Άλογο 150

Διαφημίσεις

Άλογο
Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε ένα άσπρο άλογο, οι ενδείξεις είναι ευνοϊκές για ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους και έντιμες γυναίκες. Αν δείτε πως το άλογο είναι βρώμικο και αδύνατο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί από ένα ζηλιάρη φίλο ή κάποια γυναίκα. Αν το άλογο είναι μαύρο, σημαίνει πως η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά θα απογοητευθείτε και θα αισθάνεστε ένοχος για κάποιες απολαύσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο άντρας της είναι άπιστος.
Το να ονειρευτείτε σκούρα άλογα, σημαίνει πως θα συναντήσετε προσοδοφόρες καταστάσεις αλλά συγχρόνως και μεγάλη απογοήτευση. Παροδικές ευχαριστήσεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα όμορφο γυμνασμένο άλογο, σημαίνει πως η τύχη σας ευνοεί και πως θα απολαύσετε τον ερωτά σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως τελικά θα ενδώσει σε συνεχείς παρακλήσεις. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε με υλικές απολαύσεις.
Αν δείτε πως ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν από την αφροσύνη κάποιου φίλου ή υπαλλήλου. Αν δείτε ένα άλογο να τρέχει μαζί με άλλα, σημαίνει πως θα ακούσετε για την αρρώστια κάποιων φίλων σας.
Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη.
Αν δείτε φοράδες, σημαίνει συμφωνία και απουσία ζήλιας μεταξύ συζύγων και ερωτευμένων.
Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σύντομα θα έχετε καλή τύχη και θα απολαύσετε πλούσιες διασκεδάσεις. Αν το ποτάμι είναι ταραγμένο ή θολό, οι προβλεπόμενες χαρές θα είναι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικές.
Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.
Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα έχουν προβλήματα.
Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις από διάφορες πλευρές.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο άλογο, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν δύσκολα πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως σας ρίχνει κάτω, θα έχετε έναν σκληρό αντίπαλο και οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν από ανταγωνισμό.
Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας.
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά.
Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως διάφορες επιχειρήσεις θα σας αφήσουν κέρδος.
Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο.
Αν ονειρευτείτε άλογα κούρσας, σημαίνει πως ζείτε με έντονο ρυθμό. Για τους γεωργούς, αυτό το όνειρο σημαίνει ευημερία. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, θα έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ζωή.
Αν δείτε πως σκοτώνετε άλογο, πρόκειται να πληγώσετε τους φίλους σας με τον εγωισμό σας.
Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρούς αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη.
Αν δείτε πως έχετε μαζί σας γυναίκες, οι επιθυμίες σας θα είναι ανεξέλεγκτες και η αποδοτικότητα σας μειωμένη.
Αν οδηγείτε άλογο στ’ όνειρο σας, τα επιχειρησιακά σας ζητήματα δεν θα παραμεληθούν για πρόσκαιρες απολαύσεις.
Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος.
Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, είναι σημάδι πλούτου και μεγάλης ευτυχίας.
Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.
Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή.
Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.
Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας.
Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ιππεύει ένα άλογο έχοντας πίσω της κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί επιτυχημένοι άντρες θα την επιθυμήσουν. Αν δει πως ήταν φοβισμένη, σημαίνει πως θα ξεσηκώσει πολλές αντιζηλίες. Αν, αφού ξεπεζέψει από το άλογο, στραφεί προς ένα γουρούνι, σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για έναν πλούσιο γαμπρό και θα προτιμήσει την ελευθερία της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

Καταχωρήθηκε από:

150 thoughts on “Άλογο

 1. Απάντηση
  Giwrgos
  Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 ,9:01 πμ

  Χαίρετε σήμερα ειδα οτι ειχα ενα ζευγάρι αλόγων καφε μεσα στο σπιτι μου και τα ειχα αγοράσει ως κατοικίδια.Τα έπλενα τα χτενίζα και τα χάιδευα όπως κάνουμε τους σκύλους και εκείνα έδειχναν ευχαριστημένα δηλ ερχόντουσαν αμέσως κοντά μου να τα χαϊδέψω και είχαν χαρούμενη οψη .

  **το παραπάνω ονειρο ειναι 2 -3 φορές που το εχω δει ,δεν έδωσα σημασία απλά μου προκαλεί χαρα γιατι απο μικρο παιδί όλοι ήθελαν σκύλους και γάτες για κατοικίδια ενώ εγω άλογα και γαϊδουράκια, ακομα και παιχνιδια-παραμυθια γυρω απο αυτα τα ζωα ειχα απο οτι θυμάμαι .Τωρα αν δεν εχει να κανει μονο με αυτην την παλια μου επιθυμία που έρχεται στα όνειρα μου και σημαινει κατι επιπλέον θα σας ήμουν ευγνώμων να μου το πείτε.Ευχαριστω πολυ και καλές γιορτές με υγεία εκ των προτέρων.

 2. Απάντηση
  mary
  Κυριακή, 13 Νοέμβριος 2016 ,12:17 μμ

  Είδα πριν κάτι μέρες στον ύπνο μου ότι ίππευα ένα ψηλό, όμορφο και γυμνασμένο άλογο καφέ χρώματος. Ήταν ήμερο και υπάκουο αλλά για κάποιο λόγο εγώ δεν μπορούσα να το ιππεύσω καλά με αποτέλεσμα να κατεβαίνω απ’τη ράχη του και να ξανανεβαίνω. Καθ’ όλη τη διάρκεια απέναντί μου στεκόταν ένα άσπρο άλογο λιγο πιο αδύνατο και με κοιτούσε επίμονα.Τι να σημαίνει?

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Δευτέρα, 5 Δεκέμβριος 2016 ,8:20 μμ

   Είναι μια κατάσταση που καλείσαι να κατακτήσεις, δουλειά, σχέση κ.λ.π., αλλά δεν τα καταφέρνεις. Το κάνεις επιλεκτικά αυτό. Δεν ψάχνεις αυτό που δεν σου κάνει οπτικά, το βατό, το εύκολο, αλλά αντίθετα επιλέγεις κάτι όμορφο κι ας είναι δύσκολο, φτάνει να πετύχεις. Αυτό που σε κοίταζε μπορεί να είναι πιο άσχημο, αλλά μπορεί να κατάφερνες να το καβαΛικεύσεις αν προσπαθούσες. Όμως, οι βουλές της ψυχής είναι περίεργες κι εμείς ακολουθούμε το δικό της παράδειγμα. Προτιμούμε τις δύσκολες περιπτώσεις και αδιαφορούμε για τα δικά μας στάνταρντ που με μια προσπάθεια θα είχαμε ανεβεί στη ράχη του. Εδώ απάντησα γιατί διευκρίνισε ότι δεν είναι κυριακάτικο. Αυτό ακριβώς ζητάω από τα όνειρα αυτά. Μια διευκρίνιση.

 3. Απάντηση
  maria
  Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 ,10:01 πμ

  Καλημέρα Νεκταρία!!!
  Είδε ή μάνα μου εμένα ότι είχα αρραβωνιαστεί και ήμουν σε άμαξα με άλογα και μπροστά πεζός ήταν ο «γαμπρός’ ο οποίος ήταν ψηλός γέλαγε και είχε άσπρα δόντια και μίλαγε λέγοντας τι θα κάνουμε μετά, που θα πάμε κτλ. Ύστερα πήγαμε κάπου όπου έδωσαν στην μαμά μου μια πιατέλα με ρύζι. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό??
  Να σημειώσω ότι είμαι σε διάσταση και πάω για διαζύγιο και έχω ένα κοριτσάκι.
  Σε ευχαριστώ πολύ.

 4. Απάντηση
  κατερινα
  Σάββατο, 8 Οκτώβριος 2016 ,11:18 πμ

  καλημερα νεκταρια! ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο…ειδα οτι ειμασταν παρεα και ξαφνικα οπως κοιτουσα ειδα να πετανε πολλα αλογα μαζι νομιζω καφε χρωμα με κοκκινο υφασμα ηταν στρωμενα ….σαν σελα κατι….και το λεω στους αλλους μα κανεις δεν το εβλεπε! ηταν κατι σαν οραμα και το εβλεπα μονο εγω και γινοταν ολο και πιο εντονο…οι αλλοι γελουσαν και με κοροιδευαν με περασαν για τρελη κι εγω τους ελεγα μα δεν το βλεπετε? ηταν ολα προς μια κατευθυνση και πετουσαν στον αερα…και μετα νομιζω ειδα κι εναν αριθμο…παντως αναρωτιομουν κι εγω μηπως δεν ειμαι καλα γιατι κανεις δεν με πιστευε….ευχαριστω!!!

 5. Απάντηση
  mary
  Πέμπτη, 1 Σεπτέμβριος 2016 ,12:19 μμ

  Το όνειρο που είδα ηταν πολύ περίεργο. Κάτω απο το σπίτι μου θα γινόντουσαν εκδηλώσεις. Ετσι, έφτασε ενα φορτηγό που μετέφερε άλογα διαφορετικων ειδων και τα άφησε ελεύθερα στο δρόμο για να τα προετοιμάσουν. Ξεκίνησαν κάποιοι σταδιακά να ιππεύουν ορισμενα. Παρόλου που ήθελα να ιππευσω και γω κάτι με εμπόδιζε και φοβόμουν γιατί κάποια ηταν αγριεμενα. Μέρες αργότερα έμαθα οτι θα ξαναγίνουν οι εκδηλώσεις αλλά σε άλλο μέρος και αποφάσισα να πάρω το τρένο. Στο δρόμο προς τον σταθμό συνάντησα εναν φιλο μου (στην πραγματικότητα πλεον δεν μιλάμε αρκετά λόγω μιας παρεξήγησης που έγινε) και αποφασίσαμε να πάμε μαζί. Ανεβήκαμε στο τρένο ,το οποίο ηταν υπερπολυτελές παρεμπιπτόντως και ξεκίνησε το ταξίδι. Σε όλη τη διαδρομή μου φερόταν αρκετά τρυφερά σε σημείο να δειξει το ερωτικό του ενδιαφέρον για μένα. Παρόλα αυτά ομως ένιωθα έντονη εμπιστοσυνη και ασφάλεια μαζί του. Στη συνέχεια, κοίταξα το παράθυρο και είδα τα άλογα των εκδηλώσεων διασκορπισμένα και κατάλαβα οτι κάτι συνέβη και ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις. Τέλος, κατεβηκαμε στη στάση που θέλαμε μπροστά σε μια μεγάλη πόλη, χωρίς όμως να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις. Τι να σημαίνει??

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 ,7:20 μμ

   ..

   Είναι το αντίθετο. Μ’ αυτό το άτομο δεν έχεις μέλλον. Αν είχες, θα είχες καβαλικέψει το άλογο χωρίς εμπόδια. Άρα, δεν θα χρειαζόταν να πάρεις κανένα τρένο. Όλα δείχνουν ότι πρέπει να αποβάλλεις μέσα σου ό,τι τον αφορά για να γίνουν οι αγώνες των αλόγων κανονικά και να λάβεις ήρεμη μέρος κι εσύ.

 6. Απάντηση
  Dimitra
  Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 ,10:46 πμ

  Σας ευχαριστώ πολύ Νεκταρία για την απάντηση!!έχει να κάνει με επιτυχία μου στα επαγγελματικά μου? η προσωπικά μου γι αυτό το είδα? ένιωθα σαν να το ζούσα στην πραγματικότητα. ένα από τα πιο όμορφα όνειρα που είδα το άλογο που μου έκανε εντύπωση η λευκότητα του και τα φτερά του με φως .

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 ,10:50 πμ

   Σου εξήγησα, δεν κατάλαβες την ερμηνεία μου; Αφορά καθαρά το συναίσθημα που είχες εκείνη την ώρα. Αν είσαι ερωτευμένη πετάς. Αυτό ένιωσες. Δεν έχει άλλη ερμηνεία γιατί είναι συνειδητό μεσημεριανό όνειρο. Αν ήταν βραδυνό θα ίσχυαν όσα λες, γι’ αυτό θα έπαιρνε και βραβείο.

 7. Απάντηση
  Dimitra
  Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 ,10:17 πμ

  Έβλεπα το Σάββατο μεσημέρι σε όνειρο ότι ήμουν πάνω σε ένα λευκό άλογο και το ίππευα είχε λευκά φτερά και με ανέβαζε ψηλά τον ουρανό σαν βόλτα πήγαμε και ήταν πολύ όμορφα φτάναμε ψηλά και κάναμε βόλτες ήταν τόσο όμορφα.τι είναι?

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 ,10:22 πμ

   Ήταν ο Πήγασος λοιπόν. Το φτερωτό μυθικό άλογο. Άρα, επειδή είναι μεσημεριανό όνειρο δεν έχει ερμηνεία. Δείχνει την συναισθηματική σου κατάσταση. Σίγουρα είσαι ερωτευμένη και αυτό το εξωτερίκευσες στο όνειρο αυτό. Ήταν λοιπόν μια αλληγορική επίσκεψη στον έβδομο ουρανό. Αν ήταν ασυνείδητο όνειρο της νύχτας, θα έπαιρνε βραβείο.

 8. Απάντηση
  Παρασκευή, 8 Ιούλιος 2016 ,11:41 πμ

  Καλημέρα.
  Είδε η μητέρα μου στην αυλή μιας εκκλησίας ένα κόκκινο άλογο με έναν καβαλάρη, τον οποίο λένε Δημήτρη, να καλπάζει γρήγορα . Έκανε μια διαδρομή και ξαναγύρισε.
  Αυτό που της έκανε εντύπωση είναι ότι το άλογο ήταν κατακόκκινο και ο καλπασμός του.
  Τι μπορεί να σημαίνει αυτό παρακαλώ?
  Ευχαριστώ πολύ.
  Συγνώμη για την 2η εγγραφή δεν το έβλεπα . Δεν ήταν όνειρο Παρασκευής.

  • Απάντηση
   ΖΩΗ
   Παρασκευή, 8 Ιούλιος 2016 ,3:26 μμ

   Καλησπερα μαρια μου…η μητερα σου μηπως εχει κανει καποιο ταμα στον Αγιο Δημητριο??? Το οτι ηταν κατακοκκινο το αλογο ειναι κατι καλο συνηθως για τα επαγγελματικα…

   • Απάντηση
    Μαρια
    Κυριακή, 10 Ιούλιος 2016 ,6:24 μμ

    Η μάνα μου όντως έχει κάνει τάμα σε Άγιο Διονύση όμως , για ένα σπιτι που χάσε κ ο δρόμος που το είδε το όνειρο ήταν στο ίδιο που υπάρχει το σπιτι.
    Βλέπετε κάποια σχέση??
    Σας ευχαριστώ πολύ.

    • Απάντηση
     ΖΩΗ
     Κυριακή, 10 Ιούλιος 2016 ,8:09 μμ

     Γεια σου μαρακι μου απλα ρωτησα μηπως ειχε κανει κανα ταμα και ισως το ξεχασε και μ αυτον τον τροπο μεσω του ονειρου ηθελε να τις το θυμησει…γι αυτο σε ρωτησα
     ….ισως ξαναερθει στην επιφανεια αυτο τ θεμα με το σπιτι αφου σ αυτον τον δρομο ειδε τ ονειρο..
     Ειπαμε το κατακκοκινο αλογο για μενα ειναι καές εξελιξεις στα επαγγελματικα οποτε ισως κατι καλο να περιμενει την μητερα σου στην σττοφη της γωνιας που λεμε…ευχομαι τα καλυτερα

 9. Απάντηση
  νουλα
  Παρασκευή, 1 Ιούλιος 2016 ,10:39 πμ

  Ειδα ενα ασπρο ψηλο αλογο με ροζ μποτες να ιππευει σε μεγαλες ασπες σκαλες. Πηγαινε απο την μια στην αλλη με ζωηρο τροπο.Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply

  

  

  

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο