Διαφημίσεις


Αίμα
Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας.
Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να φυλάγεται από παράξενες φιλίες.
Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένετε σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις.
Αίμα στα χέρια σας, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.

Αίμα

Ετικέτες:    

367 σχόλια στο Αίμα

 • Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 στο 10:12
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,χθες είδα στο όνειρο μου ότι πήγα κάπου να μου πάρουν αίμα για εξετάσεις μάλλον μικροβιολογικές.το άτομο που μου έπαιρνε αίμα ήταν γνωστό αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ιατρικό επάγγελμα στη πραγματικότητα.στο ένα μου χέρι είχα ήδη δυο πληγές ..η μια ήταν αρκετά μεγάλη και αυτές οι πληγές ήταν από εξετάσεις αίματος πάλι.στο άλλο μου χέρι ένιωσα τη βελόνα να με τρυπάει και μάλιστα ένιωσα να μου τραβάει μεγάλη ποσότητα αίματος .ηταν πολύ αισθητό αυτό .τελος το αίμα ήταν καθαρό και σκούρο κόκκινο.ξερω, ειναι κάπως πολύπλοκο αλλά ηθελα πολύ να έχω κάποια εξήγηση για το τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό..Επίσης,έχω να προσθέσω ότι δεν ένιωσα πόνο και γενικότερα δε μπορώ να πω ότι ένιωσα δυσάρεστα

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 στο 12:19
   Σύνδεσμος

   Ένιωσες ότι αυτό το αίμα ήταν για εξετάσεις ή για να δώσεις αίμα σε κάποιον άλλο; Θυμάσαι ποιος σου έπαιρνε το αίμα; Τι αισθάνεσαι για το άτομο αυτό;
   Διάβασε την ερμηνεία που έδωσα στην άλλη Κατερίνα που είδε παρόμοιο όνειρο με το δικό σου.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 στο 12:25
    Σύνδεσμος

    Για εξετάσεις ήταν.το άτομο αυτό ήταν τελείως άσχετο, δεν έχω σχεδόν καμία ιδιαίτερη σχέση μαζί του(πχ η αισθητικός μου).γιαυτο και τα συναισθήματα μου απέναντι στο άτομο αυτό είναι τελείως τυπικά.

    Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 στο 13:04
     Σύνδεσμος

     Διάβασε τα όνειρα ίασης στα είδη ονείρων. Καλό θα ήταν να κάνεις μια εξέταση αίματος για να δεις που βαδίζεις. Καμιά φορά, αν το όνειρο είναι θεραπευτικό, μπορεί να εντοπίσεις μια πάθηση στην αρχή της.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Φεβρουάριος 2017 στο 17:18
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα στο όνειρο μου ότι έδινα αίμα για κάποιον, άγνωστο που χε ανάγκη, αιμοδοσία κανονική, 2 κουτιά γέμισα, με καθαρό κόκκινο αίμα, ήταν πολύ αληθινό, θυμάμαι να νοιώθω το τσίμπημα από την βελόνα, από το αριστερό χέρι μου πήραν αίμα, τι μπορεί να σημαίνει??ευχαριστωωω

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 9 Φεβρουάριος 2017 στο 18:49
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι θα δώσεις ζωή σε μια νέα σχέση. Είναι όνειρο κυριολεκτικό όμως αν είσαι εθελοντής αιμοδότης.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 στο 21:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα σήμερα το πρωί όνειρο με αίμα. Συγκεκριμένα ήταν σα να έκανα εμετό, αλλά μόνο αίμα. Ήταν σκούρο κόκκινο, σαν κρασί κάπως. Είμαι στο τέλος της περιόδου και διανύω μια περίοδο μεγάλου άγχους λόγω εξεταστικής. Κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού. Έχει σχέση το ότι από χθες με πονάει λίγο ο λαιμός μου και τρέχει η μύτη μου ή όχι; Σας ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 3 Φεβρουάριος 2017 στο 13:52
   Σύνδεσμος

   Θα αρρωστήσεις είναι η ερμηνεία αυτού του ονείρου. Ήδη αρχίζουν τα πρώτα σημάδια με τον πονόλαιμο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 στο 21:57
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας,,,ειδα οτι εκανα ερωτα με τον αντρα μου κ ειχα περιοδο κοκκινο ζωηρο χρωμα,,,μετα καπου βρεθηκα οπου ειμουν ερωτευμενη με αλλον κ ειχα στο νου μου μη το καταλαβει ο αντρας μου,

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 στο 18:40
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο. Δηλώνει ότι δεν έχεις απαλλαγεί ακόμη από το παρελθόν.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016 στο 16:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Εχθες ειδα οτι βρισκόμουν σε ενα μέρος με το αγόρι μου κ τον κολλητό του οπου υπήρχε αιμα.το αγόρι μου πηγε απο κοντά κ γυρισε αηδιασμενος κ μας έλεγε οτι μυρίζει πολυ ασχημα. Πλησίασε κ ο φίλος του κ αρχισαν να τρέχουν γιατι ήθελαν να κάνουν εμετο. Μου ήρθε κ εμενα μια πολυ ασχημη μυρωδιά αλλά δεν πλησίασα. Τι σημαίνει αυτό??
  Να σημειώσω οτι οι γονείς του αγοριού μου εχουν πολλά προβλήματα υγείας κ δεν ξέρω αν συσχετίζονται με το όνειρο.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 στο 10:02
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!Την Παρασκευή το βράδυ,ξημερωματα προς Σαββατο είδα στον ύπνο μου πως είχα απέναντι μου εναν άντρα που στην πραγματικότητα δε τον γνωρίζω και είδα πως έβγαινε αίμα απο το δόντι του.Οχι πολύ αίμα,σα να είχε ματωσει το ουλο του δλδ και ηταν κοκκινο απ οτι θυμάμαι.Τα χαρακτηριστικά του άντρα αυτου δεν ηταν ευδιάκριτα,δε θυμάμαι δλδ να τον περιγράψω. Τι μπορεί να σημαίνει;Ευχαριστώ προκαταβολικά

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2016 στο 21:45
   Σύνδεσμος

   Η δυνατή πλευρά του εαυτού σου η αρσενική πλευρά υποφέρει. Ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα θα σε βοηθήσει η αδύναμη πλευρά. Μια μεγάλη απώλεια θα έρθει στη ζωή σου και θα σου δώσει μεγάλο πόνο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 στο 15:15
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι έδωσα αίμα σε αυτόν που αγαπάω, ένα σωληνάκι από το δεξί μου χέρι συνδεόταν στο αριστερό το δικό του, ήρθε η νοσοκόμα με ένα ποτήρι πορτοκαλάδα και λέει «του έδωσες αρκετό αίμα», πάει να βγάλει το σωληνάκι από το χέρι μου και της πιάνω το χέρι και λέω «όχι, αντέχω δώστε του όσο χρειάζεται». Είχα μεγάλη δύναμη και δεν ένιωθα καθόλου εξάντληση, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Δευτέρα, 5 Δεκέμβριος 2016 στο 20:06
   Σύνδεσμος

   Δεν έπρεπε να σε αφήσει να του δώσεις άλλο, και κακό θα ήταν να του δώσεις με το αριστερό χέρι. Δείχνει όμως το όνειρο ότι τον αγαπάς αληθινά. Αν νιώθει το ίδιο θα είναι μια αληθινή ανιδιοτελής αγάπη που αν συνάψετε δεσμό θα έχει διάρκεια και θα βλέπεις στα όνειρα τα πραγματικά σου αισθήματα γι’ αυτόν. Όλα εξαρτώνται λοιπόν από την αμοιβαιότητα των αισθημάτων. Πόσο αληθινή αγάπη είναι.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016 στο 01:55
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειχα γραψει ενα ονειρο σε αυτο το λημμα αλλα δεν εγκριθηκε;;

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Eagle
   Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 στο 19:42
   Σύνδεσμος

   .
   Απλά αυτό το διαστημα έχουμε φόρτο εργασίας και αργούν να εγκριθουν τα όνειρά σας.
   Ή δεξιά πλευρά δηλώνει τον επαγγελματικό τομέα ή κάποιον άλλο τομέα πέραν του ερωτικού.Συχνα δηλώνει και την θρησκεία μας.Σκεψου λοιπόν και εντόπισε ποιος τομέας της ζωής σου είναι αυτός που αιμαραγει αλληγορικά και αντί να κάνεις κάτι δραστικό,εχεις αφεθει σε όσα σου προκαλεί.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 στο 22:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Ειδα στον υπνο μου πως ειχα παει κοντα σε ενα τζαμι και πως ξαφνικα εσπασε και καρφωθηκε σε μικρά κομματακια πάνω στο δεξι μου χερι (πανω στο μπρατσο). Ειχε γεμισει ολο με αιματα και γυαλια αλλα δεν εκανα τιποτα για αυτο στη συνέχεια, απλα το συνηθιζα. Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Δευτέρα, 5 Δεκέμβριος 2016 στο 20:07
   Σύνδεσμος

   Είναι μια μεγάλη ατυχία στον επαγγελματικό τομέα με τραγικές συνέπειες, τις οποίες θα αποδεχτείς και θα δεχτείς όπως είναι, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα να αλλάξεις την κατάσταση.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Αύγουστος 2016 στο 15:19
  Σύνδεσμος

  Kαλησπέρα,
  Η μητέρα μου ειδε σημερα στον υπνο της, οτι της επαιρναν αιμα δυο αγνωστοι με το ζορι, και οτι ειχαν γεμισει με αυτο μια μπουκάλα.
  Μου ειπε οτι αισθανοταν τοσο δυσαρεστα, που ξυπνησε με σπασμούς.
  Τι μπορεί να σημαίνει?
  Να σημειώσω οτι τον τελευταιο μηνα, η κατασταση στο σπιτι ειναι ιδιαιτερως τεταμενη, λογω των συνεχομενων καυγαδων που διεξαγονται μεταξυ εκεινης και της αδελφης μου (και οχι μονο, η αδελφη μου ειναι ακομα πιο εριστικη μαζι μου)και ξερω οτι εχει επηρεασει την κατασταση της υγειας της (αγχος, στεναχωρια, αυξημενη αρτηριακη πιεση κλπ).

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Eagle
   Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 στο 19:05
   Σύνδεσμος

   ..

   Ειπες μόνη σου την απάντηση.Όλα όσα συμβαίνουν της ρουφανε το αίμα.Το αίμα είναι η ζωογόνος δύναμη μας.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:


 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Διαφημίσεις

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο