Διαφημίσεις


Αίμα
Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας.
Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να φυλάγεται από παράξενες φιλίες.
Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένετε σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις.
Αίμα στα χέρια σας, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.

Αίμα

Ετικέτες:    

371 σχόλια στο Αίμα

 • Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 στο 00:34
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, το πρωί ξύπνησα από ένα πολύ περίεργο όνειρο, Σε ένα διαμέρισμα βρισκόταν μια κοπέλα η οποία δε μου έμοιαζε αλλά έχω μια υπόνοια ότι μπορεί να ήμουν εγώ γιατί ενώ παρατηρούσα δεν έκανα καμοία κίνηση να τη βοηθήσω ή ήμουν σαν εξωτερικός παρατηρητης γιατί εκτός από αγωνία δεν ένιωσα σχεδόν τίποτα άλλο. Φαινόταν ΄μάλλον χτυπημένη από πάνω μέχρι κάτω ήταν μέσα στα αίματα. Ακόμα και το π΄ροσωπο τα μαλιά όλα. Το μόνο που ένιωσα ήταν όταν κοίταγε και άγγιζε το ξεραμένο αίμα στα χέρια της είχε την αίσθηση της άμμου. Είδα τα πόδια ενός άντρα ο οποίος τη μετακίνησε μάλλον βίαια. Ωστόσο φάνηκε ότι κάπως ξέφυγε η προσπαθούσε να ξεφύγει. Όταν πια είχε βγει στο δρόμο ήταν καθαρή και χωρίς αίμα και ούτε εγώ ούτε εκείνη αγωνιούσε. Μπορούσα και μιλούσα σε κόσμο στο δρόμο αλλα σε κανέναν δεν είπα τις είχα δει. Δε ξέρω τι να σκεφτω σα σκηνη από θρίλερ έμοιαζε και δε βλέπω θρίλερ

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 στο 19:15
   Σύνδεσμος

   Ένιωθες ότι παρακολουθούσες και παράλληλα βίωνες αυτή τη σκηνή; Δηλαδή ήταν μια παράλληλη ζωή; Ή απλά παρακολουθούσες και ένιωθες χωρίς να βιώνεις την κατάσταση ότι ήσουν εσύ; Θέλω την τοποθέτησή σου στο όνειρο για να κρίνω και να δώσω σωστή ερμηνεία.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *