Άλογο 140

Άλογο
Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε ένα άσπρο άλογο, οι ενδείξεις είναι ευνοϊκές για ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους και έντιμες γυναίκες. Αν δείτε πως το άλογο είναι βρώμικο και αδύνατο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί από ένα ζηλιάρη φίλο ή κάποια γυναίκα. Αν το άλογο είναι μαύρο, σημαίνει πως η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά θα απογοητευθείτε και θα αισθάνεστε ένοχος για κάποιες απολαύσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο άντρας της είναι άπιστος.
Το να ονειρευτείτε σκούρα άλογα, σημαίνει πως θα συναντήσετε προσοδοφόρες καταστάσεις αλλά συγχρόνως και μεγάλη απογοήτευση. Παροδικές ευχαριστήσεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα όμορφο γυμνασμένο άλογο, σημαίνει πως η τύχη σας ευνοεί και πως θα απολαύσετε τον ερωτά σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως τελικά θα ενδώσει σε συνεχείς παρακλήσεις. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε με υλικές απολαύσεις.
Αν δείτε πως ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν από την αφροσύνη κάποιου φίλου ή υπαλλήλου. Αν δείτε ένα άλογο να τρέχει μαζί με άλλα, σημαίνει πως θα ακούσετε για την αρρώστια κάποιων φίλων σας.
Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη.
Αν δείτε φοράδες, σημαίνει συμφωνία και απουσία ζήλιας μεταξύ συζύγων και ερωτευμένων.
Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σύντομα θα έχετε καλή τύχη και θα απολαύσετε πλούσιες διασκεδάσεις. Αν το ποτάμι είναι ταραγμένο ή θολό, οι προβλεπόμενες χαρές θα είναι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικές.
Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.
Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα έχουν προβλήματα.
Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις από διάφορες πλευρές.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο άλογο, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν δύσκολα πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως σας ρίχνει κάτω, θα έχετε έναν σκληρό αντίπαλο και οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν από ανταγωνισμό.
Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας.
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά.
Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως διάφορες επιχειρήσεις θα σας αφήσουν κέρδος.
Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο.
Αν ονειρευτείτε άλογα κούρσας, σημαίνει πως ζείτε με έντονο ρυθμό. Για τους γεωργούς, αυτό το όνειρο σημαίνει ευημερία. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, θα έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ζωή.
Αν δείτε πως σκοτώνετε άλογο, πρόκειται να πληγώσετε τους φίλους σας με τον εγωισμό σας.
Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρούς αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη.
Αν δείτε πως έχετε μαζί σας γυναίκες, οι επιθυμίες σας θα είναι ανεξέλεγκτες και η αποδοτικότητα σας μειωμένη.
Αν οδηγείτε άλογο στ’ όνειρο σας, τα επιχειρησιακά σας ζητήματα δεν θα παραμεληθούν για πρόσκαιρες απολαύσεις.
Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος.
Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, είναι σημάδι πλούτου και μεγάλης ευτυχίας.
Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.
Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή.
Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.
Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας.
Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ιππεύει ένα άλογο έχοντας πίσω της κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί επιτυχημένοι άντρες θα την επιθυμήσουν. Αν δει πως ήταν φοβισμένη, σημαίνει πως θα ξεσηκώσει πολλές αντιζηλίες. Αν, αφού ξεπεζέψει από το άλογο, στραφεί προς ένα γουρούνι, σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για έναν πλούσιο γαμπρό και θα προτιμήσει την ελευθερία της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 3.3/5 (4 ψήφοι)
Άλογο, 3.3 out of 5 based on 4 ratings

Περισσότερα:

 • ΟμορφιάΟμορφιά Ομορφιά Η ομορφιά, με οποιαδήποτε μορφή κι αν την ονειρευτείτε, είναι καλό σημάδι. Αν δείτε μια όμορφη γυναίκα, μπορείτε να περιμένετε ευχαρίστηση και κερδοφόρες επιχειρήσεις. Ένα […]
 • ΑκαθαρσίαΑκαθαρσία Ακαθαρσία Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα ρούχα σας είναι ακάθαρτα, σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το σπίτι σας εξαιτίας κάποιας επιδημίας. Αν δείτε ότι κάποιος σας ρίχνει […]
 • Αμαρτια Αμαρτια Αμαρτια αν δείτε ότι κάνατε μιαν αμαρτία, πάει να πει ότι έχετε μπλεχτεί σε άσχημες και βρώμικες δουλειές και θα πάρετε μια στενοχώρια μεγάλη. αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε […]
 • ΑίμαΑίμα Αίμα Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας. Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να […]
 • Μαγεία μάγιαΜαγεία μάγια Μαγεία μάγια Αν δείτε στον ύπνο σας να ασχολούνται άλλοι με μαγείες, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτές τις μέρες είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα, γιατί σας στήνουν […]
 • Εράνος προσφοράΕράνος προσφορά Εράνος προσφορά Αν δείτε στον ύπνο σας πως δίνατε τον οβολό σας στον έρανο μιας φιλανθρωπικής οργανώσεως, σε έναν φτωχό ή στον δίσκο μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε […]
Καταχωρήθηκε από:

140 thoughts on “Άλογο

 1. Απάντηση
  Dimitra
  Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 ,10:46 πμ

  Σας ευχαριστώ πολύ Νεκταρία για την απάντηση!!έχει να κάνει με επιτυχία μου στα επαγγελματικά μου? η προσωπικά μου γι αυτό το είδα? ένιωθα σαν να το ζούσα στην πραγματικότητα. ένα από τα πιο όμορφα όνειρα που είδα το άλογο που μου έκανε εντύπωση η λευκότητα του και τα φτερά του με φως .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 ,10:50 πμ

   Σου εξήγησα, δεν κατάλαβες την ερμηνεία μου; Αφορά καθαρά το συναίσθημα που είχες εκείνη την ώρα. Αν είσαι ερωτευμένη πετάς. Αυτό ένιωσες. Δεν έχει άλλη ερμηνεία γιατί είναι συνειδητό μεσημεριανό όνειρο. Αν ήταν βραδυνό θα ίσχυαν όσα λες, γι’ αυτό θα έπαιρνε και βραβείο.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 2. Απάντηση
  Dimitra
  Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 ,10:17 πμ

  Έβλεπα το Σάββατο μεσημέρι σε όνειρο ότι ήμουν πάνω σε ένα λευκό άλογο και το ίππευα είχε λευκά φτερά και με ανέβαζε ψηλά τον ουρανό σαν βόλτα πήγαμε και ήταν πολύ όμορφα φτάναμε ψηλά και κάναμε βόλτες ήταν τόσο όμορφα.τι είναι?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 ,10:22 πμ

   Ήταν ο Πήγασος λοιπόν. Το φτερωτό μυθικό άλογο. Άρα, επειδή είναι μεσημεριανό όνειρο δεν έχει ερμηνεία. Δείχνει την συναισθηματική σου κατάσταση. Σίγουρα είσαι ερωτευμένη και αυτό το εξωτερίκευσες στο όνειρο αυτό. Ήταν λοιπόν μια αλληγορική επίσκεψη στον έβδομο ουρανό. Αν ήταν ασυνείδητο όνειρο της νύχτας, θα έπαιρνε βραβείο.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 3. Απάντηση
  Παρασκευή, 8 Ιούλιος 2016 ,11:41 πμ

  Καλημέρα.
  Είδε η μητέρα μου στην αυλή μιας εκκλησίας ένα κόκκινο άλογο με έναν καβαλάρη, τον οποίο λένε Δημήτρη, να καλπάζει γρήγορα . Έκανε μια διαδρομή και ξαναγύρισε.
  Αυτό που της έκανε εντύπωση είναι ότι το άλογο ήταν κατακόκκινο και ο καλπασμός του.
  Τι μπορεί να σημαίνει αυτό παρακαλώ?
  Ευχαριστώ πολύ.
  Συγνώμη για την 2η εγγραφή δεν το έβλεπα . Δεν ήταν όνειρο Παρασκευής.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   ΖΩΗ
   Παρασκευή, 8 Ιούλιος 2016 ,3:26 μμ

   Καλησπερα μαρια μου…η μητερα σου μηπως εχει κανει καποιο ταμα στον Αγιο Δημητριο??? Το οτι ηταν κατακοκκινο το αλογο ειναι κατι καλο συνηθως για τα επαγγελματικα…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    Μαρια
    Κυριακή, 10 Ιούλιος 2016 ,6:24 μμ

    Η μάνα μου όντως έχει κάνει τάμα σε Άγιο Διονύση όμως , για ένα σπιτι που χάσε κ ο δρόμος που το είδε το όνειρο ήταν στο ίδιο που υπάρχει το σπιτι.
    Βλέπετε κάποια σχέση??
    Σας ευχαριστώ πολύ.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Απάντηση
     ΖΩΗ
     Κυριακή, 10 Ιούλιος 2016 ,8:09 μμ

     Γεια σου μαρακι μου απλα ρωτησα μηπως ειχε κανει κανα ταμα και ισως το ξεχασε και μ αυτον τον τροπο μεσω του ονειρου ηθελε να τις το θυμησει…γι αυτο σε ρωτησα
     ….ισως ξαναερθει στην επιφανεια αυτο τ θεμα με το σπιτι αφου σ αυτον τον δρομο ειδε τ ονειρο..
     Ειπαμε το κατακκοκινο αλογο για μενα ειναι καές εξελιξεις στα επαγγελματικα οποτε ισως κατι καλο να περιμενει την μητερα σου στην σττοφη της γωνιας που λεμε…ευχομαι τα καλυτερα

     VA:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 4. Απάντηση
  Μαρια
  Πέμπτη, 7 Ιούλιος 2016 ,10:38 μμ

  Καλησπέρα .
  Είδε η μητέρα μου στην είσοδο της αυλής μιας εκκλησίας ενα καβαλαρη που τον έλεγαν Δημήτρη καλπαζοντας πάνω σε ενα κόκκινο άλογο. Εκανε μια διαδρομή και γύρισε.το άλογο θυμάται έντονα που ήταν κατακόκκινο και έτρεχε γρήγορα.
  Τι μπορεί να σημαινει αυτο?
  Ευχαριστω πολυ……

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 5. Απάντηση
  νουλα
  Παρασκευή, 1 Ιούλιος 2016 ,10:39 πμ

  Ειδα ενα ασπρο ψηλο αλογο με ροζ μποτες να ιππευει σε μεγαλες ασπες σκαλες. Πηγαινε απο την μια στην αλλη με ζωηρο τροπο.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 6. Απάντηση
  Τετάρτη, 3 Φεβρουάριος 2016 ,12:11 μμ

  Καλημερα σας! Δεν ηξερα π αλλου να καταχωρισω το ονειρο.. Λοιπον ειδα χτες βραδυ οτι ημουνα σε ενα μερος κατι σαν σχολειο με πολλους ανθρωπους καποια στιγμη με φωναζουν κ μ δειχνουν 2 αλογα ενα μαυρο κ ενα καφε αρκετα μεγαλα πηγα διπλα τους κ αρχισα να τα χαιδευω μ αρεσαν παρα πολυ κ δν φοβομουν ( στην πραγματικοτητα τα φοβαμαι) κ περασα αρκετη ωρα μαζι τους μετα με φωναξε ενας ανδρας αυτος ητανε κατα την διαρκεια ολου του ονειρο ενας ξανθος ωραιος ανδρας αν κ φαινοτανε λιγο μεγαλος ηταν κατι σαν δασκαλος δν ξερω κλ αλλα μ εδεινε πολυ σημασια κ μονο με μενα εμενε πιο πολυ λες κ ημουν σημαντικη για αυτον. Καποια
  στιγμη ερχεται μια γυναικα κ μ λεει παρε τον κιμα π παριγγειλες αλλα δν θυμομουν να το ειχα κανει την αποφευγα συνεχεια μετα ομως με βρηκε παλι κ μ εδωσε την σακουλα με τον κιμα ενα κιλο μ λεει 6 ευρω κλ της λεω πηρα το πορτοφολι μ εβγαλα ενα 5ευρω κ 1 της τα εδωσα αλλα δν ηθελα επειδη δν ειχα λεφτα μονο κατι 2ευρα μ ειχαν μεινει κ σκεφτομουνα με τι θα τα βγαλω περα. Τοσο θυμαμαι απαντηστε μ . ευχαριστω

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Ντόρα
   Δευτέρα, 8 Φεβρουάριος 2016 ,3:48 μμ

   Καλησπέρα Αντι!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι ίσως υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από έναν άντρα,επίσης ίσως ο άντρας αυτός να συμβολίζει τον εαυτό σου….και ότι θα πρέπει να συμφιλιωθείς!!
   Τα άλογα εδώ συμβολίζουν την στεναχώρια(μαύρο)και την ηρεμία(καφέ)!!
   Τον κιμά δεν έπρεπε να το πάρεις…το ώμο κρέας συμβολίζει την στεναχώρια και τους καυγάδες!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    Δευτέρα, 8 Φεβρουάριος 2016 ,4:04 μμ

    Ευχαριστω πολυ ντορα μ !! Πραγματικα στεναχωριες μπολικες σε καυγαδες δν εχω φτασει ακομα οσο για το καφε αλογο π ανεφερες ηρεμια πραγματικα τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω τα παντα με πολλη ηρεμια κνουτε καν μιλαω πραγμα π δν ειναι της φυσης μ . αισθανομαι οτι κατι εχει αλλαξει μεσα μ.. Σε παρακαλω κοιτα λιγο το ανδρας.. Ευχαριαστω κ παλι

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 7. Απάντηση
  Vasilina
  Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 ,4:02 μμ

  Καλησπερα σας ειδα οτι ταξιδεψα με την κολλητη μου καπου σε ενα μερος (δεν θυμαμαι πιο) και πηγα σε ιππικο ομιλο εκει μ εδωσαν ενα καφε αλογο το οποιο μιλουσε και ηταν αρσενικο για 1 2 μερες επερνα το ιδιο μεχρι που την 3 μερα επεσε κατω οταν το ιππευα δεν το ειχαν ταισει καλα και δεν ειχε αλλες δυναμεις πηγαμε πισω στο ιππικο ομιλο περπατωντας εγω μαζι του. Την επομενη μερα ξαναπηγα να δω πως ειναι και το αλογο και μου εδωσαν να ιππευσω ενα αλλο λευκο αλογο θηλυκο το οποιο και αυτο μιλουσε το ιππευσα αρκετα σε καποια φαση φτασαμε σε μια τεραστια ανηφορα εγω κατεβηκα απ το αλλο και της ειπα μην «ανυσηχεις δν θα ανεβουμε τετοια ανηφορα καβαλα πανω σου» και μου απαντησε «ευτυχως γτ δεν θα το αντεχα» και τα 2 αλογα παντως αδυνατα ηταν οχι υπερβολικα αδυνατα αλλα λιγο τι σημαινουν ολα αυτα? Ευχαριστω πολυ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 ,7:52 μμ

   Δεν είναι καλό όνειρο. Αφύσικα πράγματα. Είναι όνειρο από τη σφαίρα του φανταστικού. Τα άλογα δεν μιλάνε. Πρόσεξε πολύ, διότι όποιος δει ένα τέτοιο όνειρο έχει φόβο να παγιδευτεί σ’ αυτό τον κόσμο. Ελπίζω κάποια στιγμή να πας στον ιππικό όμιλο και να σου δώσουν ένα άλογο που δεν μιλάει για να μπορέσεις να επανέλθεις στον κόσμο μας. Ελπίζω να γίνει σε κάποιο σειριακό όνειρο.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 8. Απάντηση
  Άννα
  Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 ,4:32 μμ

  Καλησπερα! Ειδα προχθες στον υπνο μου οτι ημουν σε εναν τεραστιο κηπο, πολλων στρεμματων, με πολλα λουλουδια και συγκεκριμενα κοκκινα και ροζ τριανταφυλλα. Καθομουν εκει και τα χαζευα μεχρι που εμφανιζεται ενας γνωστος μου (φατσικα) πανω σε ενα αλογο και ηθελε να με βοηθησει να μην καθομαι μονη μονη μου. Το αγορι αυτο το βλεπω στο λυκειο μου, (ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος) και δεν ηξερα καν το ονομα του αλλα απο το ονειρο εμαθα κατα καποιον τροπο, και σημερα επιβεβαιωθηκα πως τον λενε ετσι!! Τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 ,8:02 μμ

   Σε ενδιαφέρει ερωτικά; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει φίλος σου αν το άλογο ήταν κόκκινο και το αγόρι σου αν το άλογο ήταν άσπρο. Πάντως, υπάρχει μεγάλη προοπτική να γίνει κάτι μεταξύ σας. Κακό θα ήταν αν το άλογο ήταν μαύρο, καφέ ή γκρι.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 9. Απάντηση
  Αλογο
  Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2015 ,11:59 πμ

  Εγώ είδα ένα καφέ άλογο και όλοι το φοβόντουσαν. Έμπαινε από το μπαλκόνι σε όλα τα σπίτια και τα έκανε άνω κάτω και έφευγε και ξαφνικά είδα ότι μπήκε στον πάνω όροφο από το σπίτι μου και εγώ ήμουν στο δικό μου σπίτι δηλαδή έναν όροφο πιο κάτω και το περίμενα και κάλεσα την αστυνομία και αυτό μπήκε μέσα και έσπασε μερικά πράγματα χωρίς να μας πειράξει.απλά το φοβόμασταν όλοι και μόλις το βλέπαμε τρέχαμε να κρυφτούμε ενώ στην ουσία κακό δεν έκανε στους ανθρώπους

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Δευτέρα, 4 Ιανουάριος 2016 ,8:52 μμ

   Το άλογο που ειδες,αντιπροσωπεύει εναν ανθρωπο για τον οποίο νιώθεις τα ανάλογα συναισθηματα.όλοι τον φοβάστε όμως τελικά είναι ακίνδυνος.προκαλει ανακατοσουρες στις ζωές σας όχι όμως σημαντικά και βλαβερά προβλήματα.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 10. Απάντηση
  Vasilina
  Δευτέρα, 9 Νοέμβριος 2015 ,2:23 μμ

  Γεια σας εγω ειδα να ιππευω ενα καφε αλογο σε μια κοιλαδα.. τι συμαινει? Ευχαριστω πολυ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 ,6:50 μμ

   Αυτό δείχνει οτι εχεις η θα αποκτήσεις μια σχέση με κάποιον ο οποίος θα είναι σωστός και πιστός αλλά δεν είναι ακριβως όπως τον ονειρευοσουν.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 11. Απάντηση
  Γ12
  Σάββατο, 8 Αύγουστος 2015 ,8:57 μμ

  Είδα ότι ακολουθούσα ένα άλογο και μετά αυτό άρχισε να πετάει πάνω από την θάλασσα.Δεν είχε φτερά.Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέριες,αυτό μου έκανε εντύπωση.
  Ευχαριστώ!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015 ,10:19 πμ

   Νεκταρία χρειάζομαι λίγη βοήθεια εδώ.γίνεται να κανει κάποιος αστρικό ταξίδι με διαφορετική μορφή απο την δική του?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015 ,10:33 πμ

    Αυτό δεν είναι αστρικό ταξίδι που λες. Αν νιώσεις ότι είσαι εσύ, αλλά με άλλη μορφή πρόκειται για βαθύ απογειωτικό όνειρο. Γίνεται άλλη κατηγορία. Βλέπεις τον εαυτό σου όπως θα ήθελες ή δεν θα ήθελες να είναι.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Απάντηση
     eagle
     Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015 ,11:04 πμ

     Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ!
     Γ12 είχες την αίσθηση οτι έφευγε μακρια σου καθως πετούσε το άλογο?ενα άτομο το οποίο ακολουθεις αλληγορικά,θα πετάξει προς αλλη κατευθυνση και δεν θα το ακολουθησεις πλεον…

     VA:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 12. Απάντηση
  Ιωάννης
  Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 ,10:39 πμ

  Είδα ότι ήμουν σε έναν ιππόδρομο(δεν παιζόντουσαν στοιχήματα) όπου υπήρχαν καφέ/κανελί Άλογα και ετοιμάζονταν να τρέξουν. Όλοι οι αναβάτες(άντρες) φορούσαν μπλε-ανοιχτό χρώματος ρούχα και όταν ξεκίνησαν να τρέχουν τα Άλογα, το τελευταίο στη γραμμή δεξιά, ένα πολύ όμορφο Άλογο, θηλυκό και ψηλό το οποίο το κράταγε μια γυναίκα αναβάτης, φοραγε μπλε-ανοιχτο χρωματος ρούχα, απο το σχοινί, δεν έτρεξε αλλά γύρισε πίσω περπατώντας αργά σε μια γυναίκα ψηλή με μακρύ(περίπου μεχρι τη μέση) καστανο ελαφρώς σπαστό μαλλί που ήταν η ιδιοκτήτρια του και το χάϊδευε στο μέτωπο και αυτό καθόταν εκεί παρόλο που το παρότρυνε να τρέξει. Το Άλογο είχε στο μέτωπο λευκό χρώμα. Το πρόσωπο της ιδιοκτήτριας δεν μπορούσα να το δώ γιατί την έβλεπα απο τα πλάγια(αριστερά) και το καλυπταν τα μαλλιά της.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 ,5:27 μμ

   Ο ιππόδρομος που ειδες,αντιπροσωπεύει αλληγορικά την ευρωπαϊκή ένωση.οι αναβάτες κ τα άλογα,τις χωρες της Ευρώπης!όλοι φόραγαν μπλε ρούχα διότι όλοι είναι στραμμένοι προς την Ελλάδα αυτές τις μέρες!(με τόση θάλασσα λογικό το μπλε χρωμα) ομορφο κ θηλυκό άλογο!η Ελλάδα απο ομορφιές άλλο τίποτα και σίγουρα είναι γενους θηλυκού!
   Νιώθεις πως το άλογο της Ελλάδας το έχει καβαλικεύσει η Γερμανία δεν την οδηγούν οι δικοί μας πολιτικοι!αυτή δεν θέλει να το κανει να τρέξει..γι αυτό δεν έτρεξε αλλά περπάτησε!δηλαδή αλληγορικά δεν τρεχούμε προς την αναπτυξη…
   Το άλογο γύρισε πίσω περπατωντας προς την ιδιοκτήτη της…αρα η Ελλάδα νιώθεις οτι δεν θα παει μπροστα….

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 13. Απάντηση
  aimilia
  Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 ,5:53 μμ

  Έβλεπα στο όνειρο μου ότι είχα ένα άλογο λευκό και πήγαινα βόλτα μαζί του σε μια όμορφη λίμνη, τα νερά ήταν καθαρά και το ίππευα ,κάναμε βόλτα σαν σε ποτάμι .Ήταν ημέρα άκουγα τα πουλιά να κελαηδούν ήμουν πολύ ήμερη,και χάιδευα το άλογο και είχα ξαπλώσει το κεφάλι μου πάνω του και είπα είμαι στον παράδεισο ένιωθα γαλήνη και ηρεμία.το άλογο το λευκό? είναι καλό? τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
  • Απάντηση
   Ντορα
   Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2015 ,7:54 μμ

   Καλησπερα Αιμιλια!!!!!Το ονειρο σου ειναι τοσο αισιοδοξο και τοσο καλο!!Δειχνει οτι κατι καλο θα συμβει στην ζωη σου!!!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Τρίτη, 21 Ιούλιος 2015 ,1:29 μμ

    Βλέπω ότι το βράβευσες. Μπράβο! Καλό είναι να της το λές. Το όνειρο αυτό βραβεύτηκε από την Ντόρα. Την ώρα που θα της λες την ερμηνεία, παράλληλα θα την ενημερώνεις ότι βραβεύεται για να το δει. Αυτό ισχύει για όποιο όνειρο επιλέγεις να βραβευτεί.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 14. Απάντηση
  μαρια
  Τρίτη, 26 Μάιος 2015 ,11:17 πμ

  Καλημέρα σας,
  εχθές το βράδυ είδα ότι ήμουν σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με το σύντροφο μου κ δύο άλογα.ο φίλος μου ήταν πολύ άνετος μαζί τους κ τα χαϊδεύε ενώ εγώ τα φοβούμουν πολυ.κάποια στιγμή το ενα ήρθε προς τη μεριά μου με μεγάλη ταχύτητα κ εγώ φοβήθηκα κ έτρεξα να κρυφτώ μέσα στη ντουλάπα.αυτό έμεινε από έξω για πολλή ώρα κ με περίμενε.ο σύντροφος μου εντωμεταξυ μου έλεγε να μην φοβάμαι αλλά δεν ερχόταν να με βοηθήσει. Επίσης τα άλογα που είδα αν θυμάμαι καλά ήταν καφέ χρώμα.τι σημαίνει αυτό το όνειρο?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Τετάρτη, 3 Ιούνιος 2015 ,12:12 μμ

   Ο σύντροφος σου,δεν ήρθε να σε βοηθήσει γιατί ουσιαστικά αυτό μπορείς να το κανεις μονο εσύ!αυτά τα 2 άλογα είστε αλληγορικά εσύ κ ο σύντροφος σου.φαίνεται οτι αυτός είναι συμφιλιωμενος με την ιδέα της σχέσης σας και την επιθυμεί.εσένα όμως σε φοβίζουν όλα αυτά κ μάλλον νιώθεις οτι προχωραει γρήγορα η σχέση σας κ φοβασαι με αποτέλεσμα να κλεινεσαι στον εαυτό σου! Το οτι βρισκοσασταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου,δείχνει οτι όλα αυτά είναι προσωρινά!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 15. Απάντηση
  ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  Κυριακή, 10 Μάιος 2015 ,9:02 πμ

  καλημερα σας!
  ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στην εισοδο της πολυκατοικιας μου και κρατουσα της πορτα ανοιχτη. Μετα ανοιγει η πορτα της αποθηκης και βγαινει ενα καφε αλογο τρεχοντας,με ακουμπησε και εφυγε τρεχοντας εξω!
  Τι μπορει να σημαινει αυτο?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 16. Απάντηση
  Αγγελικλη
  Παρασκευή, 8 Μάιος 2015 ,8:54 πμ

  Καλημέρα σας,
  Το βραδυ που μας περασε ειδα πως ημουν στο χωριο μου και ανεβαινα τις ανηφορες και ξαφνικα βλεπω τον πρωην μου με ενα καφε αγριο αλογο να τον κινηγαει!Φοβησμενη ετρεχα στις κατηφορες και μπηκα στην αυλη του σπιτι μου!εκεινη την ωρα τον πιανει το αλογο και τον πεταει στο σπιτι μου και μπαινει μεσα αυτος σηκωνεται και δεν μπορουσε να το ηρεμησει και το αλογο προσπαθουσε να τον χτυπησει!Τελος παω εγω μπροστα στο αλογο και λεω «φτανει,τελος» και αυτο ηρεμει..μετα απο αυτο καθομαστε στην βεραντα και ερχεται η οικογενεια μου!εκει που λεγαμε αστια με την ξαδερφη μου παω να την κανω το κλασσικο «κολα το» και μου πιάνει το χέρι και μου χαμογελάει κοιτόντας με στα μάτια!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Ντόρα
   Παρασκευή, 8 Μάιος 2015 ,4:51 μμ

   @Αγγελικλη, Καλησπέρα Αγγελική!;Πρώτα απ’ όλα να ξέρεις σύμφωνα με το όνειρο που είδες ότι η οικογένεια σου θα είναι πάντα δίπλα!!Όσον αφορά τον πρώην σου θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα και εμπόδια,που εσύ θα βοηθήσεις να τα ξεπεράσει!!Και για σένα θα υπάρξουν κάποια προβληματάκια αλλά γρήγορα θα τα ξεπεράσεις..ίσως δημιουργηθούν από τον πρώην σου!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 17. Απάντηση
  Froso
  Τετάρτη, 6 Μάιος 2015 ,9:28 πμ

  Καλημερα σας,
  Χθες βραδυ ειδα ενα πολυ ησυχο αλογο να σερνει ενα καραβι στην θαλασσα και μετα να το ειχα βαλει μα κοιμοιθει σπιτι μου αλλα αυτο ξαπλωσε.Δεν κοιμηθηκε ορθιο. Οταν ξυπνησε το χαιδευα και ηταν πολυ ησυχο.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Ντόρα
   Τετάρτη, 6 Μάιος 2015 ,10:10 πμ

   @Froso, Καλημέρα Φρόσω!!Φρόσω το όνειρο σου κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει την χειραγώγηση..ίσως κάποιο πρόσωπο προσπαθεί να επηρεάσει κάποιο άλλο!Ενδεχομένως είσαι εσύ με κάποιο άλλο πρόσωπο!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Τετάρτη, 6 Μάιος 2015 ,11:15 πμ

    @Ντόρα,

    Όχι, έχει άλλη ερμηνεία το όνειρο. Το άλογο είναι το αγαπημένο της πρόσωπο. Το καράβι είναι η πορεία της ζωής τους. Άρα, ο αγαπημένος της θα σύρει τα πράγματα εκεί που πρέπει. Αν η κοπέλα έχει σχέση, πιθανόν θα την επισημοποιήσει. Αν δεν έχει, θα βρει σύντροφο. Αν είναι παντρεμένη θα κάνει κάτι πιο ουσιαστικό στη σχέση, πιθανόν να αποκτήσουν παιδί. Γενικά είναι η τακτοποίηση μιας σχέσης που ήταν έξω από το σωστό κλίμα, όπως ένα καράβι στη στεριά. Ήρθε η ώρα της τακτοποίησης. Το σπίτι εδώ είναι η ψυχή της κοπέλας. Όταν αγωνιούμε πώς πάει μια σχέση μένουμε άγρυπνοι. Όταν όμως τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο μας παίρνει ο ύπνος. Κοιμήθηκε ξαπλωμένο γιατί είναι αλληγορικά ο σύντροφός της. Δεν έπρεπε να δει τον ίδιο, αλλά κάτι συμβολικό να παριστάνει αυτόν. Γενικά ένα τέτοιο όνειρο δηλώνει το γάμο της. Το χάδεμα είναι η αποδοχή της σ’ αυτόν, η αγάπη, και το ενδιαφέρον της. Το όνειρο αυτό πάει φυσικά για βραβείο.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Τετάρτη, 6 Μάιος 2015 ,11:26 πμ

    @Ντόρα,

    Δεν είπα ότι έκανες λάθος στην αξιολόγηση του ονείρου. Δεν φταίει η λέξη που χρησιμοποίησες. Μη στεναχωριέσαι. Πάμε για άλλα. Σήμερα, ερμήνευσες σωστά πολλά όνειρα. Συνέχισε. Αυτό ήθελε μια πιο συγκεκριμένη ερμηνεία. Στο συγκεκριμένο έπρεπε να πω αυτά που είπα, γιατί ήταν υποψήφιο για βραβείο. Αυτά τα όνειρα τα αναπτύσσω περισσότερο. Πολλές επισημοποιήσεις πέφτουν. Είναι το δεύτερο όνειρο επισημοποίησης που ερμηνεύω σήμερα. Καλά πάμε έτσι Ντόρα; Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι!!!

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 18. Απάντηση
  Εμμανουελα
  Σάββατο, 2 Μάιος 2015 ,9:11 πμ

  Καλημέρα,
  Ειδα οτι ειχε κακοκαιρία και οτι πισω απ το σπίτι μου ειδα ενα μικρό αλογάκι άσπρο και οταν πήγα κοντα του να το βάλω στο σπίτι αυτο άρχισε να τρέχει, πήγα και εγω απο άλλη μεριά να το πιάσω και εμφανίστηκε ο ξαδερφος μου να ειναι πανω στο άλογο που ειχε γινει μεγαλο και μαύρο.. Επειδη συνέχισα να το ψάχνω, το βρήκα σε ενα χωραφι και ηταν μικρό και άσπρο παλι.. Μετα ομως το πηρα με ενα σχοινακι και το γύρισα σπίτι, δεν θυμαμαι να ανέβηκα πανω του..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Τρίτη, 5 Μάιος 2015 ,6:16 πμ

   @Εμμανουελα, αυτό δείχνει οτι μέσα απο απογοητευσεις,εσύ συνεχιζεις να αναζητας την ευτυχία και στο τέλος θα την αποκτήσεις!ίσως να υπαρχουν προβλήματα στη σχέση σου αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά μετα από δική σου επιμονή!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Τρίτη, 5 Μάιος 2015 ,11:48 πμ

    @eagle,

    Να προσθέσω Eagle μου ότι ο ξάδερφός της θα την βοηθήσει να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πρέπει να τον εμπιστευτεί.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 19. Απάντηση
  Μαρινα
  Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 ,3:00 πμ

  Γεια σας!Ειδα στον υπνο μου οτι ερχοταν ενα συννεφο το οποιο οτι ακουμπουσε το παγωνε. αυτο περασε πανω απο κατι αλογα και τα σκοτωσε και εγω ετρεξα αμεσως και μπορεσα και εσωσα 2ασπρα με βουλες τα οποια στην αρχη τα εδεσα στην αυλη αλλα οταν ειδα οτι πλησιαζε το συννεφο τα εβαλα μεσα στο σπιτι μου και αυτα μεταμορφωθηκαν σε ανθρωπους που εγω δεν ξερω.. τι ειναι?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 ,7:16 μμ

   @Μαρινα, είσαι γιατρός?αν ναι,θα μπορούσε να σημαίνει οτι ατομα με αρρώστια που ταλαιπωρεί πολύ κοσμο σε θανατηφόρο σημείο,θα έρθουν στο ιατρείο σου και εσύ θα τα προστατεψεις και θα τα σωσεις!διαφορετικά ενα κακόβουλο ατομο που παντα έπραττε με κακιά,θα θελήσει να βλάψει κάποιους τους οποιους εσύ θα βοηθησεις και θα προστατεψεις απο αυτον!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Τρίτη, 5 Μάιος 2015 ,11:52 πμ

    @eagle,

    Εδώ έπεσες σε σφάλμα φίλη μου. Νομίζω η πρώτη φορά είναι. Είναι ψυχολογικό το όνειρο και αφορά την κατάσταση που βρίσκεται το άτομο. Τα σύννεφα είναι η απογοήτευση που έχει ή οι αρνητικές σκέψεις που κάνει, τα οποία σκοτώνουν αλληγορικά όσα προσπαθεί να πετύχει. Με τη δύναμη που της έχει απομείνει, θα κατορθώσει να σώσει όσα μπορεί. Θα καταφέρει να τα διατηρήσει και μέσα της θα πάρουν μια νέα μορφή που θα μπορέσει να δεχτεί η ψυχή της καλύτερα ή ακόμα και η ίδια.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Απάντηση
     eagle
     Τρίτη, 5 Μάιος 2015 ,7:40 μμ

     Ευχαριστώ πολύ που με διορθώσεις!μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπελα!λίγη αισιοδοξία χρειαζεται!πρεπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να προχωράμε οτι και αν συμβαίνει!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 20. Απάντηση
  broscuta
  Τρίτη, 28 Απρίλιος 2015 ,9:59 μμ

  ειδα στον υπνο μου μια κοπελα (χορευουμε μαζι σε μια παρασταση) οτι αυτη ηταν γυμνη πανω σε ενα αλλογο καφε μεσα σε θολη θαλασσα.τι σημαινει αυτο?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Τρίτη, 5 Μάιος 2015 ,11:57 πμ

   @broscuta,

   Είσαι γυναίκα ή άνδρας; Καλό θα ήταν όταν γράφετε ψευδώνυμα να γνωρίζω το φύλο σας.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    broscuta
    Τρίτη, 5 Μάιος 2015 ,3:55 μμ

    @Νεκταρία,
    γυναικα ειμαι. Eυχαριστω

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
     Νεκταρία
     Τρίτη, 5 Μάιος 2015 ,5:43 μμ

     @broscuta,

     Το φαντάστηκα, αλλά δεν ήθελα να υποπέσω σε σφάλμα. Αυτό δείχνει, ότι είσαι ένα άτομο που σκέφτεσαι κάποιες φορές με διαφορετικό τρόπο. Υπάρχουν στιγμές που ο ένας σου εαυτός ενώνεται με τον άλλο σε ένα ασταμάτητο χορό συναισθημάτων σε ένα θέατρο του παραλόγου. Ξεσπάς και κάνεις αυτό που αισθάνεσαι ελεύθερα. Τολμάς να ξεγυμνώσεις τις εσώψυχες επιθυμίες σου με θάρρος, αλλά ο δρόμος που βαδίζεις είναι αβέβαιος και κανείς δεν ξέρει που θα σε βγάλει.

     VN:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Απάντηση
     broscuta
     Τρίτη, 5 Μάιος 2015 ,5:49 μμ

     @broscuta,

     Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Νεκταρια!!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 21. Απάντηση
  Λουίζα
  Δευτέρα, 6 Απρίλιος 2015 ,7:44 μμ

  Είδα πως έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα και όσο πήγαινε μεγάλωνε σωματικά και το τριχομα γινόταν όλο και πιο σκούρο. Μέχρι που μεταμορφοθηκε και πήρε την εμφάνιση ενός καφέ αλογου και αυτό ερχόταν καταπάνω μου χωρίς πλέον να ακούει στις εντολές μου και ήταν ανυπάκουο.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 22. Απάντηση
  viktoria
  Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 ,12:44 πμ

  Είδα οτι ο αγαπημένος μου τι στιγμή που πήγε να με αγκαλιάσει έγινε το κεφάλι του αλογίσιο με μια μεγάλη χαίτη

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 ,1:48 μμ

   @viktoria,

   Τι χρώμα ήταν το άλογο αυτό θυμάσαι; Αν ήταν μαύρο είναι άπιστος. Αν ήταν άσπρο πιστός. Αν ήταν κόκκινο δείχνει ότι τον θέλεις, αλλά αυτός έχει άλλες σκέψεις. Αν ήταν γκρίζο δηλώνει ανάμικτα αισθήματα. Αν δεν θυμάσαι χρώμα δηλώνει ότι δεν θέλει να γνωρίζεις τα αισθήματά του. Δείχνει αυτό που θέλεις εσύ. Ξέρει όμως να κρύβει τι πραγματικά αισθάνεται πολύ καλά.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 23. Απάντηση
  ΜΑΡΊΝΑ
  Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 ,4:54 μμ

  Γεια σασ,
  Στο όνειρο μου ειδα οτι υπηρχε διπλα απο το σπιτι μου ενα χωραφι μ ασπρα αλογα να βοσκανε.Ημουν με μια παιδικη μ φιλη που μενει εκει διπλα ενα αλογο απο αυτα αρσενικο ο αρχηγοσ τησ αγελησ δυνατο κ μυώδης αρχισε ν με κυνκυνηγάει και ισα που πρόλαβα ν σκαρφαλώσω στη πορτα κ να μπω στο σπίτι τησ φιλησ μου.Μ ειπε οτι ηταν πολθπολυ ατιθασο αλογο κ ν προσεχω.μπορειτε ν μου πεπει τι σημαινει;

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 ,6:59 μμ

   @ΜΑΡΊΝΑ,

   Φαντάζομαι ότι το χωράφι αυτό με τα άλογα δεν υπάρχει στ’ αλήθεια! Αν υπάρχει, τότε το όνειρο δεν έχει εξήγηση. Στην αντίθετη περίπτωση, που πιστεύω ότι είναι η πιθανότερη, τα άσπρα άλογα είναι επιτυχίες και χαρές. Είναι οι φίλοι μας ή το άλλο μας εγώ. Όμως η αντίθεση που υπάρχει εδώ δείχνει πως πρόκειται για άσπονδο φίλο, εφόσον ήταν αρσενικού γένους. Άρα, κάποιος που πιστεύεις ότι είναι φίλος σου, δεν είναι. Να προσέχεις!

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 24. Απάντηση
  Ρουλα
  Τετάρτη, 4 Φεβρουάριος 2015 ,5:59 μμ

  Εγω ειδα των λιγων ημερων πρωην μου πανω σε καφε / κοκκινο αλογο να ερχεται….σαν να τον εβλεπα εγω δηλαδη μπροστα μου να ερχεται προς τα εμενα….αλλα δεν καταλαβα που ακριβως ειμαι εγω…αν ειμαι κ εγω στο λιβαδι..στην εξοχη…ή οχι…δεν ειδα παρακατω ομως τι εγινε….κ πριν απο αυτο τον ειδα να καθεται καπου κ φαινοταν χτυπημενος…σαν να ειχε καποιο προβλημα υγειας….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 5 Φεβρουάριος 2015 ,11:43 πμ

   @Ρουλα,

   Μπορεί να χωρίσατε γι’ αυτή την αιτία. Είναι άρρωστος και πολύ δυστυχισμένος και το κρύβει. Μπορεί κατά βάθος να μην ήθελε το χωρισμό σας. Φαντάζομαι εκείνος το ζήτησε για να μην πονέσεις αν μάθεις τι κρύβει.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    Ρουλα
    Πέμπτη, 5 Φεβρουάριος 2015 ,12:34 μμ

    @Νεκταρία,
    Ναι ειναι αρρωστος…κ προκειται να ξεκινησει θεραπεια στο νοσοκομειο…ομως ειχαμε πει οτι θα το περασουμε μαζι κ μαλιστα ειχα κλεισει εισητηριο για να ειμαι εκει για την θεραπεια του κ ηταν χαρουμενος για αυτο…αυτος ζητησε να χωρισουμε…εντελως απροσμενα….

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Απάντηση
     Ρουλα
     Πέμπτη, 5 Φεβρουάριος 2015 ,12:47 μμ

     @Ρουλα,
     συγκεκριμενα στο ονειρο ειδα οτι του επαιρναν κατι σαν συνεντευξη κ αυτος καθοταν κ μιλουσε….κ ο δημιοσιογραφος προσπαθουσε να του τραβηξουν στο βιντεο το προβλημα του..το χτυπημενο του ποδι…κ να επικεντρωθουν σε αυτο χωρις να το ξερει αυτος…(κατι τετοιο τελοσπαντων)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
     Νεκταρία
     Πέμπτη, 5 Φεβρουάριος 2015 ,12:47 μμ

     @Ρουλα,

     Οι άνδρες φίλη μου θέλουν να είναι πάντα δυνατοί και υγιέστατοι. Θέλουν να μπορούν να προσφέρουν σε μια γυναίκα. Σε δέχτηκε δίπλα του να του συμπαρασταθείς στο πρόβλημά του, αλλά ένιωσε άχρηστος, ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει όσα θα ήθελε. Είμαι σίγουρη πως όταν γίνει καλά θα σου πει να τα ξαναφτιάξετε. Μην τον εγκαταλείψεις. Αυτές οι σκέψεις είναι ασυνείδητες. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημά του δεν τον αφήνει να σκεφτεί σωστά τι λέει και τι κάνει. Αύριο θα το μετανιώσει.

     VN:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 25. Απάντηση
  Κατερίνα
  Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 ,3:36 μμ

  Εγώ είδα πως έβλεπα από το παράθυρο έναν να ιππεύει ένα καφέ άλογο και πως κάποια στιγμή θα το ιππεύα και εγώ Αλλά ξύπνησα και δε προλαβα

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 ,8:51 μμ

   @Κατερίνα,

   Θα βρεις σύντροφο, αλλά δεν θα είναι αυτό που ονειρεύεσαι. Όμως θα είναι ένας πολύ καλός και πιστός άνθρωπος. Δεν ήρθε όμως η στιγμή ακόμα, αργει. Γι’ αυτό είδες ένα ημιτελές όνειρο. Αν είσαι παντρεμένη πρόκειται για φίλο του άλλου φύλου.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 26. Απάντηση
  ολυμπια96
  Κυριακή, 2 Νοέμβριος 2014 ,12:10 μμ

  Καλημερα…ειδα πως με κυνηγουσε ενας ανδρας να με σκοτωσει με αιχμηρα αντικειμενα ετρεξα κρυφτηκα πισω απο ενα δεντρο και σιγα σιγα με πλησιασαν 2ή3 λευκα αλογα τα χαιδεψα εκατσαν γυρω μ κ μετα αυτος ο ανδρας δν μπορουσε να μ κανει τπτ γτ με προστατευαν τα αλογα
  .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 27. Απάντηση
  Αγγελικη
  Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 ,9:20 μμ

  Καλησπερα, είδα οτι ιππευα ενα ασπρο αλογο και διπλα μου με τα ποδια ερχοταν μια φιλη μου.Οταν εφτασα στον προορισμο μου, οπου ηταν στο μερος του πρωην φιλου μου- εκει ηταν ο αδερφος του.Το αλογο ηταν δικό του και οταν κατεβηκα το αλογο ηταν κουρασμενο και ξαπλωσε.Αυτος μου ειπε οτι δεν επρεπε να ανεβω στο αλογο γιατι ηταν αρρωστο και το κουρασα.Εγω του ειπα οτι το αλογο μου το εδωσε ο πατερας της ‘φιλης’ μου και δεν το ηξερα.Οσο ημουν πανω στο αλογο ηταν μια χαρα οταν εφτασα εκει κουραστηκε…..
  Ευχαριστω πολύ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Δευτέρα, 3 Νοέμβριος 2014 ,6:32 μμ

   @Αγγελικη,

   Το άσπρο άλογο πάντα το ιππεύουμε όταν είναι το δικό μας ριζικό, η σωστή σκέψη. Άρα, αυτό το άτομο ταλανίζει τη σκέψη σου. Φαίνεται πως η διαδρομή μαζί του είναι καλή. ¨Ομως το αποτέλεσμα μετράει και δεν είναι μαζί του. Άρα, κάτι άλλο είναι για σένα.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 28. Απάντηση
  Βικη
  Δευτέρα, 8 Σεπτέμβριος 2014 ,6:25 πμ

  ειδα κοντα στην γειτονια μου τεσσερις καβαλαριδες αρκετα μεγαλωσωμοι και μαυροφορεμενοι με μακριους χιτωνες (σαν το χαρο ενα πραμα) ο ενας ηταν σε ασπρο αλογο ο αλλος σε μαυρο… (δεν θυμαμαι για τους αλλους δυο) και μετα απο λιγο χωριστηκαν ανα δυαδες στο σταυροδρομι της γειτονιας μου… ξυπνησα γιατι ηταν πολυ τρομακτικο

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 29. Απάντηση
  eleni
  Πέμπτη, 7 Αύγουστος 2014 ,6:41 μμ

  Γεια σας.. Είδα πως ήμουν σε ένα ερημικό μέρος με την μητέρα μου και την κόρη μου και γύρο είχε βουνά, ξαφνικά πέρασε ένα αεροπλάνο με μία κίτρινη σημαία στο πίσω μέρος, εγώ και η κόρη μου τρέχαμε να δούμε που πάει όμως το χάσαμε και καταλήξαμε σε ένα στενό δρομάκι με πέτρες γύρο από το βουνό, φοβηθήκαμε και γυρίσαμε στη μητέρα μου. Εκεί ήρθε ένα καφέ άλογο και του έδινα νερό, έπινε, ξαφνικά αγρίευε και μετά ημέρευε, ώσπου πήρε μορφή γυναίκας και ξανά έγινε άλογα και ξάπλωσε.
  Τι είναι??
  Ευχαριστώ!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 7 Αύγουστος 2014 ,7:57 μμ

   @eleni,

   Δεν είναι καλό όνειρο. Να προσέχετε. Είσαι χωρισμένη μητέρα; Αν ναι οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι αν έχεις σύντροφο ή σύζυγο.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 30. Απάντηση
  ντιανα
  Τετάρτη, 6 Αύγουστος 2014 ,10:54 πμ

  Ειδα στο όνειρο μου να νε κυνηγάει ενα καφέ ανοιχτόχρωμο άλογο

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 7 Αύγουστος 2014 ,12:29 μμ

   @ντιανα,

   Θα βρεθείς αντιμέτωπη με μια κατάσταση που θα σου δώσει χαρά, αλλά και λύπη ταυτόχρονα. Αν σε έπιασε θα σε επηρεάσει πολύ αυτό. Αν δεν σε έπιασε όμως θα περάσει.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 31. Απάντηση
  Ιωάννα
  Τρίτη, 5 Αύγουστος 2014 ,1:28 μμ

  Γειά σας , Κυρία Νεκταρία
  Χθες το βράδυ είδα ότι ήμουν καλεσμένη σε έναν γάμο, (το ζευγάρι μου ήταν άγνωστο, αλλά στο όνειρο υποτίθεται ότι τους γνώριζα).Είμασταν σε ένα εξοχικό μέρος και καθώς περιμέναμε το ζευγάρι είδα ότι τάχα είχαν δύο άλογα, ένα αρσενικό και θηλυκό, άσπρου χρώματος, στολισμένα με κορδέλες, γαλάζιες το αρσενικό, κόκκινες το θηλυκό, και νομίζω λουλούδια, τα οποία έτρεχαν ανέμελα στην εξοχή και έπαιζαν μεταξύ τους σαν να ήταν ερωτευμένα.
  Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλές διακοπές.
  Με εκτίμηση

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 7 Αύγουστος 2014 ,8:08 μμ

   @Ιωάννα,

   Ήρθε τελικά το ζευγάρι ή στην θέση αυτών ήρθαν τα άλογα; Το όνειρό σου πάει για βραβείο και θέλω να ξεκαθαρίσω αυτό το μελανό σημείο που του στερεί την είσοδο. Ήρθε τελικά το ζευγάρι;

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 32. Απάντηση
  σονια pj
  Σάββατο, 19 Ιούλιος 2014 ,11:15 πμ

  Ειδα οτι ενας λυκος δαγκωνε ενα κοριτσακι και μετα ξεφυγε και υστερα θα ερχοταν να μας βρει και ξαφνικα βλεπω ενα ασπρο αλογο σε ενα λιβαδι οπου ειρθε διπλα μου και εγω τρομαξα.Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει;

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Δευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 ,10:02 πμ

   @σονια pj,

   Το όνειρο δείχνει ότι έχεις κατάθλιψη και τα βλέπεις όλα άσχημα. Το κοριτσάκι εδώ είσαι εσύ. Είσαι τόσο απογοητευμένη που ακόμα και η ευτυχία να έρθει θα σε τρομάξει. Να προσέχεις!

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 33. Απάντηση
  στεφανια
  Τρίτη, 20 Μάιος 2014 ,3:04 μμ

  ειχα δει στον υπνο μου πολλους ιπποτες πανω σε μαυρα αλογα.και ενας απο αυτους ηταν πανω σε ασπρο αλογο και μου μιλουσε.μαλλον ηταν αυτος που μου αρεσει..αλλα δεν μιλαμε πλεων.Μπορειται σας παρακαλω να μου τ εξηγησετε;;;

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 34. Απάντηση
  kostas
  Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 ,3:18 μμ

  eida 2 aloga mple prasina na trexoun se ena libadi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 ,1:23 μμ

   @kostas,

   Αυτό είναι ένα όνειρο που δείχνει την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην ίδια κυβέρνηση. Αυτό σε απασχολεί πολύ και το ονειρεύτηκες. Δεν σου αρέσει κατά βάθος αυτό το πάντρεμα.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 35. Απάντηση
  Kyriakh
  Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2012 ,12:56 μμ

  Ονειρεύτηκα πως ήμουν στο παλιό μου σπίτι και βγαίνοντας για τα σκουπίδια ήρθε προς ένα εμένα ένα μαύρο άλογο και δίπλα ένα πολύ ωραίο ποδήλατο το οποίο ερχόταν κ αυτό προς εμενα κ αυτό χωρίς αναβάτη.Μου άρεσε το ποδήλατο και το πήρα και μαζί μ αυτό πήρα και το μαύρο άλογο.Αλλά μόλις το έβαλα στο σπίτι το άλογο αγρίεψε μάκρινε κάπως το μπροστά τριχωμά του και άρχισε να καλύπτει τα μάτια του κ άρχισε να μου επιτίθεται προσπαθώντας να με δαγκώσει κ κλωτσόντας με.Με ξάπλωσε και ανέβηκε από πάνω μου ως που κατάφερα να το κάνω προς τα πίσω και να το βγάλω απ το σπίτι με τη βοήθεια μιας γνωστής κοπέλας που βρισκόταν εκεί.Ύστερα κράταγα την πόρτα με δύναμη για να μην μες το σπίτι ενώ το άλογο δεν σταμάταγε να σπρώχνει.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 36. Απάντηση
  viki
  Σάββατο, 2 Ιούνιος 2012 ,9:43 πμ

  ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν 8 μηνων εγγυος και ενα αλογο με ακολουθουσε συνεχεια και με μυριζε ,εβαζε συνεχεια την μουσουδα του πανω μου,αλλα εγω ενιωθα λιγη ταραχη μη με χτυπησει στην κοιλια.Το αλογο βρισκοταν μεσα σε ενα εμποριο κεντρο,ενα ομορφο αλογο αλλα το χρωμα του αλλαζε συνεχεια.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Demi
   Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 ,10:17 πμ

   @viki,
   Είδα ότι βρισκόμουν σε μια παραλία κοντά στο παλιο μου εξοχικό με τη μητέρα μου και ξαφνικά ερχοντουσαν πολλοί καρχαρίες οι οποίοι και τελικά κατέληξαν στη στεριά. Μερικοί πέθαναν από ασφυξία και στη συνέχεια άρχισαν να τρέχουν μαύρα τεράστια άλογα από το βάθος της θάλασσας προς τη στεριά. Τελικά εγώ και η μητέρα μου δεν πάθαμε τίποτα γιατί είχαμε προλάβει να τρέξουμε και αρχίσαμε ν ανεβαινουμε το βουνό για να γλιτώσουμε. Πείτεου παρακαλώ τι μπορει να σημαίνουν αυτά.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    Νεκταρία
    Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 ,1:29 μμ

    @Demi,

    Και τα δύο όνειρα έχουν την ίδια εξήγηση. Προβλήματα θα δημιουργηθούν πολύ σοβαρά, αλλά δεν θα σας επηρεάσουν αρνητικά γιατί σας προστατεύει ο Θεός.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 37. Απάντηση
  Σουλα
  Δευτέρα, 28 Μάιος 2012 ,2:12 μμ

  SOS…. Απαντήστε μου please είδα ότι με χτύπησε άλογο μ έσπρωχνε βασικά αλλα δεν έπεσα κάτω …. Γενικά αυτές τις μέρες βλέπω κάθε μέρα κ απο ένα διαφορετικό ζώο στον ύπνο μου…. Πείτε μου τι μπορεί να συμαινει αυτο?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 ,1:30 μμ

   @Σουλα,

   Κάποιες στεναχώριες σε βασανίζουν, αλλά δεν θα είναι ικανές να επηρεάσουν τον ψυχικό σου κόσμο, ούτε θα είναι καταστροφικές για σένα. Ανάλογα το μέγεθος της στεναχώριας κάθε φορά, βλέπεις το ανάλογο ζώο.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 38. Απάντηση
  mika
  Κυριακή, 20 Μάιος 2012 ,11:38 πμ

  ego ida polla aspra aloga kathomoun epano tous me ton antra pou agapo.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 39. Απάντηση
  Demi
  Τετάρτη, 2 Μάιος 2012 ,8:32 πμ

  Eγώ είδα πως ένας φίλος μου που πέθανε πρόσφατα μου έδωσε ένα άσπρο άλογο. Τί σημαίνει αυτό?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 40. Απάντηση
  ginaki
  Τρίτη, 1 Μάιος 2012 ,11:59 μμ

  ειδα πριν κανα μηνα οτι ημουν στη θαλασσα και δισταζα να μπω γιατι ειχε καρχαριες.ξαφνικα εμφανιζονται 2 μαυρα δελφινια οπου ηταν μες στην χαρα και παιζανε αναμεταξυ τους οποτε μου εφυγε ο φοβος για τους καρχαριες και μπηκα μεσα και εγω.αυτα μολις με ειδαν ερχονταν προς το μερος μου και μεταμορφωθηκαν σε 4 καφε αλογα οπου περπατουσαν περηφανα πανω στη θαλασσα και εγω τα κοιταζα με φοβο και δεος!τι να σημαινει αυτο αραγε?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 41. Απάντηση
  Adromeda
  Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 ,6:36 μμ

  ειδα οτι ειχα 3 δικα μου αλογα.ηταν τεραστια!το ενα ηταν καστανομαυρο,το αλλο κιτρινο και το τριτι ηταν απαλο μωβ αλλα ηταν Πηγασος και θυμαμαι οτι ετρεχα να παω πιο ‘κει επειδη προσγειωνοταν και με καλυψε με τη φτερουγα…το ωραιο ηταν οτι ημουν πολυ ευτυχισμενη!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 42. Απάντηση
  myrto
  Δευτέρα, 5 Μάρτιος 2012 ,5:21 μμ

  ειδα οτι ήμουν στο παλιο μου σπίτι κ ο άντρας μου με την πεθερά μου μου έκαναν δώρο ένα μαύρο,γερό γυαλιστερό,γυμνασμένο,ψηλό άλογο το όποίο σέλωσε κ εγώ κλαίγωντας από την χαρά μου ανέβηκα καμαρωτή κ έπιασα τα χαλινάρια ,ένιωθα χαρούμενη από το δώρο πίσω κοίταζαν κ τα κοριτσάκια μου,επίσης είχε πολύ ωραία χαίτη κ ουρά

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 43. Απάντηση
  dimis
  Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2012 ,9:51 πμ

  αν δεις εναι αλογο ασπρο με μαυρες βουλες να γεναει δυο αλογακια τα ιδια οπος η φοραδα, τι σημενει;

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 44. Απάντηση
  horselover
  Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2012 ,9:39 πμ

  Egw eida sto oneiro mou pws eixa anevei sto bouno(me ton ippiko omilo stin perioxh mou me ola ta alogo apo enan ippea panw tous)eimoun me to diko mou alogo mauro fresian.O logos pou eixame anevei itan gt eginan sunegermoi pws erxotan tsouunami,etsi prolavame kai trexame me ta aloga poli grigoura panw sto bouno.Oloi vlepame tromagmenoi ka9os ta paliroika kumata erxotan me agrio tropo kai dialousan poli biaia ta spitia…3afnika 9umi9ika pws i mitera mou vriskotan stin poli to opoio tsunami tn eixe katastrepsei oloklirotika.Egw i9ela na paw stin poli na tin parw alla o daskalos mou den me afhne,kai egw perimena upomonetika gia na teliosi to tsunami…teliwse kai etrexa pio grigora me tin forada mou apo tous allous na prolava na tin vrww…upirxan poli an9rwpoi pou eklegan kai epsaxnan tous dikous tous alloi 9rinousan alloi apelpismeni i9elan na pe9anoun logo tis oloklirotikhs katastrofhs.Molis me eidan emena me tin psili mu forada na rwtaw gnwstous gia tn mhtera mou elegan pws kriftike se mia mikri kaliva,mou eipan pou vriskotan kai piga viastika na tin vrw mono pou i forada mou eixe psilo kourasth logo tou treximatos…epsaxna,epsaxna kapia stigmi eipa ston euato mou paei pe9ane auto itan dn prolava na tin apoxeretisw estw na mou pei kai ekeini kamia simvoui
  alla ekeini tin stigmi tin vrika…SAS PARAKALW PEITE MOU TI SIMEINEI
  AUTO TO ONEIRO…EUXARISTW :D
  (ta gegonota me ta aloga einai pragmatika)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 45. Απάντηση
  Ρενα
  Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2012 ,7:26 μμ

  Αμα δεις σε ενα πρασινο χωραφι 2 αλογα (1 ασπρο+1 κοκκινο πρως μαυρο)ανεβενεις σΤΟ ασπρο,φευγεις,το αλλο αλογο να σε ακολουθει και μετα εφειγα μετα 2 αυτα αλογα μη ξερωντας που…..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 46. Απάντηση
  Σοφία
  Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011 ,7:41 μμ

  ειδα στον υπνο μου να περιμενουν παρα πολλα αλογα να περιμενουν ηρεμα στο απενταντι πεζοδρομειο απ το σπιτι μου και κοιταγαν προς στο σπιτι μου. τι σημαινει;

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 47. Απάντηση
  Νεκταρία Γ.
  Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 ,10:13 πμ

  έφη: Γενικά αυτό το όνειρο δηλώνει ότι θα λάβεις χρήματα.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 48. Απάντηση
  έφη
  Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2011 ,11:43 μμ

  an deis skata alogoy?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 49. Απάντηση
  Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2011 ,9:21 πμ

  maria: Το εξηγεί πολύ σωστά ο ονειροκρίτης μας παραπάνω:
  Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 50. Απάντηση
  Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011 ,4:11 μμ

  xristina: Αχ γιατί να τα βρείς!!!! Απόγοητεύσεις είναι. Κάτι που πίστευες ότι θα σου δώσει χαρά θα καταλήξει σε απογοήτευση. Δεν ήταν όμως ένα το άλογο. Δύο ήταν. Εύχομαι την επόμενη φορά να δεις άσπρο για να αποζημιωθείς.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 51. Απάντηση
  xristina
  Κυριακή, 14 Αύγουστος 2011 ,1:32 μμ

  εγω ηδα οτι το μαυρο αλογο μου ειχε χαθει 2 φορες και μετα το βρηκα τι σημενει αυτο??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 52. Απάντηση
  nasia
  Παρασκευή, 5 Αύγουστος 2011 ,9:55 πμ

  eida ena kafe oreo alogo pou to kafalousa kai perpatagame mesa se mia thalassa……..
  me kati filous mu ti na einai arage????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 53. Απάντηση
  maria
  Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2011 ,11:11 πμ

  εγω ειδα χθες ενα καφε σκουρο αλογο καθαρο και ημουν με μια φιλη μου μαζι. Εκει που περπατουσαμε το ειδαμε να τρεχει πανω μας,εμεις τρεχαμε και ετρεχε και αυτο απο πισω μας.Εμεις δεν μπορουσαμε να τρεξουμε αλλο και τοτε σταματησαμε ηρθε το αλογο απο πανω μας και μας μιλησε και μας ειπε να βρουμε τροφηγια να φαει.Τελος του βρηκαμε και τελειωσε το ονειρο. τι σημαινει?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 54. Απάντηση
  μαρκ
  Σάββατο, 9 Ιούλιος 2011 ,6:55 μμ

  βασικα εγω ειδα ενα μαυρο αλογο αρκετα αγριο και πολυ τεραστιο!προσπαθησα να το ηρεμησω ανοιγοντας του κοθβεντα,και τα καταφερα!το μονο θεμα μου ομως ειναι πως ανταποκριθηκε στην συζητηση,απαντωντας μου!ετσι αφου μου λυθηκαν καποιες αποριες πανω στο θεμα των πεταλων καταληξαμε να φιλιομασταν!γι’ αυτο υπαρχει αραγε εξηγηση??ειναι αστειο ομως!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 55. Απάντηση
  giota
  Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2011 ,11:39 πμ

  Τι σημαίνει που είδα ΠΟΛΛΑ σκούρα άλογα(ένα απαυτα το ιππευσα ΕΓΩ) να ΕΙΝΑΙ μαζεμένα γύρω Απο μια αρκετά μεγάλης έκτασης φωτιά, και να συνεργάζονται για να σώζουν κάθε ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟ άλογο που εχωνε το κεφάλι του μέσα στη φωτιά , το εσπρωχναν έξω και συνεχιζανε, ΚΑΤΙ σαν τελετουργικό. τα άλογα ΠΟΤΕ δεν καίγονταν. ΑΠΛΑ κάθονταν γύρω απτή φωτιά και βαζαν τα κεφαλια τους μέσα..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 56. Απάντηση
  chris
  Τετάρτη, 1 Ιούνιος 2011 ,8:24 πμ

  eida oti edwsa stin fili mou ena kafe dunato alogo na to ippeusei.ti simainei????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 57. Απάντηση
  μιχαλης
  Σάββατο, 28 Μάιος 2011 ,7:30 πμ

  Κρατουσα στην αγκαλια μου νεογεννητο λευκο αλογακι, περιπου στο μεγεθος γατας, αλλα πιο αδυνατο απο γατα και το χαιδευα κι αυτο απολαμβανε τα χαδια και μου χαμογελουσε.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 58. Απάντηση
  elleni
  Πέμπτη, 12 Μάιος 2011 ,8:04 μμ

  eida ena oneiro sto opoio imoun sto dromo kai pigaina pros to spiti m arga to vradu,kai stin teliki eu8eia tou spitiou mou eida 7 kafe aloga..perasa anamesa apo ta tessera prwta aloga pou itan isuxa kai adiafora mazi mou.Ta tria alla omws me to pou me eidan arxisan na me kinugan kai na 8eloun na me dwgkwsoun. dn prolava na ftasw sto spiti mou,ma mpika sto spiti mias geitonisas mou,alla me ediw3e. molis vgika apo to spiti tis geitonisas ekopsa 2 kladia apo mia kerasia gia na ta isixasw kai na ftasw spiti mou ma den ta efagan kai arxisan na me kunigane pali.(ti mporei na shmainei kati tetoio?)(stin pragmatikotita exw 3 aloga sto spiti mou,alla dn emoiazan m’auta)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 59. Απάντηση
  toro
  Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2011 ,10:08 πμ

  oneireythka oti ena gaidouro-alogo pou mou dagkwse to daxtylo..ti mporei na shmainei???

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 60. Απάντηση
  toro
  Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2011 ,10:05 πμ

  Αν deiC na su dAgkwnei to daxtylo tote ti shmainei..??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 61. Απάντηση
  Dimi
  Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2011 ,12:44 πμ

  Eida oti xaideya ena aloyo kafe poly omorfo me makria »mallia» kai apo dipla mu htan enas stavlos me ena kleisto fylakismeno mayro aloyo pu me koitouse me ena kata9liptiko kai skymeno kefali sa na mu eleye »ippeyse me» kai stenoxwre8hka ki eyw alla to parelypsa kai synexisa na xtenizw kai na xaideyw to aloyo mu afou pisw mu akoulou8ousan filoi mu me dika tous aloya

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 62. Απάντηση
  Leonard
  Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 ,10:27 πμ

  Όταν τα πρωτοέφτιαξα με το άγορι μου η μητέρα μου είδε ένα όνειρο κατά το όποιο υπήρχε ένα άλογο στην αυλή του σπιτιού του αγοριού μου, ήταν καφετί, λαμπερό, δυνατό και καμαρώτο. Δίπλα του ήταν ένα φυτό (βλαστός) εύρωστο, ψηλό και καταπράσινο. Κάποια στιγμή το άλογο έσκυψε και με την μια έκοψε τον βλάστο.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 63. Απάντηση
  dimitris
  Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2011 ,10:44 μμ

  eida ena alogo skouroxromo kafe me voules na perimenei mazi me kapoion entelos paralogo sena stathmo ilektrikou konta sto spiti mou kai kathos irthe to treno to alogo afto fovotan na mpei sto vagoni kai to esproxan kai kathos fovotan ego piga kai to agaliasa kai iremise. mesa sto vagoni gonatise kai ekatse kato iremo kathos ego to koitousa. ti na simainei arage to oneiro afto

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 64. Απάντηση
  liquide
  Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2011 ,1:56 πμ

  eida oneiro polla skouroxrwma aloga(den mporw na 8imi8w an htan mavra h kafe )etrexan elef8era sto livadi ,alla ta evlepa apo psila kapoies fores..ti mporei na simenei afto?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 65. Απάντηση
  Amando
  Κυριακή, 27 Φεβρουάριος 2011 ,12:02 μμ

  eida oti eixa st saloni m ena mavro alogo k t xteniza…opote t xteniza orizontia ka8otan katw opote t xteniza ka8eta sikwnotan…k itan ekei i megaliteri aderfi m k tis t edeixna…k eniw8a oti t agapousa poli afto t alogo k m akoue oti tou elega…k ekei p t xteniza pigaina pros t prosopo tou k t xeti tou k 3afnika apektise ginaikio prosopo poli omorfo k poli wraia vameno k meta tis xteniza t malia k eixe mia mikri ple3ouda dipla st de3i afti tis k pali t edei3a st aderfi m….afto 8imamai…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 66. Απάντηση
  Ηλίας
  Κυριακή, 2 Ιανουάριος 2011 ,10:20 μμ

  Είδα όνειρο πως είχα στην κατοχή μου 4 παρδαλα άλογα , 2 μεγάλα θυληκα και 2 πουλάρια .Σε μια στιγμή απροσεξίας έφυγαν προς αγνωστη κατευθηνση εγώ ομως δεν απογοητευτηκα.Πραγματικά το ένα πουλάρι επέστρεψε όχι όμως και τα άλλα 3, εγώ ομως πιστευα πως θα επιστρεψουν.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 67. Απάντηση
  Zina
  Σάββατο, 1 Ιανουάριος 2011 ,1:56 μμ

  ειδα στ ονειρο μ πως ερχονταν αλογα προς τ μερος μ με κακες προθεσεις,ειχαν κοκκινα ματια και γκριζο τριχομα.Εγω τους ελεγα μια συγκεκριμενη λεξη και ενω ηταν αγρια και ετρεχαν…αυτα σταματουσαν να τρεχουν,τ ματια τους αλλαζαν χρωμα και γινονταν ηρεμα και φιλικα.Αυτο εγινε με τρεια αλογα νομιζο,τ τεταρτο ομως δεν σταματουσε και εκει που ειχα πεσει κατω και το αλογο ετρεχε ετοιμο να με ποδοπατησει ξαφνικα καποιος με εσωσε.Το αγορι αυτο μ αρεσει και το βλεπω καθε φορα στ ονειρο μ με αλλο προσωπο…με το προσωπο ενος τραγουδιστει που μ αρεσει εμφανισιακα…ξεχασα να πω πως τ αλογα αυτα ηταν ωραια και δυνατα!
  Αν γινεται θα ηθελα μια απαντηση γρηγορα ειναι σοβαρο!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 68. Απάντηση
  Alexander
  Τετάρτη, 1 Δεκέμβριος 2010 ,7:11 μμ

  εγω ειδα χθες οτι ιππευα ενα καφε αλογο με λαμπερο τριχομα και δυνατο και ειχα πολυ εντονη αισθηση ευτηχιας αλλα μετα ηρθε μια μεγαλη σε ηλικεια γυναικα κ ελεγε πως ειναι δικο της κ δεν μ το πουλαει,κατεβηκα απο το αλογο κρατοντας το παντα απο τα χαλιναρια κ αρνηθικα να της το δωσω κ εκει τελιωσε το ονειρο

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 69. Απάντηση
  michaelamich mich
  Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 ,1:18 μμ

  εγώ πάλι είδα τρία λεπτοκαμωμένα άλογα σελωμένα μέσα στην αυλή του παππού μου.θυμάμαι ότι ήταν ένα καφέ ένα λευκό και ένα μαύρο….. έκανε αρκετή ζέστη και πήγα και τα πότισα με νερό τα χτένισα κι ύστερα ανέβηκα στο άσπρο και τα άλλα 2 με ακολουθούσαν χωρίς να τα ιππεύει κανείς. παρατήρησα ότι μετά την φροντίδα που τους έδωσα δεν ήταν πια λεπτοκαμωμένα αλλά πολύ όμορφα και καθαρά.ανεβήκαμε μια μεγάλη ανηφόρα και φτάσαμε σε μια καφετέρια όπου κάνω μαθήματα ιππασίας και ρώτησα αν μπορώ να τα αφήσω εκεί. εκείνοι δεν τα δέχτηκαν και είπα να τα πάρω σπίτι μου. τί μπορεί να σημαίνει αυτό?????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 70. Απάντηση
  Δευτέρα, 24 Μάιος 2010 ,12:37 μμ

  Ονειρεύτηκα να ιππεύω ένα άλογο υγιέστατο χρώματος καστανό σκούρο με γυαλιστερό τρίχωμα γεμάτο ζωή, χωρίς σέλα με μένα, μαζί μου ήταν ένα αγοράκι και να πετάμε ψηλά – πολύ ψηλά ανάμεσα σε ψηλά κτήρια καλυμμένα με τζάμια – καθρεφτένια ατενίζοντας τον ήλιο ! Τι μπορεί να σημαίνει ??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 71. Απάντηση
  Lefter
  Κυριακή, 3 Ιανουάριος 2010 ,12:38 μμ

  το ονειρο μου λες και επιασα και πηρα αγκαλια μου ενα πουλαρι πολυ ομορφο,το οποιο πιο περα ειχε την μανα του και την φωναζε απο την αγκαλια μου //μαμα,μαμα//με μια πολυ γλυκια παιδικι φωνι

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

  Leave a Reply