Άλογο 105

Άλογο
Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε ένα άσπρο άλογο, οι ενδείξεις είναι ευνοϊκές για ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους και έντιμες γυναίκες. Αν δείτε πως το άλογο είναι βρώμικο και αδύνατο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί από ένα ζηλιάρη φίλο ή κάποια γυναίκα. Αν το άλογο είναι μαύρο, σημαίνει πως η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά θα απογοητευθείτε και θα αισθάνεστε ένοχος για κάποιες απολαύσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο άντρας της είναι άπιστος.
Το να ονειρευτείτε σκούρα άλογα, σημαίνει πως θα συναντήσετε προσοδοφόρες καταστάσεις αλλά συγχρόνως και μεγάλη απογοήτευση. Παροδικές ευχαριστήσεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα όμορφο γυμνασμένο άλογο, σημαίνει πως η τύχη σας ευνοεί και πως θα απολαύσετε τον ερωτά σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως τελικά θα ενδώσει σε συνεχείς παρακλήσεις. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε με υλικές απολαύσεις.
Αν δείτε πως ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν από την αφροσύνη κάποιου φίλου ή υπαλλήλου. Αν δείτε ένα άλογο να τρέχει μαζί με άλλα, σημαίνει πως θα ακούσετε για την αρρώστια κάποιων φίλων σας.
Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη.
Αν δείτε φοράδες, σημαίνει συμφωνία και απουσία ζήλιας μεταξύ συζύγων και ερωτευμένων.
Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σύντομα θα έχετε καλή τύχη και θα απολαύσετε πλούσιες διασκεδάσεις. Αν το ποτάμι είναι ταραγμένο ή θολό, οι προβλεπόμενες χαρές θα είναι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικές.
Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.
Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα έχουν προβλήματα.
Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις από διάφορες πλευρές.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο άλογο, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν δύσκολα πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως σας ρίχνει κάτω, θα έχετε έναν σκληρό αντίπαλο και οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν από ανταγωνισμό.
Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας.
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά.
Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως διάφορες επιχειρήσεις θα σας αφήσουν κέρδος.
Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο.
Αν ονειρευτείτε άλογα κούρσας, σημαίνει πως ζείτε με έντονο ρυθμό. Για τους γεωργούς, αυτό το όνειρο σημαίνει ευημερία. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, θα έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ζωή.
Αν δείτε πως σκοτώνετε άλογο, πρόκειται να πληγώσετε τους φίλους σας με τον εγωισμό σας.
Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρούς αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη.
Αν δείτε πως έχετε μαζί σας γυναίκες, οι επιθυμίες σας θα είναι ανεξέλεγκτες και η αποδοτικότητα σας μειωμένη.
Αν οδηγείτε άλογο στ” όνειρο σας, τα επιχειρησιακά σας ζητήματα δεν θα παραμεληθούν για πρόσκαιρες απολαύσεις.
Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος.
Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, είναι σημάδι πλούτου και μεγάλης ευτυχίας.
Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.
Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή.
Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.
Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας.
Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ιππεύει ένα άλογο έχοντας πίσω της κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί επιτυχημένοι άντρες θα την επιθυμήσουν. Αν δει πως ήταν φοβισμένη, σημαίνει πως θα ξεσηκώσει πολλές αντιζηλίες. Αν, αφού ξεπεζέψει από το άλογο, στραφεί προς ένα γουρούνι, σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για έναν πλούσιο γαμπρό και θα προτιμήσει την ελευθερία της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 1.5/5 (2 ψήφοι)
Άλογο, 1.5 out of 5 based on 2 ratings

Περισσότερα:

 • ΑίμαΑίμα Αίμα Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας. Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να […]
 • ΝερόΝερό Νερό Αν δείτε καθαρά νερά στο όνειρο σας, σημαίνουν χαρά, ευημερία και ικανοποίηση. Αν όμως  τα νερά είναι θολά και χειμαρρώδη, υπάρχει περίπτωση δυστυχίας. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας […]
 • ΓάταΓάτα Γάτα Αν δείτε στ' όνειρο σας γάτα, σημαίνει κακοτυχία, αν δεν καταφέρετε να τη σκοτώσετε, ή να τη διώξετε από τα μάτια σας. Αν δείτε πώς η γάτα σας επιτέθηκε, θα έχετε εχθρούς που θα […]
 • ΤραπέζιΤραπέζι Τραπέζι Αν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζατε τραπέζι για γεύμα, είναι καλός οιωνός: θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Άδειο τραπέζι, στ' όνειρο, προλέγει φτώχεια και απογοήτευση. Το να […]
 • ΧιόνιΧιόνι Χιόνι Αν δείτε στ' όνειρο σας χιόνι, σημαίνει γενικά ατυχία. Ακόμη, θα αντιμετωπίσετε κάποια αρρώστια και μια υπόθεση καθόλου ικανοποιητική. Αν δείτε πως βρισκόσαστε σε χιονοθύελλα, […]
 • Μπουγάδα ΠλυντήριοΜπουγάδα Πλυντήριο Μπουγάδα Πλυντήριο Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλένετε ρούχα άσπρα πολύ λερωμένα και πως καθαρίζουν εύκολα, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε εύκολα να αντικρούσετε τις κατηγορίες εις βάρος […]
Καταχωρήθηκε από:

105 thoughts on “Άλογο

 1. μαρια Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 ,11:17 πμ

  Καλημέρα σας,
  εχθές το βράδυ είδα ότι ήμουν σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με το σύντροφο μου κ δύο άλογα.ο φίλος μου ήταν πολύ άνετος μαζί τους κ τα χαϊδεύε ενώ εγώ τα φοβούμουν πολυ.κάποια στιγμή το ενα ήρθε προς τη μεριά μου με μεγάλη ταχύτητα κ εγώ φοβήθηκα κ έτρεξα να κρυφτώ μέσα στη ντουλάπα.αυτό έμεινε από έξω για πολλή ώρα κ με περίμενε.ο σύντροφος μου εντωμεταξυ μου έλεγε να μην φοβάμαι αλλά δεν ερχόταν να με βοηθήσει. Επίσης τα άλογα που είδα αν θυμάμαι καλά ήταν καφέ χρώμα.τι σημαίνει αυτό το όνειρο?

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 2. Χαρά Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 ,10:43 μμ

  Καλησπέρα, Νεκταρία

  Ελπίζω να είσαι καλά. είδα ξημερώνοντας σάββατο το κεφάλι αλόγου άσπρου με κάτι σαν γκρι ρίγες, μας χώριζε κάτι σαν λεπτή σίτα(συρματόπλεγμα)και πλησίαζε τη μουσούδα του
  ,με κοίταζε με καστανά μάτια. το άγγιξα και βρέθηκε απ τη μεριά μου, στο κρεβάτι μου ξαπλωμένο, πήγα να το φιλήσω κι άκουσα τη φωνή ενός παλιού έρωτα να μου λέει «τι κάνεις;πρόσεχε» αλλά το αλογάκι ήταν καλόβολο. είχε τα μάτια μισόκλειστα, θυμάμαι ότι αναζητούσα το βλέμμα του κι άρχισα να το χαιδεύω όπως τον σκύλο μου,ενώ φοβόμουνα, αλλά δεν αντέδρασε. θυμάμαι ότι απόφυγα να αγγίξω τη γενετήσια περιοχή, ήταν αρσενικο, κι έφτασα στα πέλματα που ήταν μάυρα και τρόμαξα.δεν ξέρω αν το μαύρο ήταν αρρώστια ή πέταλο,θυμάμαι ότι τρόμαξα. τότε αυτό σήκωσε το κεφάλι αντίθετα από μένα και κατάπιε μια σφήκα που πετούσε και το κοίταζα αγωνιώντας να μην του έκατσε στο λαιμό. του φέρθηκα όπως στον σκύλο μου.

  [Απάντηση]

  Ο/η Ντορα απάντησε:

  @Χαρά, Κ.Νεκταρια θελει την δικη σας ερμηνεια!!!

  [Απάντηση]

  Ο/η Χαρά απάντησε:

  @Ντορα,

  Ντόρα, κι από σένα καλοδεχούμενη είναι η ερμηνεία. Την εμπιστεύομαι καιρό τώρα τη Νεκταρία, αλλά είμαι ανοιχτή και σε σένα. Από μένα περισσότερα καταλαβαίνεις, είναι το μόνο σίγουρο. Αν μπορείς, απάντησέ μου, γιατί έχω πολλή αγωνία. είχα αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ με όνειρα γιατί πόνο φέρνουν, αλλά μπήκα χθες στην ιστοσελίδα και είδα και το όνειρο της Φρόσως. Πώς εξηγείται αυτή η ομοιότητα την ίδια χρονική περίοδο; Πάντως εμένα το άλογο είχε γκρι ρίγες κατακόρυφες, όχι οριζόντιες σαν της ζέβρας. βασικά άνοιξα μια επικοινωνία ερωτική το βράδυ του σαββάτου που το πρωί είδα το όνειρο. μέχρι τότε ούτε καν το σκεφτόμουνα για τον συγκεκριμένο, γιατί με είχε κουράσει και πονέσει πολύ. θα σε περιμένω.

  [Απάντηση]

  Ο/η Ντορα απάντησε:

  @Χαρά, Το ονειρο σου ειναι ουδετερο..υπαρχουν συναισθηματα στεναχωριας!Χαρα δεν εχω προβλημα…ειναι λογικο να ζητας την γνωμη της κ.Νεκταριας!!!Συμβαινουν καμια φορα Χαρα οι ομοιοτητες!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 3. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 ,9:02 πμ

  καλημερα σας!
  ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στην εισοδο της πολυκατοικιας μου και κρατουσα της πορτα ανοιχτη. Μετα ανοιγει η πορτα της αποθηκης και βγαινει ενα καφε αλογο τρεχοντας,με ακουμπησε και εφυγε τρεχοντας εξω!
  Τι μπορει να σημαινει αυτο?

  [Απάντηση]

  Ο/η Ντορα απάντησε:

  @ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Καλησπερα Δεσποινα!!!http://www.xn--qxaefaepndrcyk.gr/%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B4%CF%85-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BE%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BA/

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 4. Αγγελικλη Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 ,8:54 πμ

  Καλημέρα σας,
  Το βραδυ που μας περασε ειδα πως ημουν στο χωριο μου και ανεβαινα τις ανηφορες και ξαφνικα βλεπω τον πρωην μου με ενα καφε αγριο αλογο να τον κινηγαει!Φοβησμενη ετρεχα στις κατηφορες και μπηκα στην αυλη του σπιτι μου!εκεινη την ωρα τον πιανει το αλογο και τον πεταει στο σπιτι μου και μπαινει μεσα αυτος σηκωνεται και δεν μπορουσε να το ηρεμησει και το αλογο προσπαθουσε να τον χτυπησει!Τελος παω εγω μπροστα στο αλογο και λεω «φτανει,τελος» και αυτο ηρεμει..μετα απο αυτο καθομαστε στην βεραντα και ερχεται η οικογενεια μου!εκει που λεγαμε αστια με την ξαδερφη μου παω να την κανω το κλασσικο «κολα το» και μου πιάνει το χέρι και μου χαμογελάει κοιτόντας με στα μάτια!

  [Απάντηση]

  Ο/η Ντόρα απάντησε:

  @Αγγελικλη, Καλησπέρα Αγγελική!;Πρώτα απ” όλα να ξέρεις σύμφωνα με το όνειρο που είδες ότι η οικογένεια σου θα είναι πάντα δίπλα!!Όσον αφορά τον πρώην σου θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα και εμπόδια,που εσύ θα βοηθήσεις να τα ξεπεράσει!!Και για σένα θα υπάρξουν κάποια προβληματάκια αλλά γρήγορα θα τα ξεπεράσεις..ίσως δημιουργηθούν από τον πρώην σου!!

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 5. Froso Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 ,9:28 πμ

  Καλημερα σας,
  Χθες βραδυ ειδα ενα πολυ ησυχο αλογο να σερνει ενα καραβι στην θαλασσα και μετα να το ειχα βαλει μα κοιμοιθει σπιτι μου αλλα αυτο ξαπλωσε.Δεν κοιμηθηκε ορθιο. Οταν ξυπνησε το χαιδευα και ηταν πολυ ησυχο.

  [Απάντηση]

  Ο/η Ντόρα απάντησε:

  @Froso, Καλημέρα Φρόσω!!Φρόσω το όνειρο σου κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει την χειραγώγηση..ίσως κάποιο πρόσωπο προσπαθεί να επηρεάσει κάποιο άλλο!Ενδεχομένως είσαι εσύ με κάποιο άλλο πρόσωπο!!

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Ντόρα,

  Όχι, έχει άλλη ερμηνεία το όνειρο. Το άλογο είναι το αγαπημένο της πρόσωπο. Το καράβι είναι η πορεία της ζωής τους. Άρα, ο αγαπημένος της θα σύρει τα πράγματα εκεί που πρέπει. Αν η κοπέλα έχει σχέση, πιθανόν θα την επισημοποιήσει. Αν δεν έχει, θα βρει σύντροφο. Αν είναι παντρεμένη θα κάνει κάτι πιο ουσιαστικό στη σχέση, πιθανόν να αποκτήσουν παιδί. Γενικά είναι η τακτοποίηση μιας σχέσης που ήταν έξω από το σωστό κλίμα, όπως ένα καράβι στη στεριά. Ήρθε η ώρα της τακτοποίησης. Το σπίτι εδώ είναι η ψυχή της κοπέλας. Όταν αγωνιούμε πώς πάει μια σχέση μένουμε άγρυπνοι. Όταν όμως τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο μας παίρνει ο ύπνος. Κοιμήθηκε ξαπλωμένο γιατί είναι αλληγορικά ο σύντροφός της. Δεν έπρεπε να δει τον ίδιο, αλλά κάτι συμβολικό να παριστάνει αυτόν. Γενικά ένα τέτοιο όνειρο δηλώνει το γάμο της. Το χάδεμα είναι η αποδοχή της σ” αυτόν, η αγάπη, και το ενδιαφέρον της. Το όνειρο αυτό πάει φυσικά για βραβείο.

  [Απάντηση]

  Ο/η Ντόρα απάντησε:

  @Νεκταρία, Μα δεν είπα ότι είναι κακό όνειρο!!Η λέξη χειραγώγηση έκανε την ζημία!!φάνηκε σαν να το εννοώ για κακό όνειρο!!!Συγνώμη!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Ντόρα,

  Δεν είπα ότι έκανες λάθος στην αξιολόγηση του ονείρου. Δεν φταίει η λέξη που χρησιμοποίησες. Μη στεναχωριέσαι. Πάμε για άλλα. Σήμερα, ερμήνευσες σωστά πολλά όνειρα. Συνέχισε. Αυτό ήθελε μια πιο συγκεκριμένη ερμηνεία. Στο συγκεκριμένο έπρεπε να πω αυτά που είπα, γιατί ήταν υποψήφιο για βραβείο. Αυτά τα όνειρα τα αναπτύσσω περισσότερο. Πολλές επισημοποιήσεις πέφτουν. Είναι το δεύτερο όνειρο επισημοποίησης που ερμηνεύω σήμερα. Καλά πάμε έτσι Ντόρα; Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι!!!

  [Απάντηση]

  Ο/η Ντόρα απάντησε:

  @Νεκταρία, Σας ευχαριστώ πολύ!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: +1 1 ψήφος

  Ο/η Ντόρα απάντησε:

  @Νεκταρία, Σας στο εύχομαι!!Κ.Νεκταρία έχετε δει και εσείς ένα ωραίο όνειρο το οποίο έπρεπε να βραβευτεί αλλά εσείς δεν το κάνατε!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 6. Εμμανουελα Σάββατο, 2 Μαΐου 2015 ,9:11 πμ

  Καλημέρα,
  Ειδα οτι ειχε κακοκαιρία και οτι πισω απ το σπίτι μου ειδα ενα μικρό αλογάκι άσπρο και οταν πήγα κοντα του να το βάλω στο σπίτι αυτο άρχισε να τρέχει, πήγα και εγω απο άλλη μεριά να το πιάσω και εμφανίστηκε ο ξαδερφος μου να ειναι πανω στο άλογο που ειχε γινει μεγαλο και μαύρο.. Επειδη συνέχισα να το ψάχνω, το βρήκα σε ενα χωραφι και ηταν μικρό και άσπρο παλι.. Μετα ομως το πηρα με ενα σχοινακι και το γύρισα σπίτι, δεν θυμαμαι να ανέβηκα πανω του..

  [Απάντηση]

  Ο/η eagle απάντησε:

  @Εμμανουελα, αυτό δείχνει οτι μέσα απο απογοητευσεις,εσύ συνεχιζεις να αναζητας την ευτυχία και στο τέλος θα την αποκτήσεις!ίσως να υπαρχουν προβλήματα στη σχέση σου αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά μετα από δική σου επιμονή!

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @eagle,

  Να προσθέσω Eagle μου ότι ο ξάδερφός της θα την βοηθήσει να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πρέπει να τον εμπιστευτεί.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 7. Μαρινα Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 ,3:00 πμ

  Γεια σας!Ειδα στον υπνο μου οτι ερχοταν ενα συννεφο το οποιο οτι ακουμπουσε το παγωνε. αυτο περασε πανω απο κατι αλογα και τα σκοτωσε και εγω ετρεξα αμεσως και μπορεσα και εσωσα 2ασπρα με βουλες τα οποια στην αρχη τα εδεσα στην αυλη αλλα οταν ειδα οτι πλησιαζε το συννεφο τα εβαλα μεσα στο σπιτι μου και αυτα μεταμορφωθηκαν σε ανθρωπους που εγω δεν ξερω.. τι ειναι?

  [Απάντηση]

  Ο/η eagle απάντησε:

  @Μαρινα, είσαι γιατρός?αν ναι,θα μπορούσε να σημαίνει οτι ατομα με αρρώστια που ταλαιπωρεί πολύ κοσμο σε θανατηφόρο σημείο,θα έρθουν στο ιατρείο σου και εσύ θα τα προστατεψεις και θα τα σωσεις!διαφορετικά ενα κακόβουλο ατομο που παντα έπραττε με κακιά,θα θελήσει να βλάψει κάποιους τους οποιους εσύ θα βοηθησεις και θα προστατεψεις απο αυτον!

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @eagle,

  Εδώ έπεσες σε σφάλμα φίλη μου. Νομίζω η πρώτη φορά είναι. Είναι ψυχολογικό το όνειρο και αφορά την κατάσταση που βρίσκεται το άτομο. Τα σύννεφα είναι η απογοήτευση που έχει ή οι αρνητικές σκέψεις που κάνει, τα οποία σκοτώνουν αλληγορικά όσα προσπαθεί να πετύχει. Με τη δύναμη που της έχει απομείνει, θα κατορθώσει να σώσει όσα μπορεί. Θα καταφέρει να τα διατηρήσει και μέσα της θα πάρουν μια νέα μορφή που θα μπορέσει να δεχτεί η ψυχή της καλύτερα ή ακόμα και η ίδια.

  [Απάντηση]

  Ο/η eagle απάντησε:

  Ευχαριστώ πολύ που με διορθώσεις!μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπελα!λίγη αισιοδοξία χρειαζεται!πρεπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να προχωράμε οτι και αν συμβαίνει!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 8. broscuta Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 ,9:59 μμ

  ειδα στον υπνο μου μια κοπελα (χορευουμε μαζι σε μια παρασταση) οτι αυτη ηταν γυμνη πανω σε ενα αλλογο καφε μεσα σε θολη θαλασσα.τι σημαινει αυτο?

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @broscuta,

  Είσαι γυναίκα ή άνδρας; Καλό θα ήταν όταν γράφετε ψευδώνυμα να γνωρίζω το φύλο σας.

  [Απάντηση]

  Ο/η broscuta απάντησε:

  @Νεκταρία,
  γυναικα ειμαι. Eυχαριστω

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @broscuta,

  Το φαντάστηκα, αλλά δεν ήθελα να υποπέσω σε σφάλμα. Αυτό δείχνει, ότι είσαι ένα άτομο που σκέφτεσαι κάποιες φορές με διαφορετικό τρόπο. Υπάρχουν στιγμές που ο ένας σου εαυτός ενώνεται με τον άλλο σε ένα ασταμάτητο χορό συναισθημάτων σε ένα θέατρο του παραλόγου. Ξεσπάς και κάνεις αυτό που αισθάνεσαι ελεύθερα. Τολμάς να ξεγυμνώσεις τις εσώψυχες επιθυμίες σου με θάρρος, αλλά ο δρόμος που βαδίζεις είναι αβέβαιος και κανείς δεν ξέρει που θα σε βγάλει.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι

  Ο/η broscuta απάντησε:

  @broscuta,

  Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Νεκταρια!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 9. Λουίζα Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 ,7:44 μμ

  Είδα πως έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα και όσο πήγαινε μεγάλωνε σωματικά και το τριχομα γινόταν όλο και πιο σκούρο. Μέχρι που μεταμορφοθηκε και πήρε την εμφάνιση ενός καφέ αλογου και αυτό ερχόταν καταπάνω μου χωρίς πλέον να ακούει στις εντολές μου και ήταν ανυπάκουο.

  [Απάντηση]

  Ο/η Κατερινα απάντησε:

  Ανθρωποι που φαινομενικα ειναι καλοι, θα μεταμορφωθουν στους χειροτερους εχθρους σου.

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Κατερινα,

  Αξίζεις ένα μεγάλο μπράβο!!!

  [Απάντηση]

  Ο/η Marilyn απάντησε:

  Ευχαριστω παρα πολυ :-),

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 10. viktoria Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 ,12:44 πμ

  Είδα οτι ο αγαπημένος μου τι στιγμή που πήγε να με αγκαλιάσει έγινε το κεφάλι του αλογίσιο με μια μεγάλη χαίτη

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @viktoria,

  Τι χρώμα ήταν το άλογο αυτό θυμάσαι; Αν ήταν μαύρο είναι άπιστος. Αν ήταν άσπρο πιστός. Αν ήταν κόκκινο δείχνει ότι τον θέλεις, αλλά αυτός έχει άλλες σκέψεις. Αν ήταν γκρίζο δηλώνει ανάμικτα αισθήματα. Αν δεν θυμάσαι χρώμα δηλώνει ότι δεν θέλει να γνωρίζεις τα αισθήματά του. Δείχνει αυτό που θέλεις εσύ. Ξέρει όμως να κρύβει τι πραγματικά αισθάνεται πολύ καλά.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 11. ΜΑΡΊΝΑ Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 ,4:54 μμ

  Γεια σασ,
  Στο όνειρο μου ειδα οτι υπηρχε διπλα απο το σπιτι μου ενα χωραφι μ ασπρα αλογα να βοσκανε.Ημουν με μια παιδικη μ φιλη που μενει εκει διπλα ενα αλογο απο αυτα αρσενικο ο αρχηγοσ τησ αγελησ δυνατο κ μυώδης αρχισε ν με κυνκυνηγάει και ισα που πρόλαβα ν σκαρφαλώσω στη πορτα κ να μπω στο σπίτι τησ φιλησ μου.Μ ειπε οτι ηταν πολθπολυ ατιθασο αλογο κ ν προσεχω.μπορειτε ν μου πεπει τι σημαινει;

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @ΜΑΡΊΝΑ,

  Φαντάζομαι ότι το χωράφι αυτό με τα άλογα δεν υπάρχει στ” αλήθεια! Αν υπάρχει, τότε το όνειρο δεν έχει εξήγηση. Στην αντίθετη περίπτωση, που πιστεύω ότι είναι η πιθανότερη, τα άσπρα άλογα είναι επιτυχίες και χαρές. Είναι οι φίλοι μας ή το άλλο μας εγώ. Όμως η αντίθεση που υπάρχει εδώ δείχνει πως πρόκειται για άσπονδο φίλο, εφόσον ήταν αρσενικού γένους. Άρα, κάποιος που πιστεύεις ότι είναι φίλος σου, δεν είναι. Να προσέχεις!

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 12. Ρουλα Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015 ,5:59 μμ

  Εγω ειδα των λιγων ημερων πρωην μου πανω σε καφε / κοκκινο αλογο να ερχεται….σαν να τον εβλεπα εγω δηλαδη μπροστα μου να ερχεται προς τα εμενα….αλλα δεν καταλαβα που ακριβως ειμαι εγω…αν ειμαι κ εγω στο λιβαδι..στην εξοχη…ή οχι…δεν ειδα παρακατω ομως τι εγινε….κ πριν απο αυτο τον ειδα να καθεται καπου κ φαινοταν χτυπημενος…σαν να ειχε καποιο προβλημα υγειας….

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Ρουλα,

  Μπορεί να χωρίσατε γι” αυτή την αιτία. Είναι άρρωστος και πολύ δυστυχισμένος και το κρύβει. Μπορεί κατά βάθος να μην ήθελε το χωρισμό σας. Φαντάζομαι εκείνος το ζήτησε για να μην πονέσεις αν μάθεις τι κρύβει.

  [Απάντηση]

  Ο/η Ρουλα απάντησε:

  @Νεκταρία,
  Ναι ειναι αρρωστος…κ προκειται να ξεκινησει θεραπεια στο νοσοκομειο…ομως ειχαμε πει οτι θα το περασουμε μαζι κ μαλιστα ειχα κλεισει εισητηριο για να ειμαι εκει για την θεραπεια του κ ηταν χαρουμενος για αυτο…αυτος ζητησε να χωρισουμε…εντελως απροσμενα….

  [Απάντηση]

  Ο/η Ρουλα απάντησε:

  @Ρουλα,
  συγκεκριμενα στο ονειρο ειδα οτι του επαιρναν κατι σαν συνεντευξη κ αυτος καθοταν κ μιλουσε….κ ο δημιοσιογραφος προσπαθουσε να του τραβηξουν στο βιντεο το προβλημα του..το χτυπημενο του ποδι…κ να επικεντρωθουν σε αυτο χωρις να το ξερει αυτος…(κατι τετοιο τελοσπαντων)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Ρουλα,

  Οι άνδρες φίλη μου θέλουν να είναι πάντα δυνατοί και υγιέστατοι. Θέλουν να μπορούν να προσφέρουν σε μια γυναίκα. Σε δέχτηκε δίπλα του να του συμπαρασταθείς στο πρόβλημά του, αλλά ένιωσε άχρηστος, ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει όσα θα ήθελε. Είμαι σίγουρη πως όταν γίνει καλά θα σου πει να τα ξαναφτιάξετε. Μην τον εγκαταλείψεις. Αυτές οι σκέψεις είναι ασυνείδητες. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημά του δεν τον αφήνει να σκεφτεί σωστά τι λέει και τι κάνει. Αύριο θα το μετανιώσει.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 13. Κατερίνα Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 ,3:36 μμ

  Εγώ είδα πως έβλεπα από το παράθυρο έναν να ιππεύει ένα καφέ άλογο και πως κάποια στιγμή θα το ιππεύα και εγώ Αλλά ξύπνησα και δε προλαβα

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Κατερίνα,

  Θα βρεις σύντροφο, αλλά δεν θα είναι αυτό που ονειρεύεσαι. Όμως θα είναι ένας πολύ καλός και πιστός άνθρωπος. Δεν ήρθε όμως η στιγμή ακόμα, αργει. Γι” αυτό είδες ένα ημιτελές όνειρο. Αν είσαι παντρεμένη πρόκειται για φίλο του άλλου φύλου.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 14. ολυμπια96 Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014 ,12:10 μμ

  Καλημερα…ειδα πως με κυνηγουσε ενας ανδρας να με σκοτωσει με αιχμηρα αντικειμενα ετρεξα κρυφτηκα πισω απο ενα δεντρο και σιγα σιγα με πλησιασαν 2ή3 λευκα αλογα τα χαιδεψα εκατσαν γυρω μ κ μετα αυτος ο ανδρας δν μπορουσε να μ κανει τπτ γτ με προστατευαν τα αλογα
  .

  [Απάντηση]

 15. Αγγελικη Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 ,9:20 μμ

  Καλησπερα, είδα οτι ιππευα ενα ασπρο αλογο και διπλα μου με τα ποδια ερχοταν μια φιλη μου.Οταν εφτασα στον προορισμο μου, οπου ηταν στο μερος του πρωην φιλου μου- εκει ηταν ο αδερφος του.Το αλογο ηταν δικό του και οταν κατεβηκα το αλογο ηταν κουρασμενο και ξαπλωσε.Αυτος μου ειπε οτι δεν επρεπε να ανεβω στο αλογο γιατι ηταν αρρωστο και το κουρασα.Εγω του ειπα οτι το αλογο μου το εδωσε ο πατερας της “φιλης” μου και δεν το ηξερα.Οσο ημουν πανω στο αλογο ηταν μια χαρα οταν εφτασα εκει κουραστηκε…..
  Ευχαριστω πολύ

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Αγγελικη,

  Το άσπρο άλογο πάντα το ιππεύουμε όταν είναι το δικό μας ριζικό, η σωστή σκέψη. Άρα, αυτό το άτομο ταλανίζει τη σκέψη σου. Φαίνεται πως η διαδρομή μαζί του είναι καλή. ¨Ομως το αποτέλεσμα μετράει και δεν είναι μαζί του. Άρα, κάτι άλλο είναι για σένα.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 16. Βικη Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014 ,6:25 πμ

  ειδα κοντα στην γειτονια μου τεσσερις καβαλαριδες αρκετα μεγαλωσωμοι και μαυροφορεμενοι με μακριους χιτωνες (σαν το χαρο ενα πραμα) ο ενας ηταν σε ασπρο αλογο ο αλλος σε μαυρο… (δεν θυμαμαι για τους αλλους δυο) και μετα απο λιγο χωριστηκαν ανα δυαδες στο σταυροδρομι της γειτονιας μου… ξυπνησα γιατι ηταν πολυ τρομακτικο

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Βικη,

  Κάποιο ατύχημα ή απογοήτευση σε απειλούν, αλλά την τελευταία στιγμή θα γίνει κάποιο θαύμα.

  [Απάντηση]

  Ο/η Βικη απάντησε:

  Νεκταρια σε υπερευχαριστώ για την απαντηση σου!

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 17. eleni Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014 ,6:41 μμ

  Γεια σας.. Είδα πως ήμουν σε ένα ερημικό μέρος με την μητέρα μου και την κόρη μου και γύρο είχε βουνά, ξαφνικά πέρασε ένα αεροπλάνο με μία κίτρινη σημαία στο πίσω μέρος, εγώ και η κόρη μου τρέχαμε να δούμε που πάει όμως το χάσαμε και καταλήξαμε σε ένα στενό δρομάκι με πέτρες γύρο από το βουνό, φοβηθήκαμε και γυρίσαμε στη μητέρα μου. Εκεί ήρθε ένα καφέ άλογο και του έδινα νερό, έπινε, ξαφνικά αγρίευε και μετά ημέρευε, ώσπου πήρε μορφή γυναίκας και ξανά έγινε άλογα και ξάπλωσε.
  Τι είναι??
  Ευχαριστώ!

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @eleni,

  Δεν είναι καλό όνειρο. Να προσέχετε. Είσαι χωρισμένη μητέρα; Αν ναι οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες απ” ό,τι αν έχεις σύντροφο ή σύζυγο.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 18. ντιανα Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014 ,10:54 πμ

  Ειδα στο όνειρο μου να νε κυνηγάει ενα καφέ ανοιχτόχρωμο άλογο

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @ντιανα,

  Θα βρεθείς αντιμέτωπη με μια κατάσταση που θα σου δώσει χαρά, αλλά και λύπη ταυτόχρονα. Αν σε έπιασε θα σε επηρεάσει πολύ αυτό. Αν δεν σε έπιασε όμως θα περάσει.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 19. Ιωάννα Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014 ,1:28 μμ

  Γειά σας , Κυρία Νεκταρία
  Χθες το βράδυ είδα ότι ήμουν καλεσμένη σε έναν γάμο, (το ζευγάρι μου ήταν άγνωστο, αλλά στο όνειρο υποτίθεται ότι τους γνώριζα).Είμασταν σε ένα εξοχικό μέρος και καθώς περιμέναμε το ζευγάρι είδα ότι τάχα είχαν δύο άλογα, ένα αρσενικό και θηλυκό, άσπρου χρώματος, στολισμένα με κορδέλες, γαλάζιες το αρσενικό, κόκκινες το θηλυκό, και νομίζω λουλούδια, τα οποία έτρεχαν ανέμελα στην εξοχή και έπαιζαν μεταξύ τους σαν να ήταν ερωτευμένα.
  Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλές διακοπές.
  Με εκτίμηση

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Ιωάννα,

  Ήρθε τελικά το ζευγάρι ή στην θέση αυτών ήρθαν τα άλογα; Το όνειρό σου πάει για βραβείο και θέλω να ξεκαθαρίσω αυτό το μελανό σημείο που του στερεί την είσοδο. Ήρθε τελικά το ζευγάρι;

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

  Leave a Reply