Άλογο 49

Άλογο
Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε ένα άσπρο άλογο, οι ενδείξεις είναι ευνοϊκές για ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους και έντιμες γυναίκες. Αν δείτε πως το άλογο είναι βρώμικο και αδύνατο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί από ένα ζηλιάρη φίλο ή κάποια γυναίκα. Αν το άλογο είναι μαύρο, σημαίνει πως η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά θα απογοητευθείτε και θα αισθάνεστε ένοχος για κάποιες απολαύσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο άντρας της είναι άπιστος.
Το να ονειρευτείτε σκούρα άλογα, σημαίνει πως θα συναντήσετε προσοδοφόρες καταστάσεις αλλά συγχρόνως και μεγάλη απογοήτευση. Παροδικές ευχαριστήσεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα όμορφο γυμνασμένο άλογο, σημαίνει πως η τύχη σας ευνοεί και πως θα απολαύσετε τον ερωτά σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως τελικά θα ενδώσει σε συνεχείς παρακλήσεις. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε με υλικές απολαύσεις.
Αν δείτε πως ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν από την αφροσύνη κάποιου φίλου ή υπαλλήλου. Αν δείτε ένα άλογο να τρέχει μαζί με άλλα, σημαίνει πως θα ακούσετε για την αρρώστια κάποιων φίλων σας.
Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη.
Αν δείτε φοράδες, σημαίνει συμφωνία και απουσία ζήλιας μεταξύ συζύγων και ερωτευμένων.
Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σύντομα θα έχετε καλή τύχη και θα απολαύσετε πλούσιες διασκεδάσεις. Αν το ποτάμι είναι ταραγμένο ή θολό, οι προβλεπόμενες χαρές θα είναι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικές.
Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.
Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα έχουν προβλήματα.
Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις από διάφορες πλευρές.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο άλογο, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν δύσκολα πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως σας ρίχνει κάτω, θα έχετε έναν σκληρό αντίπαλο και οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν από ανταγωνισμό.
Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας.
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά.
Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως διάφορες επιχειρήσεις θα σας αφήσουν κέρδος.
Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο.
Αν ονειρευτείτε άλογα κούρσας, σημαίνει πως ζείτε με έντονο ρυθμό. Για τους γεωργούς, αυτό το όνειρο σημαίνει ευημερία. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, θα έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ζωή.
Αν δείτε πως σκοτώνετε άλογο, πρόκειται να πληγώσετε τους φίλους σας με τον εγωισμό σας.
Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρούς αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη.
Αν δείτε πως έχετε μαζί σας γυναίκες, οι επιθυμίες σας θα είναι ανεξέλεγκτες και η αποδοτικότητα σας μειωμένη.
Αν οδηγείτε άλογο στ” όνειρο σας, τα επιχειρησιακά σας ζητήματα δεν θα παραμεληθούν για πρόσκαιρες απολαύσεις.
Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος.
Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, είναι σημάδι πλούτου και μεγάλης ευτυχίας.
Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.
Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή.
Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.
Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας.
Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ιππεύει ένα άλογο έχοντας πίσω της κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί επιτυχημένοι άντρες θα την επιθυμήσουν. Αν δει πως ήταν φοβισμένη, σημαίνει πως θα ξεσηκώσει πολλές αντιζηλίες. Αν, αφού ξεπεζέψει από το άλογο, στραφεί προς ένα γουρούνι, σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για έναν πλούσιο γαμπρό και θα προτιμήσει την ελευθερία της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 1.0/5 (1 ψήφος)
Άλογο, 1.0 out of 5 based on 1 rating
Καταχωρήθηκε από:

49 thoughts on “Άλογο

 1. σονια pj Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 ,11:15 πμ

  Ειδα οτι ενας λυκος δαγκωνε ενα κοριτσακι και μετα ξεφυγε και υστερα θα ερχοταν να μας βρει και ξαφνικα βλεπω ενα ασπρο αλογο σε ενα λιβαδι οπου ειρθε διπλα μου και εγω τρομαξα.Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει;

  [Απάντηση]

  Avatar του Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @σονια pj,

  Το όνειρο δείχνει ότι έχεις κατάθλιψη και τα βλέπεις όλα άσχημα. Το κοριτσάκι εδώ είσαι εσύ. Είσαι τόσο απογοητευμένη που ακόμα και η ευτυχία να έρθει θα σε τρομάξει. Να προσέχεις!

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 2. στεφανια Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 ,3:04 μμ

  ειχα δει στον υπνο μου πολλους ιπποτες πανω σε μαυρα αλογα.και ενας απο αυτους ηταν πανω σε ασπρο αλογο και μου μιλουσε.μαλλον ηταν αυτος που μου αρεσει..αλλα δεν μιλαμε πλεων.Μπορειται σας παρακαλω να μου τ εξηγησετε;;;

  [Απάντηση]

  Avatar του Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @στεφανια,

  Δυστυχώς έπρεπε να ήταν άλλος. Αυτή είναι η εξήγηση, ότι θα τσακωθείτε.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 3. kostas Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 ,3:18 μμ

  eida 2 aloga mple prasina na trexoun se ena libadi.

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @kostas,

  Αυτό είναι ένα όνειρο που δείχνει την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην ίδια κυβέρνηση. Αυτό σε απασχολεί πολύ και το ονειρεύτηκες. Δεν σου αρέσει κατά βάθος αυτό το πάντρεμα.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 4. Kyriakh Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 ,12:56 μμ

  Ονειρεύτηκα πως ήμουν στο παλιό μου σπίτι και βγαίνοντας για τα σκουπίδια ήρθε προς ένα εμένα ένα μαύρο άλογο και δίπλα ένα πολύ ωραίο ποδήλατο το οποίο ερχόταν κ αυτό προς εμενα κ αυτό χωρίς αναβάτη.Μου άρεσε το ποδήλατο και το πήρα και μαζί μ αυτό πήρα και το μαύρο άλογο.Αλλά μόλις το έβαλα στο σπίτι το άλογο αγρίεψε μάκρινε κάπως το μπροστά τριχωμά του και άρχισε να καλύπτει τα μάτια του κ άρχισε να μου επιτίθεται προσπαθώντας να με δαγκώσει κ κλωτσόντας με.Με ξάπλωσε και ανέβηκε από πάνω μου ως που κατάφερα να το κάνω προς τα πίσω και να το βγάλω απ το σπίτι με τη βοήθεια μιας γνωστής κοπέλας που βρισκόταν εκεί.Ύστερα κράταγα την πόρτα με δύναμη για να μην μες το σπίτι ενώ το άλογο δεν σταμάταγε να σπρώχνει.

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Kyriakh,

  Δεν έπρεπε να πάρεις το άλογο. Αυτό δηλώνει ότι κάποιος θα σε ταλαιπωρήσει αλλά η λύση θα βρεθεί.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 5. viki Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012 ,9:43 πμ

  ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν 8 μηνων εγγυος και ενα αλογο με ακολουθουσε συνεχεια και με μυριζε ,εβαζε συνεχεια την μουσουδα του πανω μου,αλλα εγω ενιωθα λιγη ταραχη μη με χτυπησει στην κοιλια.Το αλογο βρισκοταν μεσα σε ενα εμποριο κεντρο,ενα ομορφο αλογο αλλα το χρωμα του αλλαζε συνεχεια.

  [Απάντηση]

  Ο/η Demi απάντησε:

  @viki,
  Είδα ότι βρισκόμουν σε μια παραλία κοντά στο παλιο μου εξοχικό με τη μητέρα μου και ξαφνικά ερχοντουσαν πολλοί καρχαρίες οι οποίοι και τελικά κατέληξαν στη στεριά. Μερικοί πέθαναν από ασφυξία και στη συνέχεια άρχισαν να τρέχουν μαύρα τεράστια άλογα από το βάθος της θάλασσας προς τη στεριά. Τελικά εγώ και η μητέρα μου δεν πάθαμε τίποτα γιατί είχαμε προλάβει να τρέξουμε και αρχίσαμε ν ανεβαινουμε το βουνό για να γλιτώσουμε. Πείτεου παρακαλώ τι μπορει να σημαίνουν αυτά.

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Demi,

  Και τα δύο όνειρα έχουν την ίδια εξήγηση. Προβλήματα θα δημιουργηθούν πολύ σοβαρά, αλλά δεν θα σας επηρεάσουν αρνητικά γιατί σας προστατεύει ο Θεός.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 6. Σουλα Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 ,2:12 μμ

  SOS…. Απαντήστε μου please είδα ότι με χτύπησε άλογο μ έσπρωχνε βασικά αλλα δεν έπεσα κάτω …. Γενικά αυτές τις μέρες βλέπω κάθε μέρα κ απο ένα διαφορετικό ζώο στον ύπνο μου…. Πείτε μου τι μπορεί να συμαινει αυτο?

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Σουλα,

  Κάποιες στεναχώριες σε βασανίζουν, αλλά δεν θα είναι ικανές να επηρεάσουν τον ψυχικό σου κόσμο, ούτε θα είναι καταστροφικές για σένα. Ανάλογα το μέγεθος της στεναχώριας κάθε φορά, βλέπεις το ανάλογο ζώο.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 7. mika Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 ,11:38 πμ

  ego ida polla aspra aloga kathomoun epano tous me ton antra pou agapo.

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @mika,

  Πολύ ωραίο όνειρο για τη σχέση σας. Μακάρι να είστε ακόμα μαζί!

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 8. Demi Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012 ,8:32 πμ

  Eγώ είδα πως ένας φίλος μου που πέθανε πρόσφατα μου έδωσε ένα άσπρο άλογο. Τί σημαίνει αυτό?

  [Απάντηση]

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Demi,

  Είναι μια μεγάλη χαρά.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 9. ginaki Τρίτη, 1 Μαΐου 2012 ,11:59 μμ

  ειδα πριν κανα μηνα οτι ημουν στη θαλασσα και δισταζα να μπω γιατι ειχε καρχαριες.ξαφνικα εμφανιζονται 2 μαυρα δελφινια οπου ηταν μες στην χαρα και παιζανε αναμεταξυ τους οποτε μου εφυγε ο φοβος για τους καρχαριες και μπηκα μεσα και εγω.αυτα μολις με ειδαν ερχονταν προς το μερος μου και μεταμορφωθηκαν σε 4 καφε αλογα οπου περπατουσαν περηφανα πανω στη θαλασσα και εγω τα κοιταζα με φοβο και δεος!τι να σημαινει αυτο αραγε?

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 10. Adromeda Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 ,6:36 μμ

  ειδα οτι ειχα 3 δικα μου αλογα.ηταν τεραστια!το ενα ηταν καστανομαυρο,το αλλο κιτρινο και το τριτι ηταν απαλο μωβ αλλα ηταν Πηγασος και θυμαμαι οτι ετρεχα να παω πιο “κει επειδη προσγειωνοταν και με καλυψε με τη φτερουγα…το ωραιο ηταν οτι ημουν πολυ ευτυχισμενη!!

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 11. myrto Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012 ,5:21 μμ

  ειδα οτι ήμουν στο παλιο μου σπίτι κ ο άντρας μου με την πεθερά μου μου έκαναν δώρο ένα μαύρο,γερό γυαλιστερό,γυμνασμένο,ψηλό άλογο το όποίο σέλωσε κ εγώ κλαίγωντας από την χαρά μου ανέβηκα καμαρωτή κ έπιασα τα χαλινάρια ,ένιωθα χαρούμενη από το δώρο πίσω κοίταζαν κ τα κοριτσάκια μου,επίσης είχε πολύ ωραία χαίτη κ ουρά

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 12. dimis Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 ,9:51 πμ

  αν δεις εναι αλογο ασπρο με μαυρες βουλες να γεναει δυο αλογακια τα ιδια οπος η φοραδα, τι σημενει;

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 13. horselover Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 ,9:39 πμ

  Egw eida sto oneiro mou pws eixa anevei sto bouno(me ton ippiko omilo stin perioxh mou me ola ta alogo apo enan ippea panw tous)eimoun me to diko mou alogo mauro fresian.O logos pou eixame anevei itan gt eginan sunegermoi pws erxotan tsouunami,etsi prolavame kai trexame me ta aloga poli grigoura panw sto bouno.Oloi vlepame tromagmenoi ka9os ta paliroika kumata erxotan me agrio tropo kai dialousan poli biaia ta spitia…3afnika 9umi9ika pws i mitera mou vriskotan stin poli to opoio tsunami tn eixe katastrepsei oloklirotika.Egw i9ela na paw stin poli na tin parw alla o daskalos mou den me afhne,kai egw perimena upomonetika gia na teliosi to tsunami…teliwse kai etrexa pio grigora me tin forada mou apo tous allous na prolava na tin vrww…upirxan poli an9rwpoi pou eklegan kai epsaxnan tous dikous tous alloi 9rinousan alloi apelpismeni i9elan na pe9anoun logo tis oloklirotikhs katastrofhs.Molis me eidan emena me tin psili mu forada na rwtaw gnwstous gia tn mhtera mou elegan pws kriftike se mia mikri kaliva,mou eipan pou vriskotan kai piga viastika na tin vrw mono pou i forada mou eixe psilo kourasth logo tou treximatos…epsaxna,epsaxna kapia stigmi eipa ston euato mou paei pe9ane auto itan dn prolava na tin apoxeretisw estw na mou pei kai ekeini kamia simvoui
  alla ekeini tin stigmi tin vrika…SAS PARAKALW PEITE MOU TI SIMEINEI
  AUTO TO ONEIRO…EUXARISTW :D
  (ta gegonota me ta aloga einai pragmatika)

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 14. Ρενα Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 ,7:26 μμ

  Αμα δεις σε ενα πρασινο χωραφι 2 αλογα (1 ασπρο+1 κοκκινο πρως μαυρο)ανεβενεις σΤΟ ασπρο,φευγεις,το αλλο αλογο να σε ακολουθει και μετα εφειγα μετα 2 αυτα αλογα μη ξερωντας που…..

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 15. Σοφία Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 ,7:41 μμ

  ειδα στον υπνο μου να περιμενουν παρα πολλα αλογα να περιμενουν ηρεμα στο απενταντι πεζοδρομειο απ το σπιτι μου και κοιταγαν προς στο σπιτι μου. τι σημαινει;

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 16. Νεκταρία Γ. Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 ,10:13 πμ

  έφη: Γενικά αυτό το όνειρο δηλώνει ότι θα λάβεις χρήματα.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 17. έφη Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011 ,11:43 μμ

  an deis skata alogoy?

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 18. Νεκταρία Γ. Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 ,9:21 πμ

  maria: Το εξηγεί πολύ σωστά ο ονειροκρίτης μας παραπάνω:
  Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 19. Νεκταρία Γ. Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 ,4:11 μμ

  xristina: Αχ γιατί να τα βρείς!!!! Απόγοητεύσεις είναι. Κάτι που πίστευες ότι θα σου δώσει χαρά θα καταλήξει σε απογοήτευση. Δεν ήταν όμως ένα το άλογο. Δύο ήταν. Εύχομαι την επόμενη φορά να δεις άσπρο για να αποζημιωθείς.

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 20. xristina Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011 ,1:32 μμ

  εγω ηδα οτι το μαυρο αλογο μου ειχε χαθει 2 φορες και μετα το βρηκα τι σημενει αυτο??

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

Leave a Reply