Διαφημίσεις


Άλογο
Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε ένα άσπρο άλογο, οι ενδείξεις είναι ευνοϊκές για ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους και έντιμες γυναίκες. Αν δείτε πως το άλογο είναι βρώμικο και αδύνατο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί από ένα ζηλιάρη φίλο ή κάποια γυναίκα. Αν το άλογο είναι μαύρο, σημαίνει πως η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά θα απογοητευθείτε και θα αισθάνεστε ένοχος για κάποιες απολαύσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο άντρας της είναι άπιστος.
Το να ονειρευτείτε σκούρα άλογα, σημαίνει πως θα συναντήσετε προσοδοφόρες καταστάσεις αλλά συγχρόνως και μεγάλη απογοήτευση. Παροδικές ευχαριστήσεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα όμορφο γυμνασμένο άλογο, σημαίνει πως η τύχη σας ευνοεί και πως θα απολαύσετε τον ερωτά σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως τελικά θα ενδώσει σε συνεχείς παρακλήσεις. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε με υλικές απολαύσεις.
Αν δείτε πως ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν από την αφροσύνη κάποιου φίλου ή υπαλλήλου. Αν δείτε ένα άλογο να τρέχει μαζί με άλλα, σημαίνει πως θα ακούσετε για την αρρώστια κάποιων φίλων σας.
Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη.
Αν δείτε φοράδες, σημαίνει συμφωνία και απουσία ζήλιας μεταξύ συζύγων και ερωτευμένων.
Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σύντομα θα έχετε καλή τύχη και θα απολαύσετε πλούσιες διασκεδάσεις. Αν το ποτάμι είναι ταραγμένο ή θολό, οι προβλεπόμενες χαρές θα είναι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικές.
Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.
Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα έχουν προβλήματα.
Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις από διάφορες πλευρές.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο άλογο, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν δύσκολα πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως σας ρίχνει κάτω, θα έχετε έναν σκληρό αντίπαλο και οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν από ανταγωνισμό.
Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας.
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά.
Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως διάφορες επιχειρήσεις θα σας αφήσουν κέρδος.
Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο.
Αν ονειρευτείτε άλογα κούρσας, σημαίνει πως ζείτε με έντονο ρυθμό. Για τους γεωργούς, αυτό το όνειρο σημαίνει ευημερία. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, θα έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ζωή.
Αν δείτε πως σκοτώνετε άλογο, πρόκειται να πληγώσετε τους φίλους σας με τον εγωισμό σας.
Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρούς αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη.
Αν δείτε πως έχετε μαζί σας γυναίκες, οι επιθυμίες σας θα είναι ανεξέλεγκτες και η αποδοτικότητα σας μειωμένη.
Αν οδηγείτε άλογο στ’ όνειρο σας, τα επιχειρησιακά σας ζητήματα δεν θα παραμεληθούν για πρόσκαιρες απολαύσεις.
Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος.
Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, είναι σημάδι πλούτου και μεγάλης ευτυχίας.
Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.
Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή.
Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.
Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας.
Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ιππεύει ένα άλογο έχοντας πίσω της κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί επιτυχημένοι άντρες θα την επιθυμήσουν. Αν δει πως ήταν φοβισμένη, σημαίνει πως θα ξεσηκώσει πολλές αντιζηλίες. Αν, αφού ξεπεζέψει από το άλογο, στραφεί προς ένα γουρούνι, σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για έναν πλούσιο γαμπρό και θα προτιμήσει την ελευθερία της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

Άλογο

Ετικέτες:            
1 6 7 8

185 σχόλια στο Άλογο

 • Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 στο 10:21
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ειδα την παρασκευη οτι ειχα παει σε εναν σαν ιππικο ομιλο ανηφορικα και θα πηγαινα να παρω ενα αλογο καφε ομορφο το οποιο μου εκανε ναζια πολλα σαν γατακι χαϊδεύοτανε πανω μου εγλυφε το χερι. Και μου κανει ο εκπαιδευτης να παρω αλλο αλογο και παει να μου φερει ενα αλλο και το καφε αλογο ζηλεψε πολυ αγριεψε και του κανω του εκπαιδευτη «οχι ευχαριστω θα παρω το καφε» ανεβαινω στο καφε και ηταν θυμωμενο μαζι μου (το αλογο) και ημουν πανω του και μου δαγκωνε τα ποδια αλλα ειχε δοντια καρχαρια εγω εκει συνεχιζα να το καβαλαω και αυτο δε με ηθελε πανω του και δε προχωραγε ηταν νευριασμενο , εμενα δε με πτοουσε τπτ συνεχιζα να το καβαλαω. Οπου σε καποια στιγμη ηρεμησε το αλογο εγινε παλι οπως στην αρχή ησυχο και μου εκανε παλι χαδια και με ακουγε και το ιππευσα μια χαρα.
  Παρακαλω πολυ να μου απαντησετε γτ ειδικα οσα σας εχω στειλει με αλογα και μου εχετε απαντησει μου εχουν βγει! Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 στο 18:10
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ξέρεις τι θέλεις και μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Το καφέ όμως δεν είναι κάτι μόνιμο. Έπρεπε να ιππεύσεις ένα άλλο άλογο. Να το περιμένεις. Πρόσεξε, γιατί μπορεί να βρεις μια παροδική κατάσταση (σχέση) που θα κρατήσει λίγο, αλλά θα περάσεις καλά μέσα σ’ αυτή. Έπρεπε το άλογο να είναι άσπρο και να σε θέλει από την αρχή, όχι όταν το ημερεύσεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017 στο 21:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα οτι ήμουν σε μια πισίνα καθαρή πολυ ωραία και μεγάλη και διπλα μου ηταν ενα καφέ άλογο πολυ γλυκό και το σκυλι μας μεσα στην πισινα κι αυτό οπως και το άλογο.απλα τα έβλεπα μεσα στο νερό και τους έριχνα νεράκι να δροσιζονται

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Στενεύουν τα περιθώρια στη ζωή σου και δεν ξέρεις να αξιολογήσεις ένα άτομο για να πάρεις αποφάσεις γι’ αυτό, αν είναι μια παροδική ή μόνιμη σχέση. Όμως σου αρέσει σαν άτομο και σε προβληματίζει η στάση του.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας! Ειδα οτι καπου εξω με πολυ κοσμο σαν πλατεια ηταν αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν πλατεια ειδα στην μεση ηταν ξαπλωμενο ενα ασπρο αλογο. Φαινοταν λες και ή ηταν τραυματισμενο ή νεκρο, ολοι το κοιταζαμε αλλα ξαφνικα το αλογο σηκωθηκε και ηταν καλα πολυ ομορφο ασπρο δυνατο και πηγα να το καβαλησω ανεβηκα πανω και φυγαμε. Εκει που ετρεχα με το αλογο απο πισω μας κυνησουσε ενας με ενα μαυρο αλογο προσπαθουσα να ξεφυγω. Ε ξαφνικα με εφτασε και τελικα ενω στην αρχη φαινοταν ενας μαυροφορεμενος επικινδυνος ηταν το αγορι μ που εχουμε βασικα χωρισει εδω και λιγες μερες και δεν μου εκανε κατι σταματησαμε ξαφνικα και μιλάγαμε και μετα ξύπνησα. Τι σημαινει? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 στο 13:35
   Σύνδεσμος

   Απλά, το όνειρο σου λέει να ξεχάσεις αυτόν που χωρίσατε και να βρεις αυτόν με το άσπρο άλογο, διότι αν τον βρεις δεν θα χαρείς αυτό που θα έχεις μαζί του, θα σε κυνηγάει εκείνος που χώρισες και σκέφτεσαι ακόμα. Πριν έρθει λοιπόν ο καβαλάρης με το άσπρο άλογο να ξεπεράσεις αυτόν με το μαύρο για να μην βρει το θάρρος και την δύναμη να σε ακολουθήσει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 στο 18:14
    Σύνδεσμος

    Κυρια Νεκταρια να σας πω κατι ομως εγω καβαλουσα το ασπρο αλογο δεν το καβαλουσε αλλος… γτ μου λετε να βρω αυτον με το ασπρο αλογο τον καβαλαρη και μπερδευτικα λίγο οποτε???Ευχαριστω για την απαντηση.

    Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 στο 20:03
     Σύνδεσμος

     Διότι εδώ συμβολικά το άλογο είναι ένας άνδρας που έρχεται δηλαδή τον ακολουθείς, αλλά δεν πρέπει να σε κυνηγήσει ο παλιός. Πρέπει να τον ξεπεράσεις για να χαρείς την κούρσα με το άσπρο άλογο. Εδώ το καβαλίκεμα έχει άλλη σχέση, ερωτική. Μας διαβάζουν και μαθητές καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 στο 20:10
      Σύνδεσμος

      Ααα οκ ναι κατάλαβα ευχαριστω να στε καλα.

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 στο 15:42
  Σύνδεσμος

  Εβλεπα στον υπνο μου ενα καφε αλογο με γυαλιστερο τριχωμα. Δεν ηταν ουτε μεγαλοσωμο ουτε ομορφο. Μου φαινοταν λυπημενο. Εγω το χαιδευα, του μιλουσα κ ενιωθα αγαπη γιαυτο. Αυτο εδειχνε να χαιρεται κ να νιωθει ασφαλεια. Το ιδιο ενιωθα κ γω. Τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Eagle
   Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Ένας φίλος,ένας συγγενής,ένας δικός σου άνθρωπος αντιπροσωπεύεται ονειρικά από αυτό το άλογο.Ετσι νιώθει και αυτά τα συναισθήματά σου δημιουργεί.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 στο 13:42
    Σύνδεσμος

    Υπαρχει ενας ανθρωπος για τον οποιο τρεφω βαθια κ δυνατα συναισθηματα…αν κ δεν επικοινωνουμε τακτικα…θελετε να πειτε οτι αυτος ο ανθρωπος τρεφει τα ιδια συναισθηματα με μενα? Και γιατι ηρθε λυπημενο κ ταλαιπωρημενο σε μενα κ με αφησε να το φροντιζω? ( Εννοω το αλογο)

    Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Eagle
     Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 στο 11:56
     Σύνδεσμος

     Εννοώ ότι όποιος αντιπροσωπεύεται απο το αλογο νιώθει λυπημένος.Θα βρει αποκουμπι σε εσένα γιατί μαζί σου θα νιώθει ασφάλεια.Ετσι θα νιώθεις και εσύ.Αγαπη και ασφάλεια.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 στο 18:51
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.Ειδα οτι ημουν μονη κ ερχοταν κατα πανω μου ενα αλογο καφε κ γυρισα κ επιασα το στομα του με το χερι ενω ηξερα οτι ηταν πιο δυνατο απο μενα αλλα το κρατησα για ωρα πισω μου και μετα προσπαθησα να ξεφυγω μπηκα σε ενα σπιτι κ κρυφτηκα πισω απο το ενα φυλλο μιας ντουλαπας για να μη με βρει γιατι για καποιο λογο ηθελε να μου επιτεθει ενω δεν ειχα κανει κατι.Επισης ηταν και καποιοι αλλοι εκει αλλα δεν θυμαμαι ποιοι και το αλογο δεν τους εδωσε σημασια σαν να με μισουσε.Ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 στο 11:54
   Σύνδεσμος

   Το άλογο καταρχήν δεν θα μπει στο σπίτι. Άρα, αλληγορικά είναι μια ατίθαση πλευρά του εαυτού σου ή των άλλων. Είναι συμβολική η μορφή του εδώ. Άρα, δείχνει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση που προσπαθείς να ξεφύγεις, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Όμως, μέσα σου υπάρχει μίσος και πικρία για όσα γίνανε. Πέτυχες να το τιθασεύσεις και να κρυφτείς. Όμως το πρόβλημα δεν λύνεται. Επανέρχεται. Άρα, θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις για να λύσεις το πρόβλημα ριζικά. Αν ξεφύγεις θα ξανάρθει. Άλλη τακτική έπρεπε να χρησιμοποιήσεις.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 στο 12:47
  Σύνδεσμος

  Α!Θυμήθηκα και άλλο ένα!Ήμουν σε ένα άγνωστο μέρος,σαν χωράφι,σε επαρχία/εξοχή πάντως και είδα μία ελληνίδα ηθοποιό,Φωτεινή την λένε, να είναι πάνω σε ένα δυνατό και υγειές άλογο και να καλπάζει.Αυτό θυμάμαι.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 στο 12:59
   Σύνδεσμος

   Εσύ ήσουν μέσα στο χωράφι, έξω απ’ αυτό; Είναι μια ψεύτικη χαρά, σαν κάτι που λάμπει και δεν είναι αληθινό. Είναι στρας. Οι ηθοποιοί στα όνειρα είναι οι πλαστοί ρόλοι, το ψέμα. Άρα, κάτι που μας παραπληροφορεί ή μας δίνει φρούδες ελπίδες τις περισσότερες φορές. Άρα, μην πιστέψεις σε μια φαινομενική ευτυχία.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 στο 07:15
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και καλή Τσικνοπέμπτη. Είδα στον ύπνο μου ότι είχα ένα άσπρο άλογο και ξαφνικά εκεί που ήμασταν κάπου με κόσμο άρχισε να γεννάει.
  Όμως έβγαζε από μέσα του κομματάκια από γυαλί. Απόρησα πως είχε γίνει αυτό αφού εγώ προσωπικά το τάιζα και ως γνωστό το άλογο δεν είναι σκύλος να σου φύγει και να φάει από έξω βρωμιές.(Το λέω γιατί έχω σκύλο και καμιά φορά μου φεύγει και τρώει ότι βρει από έξω).Το ευτύχημα ήταν ότι δεν είχε τραυματιστεί μέσα του και η γέννα συνεχιζόταν κανονικά. Έτσι φαινόταν. Ξύπνησα με μια απορία που βρήκε τα κομμάτια από γυαλί και πως τα κατάπιε.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 στο 10:58
   Σύνδεσμος

   Δεν ήταν άλογο λοιπόν. Εσύ έτσι το βλέπεις. Έτσι παρουσιάζεται σε σένα, χωρίς πραγματικά να είναι. Είναι κάτι άλλο που στα μάτια σου φαντάζει άλογο. Είναι φυσικό να βγάζει γυαλιά. Ένα αληθινό άλογο δεν θα το έκανε αυτό. Μήπως αυτό το άτομο που συμβολίζει πρέπει να αρχίσεις να το βλέπεις με την πραγματική του μορφή; Το άλογο δεν φτάνει να φαίνεται σαν άλογο, πρέπει πραγματικά να είναι από τον τρόπο που αντιδρά ή συμπεριφέρεται. Σκέψου το λοιπόν.

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 στο 17:11
   Σύνδεσμος

   Οπότε τι σημαίνει αυτό το όνειρο;;;;

   Απάντηση
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
    Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 στο 11:37
    Σύνδεσμος

    Ότι είναι εμμονικό όνειρο. Πρέπει να πάψεις να εμπιστεύεσαι κάποιο άτομο που ενώ συμβολικά τον βλέπεις σαν άλογο, δεν είναι. Φαίνεται από το όνειρο αυτό.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 στο 13:47
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου καλησπέρα!!! Οπως ξύπνησα απο βαθυ ύπνο αντιλήφθηκα ότι στον ύπνο μου άκουγα, μάλλον τη φωνή της μαμάς μου (Ουρανίας) χωρις να θυμάμαι αν την έβλεπα να μου λέει ότι ακόμη και στον ύπνο μου, όταν κοιμάμαι θα με φυλάνε άτια , κάθε στιγμή και για κάθε πράγμα απο ένα , πολλά άτια. Το αντιλαμβανόμουν σαν μια οντότητα θεόσταλτη.
  Οταν ξύπνησα σκέφτηκα ποσες βλακείες μπορει να βλέπει ο καθένας μας στον ύπνο του και είπα να μη το γράψω, αλλά τελικά αποφάσισα να ζητήσω την άποψή σου. Ψάχονοντας είδα ότι άτι, εκτός απο ποιητική ονομασια του αλόγου , άτι ονόμαζαν και το μονόκερο. Μπορεις να σκεφτεις κάτι?

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 2 Φεβρουάριος 2017 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   ΑΤΙΑ = Εξωγήινοι φίλη μου. Σε κούφανα ε; Δεν ήταν η μαμά σου φυσικά, ήταν ένα παραπλανητικό όνειρο. Σου έδωσε την εντύπωση των αλόγων, του πήγασου, του αλόγου, του μονόκερου και αναφέρεται στην Άγνωστη Ταυτότητα Ιπτάμενων Αντικειμένων, τα ΑΤΙΑ. Είναι το μόνο που δεν σκέφτηκες, που να πάει το μυαλό σου. Υπάρχουν κι άλλα ΑΤΙΑ δυστυχώς. Δεν είχα απαντήσει στο όνειρό σου γιατί δεν είχα έμπνευση. Μόλις το σκέφτηκα, λέω ας δώσω απάντηση στη Φωτεινή τώρα. Γι’ αυτό εσένα σε άφησα έξω κι είχα απαντήσει στους άλλους. Ήθελε σκέψη.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 2 Φεβρουάριος 2017 στο 20:14
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία το πρωι που το gouglαρισα σαν άτια , το πρωτο που μου έβγαλε ήταν αυτό. Το απέκλεισα όμως εντελώς επιδή ποτε μα ποτε δεν με απασχόλησε το θέμα. Ξέρω ότι μπορει να απασχολεί πολύ κόσμο, αλλά εμένα με αφήνει παντελώς αδιάφορη και ούτε πρόσφατα άκουσα κάτι για να πω ότι είναι απο εξωτερικά ερεθίσματα. Οπως γράφω κιόλας στο σχόλιό μου σκέφτηκα ότι μπορει να μην έχει καν εξήγηση. Παντως όταν άκουγα τη φωνή ένιωθα καλά , σα να είχα δηλ απο κάπου προστασία, γι ‘ αυτό λες ότι ήταν παραπλανητικό? Εσυ λες ότι είναι αυτό ε? Το γέννησε έτσι απο το πουθενά το μυαλό μου?

    Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Πέμπτη, 2 Φεβρουάριος 2017 στο 20:32
     Σύνδεσμος

     Εγώ δεν το έψαξα. Μου ήρθε ουρανοκατέβατα η ερμηνεία. Σαν κάποιος να την εμφύτευσε στο μυαλό μου την ώρα που ερμήνευα κάποιο άλλο όνειρο. Μάλιστα, σ’ αυτό το όνειρο έδωσα λάθος ερμηνεία. Δεν μπορεί λοιπόν μια ερμηνεία που ήρθε με τόσο μαγικό τρόπο στο μυαλό μου και με απόσπασε από την ερμηνεία που έδιδα να είναι λανθασμένη. Αν ένιωθες καλά είναι η εξωγήινη βοήθεια αλληγορικά από νεκρούς ή προστάτες αγίους. Είναι αλληγορική η ερμηνεία και είναι φυσικό να νιώθεις καλά.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 στο 05:45
  Σύνδεσμος

  Γεια σας..
  Εγω είδα οτι το αγόρι μου καβαλουσε ενα άλογο καφέ και ερχόταν προς εμένα πολύ γρήγορα και μόλις φτάνει κοντά μου σταματάει απότομα και ξεκινάει να τσακωνεται με ένα άλλο άλογο στο οποίο ήταν ο ξάδερφος μου.. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό??

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 στο 18:28
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να είναι με άσπρο άλογο και να μην σταματήσει στον καβγά. Άρα, είναι κάποιες ρήξεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις μέσα στη σχέση, η οποία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθεί.

   Απάντηση
1 6 7 8

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο