου γύρω του. Κατά την διάρκεια του χορού έγινε ερωτική πράξη χωρίς να ξεντυθούμε όμως. Μετά τον έχασα, ανέβηκα στο πατάρι του χώρου που είχε αρκετό κόσμο και ενώ κάποιοι με τράβαγαν να μείνω εγώ έφυγα. Νομίζω πως τους ήξερα, δεν είμαι σίγουρη. Βγαίνοντας βρήκα την μαμά μου και κάποια από τα αδέρφια της. Ήταν σε άθλια κατάσταση και έκλαιγε γιατί είχαν πεθάνει τέσσερα μικρά παιδιά (αγόρια-κορίτσια) από το χωριό μου και θα πήγαινε εκεί. Όχι συγγενείς. Δεν νομίζω πως υπάρχουν στην πραγματικότητα. Πήρα τηλέφωνο κάπου και μου απάντησε ο αδερφός του βαφτιστηριού μου, ήταν χαρούμενος. Μετά με πήγαν (μαμά-αδέρφια της) σε ένα σπίτι αρχοντικό που υποτίθεται έμεναν ξαδέρφια μου. Έκατσα λίγο εκεί και μετά επειδή θα πήγαιναν για την κηδεία (ενώ δεν έχουν σχέση με το χωριό μου) με γύρισαν πάλι στο μαγαζί που είχα βγει. Το κάτω επίπεδο είχε κλείσει και για να ανέβω στο πατάρι έπρεπε να έχω κάρτα μέλους. Μου έδωσε να καταλάβω πως γίνονταν όργια και δεν έπρεπε να προσπαθήσω να ανέβω. Την ευχαρίστησα και της ζήτησα να πάω τουαλέτα. Δεν ήθελε αρχικά γιατί μου είπε πως ήταν βρώμικα αλλά επέμενα. Μπήκα και ήταν στενόμακρες και πολύ στενές. Μπροστά είχε καθρέπτες-νιπτήρα και στη σειρά πολλές υπερυψωμένες λεκάνες γεμάτες ακαθαρσίες. Μπήκα πολύ προσεχτικά, νομίζω δεν λερώθηκα. Βγήκα, πήγα ακριβώς δίπλα σαν σε περίπτερο για τσιγάρα και πήρα ρέστα τρία πεντάευρα. Δίπλα σε ένα υπόγειο-στοά καλυμμένο με σανίδες άκουσα ψιθύρους πως λένε τον καφέ κλπ. Κατέβηκα και ζήτησα να μου τον πουν. Μου είπε πως στοιχίζει από 100-200 ευρώ. Του έδειξα τα λεφτά μου και μου έκανε την χάρη να πάρει τα δυο πεντάευρα για να μείνουν για ταξί τα υπόλοιπα. Ήταν ένας που υποτίθεται ήταν τούρκος και θα είχε μεταφραστή. Πήγα στην σειρά για να πάρω ελληνικό καφέ και δίνοντας μου τον στα χέρια μου εξήγησαν πως έπρεπε να τον πιω (δεν έχω πάει ποτέ). Αυτός που θα μου τον έλεγε ξεκίνησε να φεύγει και έτρεξαν να τον φέρουν πίσω.
  Βγήκα έξω και είχε ξημερώσει πια. Ήταν ερημιά και υπήρχαν παντού γυμνά διαμελισμένα και πολτοποιημένα γυναικεία σώματα. Κόκκινο αίμα έντονο. Τρόμαξα πολύ γιατί ήξερα πως αν με έβλεπε κάποιος θα ήμουν η επόμενη. Μπήκα κάτω από ένα χαμηλό στέγαστρο, παραδίπλα ένα ακόμα κορμί σε αυτή την κατάσταση με το σκεπτικό ότι δεν θα με προσέξουν. Πήρα τηλέφωνο μιλώντας ψιθυριστά τον συνάδελφο που ανέφερα στη αρχή και τον παρακαλούσα για βοήθεια και να μου στείλει ένα ταξί ή να έρθει να με πάρει γιατί κινδύνευα πολύ και πως ήταν η κατάσταση…και ξύπνησα πανικόβλητη. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω.
  Συγνώμη για το μέγεθος της περιγραφής αλλά ίσως κάποια λεπτομέρεια διαφοροποιεί την ερμηνεία.
  Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 στο 11:58
   Σύνδεσμος

   Καλά έκανες. Είναι καθαρά απελευθερωτικό όνειρο που σε απαλλάσσει από το άτομο αυτό. Εφόσον στο τέλος αρνήθηκε να σε βοηθήσει ή δεν ενδιαφέρθηκε δείχνει πώς ακριβώς πρέπει να αισθανθείς και να φύγεις από εκεί. Κάθε κίνδυνο, καφέ και πατάρι, τα έχεις ξεπεράσει. Θα τα πλήρωνες ακριβά αν είχες χρήματα. Αν τι να προσθέσεις νέα βάσανα στη ζωή σου, απαλλάχτηκες από τα παλιά. Πέθαναν τα παλιά σου συναισθήματα για το άτομο αυτό και ο ευάλωτος εαυτός σου. Τώρα πρέπει να βρεις τη δύναμη να φύγεις μακριά και να μάθεις πολλά μέσα απ΄ αυτό το λάθος.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 στο 13:44
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!! Είδα στον ύπνο μου ότι ενώ δεν ήταν οι μέρες μου ένιωθα ότι είχα αίμα. Πήγαινα στην τουαλέτα και όταν σκουπιζόμουν φαινόταν στο χαρτί ότι είχα σκούρο αίμα περιόδου, το οποίο όμως δεν λέρωνε ούτε τα εσώρουχα αλλά ούτε φαινόταν όταν ουρούσα. Μου έκανε εντύπωση που φαινόταν μόνο όταν σκουπιζόμουν.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 στο 13:06
   Σύνδεσμος

   Πάντα όταν ένα άτομο είναι γυναίκα το όνειρο αυτό υπάρχει στα όνειρά μας και δείχνει την γόνιμη μας ηλικία, δηλώνει την ωορρηξία, δηλώνει ότι κάτι γρήγορο θα γίνει ή και τίποτα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Ιούνιος 2017 στο 11:00
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου Καλημέρα! Ειδα απόψε ότι η κόρη μου είχε κάνει ένα φόνο και στη συνέχεια, σε άλλο χρόνο έναν δεύτερο, χωρις να δω τους φονους απλά τους έμαθα. Και είχε κάποια σακίδια πλάτης, τα οποία έλεγξε η αστυνομία και δεν υπήρχε μέσα κάτι ενοχοποιητικό. Σε ένα σακίδιο όμως δικό της, που η αστυνομία δεν έψαξε, εγώ βρήκα ρούχα λεκιασμένα απο ξεραμένο αίμα, έτσι κατάλαβα ότι έκανε και δεύτερο φόνο και σκέφτηκα να βάλω τα ρούχα στο πλυντήριο να πλυθούν, να μη τα βρει κανείς. Στο τέλος όμως αποφάσισα να μην το κανω , γιατι υποτίθεται ότι ετσι θα επιβάρυνα τη θέση της αλλά και τη δική μου, που θα τα έπλυνα. Στο όνειρο ήταν κάποιος μαζί μου, που με συμβούλευε , χωρις να βλέπω ποιος, αισθανόμουν μόνον παρουσία.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 στο 11:07
   Σύνδεσμος

   Απλά είναι οι καταστάσεις μιας αληθινής μάνας που προσπαθεί να καλύψει τα λάθη του παιδιού της πάντα με την καθοδήγηση του Θεού.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 στο 13:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας . Είδα στο όνειρο μου κάποιον γνωστό μου δεν θυμάμαι καθόλου αν ήταν ενήλικας ή παιδάκι θυμάμαι ότι φορούσε μια μπλούζα ριγέ κόκκινο με άσπρο και έτρεχε αίμα από τη μύτη του και το στόμα του, πολύ αίμα και καθαρό κόκκινο και εγώ προσπαθούσα να το σταματήσω και δεν μπορούσα και έκλαιγα πολύ. Τι ερμηνεία θα μπορούσε να δοθεί;
  Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 στο 19:35
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο το βλέπουν οι γυναίκες όταν έχουν ή περιμένουν περίοδο και υπάρχει μεγάλη ροή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι ήμουν σε μία εξοχή και προσαπθούσα να βρω διέξοδο γιατί είχαν κλείσει τους δρόμους κάποιοι που απεργούσαν. (δε τους είδα).
  Μπροστά μου είδα μία αυλή σπιτιού με δύο παιδιά με τους γονείς τους οι οποίο έκλαιγαν γιατί έβγαζαν αίμα οι μύτες των παιδιών τους και φρόντισα τα παιδιά να σταματήσει η αιμμοραγία τους.
  Εγώ φρόντιζα το αγοράκι που έβγαζε λίγο πιο σκούρο αίμα και του έβαζα άσπρο χαρτί για να σταματήσει και του πίεζα το κοκκαλάκι της μύτης.
  Στο κοριτσάκι που έβγαινε κόκκινο αίμα, έχω την αίσθηση ότι την φρόντιζε ο σύζυγός μου.
  Ξέρει κάποιος να μου πει τι σημαίνει???

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 1 Μάιος 2017 στο 17:34
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι έβγαζα αίμα από την μύτη, τι είναι;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Μάιος 2017 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   Είναι η προσπάθεια να απαλλαγείς από στεναχώριες, αλλά κατά αυτή την προσπάθεια, της καθόδου του αίματος, θα έρχονται στο μυαλό σου όλα αυτά που πέρασες και θα σου αφαιρούν ενέργεια και θα ατονείς ψυχικά. Όμως, σε ένα άλλο όνειρο η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία. Τώρα είμαστε στην προσπάθεια και είναι επίπονη.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Απρίλιος 2017 στο 13:12
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα…
  Ημουν σε ενα μερος με πρασιναδα και συζητουσα με κατι κοπελες…Ξαφνικα απ’το δρομο περασε ενα μηχανακι και με την ακρη του ματιου μου ειδα οτι αυτο που υπηρχε επανω επεσε αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι συζητουσαμε.. Ξαφνικα η μια κοπελα (με την οποια δεν εχω καμια επαφη απλα τη ξερω αλλα την ειδα στον υπνο μου) τρεχει προς το μηχανακι γιατι καταλαβε οτι καποιος χτυπησε ..Τρεξαμε ολοι και ειχε μια κοπελα στην ασφαλτο με αιματα στο κεφαλι και μαυρο μακρυ μαλλι…Ειχε πεθανει..Προσωπο δεν ειδα..Και μολις ξανα γυρισα να την δω ειδα πως ειχε αποκεφαλιστει..Ειχε χτυπησει τοσο πολυ ασχημα..Μετα ηρθαν οι ειδικοι και την σκεπασαν..
  Τι σημαίνει; Ευχαριστώ οποιον απαντήσει ❤❤

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 στο 11:25
   Σύνδεσμος

   Κι όμως είναι καλό όνειρο.Αυτη η κοπέλα είναι η κακή σου τύχη,η απαισιοδοξία σου.Αυτη πέθανε.Τωρα πια θα νιώθεις πολύ πιο δυνατή ψυχολογικά.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 στο 11:01
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν εγκυος και οτι πηγα να κανω αναλυσεις αιματος που κανουν στην αρχη μολις μαθαινουν οτι ειναι εγκιες και μου πηραν 3 μπουκαλακια αιμα

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 17:46
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι χρειάζεσαι εργασία ή ένα κίνητρο να ασχοληθείς με κάτι, να αποκτήσεις μια νέα εκκρεμότητα. Αυτό θα σου δώσει ζωή.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 18:20
    Σύνδεσμος

    Τι ενοας Νεκταρια μου να αποκτησω μια νεα εκρεμοτητα;

    Απάντηση
      • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 18:28
       Σύνδεσμος

       Κάποια άλλη ασχολία λοιπόν. Ας δούμε από άλλη οπτική γωνία το όνειρο σε γεμίζει αυτή η δουλειά σε ολοκληρώνει ή σου πίνουν το αίμα;

       Απάντηση
       • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 18:37
        Σύνδεσμος

        Η αληθεια οτι το τελευταιο διαστημα δεν ειμαι απολυτα συγκεντρωμενη στην δουλεια μου κανω λαθος και νιωθω οτι αδικουμε λιγο αλλα δεν περνα απο το μυαλο μου να φυγω γιατι ειμαι ευχαριστημενη, νιωθω οτι ισως επειδη στα προσωπικα μου δεν ειμαι τοσο καλα ισως επηρεαζει την ψυχολογια μου στην δουλεια..

        Απάντηση
        • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 18:39
         Σύνδεσμος

         Οι απαιτήσεις λοιπόν της δουλειάς είναι το μωρό που περιμένεις και πρέπει να δώσεις όλο τον καλό σου εαυτό για να αντέξεις εκεί, εφόσον είναι ευχάριστη και την αγαπάς, όπως θα αγαπούσες το μωρό.

         Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 στο 00:34
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, το πρωί ξύπνησα από ένα πολύ περίεργο όνειρο, Σε ένα διαμέρισμα βρισκόταν μια κοπέλα η οποία δε μου έμοιαζε αλλά έχω μια υπόνοια ότι μπορεί να ήμουν εγώ γιατί ενώ παρατηρούσα δεν έκανα καμοία κίνηση να τη βοηθήσω ή ήμουν σαν εξωτερικός παρατηρητης γιατί εκτός από αγωνία δεν ένιωσα σχεδόν τίποτα άλλο. Φαινόταν ΄μάλλον χτυπημένη από πάνω μέχρι κάτω ήταν μέσα στα αίματα. Ακόμα και το π΄ροσωπο τα μαλιά όλα. Το μόνο που ένιωσα ήταν όταν κοίταγε και άγγιζε το ξεραμένο αίμα στα χέρια της είχε την αίσθηση της άμμου. Είδα τα πόδια ενός άντρα ο οποίος τη μετακίνησε μάλλον βίαια. Ωστόσο φάνηκε ότι κάπως ξέφυγε η προσπαθούσε να ξεφύγει. Όταν πια είχε βγει στο δρόμο ήταν καθαρή και χωρίς αίμα και ούτε εγώ ούτε εκείνη αγωνιούσε. Μπορούσα και μιλούσα σε κόσμο στο δρόμο αλλα σε κανέναν δεν είπα τις είχα δει. Δε ξέρω τι να σκεφτω σα σκηνη από θρίλερ έμοιαζε και δε βλέπω θρίλερ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 στο 19:15
   Σύνδεσμος

   Ένιωθες ότι παρακολουθούσες και παράλληλα βίωνες αυτή τη σκηνή; Δηλαδή ήταν μια παράλληλη ζωή; Ή απλά παρακολουθούσες και ένιωθες χωρίς να βιώνεις την κατάσταση ότι ήσουν εσύ; Θέλω την τοποθέτησή σου στο όνειρο για να κρίνω και να δώσω σωστή ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 στο 22:48
    Σύνδεσμος

    Ένιωθα ότι παρακολουθούσα όλη αυτή τη σκηνή και σε κάποια σημεία της εξέλιξης ήμουν εγώ.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 17:49
     Σύνδεσμος

     Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθείς και συγχρόνως βιώνεις μια κατάσταση για να νιώσεις αυτό που παρακολουθείς σαν όνειρο προβολής και να το εμπεδώσεις καλύτερα. Είδες κι άλλη φορά όνειρα προβολής και δεν έδωσες σημασία, τα προσπέρασες. Άρα, τώρα το βίωσες για να δεις και να νιώσεις η ίδια την κρισιμότητα της κατάστασης. Άρα, κάτι πρέπει να προσέξεις. Το όνειρο σου λέει να προσέχεις τις επιλογές σου και τις αποφάσεις που παίρνεις γιατί θα πονέσεις πολύ και θα εκτεθείς σε κίνδυνο.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 18:03
      Σύνδεσμος

      Σευχαριστώ πολύ, πράγματι έχω ξαναδεί αλλά πρώτη φορά τρόμαξα, Θα προσπαθήσω να προσέχω!

      Απάντηση
      • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 18:08
       Σύνδεσμος

       Τα όνειρα προβολής είναι πολύ σημαντικά. Είναι η άμυνα της ψυχής, είναι η προειδοποίηση. Ούτε τα παραβλέπουμε, ούτε τα προσπερνάμε. Κάτι θέλουν να μας πουν. Όταν συνεχίσουμε αυτή την τακτική γίνονται πιο σκληρά και επαναλαμβανόμενα. Θέλουμε δεν θέλουμε πια τα προσέχουμε.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 21:01
        Σύνδεσμος

        Βρήκα την αντίστοιχη κατηγορία στα είδη ονείρων και λέει ότι κάποιες προβολές μπορεί να είναι παγίδες (δεν αναφέρει σε τι μπορεί να αφορούν). Υπάρχει πέρίπτωση να είναι και αυτό όνειρο παγίδα

        Απάντηση
        • Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 στο 09:49
         Σύνδεσμος

         Όταν είναι παγίδα εμφανίζεται μια φορά. Όταν σε ωθεί να κάνεις κάτι κακό, π.χ. να πάρεις ναρκωτικά, δεν μπορεί να είναι κάτι ωφέλιμο. Το νιώθεις και η ίδια. Αυτό είναι μια άλλη κατάσταση. Η δική σου προβολή είναι συνεχόμενη, την παράβλεψες πολλές φορές, και παγίδα να ήταν την αγνόησες. Έφθασες στο σημείο να έχεις παράλληλη ζωή στο όνειρο, δεύτερη υπόσταση. Δεν μπορεί να είναι παγίδα λοιπόν.

         Απάντηση
1 15 16 17

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *