Αίμα 90

Αίμα
Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας.
Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να φυλάγεται από παράξενες φιλίες.
Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένετε σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις.
Αίμα στα χέρια σας, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 3.5/5 (2 ψήφοι)
Αίμα, 3.5 out of 5 based on 2 ratings
Καταχωρήθηκε από:

90 thoughts on “Αίμα

 1. lol Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014 ,9:32 πμ

  Καλημέρα, είδα ένα μωρό (νεογέννητο) μιας γνωστής μας, η οποία είναι έγκυος δεν έχει γεννήσει ακόμα, και μάλλον το είχα αγκαλιά ή εγώ ή η μητέρα μου και φόραγε γυαλιά το μωρό με μισόκλειστα ματάκια και γκρίνιαζε γιατί δεν τα ήθελε… στενοχωρήθηκα πολύ και λέω γιατί δεν του βάζουν φακούς επαφής και του βγάζω τα γυαλιά του βάζω κάτι σαν αυτοκόλλητους φακούς επαφής στα ματάκια και προσπαθώ να ξεκολήσω το χαρτί για να μείνουν μόνο οι φακοί στα ματάκια του και απλά από το αριστερό του ματάκι στη μέση ακριβώς έτρεξε πολύ λίγο αίμα, το είδε και η μητέρα μου και είπαμε δεν είναι τίποτα… πείτε μου σας παρακαλώ την ερμηνεία του… έχω αναστατωθεί πάρα πολύ (δεδομένο ότι δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο άγχος με την εγκυμοσύνη της συγκεκριμένης κοπέλας)

  [Απάντηση]

  Avatar του Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @lol,

  Αυτό δηλώνει ότι πρέπει να προσέξει πολύ γιατί υπάρχει φόβος να γεννήσει πιο γρήγορα από την καθορισμένη ημερομηνία. Θα πρέπει όταν γεννήσει η ίδια η μητέρα να ζητήσει από τον γιατρό να εξετάσει εις βάθος τα μάτια του γιατί υπάρχει φόβος επειδή μπορεί να γεννήσει πρόωρα να έχουν κάποιο πρόβλημα τα ματάκια του και σας προειδοποιεί το όνειρο γι” αυτό.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 2. Χαρά Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 ,4:36 μμ

  είδα τον πρώην μου αναίσθητο ξαπλωμένο στο πάτωμα να έχει αίμα ανοιχτόχρωμο γύρω από τη μύτη προς το στόμα. ζήτησα από μια φίλη μου, που τον ήθελε κι έφερε πολλά εμπόδια, να με βοηθήσει να τον καθαρίσουμε και είπε φυσικά και αρχίσαμε να μαζεύουμε τα αίματα με χαρτομάντηλο. θεωρείτε πως δείχνει επανασύνδεση;

  [Απάντηση]

  Avatar του Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Χαρά,

  Αν τον καθάριζες η ίδια ναι. Όμως η φίλη αυτή που κακώς την αποκαλείς έτσι δείχνει ότι θα σταθεί εμπόδιο για ακόμη μια φορά σ” αυτό. Όσο τον διεκδικείς εσύ, τον διεκδικεί κι αυτή. Βρες κάτι δικό σου και άσε αυτόν γιατί πάντα θα την βρίσκεις μπροστά σου.

  [Απάντηση]

  Ο/η Χαρά απάντησε:

  @Νεκταρία,

  Όντως έτσι συμβαίνει μέχρι και τώρα. Έχεις δίκιο. Πάντα τη βρίσκω μπροστά μου. Νεκταρία, από αυτά που έχεις μελετήσει, εμπειρικα και διαισθητικά, θεωρείς ότι όταν υπάρχει ένα εξωτερικό εμπόδιο στη δημιουργία μιας σχέσης (όπως αυτή η κοπέλα) το οποίο όμως δεν έχει πραγματικούς λόγους να υπάρχει (π.χ. φλερτ μεταξύ τους), είναι σημάδι να μην ξεκινήσει η σχέση; Θα ήθελα τη γνώμη σου, γιατί νιώθω ότι θα μου πεις κάτι χρήσιμο. Μου έχεις ξανααπαντήσει σωστά σε όνειρο που σου έστειλα με άλλο ψευδώνυμο και δεν ξαναχρησιμοποίησα για ευνόητουε λόγους. Όταν μπορέσεις, δες και αυτό που σου έστειλα στο «δρόμος» αν θέλεις. ¨Εχω ταλαιπωρηθεί πολύ ποικιλοτρόπως από όλη αυτή την κατάσταση, χωρίς να έχω προκαλέσει κάτι, νομίζω.Να είσαι καλά.

  [Απάντηση]

  Avatar του Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Χαρά,

  Γιατί να ταλαιπωρείσαι. Δεν υπάρχει λόγος. Αφού αυτή η κοπέλα δεν σ΄ αφήνει να ζήσεις τον έρωτά σου παραχώρησέ της τον δοκιμαστικά για να δεις πώς θα συμπεριφερθεί ή παράτησε πραγματικά την προσπάθεια και βρες κάτι δικό σου. Πολύ απλό. Όμως αυτόν τον ρωτήσαμε τι θέλει; Μετράει κι αυτό. Αφού ζητάς την πείρα μου θα σου πω ότι μια σκέψη μου περνάει από το μυαλό. Αυτή η κοπέλα είναι από τα άτομα που παίρνει αυτό που θέλουν οι άλλοι. Αν παραιτηθείς απ΄ αυτόν είμαι σίγουρη ότι θα παραιτηθεί κι αυτή. Θα κυνηγήσει τον επόμενο. Έχει πολλές τετοιες κοπέλες. θα σταματήσει μόνο αν αγαπήσει κάποιον πραγματικά. Όμως αυτή δεν θα βρει εσένα μπροστά της. Αυτά τα άτομα είναι για μένα διεστραμμένα. Όμως υπάρχουν για να κάνουν μόνο κακό.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 3. Elena Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 ,3:09 μμ

  Καλησπέρα..Εγώ εχθές είδα στον ύπνο μου τον γάτο μου αδύναμο..Ειμασταν σε ενα μαγαζί μακριά απ’το σπίτι μου και είχε κόσμο..Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήθελε να διώξει τον γάτο μου αλλά ξαφνικά ψωφισε και πέθανε με την γλώσσα έξω και ήταν μαύρη.Ήθελα να τον σώσω αλλά δεν τα κατάφερα..Πείτε μου σας παρακαλώ τι σημαίνει….Ευχαριστώ..

  [Απάντηση]

  Avatar του Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Elena,

  Αυτό είναι ένδειξη ότι η γάτα σου θα ζήσει πολλά χρόνια. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού συμπεριφέρθηκε σωστά διότι έδιωξε το γάτο και επιδείνωσε την κατάσταση ώστε να ψοφήσει. Ο γάτος που ψόφισε δηλώνει ότι έφυγε μια κακοτυχία και τονίζει το γεγονός αυτό η γλώσσα που ήταν μαύρη. Η αντίθετη κίνηση μετρά εδώ. Φυσικά κανείς δεν κάνει τα πάντα να κρατήσει την κακοτυχία στη ζωή του, άρα το όνειρο εδώ είναι αντίθετο. Όπως στο όνειρο έκανες τα πάντα να σώσεις το γατάκι που αγαπάς, στην πραγματικότητα θα κάνεις τα πάντα να διώξεις την κακοτυχία και επειδή έχει αντίθετη ερμηνεία θα καταφέρεις να τη διώξεις. Άρα, όλα θα πάνε καλά.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 4. Athanasia Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 ,2:39 μμ

  Ειδα στο ονειρο μου πως ημουν σε θαλασσα και εφτυσα και μου ειπε η φιλη μου πως εφτυσα αιμα αλλα εγω οταν κοιταξα δεν ειδα πουθενα αιμα μονο το φτυσιμο μου τι σημαινει αυτο?

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Athanasia,

  Σε βεβαιώνει η φίλη σου ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά εσύ αμφιβάλλεις.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 5. Georgia Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 ,3:20 μμ

  eida pos o filos mou eixe mia pligi sto xeri me aima , tou ixe karfothi kommati apo giali kai ego ton voi8isa kai vgike ena megalo kommati giali eno fenotane mikrotero, ti simeni

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Georgia,

  Ότι τον αγαπάς πραγματικά και νοιάζεσαι γι” αυτόν. Θα του βρεις λύση σε κάποιο πρόβλημα που τον απασχολεί.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 6. αποστολια Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 ,1:19 μμ

  προχθες ειδα στο ονειρο μου οτι ειχα χαρακωσει πολυ ασχημα τα χερια και τα ποδια μου και ετρεχε πολυ αιμα. ειμαι ψυχολογικα πιεσμενη γιατι φετος δινω πανελλαδικες (συγκεκριμενα σε 6 μερες). απο τα 11 μου χρονια αρχισα να χαρακωνομαι και τωρα τελευτεα σταματησα αλλα νιωθω οτι δεν μπορω να το ελεγξω.

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @αποστολια,

  Τι εννοείς χαρακώνομαι;

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 7. Βασιλεια Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 ,5:45 μμ

  γεια σας, χθες βράδυ ονειρεύτηκα ότι έτρεχε αίμα από τα μάτια του αγοριού μου.. μπορείτε να με βοηθήσετε;;

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Βασιλεια,

  Είναι καλό όνειρο γι” αυτόν.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 8. mitsos Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 ,1:15 μμ

  Εγω ειδα οτι ημουν μεσα σε μια εκκλησια κ υπηρχε αιμα στους τοιχους!Δεν βγηκα ομως στεναχωρεμενος!!Χαρουμενος μπηκα χαρουμενος βγηκα..μπηκα με την μανα μου βγηκα με μια φιλη μου!Ξερεται τι σημαινει?

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία Γ. απάντησε:

  @mitsos,

  Κάτι γρήγορο θα γίνει. Κάτι που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Ειδικά, ο θεός θα βοηθήσει σ” αυτό.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 9. Μαριαλένα Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 ,12:55 μμ

  Γεια σας, εγώ είδα ότι μιλούσα με μια σκιά,γιατί θυμάμαι ότι μιλούσα άλλα δεν θυμάμαι το πρόσωπο και ξαφνικά κοίταξα τα χέρια μου και έσταζαν κόκκινο έντονο αίμα και άρχισα να τρέχω. Μπορεί σας παρακαλώ να μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό?

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία Γ. απάντησε:

  @Μαριαλένα,

  Είναι η υπνική παράλυση, η λεγόμενη μόρα. Αυτή σε τρομοκράτησε και τον φόβο σου το υποσυνείδητο τον κατέγραψε με αίμα και τρέξιμο.
  Δες αυτό:

  Μόρα .. Εφιάλτης της «σκιάς» ή Ένα πραγματικό φαινόμενο ;;

  . Posted in Mystery

  mora Έχετε νιώσει ποτέ στον ύπνο σας πως μια σκιά σας πλησιάζει από άγνωστη προέλευση, σας ακινητοποιεί και σας παίρνει την ψυχή; Νιώσατε τον τρόμο, σαν να βρίσκεστε σε πλήρη παράλυση – αβοήθητος – χωρίς καμία ελπίδα για άμυνα; Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε και ποια άγνωστα πλάσματα-οντότητες μας περιβάλλουν, χορεύοντας τριγύρω μας ενώ εμείς αγνοούμε παντελώς την μορφή και τις προθέσεις τους;

  Πρόκειται για τον κόσμο των σκιών. Έναν κόσμο άυλο και παράλληλο, όπου κατοικεί η γριά μόρα και ο βραχνάς. Για το μυστήριο αυτό έχουν ερευνήσει πολλοί μελετητές του μεταφυσικού.
  Μεταξύ αυτών ήταν ο Γιώργος Μπαλάνος ο οποίος μάλιστα το αναφέρει σαν «έρπουσα σκιά». Υπάρχει ωστόσο μια επιστημονική εξήγηση του φαινομένου ή πρόκειται για ένα μεταφυσικό (μετά-την φύση) γεγονός; Τι λένε στις προσωπικές τους μαρτυρίες άτομα που έζησαν τον εφιάλτη της «σκιάς» / της «μόρας» και πως το αντιμετώπισαν;

  Ο Τζόναθαν Μπράιτ, έχει ερευνήσει διεξοδικά το θέμα της Μόρας. Μιλώντας,αποκαλύπτει τα στοιχεία των ερευνών του και τα συμπεράσματα στα οποία έχει καταλήξει.

  nightmare_mora»Ποια είναι η γριά Μόρα;»

  «Το φαινόμενο της Μόρας είναι γνωστό από την παράδοση περισσότερο. Είναι κάτι συνηθισμένο και παρατηρείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η Μόρα είναι το φαινόμενο κατά το οποίο κυρίως όταν ήμαστε ξαπλωμένοι και σε χαλάρωση την ώρα του ύπνου ή σε υπναγωγικά στάδια, νοιώθουμε μια επίθεση από κάτι ξένο να μας πλακώνει, να μην μας επιτρέπει να αναπνεύσουμε και συχνά αυτό συνοδεύεται από οπτασίες από μορφές σκοτεινές, σκιώδεις. Αυτό είναι που έχει μείνει και στην παράδοση να λέμε σαν Μόρα ή Βραχνά. Είναι το αντίστοιχο του σαξονικού nightmare ενώ η μόρα η βαλκανική είναι το nightmare των άγγλων».

  «Ένα πραγματικό φαινόμενο»

  «Πραγματικό είναι με την έννοια του οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε εμείς σαν αληθινό, εγώ θα το ονόμαζα πραγματικό. Η διάκριση του πραγματικού με το αληθινό για μένα είναι λεπτή και δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος αντιλαμβάνεται κάτι με τον Α ή με τον Β τρόπο, όσο με τα αν υπάρχει κάτι πραγματικά που να προκαλεί ένα ερέθισμα ώστε ο άλλος να το αντιληφθεί με κάποιο τρόπο. Η επιστήμη το εξετάζει και το διερευνά σαν φαινόμενο το οποίο μπορεί να προκαλείται από τον οργανισμό. Η παράδοση πάλι έχει τις δικές τις ερμηνείες -ότι πρόκειται για ένα πλάσμα το οποίο έρχεται και επιτίθεται. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
  Υπάρχουν διάφορες μορφές που παραδοσιακά μπορεί να παίρνει αυτό το φαινόμενο, όπως, η γριά ή ένα μικρό πλάσμα με ένα σκουφί. Τέτοιες καταγραφές έχουνε γίνει από τον Νικόλαο Πολίτη από τις αρχές του 20ου αιώνα, τέλη 19ου αιώνα. Υπάρχουν παραδόσεις και παραδοσιακές ρύσεις που αφορούν αυτό το πράγμα: λένε ότι «με πλάκωσε η Μόρα» ή «έβγαλα το Βραχνά» «.

  mora ghost-in-bed»Μόρα – μια συμφωνία σιωπής;»

  «Εκείνο που περιγράφει ένας άνθρωπος που έχει έρθει σε επαφή με την Μόρα είναι ένα βίωμα του. Συνήθως όμως αποφεύγει να το περιγράψει γιατί φοβάται. Είναι συνήθως κάτι που το καταπνίγει. Δεν είναι πολλές φορές που αυτός που βιώνει κάτι τέτοιο -χωρίς κάποιο έναυσμα- θα βγει να μιλήσει αριστερά και δεξιά. Παρόλα αυτά είναι πάρα πολύς ο κόσμος που το βιώνει. Σε μια στατιστική έρευνα που είχε κάνει ο Χάφορντ πριν από 20 χρόνια, έδειξε ότι τουλάχιστον ένα 15% έχει αντίστοιχα βιώματα έστω και μία φορά στη ζωή του και αυτό είναι το βίωμα που μένει στον άνθρωπο και το οποίο θα περιέγραφε. Το βίωμα είναι αναμφισβήτητο. Δεν είναι ένα παραμυθάκι. Είναι βίωμα».

  nightmare»Το βίωμα της Μόρας»

  «Αυτό που βιώνει κανείς το αντιλαμβάνεται περισσότερο σαν αίσθηση ότι κάτι του επιτίθεται, κάτι τον πλακώνει, κάτι τον δυσκολεύει να αναπνεύσει. Και συχνά αυτό το κάτι το βλέπει κιόλας με πολύ συγκεκριμένες μορφές. Μορφές σκιώδεις που συνήθως θυμίζουν κάποιον σκοτεινό κουκουλοφόρο ή -ανάλογα πως την ερμηνεύει κανείς- σαν γυναικεία μορφή με κουκούλα, μαντίλα ή κάποιος τύπος με καπέλο άλλοτε ημίψηλο άλλοτε σε στυλ καουμπόικο.
  Ουσιαστικά τη σιλουέτα βλέπουνε ή και κάποιο πλάσμα που είναι καθισμένο πάνω τους ή τους πιέζει. Είναι μεγάλη συζήτηση το αν αυτό είναι γέννημα του εγκεφάλου τους ή είναι κάτι το οποίο έρχεται πραγματικά πάνω τους εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα. Η εναλλακτική άποψη των ερευνητών είναι ότι πραγματικά αφορά κάποια άλλα πλάσματα τα οποία μπορεί να είναι οντότητες από κάποιες άλλες διαστάσεις, μπορεί να είναι κάποια δαιμονικά πλάσματα.
  Από την άλλη πλευρά η άποψη της ψυχιατρικής, ψυχολογίας κάνει λόγο για παραίσθηση ουσιαστικά που προκαλείται για τον Α ή Β λόγο από κάποιον μηχανισμό στον άνθρωπο. Ωστόσο η δική μου έρευνα έχει δείξει ότι υπάρχει ένα ερέθισμα εξωτερικό το οποίο επικοινωνεί και εσωτερικά με τον άνθρωπο και η μορφή που βλέπουμε δεν έχει τόση μεγάλη σημασία. Είναι απλά ένα μέσο που επικοινωνούμε με το περιβάλλον, και έτσι το αντιλαμβανόμαστ娻.

  «Οι άνθρωποι δεν κοιμούνται όταν βλέπουν την Μόρα»

  «Οι περισσότερες μαρτυρίες λένε ότι η Μόρα εμφανίζεται όταν οι άνθρωποι είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους σε απόλυτο σκοτάδι. Υπάρχουν και μαρτυρίες για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα στάδια. Βλέπουν αντίστοιχες μορφές σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες.
  Κατά κανόνα, σύμφωνα με τις περισσότερες μαρτυρίες συμβαίνει την ώρα που είναι προς τα στάδια πριν και μετά από τον βαθύτερο ύπνο δηλαδή σε υπναγωγικό στάδιο το οποίο είναι ένα λεπτό χρονικό σημείο γιατί την ίδια στιγμή υπάρχει και η ζυγαριά μεταξύ συνειδητού και ασυνειδήτου που αρχίζει και μετακινείται από τη μία και την άλλη μεριά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια στιγμή που μπορεί να ανοίξει μία πύλη μέσα από την οποία μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον άλλο χωροχρόνο, ή μια άλλη διάσταση».

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 10. elsa Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 ,1:33 μμ

  eida sto oneiro mou aima apo anthropous pou tous exei patisei amaksi

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία Γ. απάντησε:

  @elsa,

  Θα έχεις επιτυχίες

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 11. Ηλεκτρα Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012 ,5:06 μμ

  γεια σας.
  ειδα στον υπνο μου χτες οτι ημουν σε ενα παρτυ και ξαφνικα βλεπω τα χερια μ γεματα αιμα… τι σημαινει αυτο?

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία Γ. απάντησε:

  @Ηλεκτρα,

  Πρόσεξε τους φίλους σου δεν είναι καλοί.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 12. Σταυρουλα Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012 ,11:22 μμ

  Kαλησπερα, ειδα πως πηγαινα για μπανιο και πηρα μια φιλη μου τηλεφωνο να της πω να μου φερει αλλα ρουχα γιατι σε ολο το δρομο αδειαθετησα και ειχα κανει ολο το σορτς μου κοκκινο απο το αιμα !! Αν γνωριζει καποιος να μου ελεγε,
  ευχαριστω

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 13. Λίλιαν Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 ,7:24 μμ

  Μετά από πολύ έντονους καβγάδες με τον άντρα μου για 2-3 συνεχόμενες ημέρες, ένα απόγευμα ξάπλωσα να ξεκουραστώ για μία ώρα. Είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο μετά από τρομερό καβγά γιατί δεν ήθελα να τον ακολουθήσω σε μια έξοδο.
  Είδα λοιπόν το εξής όνειρο: «Ήμουν πεσμένη στο πάτωμα στο σπίτι μας (στο WC) και από κάτω λίμνη μαύρο βρώμικο αίμα περιόδου. Σηκώνομαι τρομαγνένη και βλέπω όλο το WC, παντού λερωμένο με το αίμα κι εμένα γυμνή να γλιστρώ πάνω του και να τον παρακαλώ να μου φέρει ρούχα καθαρά να πλυθώ και να τα φορέσω. Εκείνος μίλαγε στο τηλέφωνο και δε φαινόταν να πολυσκάει. Κάπου βλέπω το παιδί μας (6 ετών) να του λέει άντε μπαμπά, πήγαινε και να με φιλάει με αγάπη (Μανούλα μου λατρεία μου) ακόμη και με τα αίματα».
  Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολύ καλή σχέση με τον άντρα μου, καβγαδίζουμε συχνά και πολλές φορές έχει περάσει από το μυαλό μου ο χωρισμός. Πάντα όμως κάνω πίσω για το παιδί. Τις ημέρες αυτές είμαστε μόνοι στο σπίτι, χωρίς το παιδί και οι καβγάδες διαδέχονται ο ένας τον άλλο. Σε λίγες ημέρες θα φύγει για επαγγελματικούς λόγους εκτός Αθηνών για 1 χρόνο περίπου. Τί μπορεί να σήμαινε το όνειρο; Χωρισμό, άγχος για το ότι φεύγει; Δεν ξέρω, πείτε μου σας παρακαλώ.
  Ευχαριστώ.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 14. crisanthi Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012 ,11:15 πμ

  καλημερα.!!ειδα στο ονειρο μου οτι μου ετρεχε αιμα το ματι μου.το αιμα ηταν κοκκινο ανοιχτο.!!τι σημαινει αυτο;;

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 15. μαρια Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 ,8:41 μμ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ 35 ΕΤΩΝ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ 1 ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ 1 ΟΝΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΠΩΔΗΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΩΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ 1 ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ. ΑΥΤΑ

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 16. Μάρθα Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 ,2:39 μμ

  Γεια σας, μια φιλη μου ειδε ενα περιεργο ονειρο.. ειδε οτι ημουν με εναν πρωην μου.. και μου ζητησε να παμε σε ενα μερος να προχωρησουμε την σχεση μας.. και εγω του ειπα οχι κ αυτος με βιασε, υστερα με μαχαιροσε και με αφησε διπλα στην κολλητη μου, και εκεινη δεν μπορουσε να κανει κατι επειδη ηταν σε αναπηρικο καροτσακι.. γινεται καποιος να με βοηθησει παρακαλω? :/

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 17. Maria Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 ,12:42 μμ

  @xristos, kala Plaka mas kaneis??!!!
  Les oti arxises Narkotika, Kai rotas ti paei na pei. Den ksereis ti mporei na ginei?
  Aima na bgenei ap’to Stoma Kai malista bromiko…… As’ta na pane!!!

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι

Leave a Reply