Άλογο 127

Άλογο
Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε ένα άσπρο άλογο, οι ενδείξεις είναι ευνοϊκές για ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους και έντιμες γυναίκες. Αν δείτε πως το άλογο είναι βρώμικο και αδύνατο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί από ένα ζηλιάρη φίλο ή κάποια γυναίκα. Αν το άλογο είναι μαύρο, σημαίνει πως η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά θα απογοητευθείτε και θα αισθάνεστε ένοχος για κάποιες απολαύσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο άντρας της είναι άπιστος.
Το να ονειρευτείτε σκούρα άλογα, σημαίνει πως θα συναντήσετε προσοδοφόρες καταστάσεις αλλά συγχρόνως και μεγάλη απογοήτευση. Παροδικές ευχαριστήσεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα όμορφο γυμνασμένο άλογο, σημαίνει πως η τύχη σας ευνοεί και πως θα απολαύσετε τον ερωτά σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως τελικά θα ενδώσει σε συνεχείς παρακλήσεις. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε με υλικές απολαύσεις.
Αν δείτε πως ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν από την αφροσύνη κάποιου φίλου ή υπαλλήλου. Αν δείτε ένα άλογο να τρέχει μαζί με άλλα, σημαίνει πως θα ακούσετε για την αρρώστια κάποιων φίλων σας.
Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη.
Αν δείτε φοράδες, σημαίνει συμφωνία και απουσία ζήλιας μεταξύ συζύγων και ερωτευμένων.
Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σύντομα θα έχετε καλή τύχη και θα απολαύσετε πλούσιες διασκεδάσεις. Αν το ποτάμι είναι ταραγμένο ή θολό, οι προβλεπόμενες χαρές θα είναι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικές.
Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.
Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα έχουν προβλήματα.
Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις από διάφορες πλευρές.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο άλογο, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν δύσκολα πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως σας ρίχνει κάτω, θα έχετε έναν σκληρό αντίπαλο και οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν από ανταγωνισμό.
Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας.
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά.
Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως διάφορες επιχειρήσεις θα σας αφήσουν κέρδος.
Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο.
Αν ονειρευτείτε άλογα κούρσας, σημαίνει πως ζείτε με έντονο ρυθμό. Για τους γεωργούς, αυτό το όνειρο σημαίνει ευημερία. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, θα έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ζωή.
Αν δείτε πως σκοτώνετε άλογο, πρόκειται να πληγώσετε τους φίλους σας με τον εγωισμό σας.
Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρούς αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη.
Αν δείτε πως έχετε μαζί σας γυναίκες, οι επιθυμίες σας θα είναι ανεξέλεγκτες και η αποδοτικότητα σας μειωμένη.
Αν οδηγείτε άλογο στ’ όνειρο σας, τα επιχειρησιακά σας ζητήματα δεν θα παραμεληθούν για πρόσκαιρες απολαύσεις.
Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος.
Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, είναι σημάδι πλούτου και μεγάλης ευτυχίας.
Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.
Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή.
Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.
Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας.
Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ιππεύει ένα άλογο έχοντας πίσω της κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί επιτυχημένοι άντρες θα την επιθυμήσουν. Αν δει πως ήταν φοβισμένη, σημαίνει πως θα ξεσηκώσει πολλές αντιζηλίες. Αν, αφού ξεπεζέψει από το άλογο, στραφεί προς ένα γουρούνι, σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για έναν πλούσιο γαμπρό και θα προτιμήσει την ελευθερία της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 3.3/5 (4 ψήφοι)
Άλογο, 3.3 out of 5 based on 4 ratings

Περισσότερα:

 • ΟμορφιάΟμορφιά Ομορφιά Η ομορφιά, με οποιαδήποτε μορφή κι αν την ονειρευτείτε, είναι καλό σημάδι. Αν δείτε μια όμορφη γυναίκα, μπορείτε να περιμένετε ευχαρίστηση και κερδοφόρες επιχειρήσεις. Ένα […]
 • ΑκαθαρσίαΑκαθαρσία Ακαθαρσία Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα ρούχα σας είναι ακάθαρτα, σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το σπίτι σας εξαιτίας κάποιας επιδημίας. Αν δείτε ότι κάποιος σας ρίχνει […]
 • Αμαρτια Αμαρτια Αμαρτια αν δείτε ότι κάνατε μιαν αμαρτία, πάει να πει ότι έχετε μπλεχτεί σε άσχημες και βρώμικες δουλειές και θα πάρετε μια στενοχώρια μεγάλη. αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε […]
 • ΑίμαΑίμα Αίμα Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας. Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να […]
 • Μαγεία μάγιαΜαγεία μάγια Μαγεία μάγια Αν δείτε στον ύπνο σας να ασχολούνται άλλοι με μαγείες, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτές τις μέρες είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα, γιατί σας στήνουν […]
 • Εράνος προσφοράΕράνος προσφορά Εράνος προσφορά Αν δείτε στον ύπνο σας πως δίνατε τον οβολό σας στον έρανο μιας φιλανθρωπικής οργανώσεως, σε έναν φτωχό ή στον δίσκο μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε […]
Καταχωρήθηκε από:

127 thoughts on “Άλογο

 1. Απάντηση
  Τετάρτη, 3 Φεβρουάριος 2016 ,12:11 μμ

  Καλημερα σας! Δεν ηξερα π αλλου να καταχωρισω το ονειρο.. Λοιπον ειδα χτες βραδυ οτι ημουνα σε ενα μερος κατι σαν σχολειο με πολλους ανθρωπους καποια στιγμη με φωναζουν κ μ δειχνουν 2 αλογα ενα μαυρο κ ενα καφε αρκετα μεγαλα πηγα διπλα τους κ αρχισα να τα χαιδευω μ αρεσαν παρα πολυ κ δν φοβομουν ( στην πραγματικοτητα τα φοβαμαι) κ περασα αρκετη ωρα μαζι τους μετα με φωναξε ενας ανδρας αυτος ητανε κατα την διαρκεια ολου του ονειρο ενας ξανθος ωραιος ανδρας αν κ φαινοτανε λιγο μεγαλος ηταν κατι σαν δασκαλος δν ξερω κλ αλλα μ εδεινε πολυ σημασια κ μονο με μενα εμενε πιο πολυ λες κ ημουν σημαντικη για αυτον. Καποια
  στιγμη ερχεται μια γυναικα κ μ λεει παρε τον κιμα π παριγγειλες αλλα δν θυμομουν να το ειχα κανει την αποφευγα συνεχεια μετα ομως με βρηκε παλι κ μ εδωσε την σακουλα με τον κιμα ενα κιλο μ λεει 6 ευρω κλ της λεω πηρα το πορτοφολι μ εβγαλα ενα 5ευρω κ 1 της τα εδωσα αλλα δν ηθελα επειδη δν ειχα λεφτα μονο κατι 2ευρα μ ειχαν μεινει κ σκεφτομουνα με τι θα τα βγαλω περα. Τοσο θυμαμαι απαντηστε μ . ευχαριστω

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Ντόρα
   Δευτέρα, 8 Φεβρουάριος 2016 ,3:48 μμ

   Καλησπέρα Αντι!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι ίσως υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από έναν άντρα,επίσης ίσως ο άντρας αυτός να συμβολίζει τον εαυτό σου….και ότι θα πρέπει να συμφιλιωθείς!!
   Τα άλογα εδώ συμβολίζουν την στεναχώρια(μαύρο)και την ηρεμία(καφέ)!!
   Τον κιμά δεν έπρεπε να το πάρεις…το ώμο κρέας συμβολίζει την στεναχώρια και τους καυγάδες!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    Δευτέρα, 8 Φεβρουάριος 2016 ,4:04 μμ

    Ευχαριστω πολυ ντορα μ !! Πραγματικα στεναχωριες μπολικες σε καυγαδες δν εχω φτασει ακομα οσο για το καφε αλογο π ανεφερες ηρεμια πραγματικα τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω τα παντα με πολλη ηρεμια κνουτε καν μιλαω πραγμα π δν ειναι της φυσης μ . αισθανομαι οτι κατι εχει αλλαξει μεσα μ.. Σε παρακαλω κοιτα λιγο το ανδρας.. Ευχαριαστω κ παλι

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 2. Απάντηση
  Vasilina
  Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 ,4:02 μμ

  Καλησπερα σας ειδα οτι ταξιδεψα με την κολλητη μου καπου σε ενα μερος (δεν θυμαμαι πιο) και πηγα σε ιππικο ομιλο εκει μ εδωσαν ενα καφε αλογο το οποιο μιλουσε και ηταν αρσενικο για 1 2 μερες επερνα το ιδιο μεχρι που την 3 μερα επεσε κατω οταν το ιππευα δεν το ειχαν ταισει καλα και δεν ειχε αλλες δυναμεις πηγαμε πισω στο ιππικο ομιλο περπατωντας εγω μαζι του. Την επομενη μερα ξαναπηγα να δω πως ειναι και το αλογο και μου εδωσαν να ιππευσω ενα αλλο λευκο αλογο θηλυκο το οποιο και αυτο μιλουσε το ιππευσα αρκετα σε καποια φαση φτασαμε σε μια τεραστια ανηφορα εγω κατεβηκα απ το αλλο και της ειπα μην «ανυσηχεις δν θα ανεβουμε τετοια ανηφορα καβαλα πανω σου» και μου απαντησε «ευτυχως γτ δεν θα το αντεχα» και τα 2 αλογα παντως αδυνατα ηταν οχι υπερβολικα αδυνατα αλλα λιγο τι σημαινουν ολα αυτα? Ευχαριστω πολυ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 ,7:52 μμ

   Δεν είναι καλό όνειρο. Αφύσικα πράγματα. Είναι όνειρο από τη σφαίρα του φανταστικού. Τα άλογα δεν μιλάνε. Πρόσεξε πολύ, διότι όποιος δει ένα τέτοιο όνειρο έχει φόβο να παγιδευτεί σ’ αυτό τον κόσμο. Ελπίζω κάποια στιγμή να πας στον ιππικό όμιλο και να σου δώσουν ένα άλογο που δεν μιλάει για να μπορέσεις να επανέλθεις στον κόσμο μας. Ελπίζω να γίνει σε κάποιο σειριακό όνειρο.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 3. Απάντηση
  Άννα
  Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 ,4:32 μμ

  Καλησπερα! Ειδα προχθες στον υπνο μου οτι ημουν σε εναν τεραστιο κηπο, πολλων στρεμματων, με πολλα λουλουδια και συγκεκριμενα κοκκινα και ροζ τριανταφυλλα. Καθομουν εκει και τα χαζευα μεχρι που εμφανιζεται ενας γνωστος μου (φατσικα) πανω σε ενα αλογο και ηθελε να με βοηθησει να μην καθομαι μονη μονη μου. Το αγορι αυτο το βλεπω στο λυκειο μου, (ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος) και δεν ηξερα καν το ονομα του αλλα απο το ονειρο εμαθα κατα καποιον τροπο, και σημερα επιβεβαιωθηκα πως τον λενε ετσι!! Τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 ,8:02 μμ

   Σε ενδιαφέρει ερωτικά; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει φίλος σου αν το άλογο ήταν κόκκινο και το αγόρι σου αν το άλογο ήταν άσπρο. Πάντως, υπάρχει μεγάλη προοπτική να γίνει κάτι μεταξύ σας. Κακό θα ήταν αν το άλογο ήταν μαύρο, καφέ ή γκρι.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 4. Απάντηση
  Αλογο
  Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2015 ,11:59 πμ

  Εγώ είδα ένα καφέ άλογο και όλοι το φοβόντουσαν. Έμπαινε από το μπαλκόνι σε όλα τα σπίτια και τα έκανε άνω κάτω και έφευγε και ξαφνικά είδα ότι μπήκε στον πάνω όροφο από το σπίτι μου και εγώ ήμουν στο δικό μου σπίτι δηλαδή έναν όροφο πιο κάτω και το περίμενα και κάλεσα την αστυνομία και αυτό μπήκε μέσα και έσπασε μερικά πράγματα χωρίς να μας πειράξει.απλά το φοβόμασταν όλοι και μόλις το βλέπαμε τρέχαμε να κρυφτούμε ενώ στην ουσία κακό δεν έκανε στους ανθρώπους

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Δευτέρα, 4 Ιανουάριος 2016 ,8:52 μμ

   Το άλογο που ειδες,αντιπροσωπεύει εναν ανθρωπο για τον οποίο νιώθεις τα ανάλογα συναισθηματα.όλοι τον φοβάστε όμως τελικά είναι ακίνδυνος.προκαλει ανακατοσουρες στις ζωές σας όχι όμως σημαντικά και βλαβερά προβλήματα.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 5. Απάντηση
  Vasilina
  Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 ,2:23 μμ

  Γεια σας εγω ειδα να ιππευω ενα καφε αλογο σε μια κοιλαδα.. τι συμαινει? Ευχαριστω πολυ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 ,6:50 μμ

   Αυτό δείχνει οτι εχεις η θα αποκτήσεις μια σχέση με κάποιον ο οποίος θα είναι σωστός και πιστός αλλά δεν είναι ακριβως όπως τον ονειρευοσουν.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 6. Απάντηση
  Γ12
  Σάββατο, 8 Αύγουστος 2015 ,8:57 μμ

  Είδα ότι ακολουθούσα ένα άλογο και μετά αυτό άρχισε να πετάει πάνω από την θάλασσα.Δεν είχε φτερά.Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέριες,αυτό μου έκανε εντύπωση.
  Ευχαριστώ!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015 ,10:19 πμ

   Νεκταρία χρειάζομαι λίγη βοήθεια εδώ.γίνεται να κανει κάποιος αστρικό ταξίδι με διαφορετική μορφή απο την δική του?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015 ,10:33 πμ

    Αυτό δεν είναι αστρικό ταξίδι που λες. Αν νιώσεις ότι είσαι εσύ, αλλά με άλλη μορφή πρόκειται για βαθύ απογειωτικό όνειρο. Γίνεται άλλη κατηγορία. Βλέπεις τον εαυτό σου όπως θα ήθελες ή δεν θα ήθελες να είναι.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Απάντηση
     eagle
     Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015 ,11:04 πμ

     Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ!
     Γ12 είχες την αίσθηση οτι έφευγε μακρια σου καθως πετούσε το άλογο?ενα άτομο το οποίο ακολουθεις αλληγορικά,θα πετάξει προς αλλη κατευθυνση και δεν θα το ακολουθησεις πλεον…

     VA:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 7. Απάντηση
  Ιωάννης
  Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 ,10:39 πμ

  Είδα ότι ήμουν σε έναν ιππόδρομο(δεν παιζόντουσαν στοιχήματα) όπου υπήρχαν καφέ/κανελί Άλογα και ετοιμάζονταν να τρέξουν. Όλοι οι αναβάτες(άντρες) φορούσαν μπλε-ανοιχτό χρώματος ρούχα και όταν ξεκίνησαν να τρέχουν τα Άλογα, το τελευταίο στη γραμμή δεξιά, ένα πολύ όμορφο Άλογο, θηλυκό και ψηλό το οποίο το κράταγε μια γυναίκα αναβάτης, φοραγε μπλε-ανοιχτο χρωματος ρούχα, απο το σχοινί, δεν έτρεξε αλλά γύρισε πίσω περπατώντας αργά σε μια γυναίκα ψηλή με μακρύ(περίπου μεχρι τη μέση) καστανο ελαφρώς σπαστό μαλλί που ήταν η ιδιοκτήτρια του και το χάϊδευε στο μέτωπο και αυτό καθόταν εκεί παρόλο που το παρότρυνε να τρέξει. Το Άλογο είχε στο μέτωπο λευκό χρώμα. Το πρόσωπο της ιδιοκτήτριας δεν μπορούσα να το δώ γιατί την έβλεπα απο τα πλάγια(αριστερά) και το καλυπταν τα μαλλιά της.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 ,5:27 μμ

   Ο ιππόδρομος που ειδες,αντιπροσωπεύει αλληγορικά την ευρωπαϊκή ένωση.οι αναβάτες κ τα άλογα,τις χωρες της Ευρώπης!όλοι φόραγαν μπλε ρούχα διότι όλοι είναι στραμμένοι προς την Ελλάδα αυτές τις μέρες!(με τόση θάλασσα λογικό το μπλε χρωμα) ομορφο κ θηλυκό άλογο!η Ελλάδα απο ομορφιές άλλο τίποτα και σίγουρα είναι γενους θηλυκού!
   Νιώθεις πως το άλογο της Ελλάδας το έχει καβαλικεύσει η Γερμανία δεν την οδηγούν οι δικοί μας πολιτικοι!αυτή δεν θέλει να το κανει να τρέξει..γι αυτό δεν έτρεξε αλλά περπάτησε!δηλαδή αλληγορικά δεν τρεχούμε προς την αναπτυξη…
   Το άλογο γύρισε πίσω περπατωντας προς την ιδιοκτήτη της…αρα η Ελλάδα νιώθεις οτι δεν θα παει μπροστα….

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 8. Απάντηση
  aimilia
  Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 ,5:53 μμ

  Έβλεπα στο όνειρο μου ότι είχα ένα άλογο λευκό και πήγαινα βόλτα μαζί του σε μια όμορφη λίμνη, τα νερά ήταν καθαρά και το ίππευα ,κάναμε βόλτα σαν σε ποτάμι .Ήταν ημέρα άκουγα τα πουλιά να κελαηδούν ήμουν πολύ ήμερη,και χάιδευα το άλογο και είχα ξαπλώσει το κεφάλι μου πάνω του και είπα είμαι στον παράδεισο ένιωθα γαλήνη και ηρεμία.το άλογο το λευκό? είναι καλό? τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
  • Απάντηση
   Ντορα
   Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2015 ,7:54 μμ

   Καλησπερα Αιμιλια!!!!!Το ονειρο σου ειναι τοσο αισιοδοξο και τοσο καλο!!Δειχνει οτι κατι καλο θα συμβει στην ζωη σου!!!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Νεκταρία
    Τρίτη, 21 Ιούλιος 2015 ,1:29 μμ

    Βλέπω ότι το βράβευσες. Μπράβο! Καλό είναι να της το λές. Το όνειρο αυτό βραβεύτηκε από την Ντόρα. Την ώρα που θα της λες την ερμηνεία, παράλληλα θα την ενημερώνεις ότι βραβεύεται για να το δει. Αυτό ισχύει για όποιο όνειρο επιλέγεις να βραβευτεί.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

  Leave a Reply